Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsánat, az utóbbi napokban nagyon dekoncentrált vagyok (party és ismét kórházasdi, ezúttal papám :cry: ) és bénán fogalmazok.

A régi dokinénik repedésig húzta a kukacot, na azt nem kellett volna. Húzogatni finoman lehet, amíg a bőr engedi, azzal nem árt senki - gondolom, Dia, te is ezt csinálod. Meg fültisztítót paraffinolajba mártogatva körbetisztítani.

Csakhogy nálunk gyárilag bonyolultabb (volt) a helyzet. Ha föl lehetett volna húzni repedés nélkül, húztam volna, tusztítottam volna én is.

Bocsánat, másra nincs erőm: az én tanácsom, hogy amennyire lehet, tisztítsátok, de az erőszakos fölhúzást ne engedjétek. Ilyenkor még alakul sokat a kukac, és ha "álldogál" időnként, akkor csak nyúlik a bőr rajta. 8)

Jó éjt!

bekri

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csilla
Jók a képek!
Dani rástartolt a távirányítóra :lol: :lol: :lol:
Apának jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Tomi kukaca fura,nem tudom húzogatni :roll: 8) a nyílás mintha nem is fent lenne,mármint a bőré,hanem kicsit oldalt.. :roll: :roll:

Csilla,nagyon jó képek.

Bekri,papád :?: mi történt?Jobbulást!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

http://www.gyermeksebesz.hu/fityma_letapadas.php

Viszont.... amiről nagyon ritkán esik szó... Lányok puncijánál nagyon kell vigyázni!!!! Hámosító kenőcsöket nem szabad a nagyajkakon belülre kenni!
Láttam már összenőtt szeméremajkas kislányt!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Gyereksebésznek mutattátok?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccsnak extra drukk!!!!

Aki olvasta a blogom,a disznóvágóst,a csaj elnézést kért ma... :roll: :roll: majd megírom ezt is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbabavi
Gyereksebésznek mutattátok?

ááá
még a házidokinak se igazán,mert lehet csak én vagyok béna..majd megmutatom nekik..(mondjuk múltkor Csillag vissza tudta húzni.. :roll: )

evilany

Sziasztok!

Bakker, lemaradás, úhhh, ennyit visszaolvasni!..

Évi: na igen, akartam is neked javasolni az együtt fürcsit, ismerős így fürdik babóval! :) de látom nagyon bejön! Hajrá! És, nálunk ezt is ellenzi a dokinő :evil:

Szamóca: de éééédesek :) Kis-Nagy Máté

Ircsi: Chlo a kis gitáros :)

CSillag: vásárlás normális,én is lassan bekötött szemmel mehetek csak be a TEsco-ba mert ráugrok minden bébi holmira! Persze csak a leértékeltekre, mert jól tudom, úgyis alig lesz majd rajta :) Pü egyáltalán nem tolakodás, de uram nem mindig nézi jó szemmel az Úgymond "felhalmozást"! Ez van a játékokkal is , de ha jól emlékszem Melisch férje is így fogalmazott a játékokra... na ezért sincs nálunk hinta meg ilyen sajna... :( De majd még megdumáljuk :)

Tina: jaj, készülődés, ... .nagyon jó most neked!!!! Gratula! De látom te is azért IKEA-ban vásároltál :)
Kifogó: IKEA-zöld békás :) meg egyet még kaptunk
Kis törlő: IKEA-s, egy csomagban 10 van , kicsi-puha, hajlatokat jó törölni vele :)
Textil Pelus: IKEA-s, 3 db van 1 csomagban, nekem van 3 csomaggal :)
Hálózsák: IKEA-s, a másik meg TESCO-s, de mivel GErgő hason alszik 10 hetes kora óta, ezért ezeket már nem használom :)
Takaró: na persze ezek is IKEA-sak :) van 3 db imádom őket, mikor kicsi volt ebbe bugyoláltam be, mint kis borsóka olyan volt :)
Eldobható pelus: Huggies-t vettem mert akciós volt, de mivel ez a fajta keskeny, és Gergő extra csontika volt :) nekem az elején bevált, sőt , ugye ki is ment a pisike ... hihihi aztán jött a 2 pelus egymáson, ami azóta is maradt, és most a Pampers Premium Care jó nekem, jól szív, vékony, puha....
Törlő: ebből is Huggies volt, mert a pelus mellé járt, először jó volt, majd Dm-eset is vettem, az is jó sztem, meg a TESCO-sból az, aminek a tetején van fehér nyitóka ( komolyan a másik nem jó, de lehet én vagyok dilis), most Pampers van... de nagy nagy kakinál a CSAP márka a legjöbb :)
Ruhák: 56-os volt a legkisebb, amit vettünk, persze ez is nagy volt GErgőnek, aztán tessék, 3 hónaposan meg már kinőtt egy csomót :) ( de nekem is sok ruha fogyott egy nap, ugye mivel éjszaka kétszer minimum ronggyá pisilte magát, és ezért body+ruha kellet 2szer)

Szorulás: ..... naon ritka nekem... de talán igen, a kukorica.... de azért majonéz + lekvár együtt :) na ez szép lesz másnap reggel :)

na menek, gyermetegem "énekel" --- jelezve, hogy felkelt :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bekri="és ha "álldogál" időnként, akkor csak nyúlik a bőr rajta."---> Gergőnek sokat álllldigál :) :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok

Tanácsadáson voltunk reggel. Máté 8500 g, nem hittem a szememnek :shock: és 68 cm, ezt viszont keveslem, nagyobbnak tűnik.
kukit 1 éves korig nem kell piszkálgatni, de ha nagyon le van tapadva, itt akkor sem nyúlnak hozzá 2-3-4 éves korig. Attól függ mennyire gáz.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Csilla, ez nem semmi Dani nagyon ügyes!
Lánykám nem sieti el a dolgokat, ő még ilyen mutatványokat nem tud...
Sajnálom, hogy nálatok is van bukás. Ti kinél voltatok magánba és most melyik kórházba mentek?
(mi a Budai Gyermekkórházba kaptunk volna április közepére időpontot)

Csillag, nyugi én is szeretek vásárolni ruhákat Lilinek. Tescoban az első, hogy megyek a leértékelt dolgokat megnézni. (persze ezt csak akkor ha egyedül megyek vásárolni, mivel férjem szerint hülyeség ennyi ruha a gyereknek)
Szerencsére már jobban visszafogom magam, az elején nem igazán ment, így van olyan felső ami kb. 1x volt rajta v. soha. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szamoca, jó nagy Máté!
Nálunk a tegnapi mérés 6770 volt. :D

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lehet diétáztatnom kéne... :D :D :D

Évi belestem a blogba :shock: ez durva

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Nagyon jók a képek. Nálam is a dobozos Bencés viszi a pálmát. Dani is milyen ügyes.

Hát az én Lilim sehol sincs ehez képest...Alig várom már, hogy ő is másszon. Szerintem nem bírja el a húsos seggét. :lol:

Lányok, közvélemény kutatás:
Szerintetek ez milyen? Őszintén.

http://babaszafari.hu/spd/unas_408718/C ... _babakocsi
Vendég

Évi! Elolvastam a blogod. Szerintem k..vára magyarázkodik a csaj. És durva, hogy még meg sem kínáltak, holott a férjed ott segítkezett nekik. annyi mocskos ember van a nagyvilágban, hogy csak kapkodom a fejem...

Nálunk vannak még ocsmány dolgok. Párom hugáék és annak anyósáék szerint Lili CSAK rám hasonlít, ebből következik, hogy nem a párom a gyerek apja. Noooormálisak? Az életben nem bántott még így meg senki, és nem tudom túl tenni magam rajta. Én nem bocsájtok. Bekaphatják...Ne haragudjatok, ez most kijött....
Vendég

Szamoca: a 8,5 kg sok??

Babakeksz: na igen, a jó kis leértékelt cuccok :) ( TESCO)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nekem is a dobozos Bence tetszik! :) és milyen szépen ül!!! Danihoz mi is fényévekre vagyunk!!!....de ezek a lurkók fénysebességgel változnak.....ki tudja holnap mivel rukkol elő :wink:

Babakeksz!.....Nekem tetszik a kocsi, "okos", jó színekben van, könnyű, jó az ára. Egy apróság ami nem tetszik rajta, a lábánál a műanyag borítás, de mivel azt sokkal jobban utálom, ha valami koszos, ezzel is meg tudnék barátkozni.
limo73

Sziasztok!

Csilla
Nagyon ügyes a fiad! :)

Évi
Dúrva sztori!
Hihhetetlen, hogy nem égett a p.fáján a bőr, hogy így viselkedett.....

Pécsiek
Néztem a Zsebibaba újságban, hogy Szerdánként 10-11-ig van Baba-mama club a Nevkónál.
Arra gondoltam, hogy megnézném.
Van olyan aki velem tartana?
Sőt 15-én lesz a Szivárványban a Régió Baba-mama klub megnyitója, oda is elnéznék. Az is 10kor lesz.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,bárhova :) ami társaság.

evilany

Készen van Berci ebédje: krumpli+pici brokkoli nyers paradicsompürével összetörve, metélőhagymával. Kíváncsi vagyok ízleni fog-e neki, mert kicsit savanykás....amúgy finom, csináltam magamnak is, csak azt megsóztam.

Igen, érdekes ez. Régen bementem a C&A-ba és magamnak nézegettem.....most rögtön a babarész felé veszem az irányt.
A bodykból vannak 490-re leárazva!!!
limo73

Babakeksz, :evil: :evil: de durva,hogy lehet ilyet mondani egyáltalán!!(komolyan gondolták?)

A céklát héjastól kell főzni?:.

evilany

Szekrényt pakolok, találtam egy sapit....nyárra kicsi lesz :cry:

Kép
limo73

[quote="evilany"]
írta:
evilany
A céklát héjastól kell főzni?:.

Nem, meg kell hámozni, és fel is szelheted, hamarabb megfő.....és ha nem vagy cukorellenes, picit azt is tehetsz a vízbe, finomabb lesz.
limo73

Évi szuper!
Akkor mi lenne, ha fél10-kor felvennénk titeket?
(Rékus, pont nyűgösebb ebben az időben, 11-kor menne aludni, de majd idővel átalakul :) Majd átszoktatom :) )

Limo
Köszi az infót, akkor én azt meg is nézem magunknak :) (body)
Jól hangzik az a kajcsi... :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Évi, hát én nem bocsátanék meg neki. És nem iwiw-en kérnék bocsánatot, hanem telefonálnék.

Woody, magánba Dr. Tamás Katalinnál voltunk, 12000 Ft volt, de nem érte meg. Csütörtökön I Sz. Gyermekklinikára megyünk, Dezsőfi Antalhoz.

Babakeksz, hogy mondhatnak ilyet ??? Én is ezt hallgatom, csak fordítva. Anyósom folyamatosan áradozik, hogy mennyire hasonlít férjemre az unokája. Egy kicsit fárasztó és idegesítő. :(

Szamóca, majd együtt diétáztatunk :lol: :lol: :lol:

Kép
santacsilla

Az ebéd sikert aratott :wink: de mi nem az én jó étvágyú lurkómnál! Lehet mi is beállhatunk a fogyózók körébe? Bár Berci centire is elég nagy.

Most ül a kompban és felfedezte magát a sütő ajtóban...és cukor módon sikongat magának vagy annak a babának vele szemben :D :D

Évi!....Milyen lett a cékla?

Kár, hogy ezek a klubok 10-kor kezdődnek...Berci meg 9-kor kel. :?
limo73

[quote="clárika"] írta:clárikavi szuper!
Akkor mi lenne, ha fél10-kor felvennénk titeket?

holnap? OK!ha nem jön össze vmiért,időben szólok.
De mi az a baba mama klub
Bár mindegy,max jót röhögünk:)

Csilla(és a többi kommentelő,köszi)nem bocsátok meg,szerintem amúgy is a férje cseszte le h. bocsánatot kérjen,kissé nyögvenyelős.

Limo,köszi.Cukorellenes,éééén? :lol:

Csillagom,csütörtökön vhogy dél után kéne mennem sztem...hogy megy busz?

evilany

[quote="limo73"]. írta:limo73.Berci meg 9-kor kel. :?

:roll: :roll: :roll: hát,Tomi ügyes gyerök,felkel 5-kor :lol: :lol:
Cékla holnapi menü...de lehet ma megfőzöm,az gáz?
Limo,bevált a komp ezek szerint?

Én most utazóágyat vadászok anyámhoz Tominak,a babakocsiban altatás már nem nagyon megy :) főleg h.lecseréltük a mózeskosarat az ültethető részre.. :wink:
2-t figyelek:

http://www.teszvesz.hu/utazo_agy_1441631708.html

http://www.teszvesz.hu/gurulos_utazoagy_1440408524.html

a nyaralásra is kelleni fog...(bár,hány kg-ig használhatóak ezek?)

evilany

Baba-Mama Klub: mindig van egy téma, aztán meg beszélgetés. Holnap: Beszélgetés egy pszichopedagógussal. De nézd meg a Zsebibabába (februári 16-17. old.)

Én ide jártam szülésfelkészítőre, nagyon jó volt!!!

A céklát nyugodtan megfőzheted, sokszor én is dupla adagot csinálok a kajából, simán a hűtőben eláll. Én magunknak is elég sűrűn főzök itthon céklát, csak azt jobban ízesítem.

Bercit 3/46-kor felveszem reggelizni, aztán alszik is tovább! :)

Komp: menni nem nagyon tud vele, de azért lassan átkerül egyik pontból a másikra. 10-20 percet rakom csak bele, de ez most nagy élmény volt neki.

Utazóágyak jók, nézd meg valamelyik bababoltban egy újnak a leírásában biztos benne van, meddig jók.
limo73

Ma voltunk támadónéninél féléves kukkoláson.
Tiva 9400g és 75 cm.
szilvi35

Szilvi,hűűű :shock: :shock: és Szamóca is hű,ez elmaradt korábban :) az állam leesik :)
Tomi kerek 7 kg :lol: :lol:

Limo,hmmm,és ha Tomi végig ordít...? :)

evilany

Sziasztok!

Szilvi35: :shock: Nem semmi. Méretes a legény! :wink:

Évi asszem 15 kg-ig használható az utazóágy. :wink:
Csaj :twisted: de leírtam a véleményem....."hulye kocsog"

Limo Bercibó nagyon édes és mindig olyan kis vigyori :D

Dani nagyon ügyes! Csilla nagyon szép helyen voltatok. :D

Emese :twisted: hát komolyan mondom az a bizonyos kerítés tényleg alacsony, hogy ennyi marha szaladgál. Még ilyet mondani!
Kommenteltem, szólj ha megtetszik valamelyik, segítek feltenni ha nem megy (enyémmel megszenvedtem 8) )

Bence még itthon, de holnap már viszem oviba, viszont Áron lebetegedett. Lázas, köhög, orra folyik. Szegényt alig bírom megnyugtatni. Kapott kúpot is, de úgy ordított....holnap viszem dokihoz.

királylány

Dia,Áronnak jobbulást :( :(

evilany

Szilvi! :) :) :) :) :) :) Nem semmi!!!

Évi!....Állítólag nem hosszúak, ha ordít legfeljebb kijöttök...ne vedd tragikusra, szerintem másnál is előfordul, hogy ordít a gyerek. Ha ezért valaki ferdén nézne, úgy kell neki....

Lépek, kimegyünk sétálni, ilyen szép időben azt hiszem Berci délutáni alvása kint lesz!!!
limo73

Sziasztok, csak bekukk.

Évi, azt hiszem, a Cora-ban (nálatok van?) most 7990 Ft az utazóágy. Szóval az olcsóbbik jó árban van, de az első... :-)

Elég sokáig jók, bár a mienk csak 2 "szintes", vagyis ha majd le kell engedni, akkor csak a legaljára tudom tenni a szivacsot. Amúgy stabil, Encsi most abban alszik. (A "végleges kiságy a másik szobában van, szét kéne szedni, hogy a mi szobánkba át tudjuk hozni, de nincs kedvem hozzá.)

szilvás76

Dia. Látom, Ti is adjátok-veszitek a bacikat. Mondjuk nálunk én is társult tag vagyok, most épp arcüreggyulám van.

Gyógypuszik mennek!!!

Eni most keveredik ki a taknyosságból, Bende még tartja magát, én nem győzöm fújni az orrmányomat. Mondjuk sztem ez nekem már krónikus, állandóan ezzel kínlódok...

Minket a támadónéni már megint elfelejtett, pedig a múlt héten esedékes lett volna a 6 hós státuszvizsgálat...

szilvás76

Szilvás,köszi
Arcüreg gyulladás :( :( :( szedsz vmit?
Tééényleg,kutyussal mi van?

evilany

Most kaptam,állati:

http://cyconet.blogspot.com/2010/02/kin ... agyar.html

Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes

Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos
csak nőstény nyeldes pirula.
:lol: :lol: :lol:

evilany

Kép
szilvi35

Köszönöm, Törpike jobban van, már kúszik is. :D

Szilvi arcüreggyula? Szegényke! Jobbulást nektek is. Titeket sem kerülnek el a bacik. Biztosan nagyon jó helyük van ott is meg itt is, hogy nem bírunk szabadulni tőlük.....

Szilvi35 hehehe....de aranyos!

Évi fogalmazásgátló: :lol: Jól írta az egyik kommentelő: tényleg a fogalmazást gátolja :lol: lenni sok kici kínai........

királylány

Szilvi,nagyon aranyos!!

Jajj hol van már Maccs(ka)!!??? :roll: :roll: :roll: izgulok!

evilany

[quote="evilany"]M írta:evilanyost kaptam,állati:

http://cyconet.blogspot.com/2010/02/kin ... agyar.html

Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes

Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos
csak nőstény nyeldes pirula.
:lol: :lol: :lol:

dúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Betegeknek jobbulást.
Maccs eredmény?
Szilvi35-tündéri pasi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Szilvás: cegényem, .... gyógyulj meg hamar!

Dia: Áron jobban???

Clárika, Évi: húú, hát én is mennék, de 8-9 között ébred Gergő és fel11-11 között kap "10órait" majd alvás..... hogy lehet átállítani korábbra???

Szilvi: az igen.... Tiva nad-fiúúú :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares igen, jobban van már, épp kúszik, vigyorog..... :D

Évi én is lesem a blogját, de még semmi..... :roll:

királylány

Évi-elküldtem neki a címedet! :D sorry :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ilyen nad fiúúúú :lol: Kép
szilvi35

Gratula a kúszáshoz!
Szilvás! Sajnálom. Remélem hamar meggyógyultok.
szilvi35

óóóóóóóóóóóóóóriási :)
hány cm? :shock:

ajánlom:
http://www.babyworld.gportal.hu/gindex.php?pg=33729756

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X