Sziasztok!
Vera:ez álomszép!!!!(és a képek is gyönyörűek,gratula apának) És mindehhez milyen ruha volt rajtad? Azt is megnézném.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Sárkánydínó is nagyon klassz,ügyes vagy nagyon!
Sajnálom Bálintot.Ez az év nekünk is ilyen,január óta folyamatosan itthon van valamelyik gyerek.Tavaly összesen nem voltunk annyit betegek,mint idén ebben a 2,5 hónapban.Gergő ma ment először,de Bence elég ramatyul van.Minden héten megyek a dokihoz,legalább egy,de általában inkább 2 gyerekkel.
Milyen volt az Abigél?
Egcsi:jön majd az a gólya nemsokára. Nemsokára megyek Egerbe,lehet,hogy megcsörgetem Timit,hátha össze tudunk futni.Mondjuk még nem tudom az időbeosztást,salsa hétvégére megyek....
Suli ügyben még mindig kalap le!
Nálunk még nincs tavasz.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
ma legalább szépen süt a nap,de nincs valami meleg.
Tenisz az klassz!
Orsi:anyukád hogy van??? Te már meggyógyultál?
Bocsi,most ennyi jutott eszembe,kicsit még magunkról:
Attila jól van,rengeteget úszik,sétál,jól működik a gépezet.
Gergő túl van az összes felvételin,az írásbelik jók lettek,a szóbelik nem annyira.Nem reménytelen egyik bejelölt gimi sem,de az első kettő még nem tuti.Az egyikben pl.49. a listán,de tavaly még a 66. bekerült.Úgyhogy várunk és reménykedünk,majd április közepén-végén lesz végleges eredmény.
Bence annyira nem várja a sulit,nem is nagyon emlegeti,de a nyílt napon kiválasztotta a neki tetsző tanító nénit,úgyhogy őt jelöltük a papíron.Nagyon rosszul eszik ,iszonyú vékony,ma még csak 1 szelet zserbó van benne,és már 5 óra van.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Alig tudom beadni neki a gyógyszereket.
Katicával minden ok,tanul,táncol rendületlenül.De idén Ő is nagyon sokat betegeskedik.
Hát nagyjából ennyi van nálunk,és bocsánat,hogy mindig eltűnök.
Sok-sok puszi Mindenkinek
Anikó