Sziasztok!
Vera:ez álomszép!!!!(és a képek is gyönyörűek,gratula apának) És mindehhez milyen ruha volt rajtad? Azt is megnézném.
Sárkánydínó is nagyon klassz,ügyes vagy nagyon!
Sajnálom Bálintot.Ez az év nekünk is ilyen,január óta folyamatosan itthon van valamelyik gyerek.Tavaly összesen nem voltunk annyit betegek,mint idén ebben a 2,5 hónapban.Gergő ma ment először,de Bence elég ramatyul van.Minden héten megyek a dokihoz,legalább egy,de általában inkább 2 gyerekkel.
Milyen volt az Abigél?
Egcsi:jön majd az a gólya nemsokára. Nemsokára megyek Egerbe,lehet,hogy megcsörgetem Timit,hátha össze tudunk futni.Mondjuk még nem tudom az időbeosztást,salsa hétvégére megyek....
Suli ügyben még mindig kalap le!
Nálunk még nincs tavasz.
ma legalább szépen süt a nap,de nincs valami meleg.
Tenisz az klassz!
Orsi:anyukád hogy van??? Te már meggyógyultál?
Bocsi,most ennyi jutott eszembe,kicsit még magunkról:
Attila jól van,rengeteget úszik,sétál,jól működik a gépezet.
Gergő túl van az összes felvételin,az írásbelik jók lettek,a szóbelik nem annyira.Nem reménytelen egyik bejelölt gimi sem,de az első kettő még nem tuti.Az egyikben pl.49. a listán,de tavaly még a 66. bekerült.Úgyhogy várunk és reménykedünk,majd április közepén-végén lesz végleges eredmény.
Bence annyira nem várja a sulit,nem is nagyon emlegeti,de a nyílt napon kiválasztotta a neki tetsző tanító nénit,úgyhogy őt jelöltük a papíron.Nagyon rosszul eszik ,iszonyú vékony,ma még csak 1 szelet zserbó van benne,és már 5 óra van.
Alig tudom beadni neki a gyógyszereket.
Katicával minden ok,tanul,táncol rendületlenül.De idén Ő is nagyon sokat betegeskedik.
Hát nagyjából ennyi van nálunk,és bocsánat,hogy mindig eltűnök.
Sok-sok puszi Mindenkinek
Anikó