Sziasztok!
Bakker, lemaradás, úhhh, ennyit visszaolvasni!..
Évi: na igen, akartam is neked javasolni az együtt fürcsit, ismerős így fürdik babóval!
de látom nagyon bejön! Hajrá! És, nálunk ezt is ellenzi a dokinő
Szamóca: de éééédesek
Kis-Nagy Máté
Ircsi: Chlo a kis gitáros
CSillag: vásárlás normális,én is lassan bekötött szemmel mehetek csak be a TEsco-ba mert ráugrok minden bébi holmira! Persze csak a leértékeltekre, mert jól tudom, úgyis alig lesz majd rajta
Pü egyáltalán nem tolakodás, de uram nem mindig nézi jó szemmel az Úgymond "felhalmozást"! Ez van a játékokkal is , de ha jól emlékszem Melisch férje is így fogalmazott a játékokra... na ezért sincs nálunk hinta meg ilyen sajna...
De majd még megdumáljuk
Tina: jaj, készülődés, ... .nagyon jó most neked!!!! Gratula! De látom te is azért IKEA-ban vásároltál
Kifogó: IKEA-zöld békás
meg egyet még kaptunk
Kis törlő: IKEA-s, egy csomagban 10 van , kicsi-puha, hajlatokat jó törölni vele
Textil Pelus: IKEA-s, 3 db van 1 csomagban, nekem van 3 csomaggal
Hálózsák: IKEA-s, a másik meg TESCO-s, de mivel GErgő hason alszik 10 hetes kora óta, ezért ezeket már nem használom
Takaró: na persze ezek is IKEA-sak
van 3 db imádom őket, mikor kicsi volt ebbe bugyoláltam be, mint kis borsóka olyan volt
Eldobható pelus: Huggies-t vettem mert akciós volt, de mivel ez a fajta keskeny, és Gergő extra csontika volt
nekem az elején bevált, sőt , ugye ki is ment a pisike ... hihihi aztán jött a 2 pelus egymáson, ami azóta is maradt, és most a Pampers Premium Care jó nekem, jól szív, vékony, puha....
Törlő: ebből is Huggies volt, mert a pelus mellé járt, először jó volt, majd Dm-eset is vettem, az is jó sztem, meg a TESCO-sból az, aminek a tetején van fehér nyitóka ( komolyan a másik nem jó, de lehet én vagyok dilis), most Pampers van... de nagy nagy kakinál a CSAP márka a legjöbb
Ruhák: 56-os volt a legkisebb, amit vettünk, persze ez is nagy volt GErgőnek, aztán tessék, 3 hónaposan meg már kinőtt egy csomót
( de nekem is sok ruha fogyott egy nap, ugye mivel éjszaka kétszer minimum ronggyá pisilte magát, és ezért body+ruha kellet 2szer)
Szorulás: ..... naon ritka nekem... de talán igen, a kukorica.... de azért majonéz + lekvár együtt
na ez szép lesz másnap reggel
na menek, gyermetegem "énekel" --- jelezve, hogy felkelt