Új privát üzeneted érkezett!

Ez a pompomos dolog nagyon szomorú :(.
..
...
...
...
Örülök, hogy alakulgat Maccséknál is és szurkolok nagyon!

Tivadar is csillagos ég alatt alszik, mi csillagképekkel is próbálkoztunk :D

Sajna már három napja összeszorítja a száját mindenre :(

És iszonyatosan harapja a cicimet néha!!!!!!!!!!!!!!
szilvi35

Évi és leragasztjátok a habtapit? Nekem kristóf annó 1 perc alatt felszedte, egy darabig rakosgattam össze, de aztán meguntam. Most Máté is kezdi szét "tépni" egyelőre csak apránként. De ha rájön :roll:
nekünk a nappaliban van letéve.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca,igen,le akarjuk csak még a pontos módot nem tudjuk,a hátuljára rakott széles ragasztószalag sajna nem elég...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

????

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="szamocamoca"]? írta:szamocamoca???

:?:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

ezt meg hogy csináltam.. ??

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

eltűnt az előző hsz-m, szilvinek írtam, az msn zavarhatott be, mert oda írtam :roll: :roll: a kérdőjeleket

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="szamocamoca"]e írta:szamocamocaltűnt az előző hsz-m, szilvinek írtam, az msn zavarhatott be, mert oda írtam :roll: :roll: a kérdőjeleket

én olvastam az előbb még :)

evilany

szóval én örülök neki, hogy mindenki babázik, babázni fog :D :D

azt hiszem megyek aludni,

jó éjt anyukák!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi csúcs lett Tomi szobája!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!....Szuper lesz a szoba, nagyon barátságos!

Kaja: ha van mit szopizni az nagyon jó....kóstolgassák csak a kajcsikat, jelezni fogják, mikor kell nekik több, más.
Berci ugye, ha nagyon jóindulatú vagyok magammal, talán egy korty anyatejet ivott :( így muszáj neki mást enni.

Maccs!!!....Halk gratuláció, és további drukk, de bizti minden rendben lesz!!!!!!!!

Jó éjt megyek én is aludni!!!
limo73

Évilány!
Tapasztalat: korral jár :( :lol: :lol:
Kenguru: izmozom benne, derekam még bírja (mit tesz a sport múlt :lol: ), a hátizmaimon lenne mit dolgozni!!!
Másik fittnes gyakorlatom: fel a háztól a kapuig kb 30 m , két gyerekkel, gyerekülésben :lol: :lol: . na, ez nem megy már soká! De babakocsival sem rossz :D

Mares!
ha már a kornál tartunk: én most 40 voltam, amikor az ikreket szültem, 5.-6.nak, nőként! hol van ehhez az ő 42-je??? :lol: :lol:
De most tényleg: annál többet nem adhatsz egy gyereknek, mint hogy van 1 testvére. a többi sokminden függvénye, de sztem 1 tesó nagyon fontos, és sok plussz! Márcsak azért is, mert mi sem élünk örökké.
bíztasd meg a párod, a jobb meló persze nem árt.
Egyik sógorom 50 körül volt, amikor az első gyereke született, aztán még1. A nagy most 17, a kisebb 14. manapság azért egy 42 éves ember még fiatal!

claire
claire

Köszi a sok szépet, amit írtatok nekem! Kép

Mennyi mindenről lemaradtam...:(
A sok új tagnak üdvözlet, remélem, hogy megismerjük majd egymást, ha már gyakrabban jövök.

Szilvi, jó nagynövésű a kisfiad, lelóg a pelenkázóról, annyira cuki!

Csillag, nekünk is három lesz a megállj!
Bukás. Ha csak reggel és este van táp, szerintem akkor már elég jó úton halad kisfiad.
Jobban vagy már lelkileg?

Ircsi, most komolyan, milyen szép nagy szemei vannak már ennek a lánynak? Kép
Látom alul a centid, ez az jelenti, hogy kistesóproject?

Ez az összenőtt szeméremajak elég sokkoló… ez borzasztó!

Évi, nagy kópé lesz a kisfiad, ez tuti! Átjön a fotón, nem kicsit :):):)

Mares:„de milyen huncutka, sasolta sírás közben hogy én mit reagálok, akkor nem sírt, megállt, megnézte anya mit reagál, és ha semmit hát kezdte megint” Már ilyen picinek is ennyi eszük vaaaaan! Megáll az ész!
42 lesz a férjed? Az tökre nem öreg! Én sem vagyok már fiatal, úgyhogy nem beszélek magam ellen :)

Claire, mennek a drukkok!
Én el sem tudnám magam képzelni ikrekkel, főleg, hogy már vannak tesók is mellettük. Hát nem kis meló lehet!

Évi, nálunk is textilpelus volt mindenütt a lakásban :). Én is Pamperset használtam sokáig törlőkendőből, aztán sikerült kifognom egy akciós csomagot (5db cs. volt benne), és mind szinte tök száraz. Azóta a Dm-es Babylove a nyerő. Elég jó árban van, és még nem találtam benne rosszat.

Babakeksz, ez hihetetlen, anyós és sógornőd… baromi sértő! Mit agyalhatnak otthon ezek ketten?! :)

Dia, Áronnak jobbulást!

Szilvás, gyógyulj meg mihamarabb!

Woody, remélem, hogy semmi komoly baja nincs Lilynek!

Szamóca, nagyon édesek a gyerekeid!

Tina, pelenkázókomód… nagyon meggyőző tudsz lenni, röhögteeeem :lol:

Cicc (jó az új neved is :wink: ), cuki a baba a dobozban.

Fütyi... A mi gyerekorvosunk nem ajánlja egy éves kor alatt, hogy hozzányúlj. Utána csak lájtosan, de szerinte 3éves korig hagyni kell. Na, én hagytam, megpróbáltam azért, de Ricsi féltette (már egész picinek is - pasi), és én is roppant féltem, nehogy beszakadjon ott a bőr, mert rengeteg "rémtörténetet" hallottam ezzel kapcsolatban mindenféle gennyesedéssel, elfertőződéssel egyetemben. Szóval már majdnem négy volt, mikor érdekelte már, hogy neki van kukaca, elmondtam neki, hogy mit csináljon, és a fürdőkádban félig fel tudta húzni rajta a bőrt. Tovább nem ment, és ezután elkezdte fájlalni, nagyon érzékennyé vált. Elvittem egy barátom sógorához, aki az 1-es számú Gyerekklinikán sebész. Megnézte, nincs szükség műtétre, lefújta érzéstelenítővel, 20 perc múlva pedig felhúzta a bőrt szép lassan, és ameddig kell, bekente valamivel, felírt vazelint (valami speckó, azaz nem sima vazelin, hanem "valamilyen" vazelin), azzal kellett minden fürdés után, felhúzva a bőrt kenni talán két hétig. Az első napok durvák voltak, vérzett is, de mára nyoma sincs, gyönyörűen tisztán lehet tartani, sehol egy seb,forradás, szóval tökre egészséges. És csak ennyi volt, én meg tök sokáig halasztottam a sebészi látogatást, mert már mindenféle műtét lebegett a szemem előtt - biztos van olyan is, hogy valakinek arra van szüksége -, de szerencsére megúsztuk. Szerintem a legtöbb kisfiúnak ilyen egyszerűen megoldható lesz. Természetesen napi tisztálkodásnál felnőttmód mindig rendesen meg kell mosni - nekem is a férjem magyarázta el, ciki nem ciki -, nehogy lenőjön újra, mert olyat is tud (feltehetőleg ez csak ilyen pici korban).

Szilárd kaják bevezetése. Azért is jó, ha már hozzátápi van, mert a gyerek elkezd rágni, és ez nagyon fontos a későbbi beszédfejlődése folyamán. Szoptatott babáknak - tudomásom szerint - már eleve erősebb a rágóizmuk, mert melósabb a ciciből enni, mint üvegből. Mivel mindenre kiváncsiak, a gyereknek a kezébe kell adni a kanalat - bár biztos pacsálni fog vele -, de akkor a nem evőt is lehet etetni, meg ő is megpróbál majd beletalálni a szájába, és általában azt nagyon szórakoztatónak tartják. Érdemes ezt naponta csinálni, mégha az elején kudarcélmény is lesz anyukának, mert nem fogadja el a gyerek, de el fogja - legtöbbször (semmi sem biztos, de a nagy számok törvénye bla-bla :):):)). Mi Ricsivel nem így csináltuk, túl óvatosak voltunk, megszívtuk, senkinek nem kívánom, a fenti Enikőnél bejött, úgyhogy ezért merem leírni.

Mozgásfejlődés
Sokszor a baba gyorsabban nő (széltében v. hosszában v. mindkettő), mint az izomfejlődése követné, ezért néha ők még sutábbnak tűnnek a társaiknál. Be fogják hozni a "lemaradást", garantálom :):):)

Egyéb téren pedig, ahol van nagyobb testvér, az egész más, mintha csak egy szem gyerek lenne, hiszen a kicsik rengeteget tanulnak tesóktól - állandóan figyelik őket -, főleg, ha nem nagy a korkülönbség. Ezért olyan "másak" a második gyerekek, hamarabb érnek el egy bizonyos szintet, mint a nagytesójuk az ő korukban, mivel nekik már ott a példakép, lesik minden mozdulatát! :):):)

Na, igen, megint nem hazudtoltam meg magam :) :wink:

Tudom, hogy nem tudtam mindenkinek írni, de lehetetlen küldetés visszaolvasnom onnan, ahol megszűntem. Nekem már másfél nap is óriási mennyiség :) Jövök majd, ahogy tudok, és sokatok blogját szerencsére tudom olvasni :wink:

Sok puszi nektek, Timi

maccs01

Maccs! Jó látni még egyszer gartula!!!! :D
Lelkileg...hagyjuk...hosszú...vagyok...ennyi

Nem tudok aludni...mintha valami energiabombát vettem volna be...lehet mert Laca törött lábon rúgott (adrenalin)...passsz

Van egy kis gondom...
Elkezdtem licitálni egy irha kabira...de közben Tibi vett Gergőnek tescoban egyet....kaptunk ajándékba...vettem teszveszen is...és erre nem igazán lenne szükségem már :(
Ennyi kabát kabát országba sem kell :(
74-es méret...marha szép és jó állapotú:

http://www.teszvesz.hu/item/view/index. ... 1440171331

Próbáltam kérni az eladót hogy törölje a licitemet...nem tudom mi lesz belőle :(
Ha valakit netalán érdekel írjon már rám legyen kedves....

Mares-nem válaszoltál rá...illetve lehet hogy "elszállt" nem jött válasz a pü-re :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

[quote="szilvi35"]E írta:szilvi35z a pompomos dolog nagyon szomorú :(.

Én nem vagyok szomorú! Előre kell nézni, nem a múlton rágódni! Boldog vagyok, talán sosem voltam ennyire boldog! :) :) :)

Kép
xtina75

Évi
Minden nekünk kis dolog nekik nagyon izgalmas tud lenni! :lol: :wink:
Jó lesz a babaszoba :lol:

Claire
Enyém gyerek a Kaális biológusra hasonlít :wink: Ő "csinálta" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Drukkok mennek!!!!

LImo
Telefon :cry:

Szilvi
Chloe is nagyrészt anyatejet kap, csak "kóstolgatja" a bébiételt :wink:

Maccs
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="xtina75"]J írta:xtina75ó reggelt!

[quote="szilvi35"]E írta:szilvi35z a pompomos dolog nagyon szomorú :(.

Én nem vagyok szomorú! Előre kell nézni, nem a múlton rágódni! Boldog vagyok, talán sosem voltam ennyire boldog! :) :) :)

És a boldogságod csak fokozódni fog ezután... amikor a kezedbe fogod, amikor huncut szemekkel rádnéz... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Többeknél olvastam, hogy reggel 8-9-ig alszik a csemete. Ezt hogy csináljátok?????
Chloe mostanában ébred olyan 1/2 6-6 között, aztán csak olyan dél körül alszik el legközelebb. Kihagyja a délelőtti alvást.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Hát sajnos a rokonait nem válogathatja meg az ember. A legszomorúbb az, hogy most már mindenki tagad. Mondjuk nagyon már nem érdekel, igaz mikor ez kiderült, kattogtam rajta vagy egy hétig. Végül is, addig jó, míg beszélnek az emberről. Biztos érdekes vagyok. :lol: :lol: :lol:
Igazatok van, a lényeg az, hogy Lili egészséges szép baba.

Babakocsi: Városi terepre szánnám, itt nagyon jók az utak. Az a baj, hogy a közelben sincs olyan baba bolt, ahol meg tudnám nézni élőben a kocsit. Soha semmit nem rendeltem még neten keresztül, és be vagyok tojva...A legközelebbi baba bolt a Babaszafari Pesten. Nem jár arra véletlenül valamelyikőtök?

Maccs! Én is szívből gratulálok a minimanóhoz a pocakban. Vigyázzatok magatokra, és jó egészséget.

Támadónéni: Ezen akkorát röhögtem, jó szöveg :lol:

Évi! Tetszik az a kép amelyiken nincs zokni Tomin. Kis Ludas Matyi :) Párom legalább is mindig így hívja a csupasz lábú Lilit.
Szép lesz a Tomi szoba.

Limo! Sajnálom a telefont. :(

Tegnap voltak nálunk egy két héttel kisebb babával. Hát csajok, az én gyerekem először totál antiszociális volt. Sírt, ha csak ránéztek is. Aztán megjött a kedve, de meglepődtem rendesen. Kezdődne vajon ez a csak a családtagokkal jó, és mindenki másnál félek, és csak anyáékkal maradok el korszak?
Vendég

[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaöbbeknél olvastam, hogy reggel 8-9-ig alszik a csemete. Ezt hogy csináljátok?????
Chloe mostanában ébred olyan 1/2 6-6 között, aztán csak olyan dél körül alszik el legközelebb. Kihagyja a délelőtti alvást.

Nekem úgy csinálja, hogy nagyon későn alszik el. Tegnap is volt vagy 11 óra...Nem irigyellek a korán kelésért, akkor még tök sötét van...
Vendég

Sziasztok
Tomit 11kor álometettem(nagyon feszült az egyik cici :oops: :oops: )így csak 4kor kelt enni,visszaaludt 7-ig,na ez már nagy szó nálunk!

Santacsilla,nálad láttam h.állatos habtapi van,ln is vettem azt is,anyámhoz,de ennek nagyon kijár a közepe és apró ráadásul,te hogy oldottad meg h.ne jöjjön ki,ne egye a ded?
Tiszta veszélyesek,az ágyon alátettem egy pelenkázólapot kicsit hadd pucérkodjon,adtam 2 játékot,mire visszamentem a pelenkázólapot ette :roll: :roll:

Fő a cékla :wink: (végül ma..)

evilany

Jó reggelt

Ircsi, sztem Chloiba bele van kódolva az éjszakázás, írtad, hogy mennyit éjszakáztál régen :wink:
Máté este fél 7-7 től alszik reggel 7-8-ig, kivéve ha kihagy egy evést, mert akkor szigorúan kel 3 körül. Tegnap átaludta az ebédet, csak uzsi előtt ébredt, már gondoltam, hogy felkeltem, de annyi dolgom volt, hogy örültem, hogy alszik. Így jártam.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

ja és a délelőtti alvás, az már csak kb 30-40 perces, az eddigi 2 óra helyett. viszont nagyobbat alszik délután.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="szamocamoca"]j írta:szamocamocaa és a délelőtti alvás, az már csak kb 30-40 perces, az eddigi 2 óra helyett. viszont nagyobbat alszik délután.

Nálunk is jó rövid lett a délelőtti. Szinte semmit nem tudok csinálni a Minitől.
Iszonyú köd van ma is, már 3 napja. Tiszta London feeling :lol:
Vendég

Tomi délelőtt 2xalszik,40 perceket(ha 5-kor kel,fél 8 és fél 11 felé)du.egy nagyobbat,1 körül,1.5-2 órát.

evilany

Sziasztok!

Évi: csodaszép a Tomi-Lak!!! Cékla: :)

Ircsi: nálunk GErgő cumi-függő ( előtte cici függő volt), és este azért ébred csak. Most is sírt, felhúztam a redőny, napsütés meg minden, visszaadtam neki a cumit mert szeme csukva, megpuszilgattam és most csönd... ilyen szundis... ebben talán talán rám ütött...

CSillag: sajnos uram a ruhák terén is olyan, mint a játékoknál,nem akarja a felhalmozást! .... most is minden ládikó (ebben vannak a ruhák) tele van...persze nem akad ki ha veszek valamit, de hát van ami alig volt rajta... de ha talizunk akkor a kék kabit megnézném... ( mondjuk abból is van már egy, most kaptam....

Szilvi: akkor szomorú voltam, utána boldog, most meg a legboldogabb Gergővel :)

GErgő tegnapi anyát akarom és rajta csüngeni szindrómája után este szörnyecskés ruhát kapott :) jelezvén, hogy tegnap nyügike volt :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok...
Nálunk Gergő akkor alszik reggel 8-ig ha este 9 után alszik el :(
Ha este 8-kor elalszik...tuti max 7-fél 8kor fent van :)

nem bírok magammal...megint rendezkedtem...ebben a házban soha nem tetszik az állandóság :(
De most legalább Gergő mellettem van :)

Kép Kép Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

ezt az előbb valamiért lehagyta-pedig csatoltam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ez hol van???

evilany

Na céklát legközelebb kg számra főzöm és fagyasztom..(ha beválik) lassabban készül el mint a vasárnapi ebéd 8) :P

evilany

Az előbb kaptam egy sms-t :cry: persze megnézni nem tudom :cry:

Berci most ébredezik :) ha nem veszem észre, akkor szól, hogy hőőő...Általában 9-10 között szokott elaludni, mert fél9körül eszik. Aztán alszik reggelig, 3/46-kor felveszem (ha alszik akkor is) enni, majd alszik 9-ig. Napközben dél körül fél órát, délután 4 körül 1-1,5 órát alszik. Tudnám csúsztatni valamennyit a napirendet, de hétvégén apukával szeretünk reggel sokáig feküdni, azt meg még nem érti meg, hogy egyik nap korán kelünk, a másik nap meg nem!
limo73

Évi-konyha...tudod a fürdőajtónál a számítógép asztal-mellette a kiságy-és a konyhaajtó ki az előszobába....falvédőt is tettem fel :) ezért fura..
szinte a falióra alatt van az ágyikója :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Évi, nagyon jó lesz a szoba :) A habtapit apa egy napig ragasztgatta vastag celluxxal, a hátulját, hogy Dani ne tudja kiszedni. :lol: :lol:

Ircsi, nálunk Dani olyan 9 környékén alszik el, és attól függően, hogy előző nap mennyit evett, vagy kel 5 körül egy gyors evésre, és alszik 8-9-ig, vagy kel 7-kor, eszik, fenn van úgy egy órát, és még alszik egy olyan 1,5-2-őt. Persze ezután egész nap alszik össz. olyan 1, 1,5 órát.

Maccs, gratula a pocilakóhoz :)

Limo, telefon :(

Claire, biztos minden rendben lesz Joninál :wink:

Babakeksz, Dani is kezd félni az idegenektől, de ez szerintem normális, már meg tudja különböztetni az ismerősöket. Nagyon okosak ám már ezek a csöppségek :D

Kép
santacsilla

Csilla,mi is azt próbáltuk,de nem túl jó :?

Cékla még fő :evil: :evil:

Tomi üzeni:Äe;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;kq...........,c

evilany

Máténak feneketlen a bendője... 2 banán és fél alma csúszott le neki tízóraira. :shock: Kevertem bele egy evőkanál babakekszet.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Máténak feneketlen a bendője... 2 banán és fél alma csúszott le neki tízóraira. :shock: Kevertem bele egy evőkanál babakekszet.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi, én pároltam a céklát. Nem emlékszem, hogy nagyon hosszadalmas lett volna. Máténak még nem csináltam :oops:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Jelentem nem olvastam vissza, most nincs időm, de pótolom...

Áront egy hajszál választja el a hörgőgyulladástól. Kapott antibiotikumot. Jelenleg sem enni (tápszer), sem inni nem hajlandó, gyógyszert bevenni meg végképp nem, így most harcolok. Közben ebédet dobok össze, majd jövök....

királylány

Dia!...Sok puszi Áronnak, gyógyuljatok!!
limo73

Dia, mennek a gyógypuszik Áronnak. Majd írj hogy van.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Claire: mit sportoltál? Tényleg, hogy csináltátok, hogy csxemeték mind ikrek?

Limo: a régi szép idők, amikor még fejből tudott az ember 1 csomó számot, vagy a kis noteszbe felírta! :)

Évi: cékla olyan lehet mint 1 "jó" körömpörkölt :) ( én nem szeretem életemben 1szer csináltam apumnak)

Csillag: Gergő hogy elvan az ágyikóban!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia: pedig tegnap már jobban volt! :shock: jaj, szegényem, nagyon vigyázz rá!!! sok sok puszika neki!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="szamocamoca"]M írta:szamocamocaáténak feneketlen a bendője... 2 banán és fél alma csúszott le neki tízóraira. :shock: Kevertem bele egy evőkanál babakekszet.

ismerős mennyiség :) :P
hajrá fiuk! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia! Jobbulást a pici betegnek.Gergő üzeni neki...hogy egyen...mert nem lesz jó vége! :wink:

Mares-igen néha-néha elvan...ilyenkor kis angyalka :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia :( :( :( jajajj,jobbulást :( remélem nem fajul tovább!!! Gondolom a praktikákat tudod,párásítasz,szellőztetsz,sajna meg kell várni míg hat az antibiotikum...remélem mielőbb.

Szamóca,micsoda mennyiségek :shock: :shock:
Tomi 5-6 kanálnyit eszik :) a max.1/3 bébiételes üveg :)

Cékla kész lett,turmixolva,lett 3 adag,kóstolta,nyammogta :) Olyan lett a rugi nyaka :evil: akárhogy előkéztem :roll:
Közben volt egy nagy séta,beiktatva tesco,kika,posta. Most játszik a székében,kiporszívózok,aztán meglássuk.

evilany

Csillag,a koponyeg holnapra szép napos időt ír.

evilany

Mares!....Régi szép idők...........legalább azt tudnám, hogy egyszer régebben mibe írtam ki belőle számokat..... :( Anyukám számán kívül semmit nem tudok :(

Alapból 15ezernél indul a javítása :cry: :cry: úgyhogy a kedvenc telefonom ugrott!

Annyit beszéltünk a cékláról, hogy muszáj volt vennem, és délután főzök egy adagot, én imádom!!!!
limo73

Limo,milyen teló volt?

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?