Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép

Az előbb írtam jó hosszasan, erre az utolsó mondatomnál lett egy pillanatnyi áramszünet, és elszállt minden Kép Azt hittem gutaütést kapok....

Most teszek én is egy képet, aztán később újraírom, most elment a kedvem...

Kép

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Kitty! sok sikert a tanfolyamhoz, szerintem ez most nagyon hasznos lesz! RÉka milyen nagylány lett!!

Humi! A body volt 1200ft, a rugit 1900-ért vettem, de sajna 68 volt ráirva de csak 62 méret volt.Kép Babybell. Az üzlet meg megszünt nem tudtam kicseréltetni. Kenguruban jobban bizok, keresek majd ilyet, köszi.
Kristót milyen tortát evett? Aranyos nagyon!

Férjem vitázik velem, hogy a betüs habtapinál is bizonyos betüknél pl. A,D,B... a betük közepe kiesik. Irtátok ezt vegyünk. Mondtam szerintem nem jön ki a közepe, egyben van. Kinek van igaza?

Katca! Igen van ilyen 3 napos láz.

Ági! Aranyosak a gyerekek. Örülök hogy Matyus jobban van!

Nekem nagyon jo barátaim lettek neten, külföldön élnek de már 8 éve rendszeren levelezünk v. találkozunk. Én sem idegenkedek az ilyen ismeretségtöl.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Jaj, de mérges vagyok. Előző üzenetet megírtam, elköldtem, majd mikor visszajöttem nem látszott. Erre megírtam újból. És most törölhettem, mert mégis megvan az előző.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Ismét énKép Nyílt még egy outlet, az pedig a törökbálinti Cora környékén. Pontosabbat nem tudok, de gondolom ha már arra jársz nem lehet nem észrevenni.

Lányom itt nyűglődik. Ha az ágyába teszem üvült. Most meg fekszik a padlón és kántál. De akkor sem vagyok hajlandó sétálni menni ebben az időben. Kinézni is rossz.

Mariann
tmarianna

Akkor jövő héten tali Mariannéknál? Ok mi benne vagyunk!!!

Feltéve ha: meggyógyulnak a náthás lurkóim. Időm nagyrészét porszívózással töltöm, hol az egyiket, hol másikat kínzom az orrszívó porszívóval... Én vagyok a rettenetesengonoszanya...

Ehhez kapcs: (Domi 2 és fél éves) nagy felfedezést tett:

csöpögtettem az orrába és visszafolyt az orrcsepp a garatába, mire nagyon bután és meglepetten nézett rám, majd elkezdett vadul gondolkozni. Arra a megállapításra jutott, hogy: Mami a Domi lukas! Kép Kép

Mégegy, hogy mivel akaszt ki mostanság: tegnapelőtt épp valamit nagyon komolyan magyararzáztam neki, hogy amit épp rosszalkodott azt miért nem szabad. Egyszercsak közelebb hajolt az arcoomhoz belenézett a szemembe, majd ennyit mondott hihetetlen komolyan: Mami fejezd már be, majd sarkon fordult és lelépett!!! (azt hiszem én vagyok nevelés csődje, hisz úgy elkezdtem ezen röhögni (persze mikor már nem látott), hogy majdnem bepisiltem)

Danihoz kihívtam a doki nénit a megfázás miatt, és ha már itt volt jó alaposan át is nézte, majd meglepettem mondta: ennek a gyereknek nem érti: kint van a foga alul, de a bőr nem hajlandő lejönni róla, melesleg oldalt is ez a helyzet, és jól be van dagadva a felső ínye is, így nem csodálja, ha kínlódik....
Háát köszi!- gyerek nem hiszem, hogy beéri ezzel a magyarázattal (annak ellenére, hogy nagyon jó a gyerekorvosunk és mindenben igaza volt eddig, mellesleg a gyerekek is szeretik)

Esküvő:
Ed: Kép nagyon szupi!!!! Kép

Nálunk nem volt egyszerű a mutatvány, hisz vegyesházasság, vendégsereg (130 fő) Magyarországról és Chiléből, néhány diplomatával megspékelve... Egy évig szerveztem, de megérte!!! (nálunk rengeteg papírt kellett kintről beszerezni a férjemnek, és mind sok sok időbe meg maniba került...) Volt egy vőfélyünk is akit félig ajándékba kaptunk, mert elszúrták a meghívóinkat a készítők, és cserébe őt kaptunk (féláron). Az ő révén az esküvőnkről még a Magyar Nemzetbe is került fotónk, mert pont valami interjút csináltak vele, és tőlünk kért képet, mint a legexclusivabb helyzetű esküvő.KépÉn úgy gondolom (na meg apa is), hogy bármikor megismételnénk, és szívesen csapnánk egy nagy lagzit! Persze nem is én lennék, a ha szervezés alatt minden egyből sikerült volna: először a lefoglalt termünket adták ki, így kereshettünk más helyet, majd, a meghívókat szúrták el, aztán a papírja késtek apának, volt amit emiatt kétszer kellet kikérni, azután az esküvő előtt 2 héttel el kellett altatni az egyik cicámat, mert kedves szomszég lassan ölő méreggel etette, esküvő hetén pedig a Rodrigo kutyáját kellett elaltatni, mert kifakadt valamirákos daganata. De a legszebb az volt, hogy esküvő előtt 1 héttel elhagytam a jeggyűrűmet (amit persze nem itthon vettünk, nehogy már olyan könnyű legyen pótolni), de szerencsére az 4 nap alatt meglett, mert a nagyim a sasszemével észrevette mikor porszívózott. Kép
Mondtam már, hogy én sosem unatkozom???? Kép

Na eldugulok

Puszz

Erika
goczane

Sziasztok!

Gondoltam, mivel tegnap íccaka megfőztem a mai ebédet (apa tudjon vinni házikosztot), gyakorlom legújabb tudományomat. Csokismuffint sütök. Találtam egy egyszerű receptet. Nyersen is finom, Papa is belenyalakodott.
http://meridian.apaczai.elte.hu/nagyszunet/nsz31.php

Karmen, nekünk is kiesik a közepe, de nem használjuk, mert Kincső nem szereti.

Barbi, emil tényleg ment tőlem.

Mariann, Apa nem szereti a kókuszost. Amit szeret, az a pudingos, túrós nasik, gesztenyepüré. De ha hetekig nem csinálok, az sem zavarja. De ha nem lenne itthon lekvár, akkor az válóok lenne.

Az esküvői képekről majd csinálok albumot és rövid beszámolót, de előtte be kell szkennelni a képeket.

Szilvus, ha polgárpukkasztót szeretnél, akkor szólj, mi abban tuti profik vagyunk! És nem került 100e ftba sem!

Megyek meglesem a sütőt.
A leányzó már 10 óta alszik. Kép

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Örülök, hogy úgy néz ki, mégis csütörtökön lesz tali, akkor legalább mi is biztos el tudunk menni! Kép

A helyzet javul nálunk. Kiütések még vannak, de láz már sehol. Szerencsére. VIszont a két fogacska alul most egyszerre bújik ki és hát szegény Máté nagyon szenved miatta. Kép

Mariann,
egy "kalandom" nekem is volt internetes ismerettség terén. Hát úgy volt, ahogy a SZilvus leírta, a jóképűnek mondott sráctol szabályosan megijedtem. Gyorsan riasztottam a barátnőmet, hogy azonnal jöjjön értem és mondja, hogy sürgősen el kell menni valahova. Többet nem próbálkoztam, ezt is egy barátnőm unszolására tettem. Azért ennek ellenére azt hiszem, hogy meg kell próbálni, hiszen sokaknak bejött már. A barátnőmnél is úgy volt, hogy az első három próba nem, de a negyedik bejött. AZóta együtt élnek és nagyon boldogok.

Humi,
jó, hogy írtad, hogy Lacus előző házasságból született, mert azonnal vad számolásba kezdtem, de nem akart kijönni a dolog. Kép persze azért csak rájöttem volna magamtól is a dolog nyitjára! Kép

Era!

Köszi a recepteket és az infot az outletről. MOndjuk én már hallottam róla, mindenképp el fogok menni.

Ed, az esküvői fotótok nekem is nagyon bejön. Nálunk hagyományos esküvő volt. ÉN eléggé ellene voltam az egész mókának, csöndes kis esküvőt terveztem, de a család közbe lépett. Végülis aztán nem bántam. MÉg én is jól szórakoztam, pedig azt mondják, hogy a pár nem szokott. Igaz, mi rohadt fáradtak voltunk, főleg a párom, mert a macskánk előző éjjel lett nagy lány és rettenetes hangokat adott ki egész éjszaka, így aludni nem igazán tudtunk.

na, most megyek.

Üdv, Kata
katca

Jelentem, hogy a fenti muffinrecept bejött. Fííínnoooom! 12 muffin lett belőle, még az én ócska sütőmmel is sikerült. (a mazsi a tetején megégett, a széle is egy kicsit, no de ennyi belefér)Kép

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ed!

Kedvet kaptam Tőled a sütéshez, így mindjárt nekiállok és meglepem apát egy kis cseresznyés piskótával.

El is felejtettem "mondani": Dani kifejlesztette a saját közlekedési módszerét. Már sehol sem hagyhaton 1 percre sem, mert lelép. Következőképp néz ni. Háton kitámasztja magát a buksián ( a feje búbjánál), és háton közlekedik. De nem akárhogyan, hanem mint egy giliszta! fejtámasz, lábkirúgás, fejtámasz lábkirúgás, és már le is lépett. Játszószőnyegen hagytam a nappaliban, rá egy percre már a konyhakövöny feküdt hanyatt, visszavittem, elfordultam, és már szedhettem is kia dohányzóasztal alól... ajjaj, azt hiszem rossz idők következnek, rohanhatok a két gyerek után két felé! Kép
Szerintetek hogy magyarázzam el neki, hogy ennél szerintem sokkal egyszerűbb ha sima hagyományos módon inkább mászik?! Valahogy ez a gyerek sem hallgat rám!

Erika
goczane

Sziasztok!

ErikaKép
Jót nevettem Dani közlekedésén. Sütéshez én is kedvet kaptam. Bár Nádját nagy nehezen elatattam (le kellett vele feküdni), de mivel az én ágyamban alszik nem merek lemeni a konyhába. Úgyhogy dolgozgatok a gépemen és persze olvasgatok. Azért este sütök, ha már lesz itthon valaki.

Mariann
tmarianna

Valaki könyörüljön meg rajtam és írja le (Ed?) a muffin sütés mibenlétét! Teljesen összefutott a számban az a nedves hogy is hívják!? Még sosem sütöttem. Miben kell sütni stb. stb. Olyan aranyosan örült Ed a sikernek, hátha nekem is összejönne. Főleg ha Matyus ennyit fog aludni napközben. 11 óta alszik. Kép

Erika!
Dani igazán újfajta mászást talált fel! Kérd meg a lányodat mondja vagy mutassa meg neki hogyan kel a "nagy" könyv szerint mászni. Ha így sem akar akkor írunk egy másik "nagy" könyvet!Kép

Tegnap ugye itt volt a házidoki, ééén perszeee elfelejtettem tápot írtani, most anyós mehet a rendelésreKépKép

Léptem!

Muffin??

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ed!
Most látom a fenti muffinreceptet! Kép Lehet másképpen is ízesíteni?

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ági!

Mail ment.
tmarianna

Sziasztok!

Apa húzza a lóbőrt, Petya Dédinél, így loptam egy kis időt az olvasgatásra...

Ja, Petya kapott egy saját billentyűzetet Kép Apa vett egy újat magának és kiszanálta a régit, majd kisuvickolta, kiszedte belőle a kábelt és odaadta a fiának Kép

Apa a második pasi volt, akivel találkoztam, egyébként a netes dumcsizás-találkozgatások lényege a sexpartner keresése volt Kép Épp az akkori páromnak adtam vissza egy régi kölcsönt... És ehhez képest mi lett belőle!!!

Karmen, igen, kiesik a betűk közepe, de ezek nem olyan kicsik, hogy bármi baja lehessen tőle a babónak. Petya, pl élvezettel szokta rágcsálni őket Kép

Esküvő: Ha csak a szűk családot és azokat fogjuk hívni, akiknek az esküvőjén mi is ott voltunk, mi már akkor is kb 100 emberrel kell számoljunk... Úgyhoy még gyűjtögetünk egy kicsit...
Mondjuk engem nem zavar, hogy nincs papírunk... 3 év múlva már úgy is, a jog szerint, annak fognak tekinteni Kép

Megyek megcsinálom Apának a lecsóját...

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Vessetek meg, de bár mindent elolvastam - ami nem volt könnyűKép - először teszek fel mai termésképet, csak ha még marad idő, akkor kalimpálok pár sort:

Nem bírom!!!! nevetés nélkül. Gyorsan a tegnapi sztori:

Apával hm..csókolózunk a konyhában, Mazsi az étkezőben szöszöl(egybenyitott tér). Én szemérmesen apának: "jaj, ne a gyerek előtt, hihi..."(mellesleg nagyon határozottnak tűnhettemKép ), Mire ő: "nem lát a gyerek semmit". odanézünk, s igaza volt, ez a kép fogadott bennünket:
Kép

az ajándék hintát próbálta megfejteni, hogy is kell használniKép vagy már a farsangra készül, és Dart Veder sisakját próbálja?:
Kép

Ez pedig a ma reggeli termés - a legrövidebb út a szék alatt vezet, persze, ha nem szorulunk beKépKép

Azt hiszem eljött az idő, hogy ezernyi jópofa kép készülhessen!!!

Móki
móki

Zsu,

mi ez a 3 év múlva jogszerintis.. ? Mi már 7. éve vagyunk így pogány módon együtt, akkor én a felesége vagyok hivatalos papír nélkül is ?

Pussz

Timi

PS. lecsót kérek én is lécci !
kismaszat

Megint énKép(még mindig??)

Szóval nagy volt a mai termésKép
lyen jók a skacok, hogy csak úgy írogatunk, írogatunk????Kép

Pumi, már nagyon hiányoztatok ám! De jó, hogy raktál föl képet Nándiról!!!!!!

Ed, szupi az esküvői kép! (jaj ne, megint érzékenyülökKép A kedvencemet majd én is felteszem, ha előásom a CD-t, amire tettem- de lehet, hogy lefényképezem a albumban, és úgy gyorsabbKép(már meg is van) Szóval hajadon anyukák fel a fejjel, kedvvel, és csapjatok a lecsóba! Jó buli!!!!!! Én olyan szerény habos-babos voltam, és rettentően jól éreztem magam!!! Azt hiszem az csak az én napom volt - bocs papik, de igazából ilyenkor a menyasszony a sztárKép Életemben először gyönyörűnek éreztem magam!! Na íme a kedvenc képem(bár a ruha nem látszikKép:

Kép

Ed (megint) kész mufincsodasütő konyhatündér leszel! Kíváncsi vagyok az esküvős sztorikra!!!!

Erika! Nagyon jók a történetek! Dani már a talin is próbálgatta ezt a fajta közlekedéstKép Apát hogy ismerted meg? Vagy erről lemaradtam és már írtad?

Mariann, Nádja igenis modellalkat! Hosszú, inkább nehézcsontú baba! Apának látnia kéne Danikát vagy Andrist, megváltozna a véleménye Kép

Ági, egy kép a muffinsütöröl(a hosszú ö krikszkraksz lesz itt, azért írtam rövidenKép):

Tesco, Interspar, de szerintem minden kicsit nagyobb ilyen üzletben fellelhető.(1200-1500ft körül) Ha veszel bele papírt(olyan, mint a mignonpapír) még ki sem kell kenned a formát.
Kép

Kitty, Rékának utólag is boldog névnapot! Micsoda nagylány! A mosolya a régi! Éneklős baba? de jó lehet hallgatni!!!!!

Ennyi, felébredt a a nyűgimanó.

pusza,

Móki
móki

Maszat, ha 5 évig azonos címen laktok, akkor a jog házastársaknak tekint titeket... Pl váláskor... mármint, ha különváltok, akkor indíthatsz válópert, és mivel kismama voltál, így a vagyoni részed a házimunkával lesz egyenértékű + gyed. De reméljük nem lesz erre az infóra szükségünk Kép

Lassan etetés...

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Hú de rég jártam erre, de hát az idő. ha egy nap 48 órából állna az is kevés lenne.

Jó nagyot nőttek a gyerekek, és csoda szépek. Móki nagyon jó a story, jót nevettemKép

Nekem megy a suli és jelentem nagyon nehéz, amikor épp nem a családdal foglalkozom akkor tanulok. Réka olyan rafinált, amikor meglátja hogy könyv van a kezemben addig ordít míg fel nem veszem, egyébként meg tök jól elvan.

Ül áll, mászik ezerrel, és kapaszkodva lépeget.
8 foggal rendelkezik, mindent megeszik, ma éppen zöldbab főzeléket evett, és csak úgy falta, dumál, és most már a saját ágyában alszik, egész éjjel. de cserébe nappal kétszer alszik fél órát, aztán slussz.

De olyan édes, hogy nem lehet rá haragudni.

Mindig megfogadom hogy jövök sűrűbben, de hát alig van időm, pedig jó lenne.

Teszek én is fel képeket.

Gabi és a 8 hónapos Réka

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

gabi1

Kép

gabi1

Sziasztok!

Most hívott a párom: a jövő csüt. nem jó nekünk talira, utazunk hosszú hétvégére a nagyszülőkhözKép

Esetleg még változhat a nap? Ha nem, akkor a következőn tuti ott leszek!

Móki
móki

Móki,Gabi! nagyon szépek a gyerekek!!

Nekünk a napfogyatkozáskor volt az esküvönk. Bementünk idöpontért, mondtuk csak hétköznap jó azon a héten, erre ök hogy szerda jó lenne mert akkor már lenne 1 esküvö, nem kell másnap is itt maradniuk. Mondtam Ok. 2 hét mulva volt az esküvö, addigra csak nekünk lett. Du. a város tele volt külföldiekkel, furi volt hogy amerre mentem megtapsoltak meg odajöttek lefotozni v. velem akartak fényképezkedni. Én meg vörösödtem zavaromban. Ja és az igent nem sötétben mondtuk ki, csak mert mindenki ezt kérdezi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Móóóóki, gyönyörű voltál.De most sem panaszkodhatsz ámKép
És Andris, hát ismét lenyűgözött.

Gabi, a te gyermekeid is csoda szépek.

Szilvus, tudod, mi úgy kezdődtünk, hogy nekem is már épp elegem volt a csetes dógokból, Zoli meg elvből nem ismerkedett ímígyen.Aztán egy szép késő nyári nap, ő is ott volt, én is, és véletlenül épp ua. volt a nevem, mint az uncsitesójának, és azt hitte ő vagyok én, megszólított, jót röhögtünk, aztán dumáltunk sok-sok napon keresztül, és egyszercsak bejött a mnkhelyemre (csütörtökön) aztán pénteken randi, szombaton már a szüleim is ismertékKép
És aztán megállás nélkül robogtunk az összeköltözés, lagzi, és Sára feléKép
Aki most itt üvölt a lábaimnál, de csúnyagonoszrosszundok anya leszek, és felteszek egy esküvői képet altatás előttKép
Kép

Megyek altatni, még jövök.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Lassan művészet lesz leülnöm a géphez, a suli bizony kifáraszt. De azért becsületesen elovastam mindent. Csak azt sem tudom kivel kezdjem.NNNa.

Karmen, Orsi igazi úri dáma módjára falatozik. Hiába no, az ilyesmit sem lehet elég korán kezdeni.KépÉs ne aggódj, hogy karcsúcska, a lényeg hogy egészséges, ügyi kisbaba.

Szilvus, az ágyikót bizony már régóta lennebb tettük, a múltkor nagyon beijedtem, ahogy Edina emelgetni kezdte a senekét. Na és Peti látom vidáman császkál körbe a házban. És persze kiszúrta magának a csekket, biztosan fini lehetett.Kép

Móki, naaagyon édi Andris a képeken.Mi bizony nem bújunk el apával Edina elől, látnád hogy bámulja a puszilózást! Ilyenkor persze ő is kap Kép Nagyon szép az esküvői képetek.Kép

Mariann, gyors gyógyit a lábujjkádnak.Én meg állandóan belerúgok mindenbe véletlenül, aminek az a következménye, hogy a köröm belevág a husimba, és néha be is gyullad.KépNagyon édi Nádja a csülökrágcsáló és a kutyusos képen.

Gabi, neked milyen szép gyerkőceid vannak! És milyen nagyok! És milyen fiatal vagy! No, csodállak. Nem lehet könnyű neked sem sulizni mellettük.Kép

Zsuzska, a te Petyád is nagy kópé!KépNaná hogy programozó lesz vagy valami ilyesmi. Már gyakorolhat is a billentyűzetén.KépHát bizony ti is sebes iramban hoztátok össze a dolgokat:Kép Gratula nektek!

Timi, 7 év???? És ez mind anyóssal?Jézus-Mária! Hogy bírtad? Már rég akartam írni neked, hogy megfigyeltelek a képeken, azóta is töröm a fejem, hogy te miért is akarsz fogyni. Met nekem nem tűnsz ducikának egyáltalán.KépAmúgy a legjobb fogyókúra-recept neked mindig kézügyben van. Mert ugyebár ott van anyósod...KépŐ szívesen leenne a lábadról szerintemKép Bence minden kaját ilyen lekesedéssel fogad? Akkor jó dolgod vanKép

Ági, én is nagyon örülök, hogy végre otthon vagytok. Szegény fejed, biztosan nagyon megijedhettél...KépNa de Matyus eddig már újra olyan virgonc mint előtte ugye? A szájpenésznek üzenem, hogy sürgősen távozzon Matyika szájából.Kép

Erika, elképzeltem magamban Danit, amint a nagy barna szemeit tágra nyitva kúszik a hátánKép Édi lehet. Hogy mit ki nem talál!Álmomban sem gondoltam volna, hogy így is lehet közlekedni. Na és a csajszikád! Hát csodálom hogy nem röhögted el azonnal magad.Micsoda dumája van nekije.Kép

Humi,cak nekem tűnik úgy vagy Kristóf nagyot nőtt az utóbbi hetekben? Már a képek alapján mondom. És ügyesedett is ugye? A kis huncut.Kép Lázacska elmúlt már?

Kata szegény Máté...Kép Már előre félek én is a fogaktól. És a pöttyök okát sikerült kideríteni?

Sly, a te Biankád is aranyos kisbaba, eddig még nem láttam képet róla.Milyen ártatlanul majszolja a csokit!KépFicsi volt no!Én úgy vagyok, hogy töröm a fejem, vajon miért bömböl ismét Edina, de ha hirtelen nagy csend lesz, azonnal rohanok, mert gyanús...Kép Olyankor ő is valami tabuval szórakozik.Kép

Sylvia, Zsófi is milyen ügyesen állingál! ÉS csak úgy lazán fél kézzel fogózik.Ügyike! Olyan édi kis arcocskája van. És korban ő meg Krizsó állnak Edinához a legközelebb, én máj. 3-án szültem.Kép

Barbi, a te Bencéd is aranyos kiskrapek!

Pumi, Nándinak milyen hamis mosolya van!

Tünde, nem semmi mennyi foga van már a kis krokodilnak!Sikerül néha azért neked is egy kicsit pihenni? Tomika most jobban alszik?

Moncsi, Levi más ritmusban fejlődik, de ez nem jelenti azt, hogy le van maradva. Én meg attól vagyok kétségbe esve, hogy nem túl korai-e ez az állingálás.Kép Mind le akarom nyomni Edinát a senekére, ő meg ordítva tiltakozik, és kifeszíti magát, hogy véletlenül se sikerüljön a zannyának a leültetés.Kép Ne búsulj, Levi hamarosan hasonlót fog produlálni, akkor meg lesheted, hogy vajon mibe is ütheti bele a kis buksijátKép

Kitty, édes lehet az éneklő Rékus. Na és lehet csak kényelmes a csajszika. Minek mászni, ha forogva is eléri a dolgokat?Kép

Léna, jó kis meglepit szerzett Sára! Milyen ügyesen rendezget már. Rövid időn belül anyának nagy segítsége lesz a házimunkában.Kép

Claire, hogy vannak az ikrecskék?

No, kapcsolat. Mi 7 és fél éve vagyunk együtt, ebből 2 és fél év házasság. 1997 máj. 2-ától jártunk, 2002. máj. 2-án (ill. 4-én) esküdtünk meg, 2004. máj. 3-án született Edina. Ezt jól kifundáltuk ugye?Kép

Edina megtanult hízelegni, ilyenkor mondja hogy ejjjeje, ejjeje, az első e hang nagyon magasról indul.Kép Olyan aranyos. Aztán mondigálja, hogy hettyetye, tyetyetty. Meg tudnám enni.Kép.

Na, ismét regényt írtam. Még csak egy képecske az esküvőnkről, amkor még anya fiatal volt és nyugtalanKép( meg elég vékonykaKép ) Szkennerünk még nics, úgyhogy tessék elnézni a minőséget, ugyanis lefényképeztem a fényképet.KépKép

Bocsika, ha valaki kimaradt.

Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Zsuzska,
Honnan az info "a jog szerint is házastársak" kérdésben? Szerintem valamit félreértettél. A jog szerint soha nem lesz az élettársi jogviszony azonos a házastársival. Egész más szabályok vonatkoznak rá (többek között a vagyonközösség megosztásra is amiről írtál). És ez az 5 év dolog sem stimmel így.
Itt egy link, a lényeges infókkal:
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/csalad/elettars/elettars2004102 4.html?sq=csal%C3%A1di+p%C3%B3tl%C3%A9k
Na de végülis az egésznek semmi jelentősége, mert úgysem a papíron múlik és erre a jogi ismeretre soha nem lesz szükségetek!!! KépKépKép

Majd még jövök, csak eljött a fürdetésidő.

Puszi,
Humi
humi

Humi, hogy te miket nem találsz !

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Szép kis lavinát indítottam el, hahaha! Végülis kellenek ilyenek is.

Szóval a mai termés:
Anyja lánya:
Kép

apja lánya - hova megyünk mászni?
Kép

Vége a fürdésnek, ennyi volt a pihenő.

Ági,
http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=13647&p=1

talán még jövök

Ed

Móki, beszámoló helyett itt a meghívó:
<!--attachment: eskuvo-128831.doc*mime_msword.gif*application/msword*24.6**eskuvo%2edoc --><center><pre>
Kép
eskuvo.doc (24.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Na, vegre, megint jo a gepunk! Sajnos benyaltunk egy virust es csak most volt ido ujragyalulni a gepet. Kb. 3 hete geplassulas miatt ujra kellett installalni, de sajnos a virusirtot elfelejtettuk visszarakni, s most megszivtuk. Na, mind1. Most mar muxik.

Sokaig tartott visszaolvasni mindent, de sikerult. Most valaszolok.

Koszi mindenkinek a nevnapi koszontest! :-)

Szilvus!
Koszi a receptet. A hetvegen kiprobalom a Bailey's-est. Biankarol a kepeket elkuldheted a napocska@evosoft.hu-ra. Nagyon koszonom!

Megneztem az osszes talis kepeket. Szuper lett mindegyik! Erdekes volt visszanezni Picurt a tobbi baba tarsasagaban. ...olyan volt, mintha mar bolcsibe jarna.

Humi!
Lehetek pofatlan? Elkuldened nekem Biankarol keszult fotokat a napocska@evosoft.hu e-mail cimre? Elore is koszi!
Egyebkent en is mindig fagyasztok le kajat Picurnak, ha tul sokat csinaltam.

Moki!
Nem szoktam hipozni, en Domestost hasznalok. Annak a szaga a mosas utan kijon.
Andris nagyon jo fej a kepeken. ...es a duma sem rossz. :-)
A hintas es a szekes kepeken mar 1 oraja rohogok. Nagyon jo! :-))
Az asvanyvizes palack nalunk nagyon jo jatek.

Sylvia!
Olyan kis helyes Zsofi a fotokon. :-)

Tunde!
Tomikarol is aranyos a vampiros kep, a kosarasrol nem is beszelve. Nekunk is ugyan ilyen etetoszekunk van. Eppen most okozott egy pupot Bianka fejen. :-(

Agi!
Orulok, hogy ujra otthon vagytok. Remelem, Matyussal is minden rendben lesz. Az etvagya visszatert, az mar nagyon jo jel.

Nuska!
A popsitorlo Biankanak is nagyon izlik. :-( Mit esznek rajta"! Fujjjjj!

Timi!
En meg mindig szoptatok, de a mensim is mar egy ideje megvan, de sajnos nagyon rendszertelenul. Fajdalommal nekem nem jar, viszont szules elott igen. En ugy tudtam, hogy szulessel elmulik a fajdalom.

Karmen!
Nekunk is kijar a betuk kozepe, de kit zavar, ha nincs benne. Ettol meg hasznalhato.

Zsuzska!
Edes a kis muszaki zseni. :-)

Jobbulast minden beteg babanak!

Kapcsolat: A parommal mar 8 eve vagyunk egyutt, hazasok is mar 5. eve.

Ma nagyon fini ebedet kapott Bianka: gesztenye-alma-pipihus volt a menu.
Ugy adnek Picurnak neha valami ragcsalnivalot. Emlekszem, valamelyikotok irta a listan a glutenmentes kekszet. Megneztem a csomagolasat, van benne tojas. Ez nem baj? Ettol meg adhato a babaknak?

Nagyon jok az eskuvos kepek!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni, de Apa nézi az Amerikai pite 3-at, jó nagy baromság, de muszáj röhögni rajtaKép Tehát reakciók, amig sikerült visszaolvasnomKép

Erika
Mondom én, hogy Dani a csúcs! Hihhhetetlen a kiskrapek, imádnivalóKép Az esküvőtök nem lehetett semmi. Az előző igenhosszú kapcsolatom nekem is hogy úgy mondjam délamerikai beütéses voltKép Kép Innen a spanyol nyelv és az terület szeretete. Najó, középamerikaKép

Móki
Na, Apa ne legyen már szégyenlős a csemete előttKép Nálunk is voltak hasonló megjegyzések, de főleg még Peti magzatkorában...azaz Apának fura volt a helyzet, mondtam neki max. a baba beleharap....Kép
Andris Dart Vödör lesz a jelmezbálban! Egy abrosz pont jó lesz palástnak, miután lerángatja az asztalról. Vicces képeket gyűjteni ám, mindenkinek!!!Kép

Gabi
Jó látni a fotókat és hallani felőletek. Gyönyörűek a gyerekek. Betti akár egy fotómodell, de tényleg.

Azért olyanok vagytok ám Lányok!Kép Kép Jöttök a szebbnél szebb esküvői képekkelKép Kép Móki tiszta Kováts Adél (aki szerintem a legszebb magyar szinésznő), Lénát már megcsodáltam a reg. lapján és Melyék fotója is kedvcsináló. Na egye fene, megmondom Apának, hogy mekkérheti a kezemet és talán igent is mondok. Ha má' itt a gyerök, ugyeKép Majd átnézem a családi kőcségvetést és kitalálok valami nemmindennapit (pl. mint Ed-ék, hihiKép Kép A ruhámat már úgyis megálmodtam.

Sly
Köszi a cimet, holnap kiválogatom a képeket és küldömKép

Zsu
Az élettárs és a házastárs két különböző fogalom, főleg a jog nyelvén. A házasság ill. az élettársi viszony kialakitása előtt szerzett egyéni vagyon pedig soha nem megy a közösbe. Az együttlakás pedig onnantól hivatalos, hogy a társ hivatalos úton is bejelentkezett az adott lakcimre mint állandó lakó. Kép Ja, de Humi betette linkbe a lényegi infókat, most látom. Kép Télleg ne legyen ilyesmire szükség, akár házastársi, akár élettársi a viszony. Az élettárs szó amúgy is olyan nemszép, nem? Én soha nem is használom. Olyan mellékzöngéje van, hogyaszongya: "K. Erzsébet kiskorú és ÉLETTÁRSA a sértett ellen elkövetett...blabblaa",...

Petya hogy van?

Tüntemmentem, ebből sem lesz Pitenézés.

Szilvus
szilvus

Most kaptam ezt a karácsonyi receptgyűjteményt. Időm még nem volt végigolvasni.
<!--attachment: Kar_csonyi-128872.doc*mime_msword.gif*application/msword*223.7**Kar%e1csonyi%2edoc --><center><pre>
Kép
Karácsonyi.doc (223.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Szilvus, sok sikert! Nálunk is úgy volt a dolog, hogy mondtam apának, mi lenne, ha a 10 éves évfordulón esküvő lenne. Azt mondta jó, intézzem el. Persze azt hittem, viccel. Néhány hét múlva megkérdezte, hogy intézkedem-e. Hol a jegygyűrű? Kérdeztem. Vettem egy gyűrűt, elmentünk Svájcba hegyetmászni és a hegytetőn odaadtam neki, hogy nesze, kérd meg a kezem. Megkérte.
A leánykérés:
Kép

No nem fárasztalak tovább titeket.

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Végre sikerült visszaolvasnom.

Ed,
Szupik a képek. Nem semmi a lánykéréses story, az esküvői meghívótok pedig mindenen túl tesz. Nagyon-nagyon tetszik!!!! Egyszerűen fantasztikus az ötlet, nagyon szupi!Kép
A miénk ennél sokkal hagyományosabb volt, de azért nem mindenben. Esküvő szervezésben nekünk is vannak tapasztalataink. Segítség=0, pénz=esküvőhöz túl kevés, igények:na azok voltak. Összejött. A miénket is emlegetik baráti körben. Ja, és az én óhajomra, a XX. század utolsó Mikulásakor tartottuk.

Szilvus,
Itt egy kedvcsináló tőlünk is.Kép
Kép

Mariann,
Talira viszem nektek a fejszűkítőt.

Móki,
Andris egyszerűen gyönyörű az ásványvizes képen, mert igenis egy kisfiú is lehet gyönyörű! Milyen minőségű a tappancsos overálja Andrisnak? Épp a napokban akartam rendelni egy ugyanilyet. Az esküvői képetek simán elmenne bármilyen magazinban. Nem csodálom, hogy ez a kedvenced.Kép

Zsu,
Jobbulást Petyának! Ne félj nem lesz semmi baja a bélflórájának, ha rendesen eszik. Két egymást követő antibiotikum kúrával a hátunk mögött, mostmár van tapasztalatunk.

Kata,
Hogy van Máté?

Ági,
De jó, hogy Matyust már öröm etetni. Pikk-pakk behozza magát.Kép

Erika,
Hát nem lehetett semmi összehoznotok az esküvőt. Minden elismerésem! Kép

Sly,
Képeket küldöm.

Mely,
Edina nagyon ügyes!Kép Semmi baja nem lesz attól, hogy korán áll. Csak akkor gond az állás ha nem magától teszi. Szerintem ne ültetgesd le. Slyról és Biankáról vannak fotók a talis képek között. Ja, és csudaszépek vagytok az esküvői fotón!

Léna,
Tali előtt el tudtok jönni valameddig metróval? Csak, mert hozzánk befértek a kocsiba (azt még nem tudom, hogy gyereküléssel vagy anélkül, de tuti, hogy befértek ha van kedvetek velünk jönni). És persze a ti esküvői képetek is szupi. Korábban már én is megcsodáltam a profilodban.

Gabi, Kitty,
Rékák nagyon aranyosak és utólag is nagyon boldog névnapot nekik!!!Kép Persze a tesvérkék is tündériek. Gabi, kitől örökölték a gyerkőcök a szemüket? Ugyanolyan mindhármuké. Tanulásért gratula nektek. Én csak győzködöm magam, pedig neki kellene állnom.

Eldugulok végre.
Pusza,
Humi
humi

Sziasztok!

Ed, nem ér ennyit írni a muffinrólKép Így is keserves küzdelmet fordítok, hogy ne egyek édességet egész nap! Az esküvői képetek szuper, a meghívótok is! Tényleg nem mindennapi!Kép

Léna, Móka, Mely, Humi annyira tetszettek a képek, hogy én is teszek fel!

Kép
Az esküvő volt a 2. legjobb nap az életemben. A Cadillacat ajánlom mindenkinek, átmentünk vele a városon, a villamos megállt, mindenki integetett, nagyon jó volt. Mi a Bakáts téren esküdtünk és ott is szültem Bencét, + akkoriban nem messsze laktunk. Jó mindent 1 helyen csinálni. Kép

Móki, Andris a hintával a fején tüdéri!Kép

Erika, jót nevettem! Nagyon vagány kiscsávó Dani a hozzászólásaival. Kép

Gabi,Pumi nagyon szépek a gyerekeitek!

Puszi
Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Humi, igen-igen köszönömKépNaná, hogy van kedvem, a gyerekülés mind1, néha apával is áthágjuk a szabályokatKépKöszönöm
A ti kedvcsinálótok is gyönyörű.Nagyon szép vagy rajta.

Barbi ti is szépek voltatokKépNem féltél a "magaslaton"?

Ed, nagyon tetszett nekem is az esküvői meghívótok.Éjjel azon gondolkodtam, hogy mi miért nem bírtunk ennyire bátrak lenni, hogy olyat csináljunk, amilyet mi akartunk.Mert, hát sajna nekünk is család által ránk erőltetett hagyománylagzink volt.Szal, semilyenKépAlig vártam az éjfélt, jó vicc, a saját esküvőmön.Kép

Na, ennyit belőllem, megyek rakodni, amíg anya a csemetével piacozik.

Pusz, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Tök jó az esküvi képeteket nézegetni, nekünk azt hiszem nincs is feltéve a gépre, de még nézem.Kicsit nosztalgiáztam.

A mi ismerkedésünk is tök véletlen, pont beteg voltam, és otthon feküdtem lázasan, mde jött az otp-től levél hogy elkészült a bankkártyám és menjek érte, gondoltam, elmegyek, mi akkor a 10 kerületben laktunk, anyuék a 11. kerben és ott is dolgoznak mint újságosok, így hát az otp-be is ott mentem, aztán beültem anyuékhoz egy kicsit, amikor oda jött egy fiatal fiú és kért tőlem egy újságot, egy ezressel fizetett és beletekerte a névjegykártyáját. én 3 napot vártam hogy felhívjam e, aztán megtettem, másnap találkoztunk, azóta minden nap együtt vagyunk, rá félévre eljegyzés, következő évben esküvő és még ugyan abban az évben megszületett Betti, és sorban jöttek a gyerekek. ennek már 8 éve lesz január 16-án, és 7 éve lesz nyáron hogy összeházasodtunk.

Nem is mondtam tegnap hogy én meg majdnem a kórházban kötöttem ki. 2 hónappal ezelött megjött a menszeszem, de 15 napig tartott és nem akart elmulni, elmentem dokihoz és uh azt mutatta hogy 20 mm a méhnyálkahártya ami ugye 6-8 hetes terhességnek felel meg de babát nem talált, teszt is negatív lett. adott gyógyszert amitől elmult, és rá 12 napra meg kellett újra jönnie. Olyan mennyiséű vérzés volt, hogy szószerint elöntött, olyan görcseim voltak, hogy azt mondtam most szülöm a negyedik gyereket, derekam, hátam, hasam mindenem. Suliból is haza kellett jönnöm, mert mindenem totál elázott. Visszamentem a dokihoz, de nem talált semmit, kaptam vérzéscsillapíót, és adott két nap haladékot hogy csökkenjen a vérzés, illetve még kettőt hogy el is muljon, ha nem irány a korház. szerencsére el mult minden, de nagyon féltem. Ráadásul elkezdtem szedni a fogamzásgátlót amitől allergiás lettem, abba kellett hagynom.

Most jövőhéten kell megjönnie, már előre félek.

Szóval ez történt velem.Remélem nem untattalak benneteket.

gabi, hát csak ezt találtam
Kép

Kép

gabi1

Szóval anyuékkal laktam, (nem jól írtam) csak a 11. kerületben dolgoznak. Hiába reggel vanKép)

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok!

Csak egy funpic gyorsan. Nádja legújabb szórakozása, hogy a lakás legrondább székének a lábát nyalogatja. Ma reggel már 5x szedtem le róla, és tettem vissza a játszószőnyegére. (Talán az ínyét hűti rajta. Vagy esetleg éhezikKép?)
KépKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok! Kép

Újra itt, megprobálom pótolni a tegnap elveszett soraimat, előre szólok, hogy hosszú leszek.

Szilvus Kép
Édes, drága Petike ahogy a csekket büszkén tartja a kezében Kép Biztosan azt gondolta, hogy ha Ő megeszi, akkor azt Anyának nem kell kifizetni Kép
Látom, hogy nagyon felkaptuk ezt az esküvősdi témát Kép Mi is neten ismerkedtünk meg, egy hónap levelezgetés után találkoztunk, 3 hónap után cuccoltunk össze Kép Nem volt templomi esküvőnk, majd szeretnénk egyszer Erdélyben, oda én is valami normális ruhát öltenék magamra. A polgárin összesen nyolcan voltunk, a ruhám kissé polgárpukkasztó piros színűre sikeredett Képlehet hogy kissé ferde szemmel néztek egyesek Kép Nem akartunk nagy hűhót, mi nem éreztük volna jól magunkat, pedig a lényeg az. Sajnos vagy nem, a film tönkrement, íg képeink sem maradtak, szerintem a sors hozta így.

Lányok, fantasztikusan szépek vagytok az esküvői képeken! Kép Ilyenkor egy kicsit fáj, hogy nekünk nincs, de majd az aranylakoldalmunkon lesz! Kép

Ed Kép
Csúcsszuper a meghívó! Kép Naggggyon tetszik! Kép
Aranyos Kincsi, úgy látom reál beállítottságú lesz a lány! Kép Jó korán kezdi a matekozást Kép

Gabi Kép
Jó végre hallani rólatok, régen jártál erre...csodállak, hogy bírod 3 gyerkőccel még sulizni is?! Le a kalappal előtted! Kép
Gyönyörűek a gyerekek, hogy megnőtt Rékácska is Kép

Móki Kép
Nagyon jó a fotó Kép Irigylésre méltó! Kép
Kedves Tőled, hogy hiányoltál Kép Egyre többször foglalja le apa a gépet, amikor meg használhatnám, akkor bokros teendőim vannak Kép
Nagyon mókás dolgokat kezd mívelni Andris, olyan jókat nevetek, persze Anya hozzászólásai is nagyon jók! Kép
Nándi mosolyog ha puszilózni, vagy ölelkezni lát minket Kép Örvend Kép Még...ugyanis a párom lánya kb. 3-4 éves lehetett, amikor semmit nem engedett, állandóan közénk állt, csak Őt szeretgethettük, ha megfotuk egymás kezét, akkor Ő akart középre jönni.

Erika Kép
Nem kis munka volt jól megszervezni az esküvőt. Gratulálok! Kép

Mariann Kép
Tegnap említettem Apának a talit, még nem mondott rá semmit. Barátkozom a gondolattal. Jó, hogy lehet szinte végig autópályán menni, nem akartam a pesti forgalomban vergődni....Esetleg vihetném a barátnőmet is a kislányával?
Cuki Nádja a nyakkutyussal Kép tetszik. Mi már régen kivettük a fejszűkítőt a hordozóból, mert zavarta Nándit. Ebben sem egyformák a babák.

Ági Kép
Nagyon édesek az unokatesók Kép Sajnos nekem nincs testvérem, a párom öccse pedig még "hajadon", nem tudom lesznek-e valaha ilyen közeli unokatesói Nándinak...

KittyKép
Hát, mit mondja, Rékacs úgy megnőtt, megváltozott, hogy nem is ismertem volna rá, ha nem látom a neved Kép Nagylány lett Kép Ne siettesd a dolgokat, majd csinálja, ha elérkezik az idő Kép Hol vettétek a hintát, nagyon tetszik.

Humi Kép
Mi lett Krizsó eredménye? Ma tudjátok meg, úgye? Megnéztem az albumot, nekem a torta és céklaevő Kópé-Krizsó tetszik legjobban Kép Ha majd birtokba vesszük az etetőszéket, akkor talán én is hagyon Nándit érvényesülni. A babahordozóban való etetés kezd katasztrofálissá válni Kép

Barack Kép
Szerencsés vagy, hogy ilyen rendes Anyós, hogy vigyáz Benyusra, hogy kipihend magad. Jobb lesz a gyerekeknek is, ha kipiheni magát az anyukájuk. Kép Hátha ezután otthon is alszik majd Benyus. Éjszaka rendes mennyiséget megeszik tápcsiból? Mielőtt kihagytuk volna az éjszakai etetést Nándi már alig evett 50-100ml-ket, és akkor úgy gondoltam, hogy ha csak ennyit eszik, akkor ki kell bírja reggelig, és onnantól kezdve nem adtunk enni éjjel. Most alszik este fél 8-8-tól reggel 6-ig.

Katáék Mátéjának, és Zsu Petyájának jobbulást kívánok! Kép

Asszem jó hosszúra sikeredett, remélem nem hagytam ki senkit...Lépek, mert lassan tízóraizás lesz Kép

Puszi Mindenkinek
Pumukliék
pumukli

Szaisztok Lányok,

épp pityergek, találtam egy verset, ismertem már régröl is (oviból) de eddig nem jutott eszembe. Elolvastam és Bencére asszociálva elbőgtem magam.

"Azt kérdezed tőlem,
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jő az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget -
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap csillagát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret -
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.

Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget -
mindenkinél jobban téged
így szerettelek. "

Megyek zsepit keresni,

pusz

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Nagyon-nagyon jók az esküvői képek!! Nekem van fent az albumomban, ha valakit érdekel. Hagyományos habos-babos. Azért jó volt olyan ruhában lenni, pedig én nem is akartam. Kép
ÉN az esküvő szervezéséből nem nagyon vettem ki a részem, mert úgy voltam vele, hogy nem kell parázni, lesz valahogy. MEg aztán úgy is jött ki, hogy lehetőség nyílt elég messzire elutaznunk pont esküvő előtt két héttel, így azt gondoltuk, hogy akkor az lesz egyben a nászút is kicsit megelőlegezve a dolgot magunknak. Aztán szinte úgy estünk haza az esküvőre és addigra a család mindent elrendezett. Kép

Gabi,
szegénykém, rendesen rádijesztett ez a mensi! Nem elég, hogy megjön, még ilyen galibát is csinál! A ti történetetek is nagyon tetszett.

Ed,
az egész sztori nagyon tetszik, a lány/fiú kéréstól az esküvőig. NEkem a párom családja nem hagyta volna, pedig én nagyon szimpatizálok az ilyen rendhagyó dolgokkal. ANyósom elég erőszakos asszony. Kép Főleg, ha a családról van szó.
Tényleg, írtad, hogy majd mentek télen valahova, ahol apa síelhet, ti pedig szánkózhattok. Hova szoktatok menni? Tudsz valami jó, nem túl drága helyet? ÉN is nagyon szeretnék kimozdulni!!!

Kriszta,
tényleg nagyon szép vagy az esküvői képen! Persze egyébként is, de itt pláne!! hol volt az esküvőtök?

HUmi,
Krizsó eredmény? A ti képetek is tetszik! Olyan jó látni ezeket!

Szilvus,
kaptál jó sok kedvcsinálót! Kép most már hajrá! Kérd meg gyorsan Apa kezét, aztán lássuk a képeiteket!

Most mennem kell, de még jövök!

Ja, Máté: szerencsére minden ok. MÉg foltok vannak, de már múlnak. Láz nincs már pár napja. Csak a fogacska kínozza. ÉJjel legalább 5x keltünk, de szerencsére gyorsan visszaalszik. AZ ekcéma nem lett sokkal jobb. Kriszta, lehet, hogy megyünk a bőrdokidhoz. Még várok egy kicsit, mert most ez a betegség is bezavart, de ha nem múlik, akkor bejelentkezem. AZért ez olyan szörnyű, hogy ha biztosra akar az ember menni, akkor csak a privát doki jön be. Kép

Na, most már tényleg megyek.

Puszi, kata
katca

Sziasztok!
Megint sok a termés, pedig tegnap olvastam. Meg írtam is, de a net explorer úgy döntött, hogy leáll. Persze mikor? Amikor már jó sokat írtam. Mire újra kezdhettem volna, Levi sírva jelezte, hogy elege lett az alvásból.

Látom az esküvői témákat. Mi egy borgőzös egyetemi buliban ismerkedtünk meg, még mind a ketten javában egyetemisták volutnk. Hm. Aztán négy év múlva összeköltöztünk, egy év múlva esküvő, öt év múlva gyekőc. Hát nem hamakodtunk el semmit. Az esküvőnk Keszthelyen volt, a párom oda valósi. Persze kisebb-nagyob zökkenők voltak, de végül annyira jól sikerült, hogy még most is érzem azt, amit akkor. Tényleg úgy van, hogy minden körülöttem forgott. Mondtam is, hogy először és utoljára van az, hogy három pasi ugrál nekem fejvesztve: a vőlegény és a két tanú. Olyan jól sikerült, hogy reggel 6-kor vánszorogtunk haza lagziból. Totál kimerültünk, de annyra megérte! Egyáltalán nem bántam, hogy olyan hagyományos volt a lagzi.

Mindenkinek mondom, hogy szép volt az esküvőn!!!

Barack,
Bencus jól megtréfált az alvással, de talán otthon is jól fog majd szuszizni. Rendes anyósod, hogy vállalta a Picúrt, te meg pehenj egy nagyot!

Móki,
Andris igazi mókamester lesz! Annyira édes minden képen! Ja, és te gyönyörű vagy az esküvőn. Teljesen átsugárzik a boldogságod!

Ed,
hát Ti aztán értitek a nem mindennapi események szervezését! Lánykérés a hegyekben? A kép olyan gyönyörű, hogy ezzel lehetne népszerűsíteni a hegymászást. Túracipő az esküvőn? Olyan jól néztek ki. Yin és Yang. Ez jutott eszembe rólatok. Muffin-ügyben: kérek egy sütőt karácsonyra. Kincsi nagy matekos lesz! Felkötheted a felkötnivalót!

Barbi,
nem semmi az a hatalmas Cadillac és persze benne Ti. Bár igazándiból megértem, könnyű beszállni meg kiszállni belőle, meg kényelmes is.

Zsu,
valamit tényleg félreérthettél. Nincs olyan a Családjogi törvényben, hogy X év együttélés után házastársnak tekinti a társat. Sőt - Szilvus véleményével ellentétben - az együttélés kezdetének szempontjából az sem számít semmit, hogy bejelentkezett-e valaki a lakásba vagy sem.
Petya már jobban van, ugye?

Mariann,
klassz ez a kutyus. Levinek mindig lebicsaklik a fejecskéje, ha elalszik. Alig győzöm kitámogatni valamivel. Lehet, hogy varrok neki egy nyaktámaszt. Nem lesz olyan szép, mint a kutyus, de talán jó lesz. Nádjának biztos jól esik a hűvös, azért rágja a széklábat. Nagyon hosszú ideig voltatok együtt a pároddal. Igazából nem értem mi lelte olyan hirtelen, hogy elment.

Karmen,
a habtapinak nálunk is kijön a közepe, de nagyok és így nem tudja lenyelni. Semmi vész.

Sly,
Apa hót ideg rám, mert úgy tűnik én is összeszedtem vmit a netről. Állandóan újraindul a gép magától, ideje meg nincs újra installálni. A fényképezőgépnek mind a három kártyáját telefényképeztem, de nem tudja lementeni. Úgyhogy se fényképezés, se képek. Most rárálltam a videózásra.

Erika,
Dani csúcs ezzel a hernyós módszerrel. Majd rájön arra is, hogy nem véletlenül közlekedük úgy ahogy. Az esküvőtök szervezése nem semmi! Meg ami körülötte zajlott! Mindenesetre így még emlékezetesebb marad, az biztos! A babóknak jobbulást!

Léna,
nálatok is peregtek az események! Klassz, hogy ilyen jól sekierült a találkozásotok!

Gabi,
gyönyörűek a gyerekeid! Nem túl jó ez a helyzet a mensivel, de ne keseredj, minden rendben lesz!

Pumukli,
én a SOTE II-n szültem. Ott minden reggel kis volt téve egy doboz a kifőzött üvegekkel, egy másikban a kifőzött cumik voltak. Ha kellett mindenki elvehetett onnan egyet. Azt betette a bab mellé és abból kaptak. A használt cumikat meg üvegeket egy harmadik ládába kellett tenni. Mi nem kaptunk szájpenmészt. Amúgy a babókat forral cukros vízzel itatták, amíg nem volt tejcsi. Levi el sem fogadta többet a vizet, amikor megérkezett a nedű. Meg édes rucikba öltöztették őket. A csecsemős főnővér mondta, hogy ők mossák az osztályon a rucikat.

Kitty,
ügyi vagy, hogy mész a tanfolyásra. Olyan jó, hogy Réka már így ül. Alig várom, hogy Levi is domborítson e témában. Látom, hogy nálatok is van matrica az ajtón. Én is ragasztottam, meg a szekrényekre is, de nem volt jó ötlet, mert Levi már az összeset leszedte.

Szilvus,
szerencsére Levi nem ette meg a földet, csak fetrendett benne. Úgyhogy teljes ruhacsere. Én nem próbálkoztam a neten ismerkedni, mert a párommal abban az ősidőben ismerkedtünk meg, amikor a net még nem volt ilyen elterjedt. Utána meg nem volt rá szükségem. De még lehet, ki tudja... Bár nem szeretném. Peti a díjbeszedő, illetve csekkbeszedő- nagyon édi. Egyre többet produkcióznak a bébik!

Humi,
Krizsóval minden rendben?

Claire,
merre vagy? Nagyon strapásak a napjaitok?

Mely,
Edina nagyon ügyi, biztos azért akar állni, mert elég erős hozzá és élvezi. Szerintem hagyd. A fotókon Ti s jól mutattok! Küldök egy kis erőt a tanuláshoz.

Hú, csak írtam és írtam, most látom milyen hosszút. Bocs.

Pussz, Moncsi
monyó

Sziasztok,

Megintcsak egy gyors kukk, az esküvői történeteket olvastam, az újakatKép Nagyon szépek vagytok mindannyian és jók a történetek. Kép Na a miénk nem volt botrányoktól mentes, épp hőn áhitott aggleny életemet éltem, mikor a barátnőim össze akartak hozni az edzővel, abból a teremből, ahová jártam. Sejtettem, mert az edző állandóan a nyakamon lógott és folyton edzésterveket irt nekem. És elpakolta utánam a súlyokatKép Aztán a szülinapi buliját szervezte, s mondta elhozza a legjobb barátját is. Nahát, Ő lett az én párom. Persze abból a társaságnól Őt sajnos ezért kiútálták, mondván elvette a Gábor "csaját" pedig ez nem volt igaz. Visszahallottuk, hogy elmondtak bennünket mindenféle szemét alaknak. különösen nem érdekelt. Az edző is nagyon jófej pasi volt, kdves meg minden, de voltak sittes ügyei én pedig - márcsak a munkám miatt sem - nem engedhetek meg magamnak olyan ismerősöket, akiknek hmm, szóval közük van az Alvilághoz. Jó, hogy igy alakult, a vélemények pedig mellékesek.
Gyűrűt már kaptam szépet, akár jeggyűrű is lehetne, mert pont olyan szép fehérarany brillköves, de lyánykérés nem járt hozzá még akkor.

Kérdés:
A Pampers gyűjtögetős zacsikat egy nagy borítékban kell beküldeni? Külön levélben kell megjelölni, melyik játékot kérem, vagy van egy formanyomtatvány, amin be kell X-elni? Arra gondoltam, az a 8-pontos bedobálós vödörke Petinek nagyon tetszene, hátha megérkezik Karácsonyra. Aztán tovább gyűjteném a zacsikat. Az a 32 pontos toszojgatós-csörgő-zörgő izé amúgy is túl nagy tele lenne vele peti szobája.
Szóval, szerintetek mi a módja az ajándék igénylésének?

Puszi, megyek házitündérkedni, és ma tanulok is délután, kaptam egy tökjó képes spanyolszótárt, gondoltam kitanulom a lakással kapcsolatos szavakat.

Puszi,

Szilvus
szilvus

Kimaradt, perszehogy:

Moncsi
Ja, lehet Peti dijbeszedőnek készül. Végülis: én kukásember akartam lenni jó sokáigKép

Puszi!
szilvus

Sziasztok!

Sajnos már a géphez sincs időm leülni, nagyon zsúfoltak a napjaink.
Levi már a nappali alvásról is kezd leszokni, az éjszakáink pedig ugyanolyanok. Meddig lehet ezt bírni??
Barack, nagyon rendes anyósod van. Milyen jó volna, ha az enyém is elvinné Levit legalább egy éjszakára...Dorkával már nncs gond, ő alszik.

A tegnap kijött az értesítő a biztosítótol, hogy az évi 68.000 helyett, jövőre 100.000 et fizetünk. Marhára bepipultam. Ti váltottatok biztosítót?

Szilvus, én kaptam egy egy kis füzetecskét a Pamperstől a játék leírásával és azon kell kitölteni az adataidat és hogy melyik játékot kéred. De szerintem bőven elég, ha ráírod egy papírra, hogy mit is szeretnél és hova küldjék. Én is beküldtem a zacsikat egy síma, nagyobb méretű borítékba kb 2 hete. Kíváncsi vagyok, megérkezik-e Karácsonyig. Jó lenne.

Ma megvettem a muffinsütőmet, már csak a recepteket kéne előhalászni valahonnan. A mi gépünket is megtámadta egy vírus.

Megyek, kiszedem Levit az ágy alől.

Megpróbálok még jönni.

puszi

Erika

na még egy kérdés. A Ti csemetéitek hányszor és mennyit alszanak napközben? Lehet, hogy mi átállunk a napi egyszeri, déli alváshoz.
pera

Sziasztok! de helyesek vagytok, hogy éreklődtök! Megvagyunk, a strapa is, meg titeket visszaolvasni, az egy fél élet! De a talit megpróbáljuk öhozni, ha sikerül, szállításra is vállalkozom!
Timi! Ezt írtam abbak idején első fiam születése előtt a füzetkébe, amit neki szántam, ugyanis akkoriban, amikor kiderült, hogy lesz, csomót dúdoltam ezt! Igen, dúdoltam, mert én a sógorom féle megzenésítésben előbb ismertem, mint papíron!
esküvő: azt hiszem "öregségben" a mi kapcsolatunk viszi a pálmát, mert mi együtt jártunk gimibe, azaz 1984 (még leírni is gáz) óta ismerjük egymást. 88 óta járunk, 93ban esküdöztünk, tavaly 10 éves évfordulóra egy hetet gyerekek nélkül Szicílián töltöttünk, úgy rápihentünk, hogy következő hónapban jöttek össze az ikrek Kép!
Kép? Az album még mindig nincs kész, de a kis albumokból majd viszek a talira, Esetleg ide is nyomatok egyet, de az bonyi!
Épp letettem Ádit, hogy hurrá alszik,amikor Eszter felébredt Kép claire
claire

Na sziasztok,

végre van egy kis időm, Bence ebédelt, kivételesen én is hozzájutottam, ma eddig még egész nyugis napunk volt, másfél órás alvással megspékelve. Sőt, ilyen is hónapokkal ezelőtt volt utoljára, reggel pocok 3/4 7kor ébredt 6 helyett. Tökjó.

Borsó továbbra sem a kedvenc, ma összeturmixoltam neki egy kis tojás nélküli spagettivel, még így a felét hajlandó volt megenni.

Tegnap fini-fini uzsit csináltam neki, próbáljátok ki, egy alma megpárolva egy szem szegfűszeggel, mikor kész bele a turmixgépbe egy fél narancs levével, meg 2 evőkanál kekszes tejpép porral, isteni jó lett, a maradékot be is faltam. Tisztára karácsonyi hangulatom lett töle, na és ehhez még ma átböngésztem az Ed által propagált karácsonyi recepteket, és kész vagyok.

Nálunk az esküvő csak annyi ideig volt téma, amíg párom kifejtette, hogy neki az anyja 3 esküvője és 3 válása után igen negatív élményei vannak a házasság intézményéről, így inkább ne forszírozzuk, nem ettöl leszünk boldogok. Sajnálom, mert mindig arról álmodoztam, milyen szép ruhám lesz, és mindenki engem fog ünnepelni, na asszem ez (is) kimarad az életemből. Pedig mindannyian milyen szépek vagytok !

Egy Edhez hasonló képünk azért nekünk is van, ez 1999 Valentin napján készült, amikor Apa megkérdezte, hozzá költözöm-e ?

Kép

Szilvus, nálunk a kábeltévé csekk járt hasonlóképpen. Csak azt apa adta a kezébe. Kép

Mely, hogy miért akarok fogyni ? Mert habár talán nem látszik, van rajtam 10 kg plusz, így a ruhatáram csendesen pihen a szekrény felső polcán, kábé tavaly óta. Kép
És ha a következő babánál is hasonló ütemben gyarapodok, akkor utána sokkal nehezebb lesz dupla túlsúlyt elkoptatni, mint ha most ettöl megszabadulnék. Asszem.

Erika, Bence ált alszik délelött 1 vagy másfél órát, és délután ugyanennyit. Ha jó napunk van, persze nekünk is van amikor összesen 1 órát alszik egész nap, de annak meg is van este az eredménye, illetve 6 körül, mert már ordít mint a sakál.

Humiéknál valaki mondta hogy van neki olyan mézes recipéje amit meg is lehet enni, és nem kell előtte időpontot kérni a fogorvostól Kép
Nem tom ki volt, de jó lenne a recipe !

Karmen, a habtapinak nálunk is kijön a közepe, de eddig még nem ette meg Bence Kép

Pumi, tökjó lenne ha ti is el tudnátok jönni a talira, Nándikát még nem is láttam élőben !

Mariann, ne aggódj, Nádja biztos tudja mi jó neki. Most biztos pont az a székláb.

Még nem válaszoltam mindenkinek, de most megyek Pockot altatni, idő van.

Sziasztok

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Claire
Ez nagyon jóKép Jót tesznek testnek léleknek ezek a nyaralások, asszem a tavalyi Nálatok volt duplajól sikerültKép Strapát abszolút elhiszem, én néha az egyetlen törpémhez kevésnek érzem magam, nahát Neked pedig 4 gyönyörűséged van otthon, az sem egy emberes melóKép

PEra
Az adataimat is irjam egy papirra? nekem a Pampers csak Petu születése után küldött egy ismertetőt, amiben volt egy lap, hogy majd 3 hónap múlva küldik a köv. füzetet a játkkal. Nem küldték. Milyen adatokat kérnek? Hogy néz ki az adatlap? Begépelem és elküldöm Nekik, hátha megérkezik 1 hónap alatt a játék. ma adom postára a Liberós figurákat is a fürdőjátékokért. Jó nagy gagyik, de Peti imád fürdeni, a gumikacsa pedig mindig megtelik vizzel és tengeralattjáró lesz belőle.

Alvás:
Peti sokszor egyszersem alszik. Mint pl. tegnap. De általában ebéd után 1 körül pakolom be a kiságyba és szeretem, ha 1/2 3-ig a hangját sem hallom. Néha délelőtt is alszik egy félórát. ma szerintem ismét egy nemalvásos napnak nézünk elibe, lévén este 3/4 8-tól reggel 3/4 9-ig aludt. Ez több mint elég neki. De nagyon szeretném, ha ez az ebédutáni alvás rendszereződne Nála, merthogy a bölcsiben is igy lesz.

Bizti: nanáhogy váltottunk. Még nem küldték ki, de felhivtam Őket, az eddigi 6800/n.év helyett 9200/n. év lesz a díj, mert sajnos ugrottam vissza 2 fokozatotKép. Maradunk ugyanannál a Társaságnál, mert még igy is Ők a legjobbak, de átkötjük Apa nevére, igy sokkal kedvezőbb lesz. Ezt sejtettem előre, igy a forgalmiba már vásárláskor bejegyeztettük Apát, mint üzembentartót. Csak igy lehet más névre kötni, amúgy csak a tulajéra. Nézzetek kőrbe, általában megéri Biztosítót váltani. Óriási különbségek vannak, magam is meglepődtem, mikor számolgattam. És mivel kötelezőről lévén szó azaz nem nekünk fizet a bizti, tökmindegy, hogy mennyire patinás és jónevű a társaság. Ez a szempont a CASCO-nál fontos. No, ezzel nem rábeszélni akarlak, de megfontolandó Kép

Végül nem ma mentem be a munkahelyre, mert a főnököm külföldre utazott. Majd jövő héten, ha bennt lesz az irodában.

Megyek, etetés következik mindkettőnknek. Én már éhes vagyok.

Puszi,
Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Mindenki olyan szep az eskuvoi fotokon!
S, ha mar mindenki az eskuvorol beszel, akkor en is meselek egy kicsit.
A mi eskuvonk epp akkor volt, mikor a "Whisky-s" megszokott. Tele volt a varos fegyveresekkel. A templomi eskuvo a Bazilikaban volt rengeteg turista, foleg kinai tarsasagaban. Fotoztak ezerrel. Ja, s ami meg erdekes, hogy vilagszerte tobbszor leadta a TV, hogy egy Inter-Toto merkozesen en rugom a bort a kezdesnel talpig feherben, magassarku cipoben. Az otlet onnan jott, hogy apukam es az ocsem nagy "focibuzik", volt ismeros es elinteztek. Evek mulva is hallottam vissza rokonoktol, hogy megint benne voltam a TV-ben, s ismerosok, kollegak is mondtak, mikor szobakerult az eskuvonk, hogy "ja, az te voltal? ...lattunk a TV-ben." :-)
Kepet legkorabban holnap tudok feltenni, mert nem talalom a scanner install cd-jet, s a parom ma nagyon keson fog hazajonni, de igerem, felrakom.

Szilvus!
Megkaptam a kepeket. Koszi! Irtad: "nem engedhetek meg magamnak olyan ismerősöket, akiknek hmm, szóval közük van az Alvilághoz." Ezzel egyet is ertek, de mi a munkad?

Ed!
Jo a kep a lanykeresrol. A meghivotok nekem nagyon tetszik. Ti talaltatok ki a szoveget?

Timi!
En nem ismertem a verset, de nagyon jo. Bevallom en is elpityeregtem magam.

Mely!
Szerintem nyugodtan hagyd Edinat allni, ha akar. Nekem is mindig mondtak, ne hagyjam, de ugysem lehet nekik megmondani. Hidd el, ok tudjak, mi a jo nekik.

Erika!
Bianka nagyon keveset alszik nappal. De. nem mindig alszik, de ha sikerul, akkor kb 45 percet, du kb. 1, max. 1.5 orat alszik.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Hosszas könyörgés után peti elaludt. közben kiporszivoztam és felmostam. Lehet, a porszivó hangja ringatta el?Kép Ha ébred megyünk vásárolni, addig netezem és kávézom. Tanulni majd holnap...(khnn..khmm...ez igy szok kezdődni, ugyebárKép ).

Sly
Te voltál? Kép Kép Énis láttam többször még régebben. Jófejek a fiúk, hogy elintézték, valóban nagy focirajongók lehetnekKép
Tökjó olyankor elsunnyogni pl. a közértben, mikor a kasszásnéni is felismerKép

Najó, ha a médiasztárságnál tartunk "énis benne voltam a TVben" Kép Mégpedig 2 db szépségverseny kapcsán. Most ne röhögjetek, természetesen nem mint résztvevő, hanem mint szakértő zsűritagKép A cég felajánlott ajándékot a nyertesnek, igy hálából meghivták a főnökömet a zsűribe, Ő pedig szépen elküldött maga helyett, mint ügyeletes marketingest.Kép Az egyik verseny pont egy menyasszony-szépségverseny volt, jelentősen megnehezitette a választást, hogy hölgy nagyon szép volt a gyönyörű ruhákban. Persze sejthetitek, mint minden ilyen versenyen azért kaptunk némi utalást arra vonatkozóan kiknek kell(ene) nyerniKép na mind1, ez nem idevaló. Nade másnap persze mindenki azzal foglalkozott , hogy hehe láttunk a TVben. Több ilyen jellegű közszereplést nem vállaltam elKép Kép
Sly, egy pénzintézetben dolgozom, évente kell leadni friss és patyolattiszta erkölcsit. Kép
Látom Bia ugyanúgy alszik, azaz nemalszik napközben, mint Petipötty. Éjjelente ugye Ő is jó alvó, hagy Benneteket szunyálni?

Kérdés/1:
Jövő kedden a főnököm felesége meghívott hozzájuk! Nagyon aranyos, igazi angol Lady. Szerintetek mit vigyek neki valami kis kedvességet, figyelmességet ajándékba? Egy tál frissensütött muffin az jó?

Namégegykérdés:
Most, hogy másznak a babák és összevissza tapicskolják, nyalják a követ, parkettát, Ti milyen gyakorisággal mostok fel? És milyen tisztítószerrel? Én Flóraszepttel szoktam amióta Peti mászik, de nem vagyok meggyőzve, hogy ez elég. Domestossal nem merek, mert néha előszeretettel nyalja meg a követ, ha talál egy morzsát...

Ja, Ed, na Peti MOST kezdett el igazán szöszölni, úgy, mint KincsőKép Tökjó, bármit csinálok, a gyapjúszőnyegünk csak úgy ontja magából a szines szöszmöszöket...Brr!!!

Napuszzz,

Szilvusék

Funpic: nesze Nektek egy fürdős-berregős fotóKép
Kép
szilvus

Rájöttem, miként maradnak le egyes bekezdések: irom, beszúrok közbe valamit és ami alatta van lemarad. Mint pl. most ez:

Mariann
Kép Jót derültem Nádján a "vasfogún".Kép Ahogy elnézem, a randa (?) székkel nem lesz gondod, a Kisasszony ugyanis elfogyasztjaKép Nagyon édesKép Kúszik is már, a kezeit használva, vagy odahempereg?
szilvus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?