Új privát üzeneted érkezett!

ma megy a fiam a cuccért-meg lehetne még beszélni a csajszival...
szerintem nagyon csúcs...nekünk ilyen van zöld csíkosban...és ÚJ

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!....Félre ne érts, semmi rossz szándék nem volt bennem. Csak néha azt gondolom, hogy sóherkodok a gyerekemen, mert nem veszek neki sok mindent, ugyanakkor amikor pakolom a holmijait látom, hogy na ez kb. 2szer volt rajta, ez egyszer, na ez volt vagy 6szor.
limo73

Értem én Limo-de tudod nálunk szükséges...ha ki is mosom 3 nap mire beszárad..az udvarra nem viszem ki szívesen szárítani a kosz miatt :(
Napi 4-5 esetleg 6 ruha...az sok ám :)
Nem értettelek félre.
Nekünk sanja kell :(
Jobban örülnék ha kevesebbet kéne vegyek...és hát mi sem öröklünk már :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jelentem, tele a pocakom :)

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

csillag dettó, mi is sokszor öltözünk. viszont Máté kevesebbet bukik, mióta eszik szilárd kaját. Eleinte állandóan bukott :S

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

szilárddal nincs gondunk nekünk sem...csak 2 evés között jön ki a tápi-nem gyengén-csajok látták :(
ha elhagynám a tápot....de még nem lehet :( és kell is neki reggel meg este

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bukás, nálunk is nagyon durva!
Ezért is kell kivizsgálni....
kajálás után 3 órával is jön vissza, viszont akkor már a gyomorból a büdi kaja és olyan savas is
Most is a 11 órai evésnél a büfinél egy tenyérnyi tápszer jött ki belőle a földre.
Ja és nálunk mindentől van, még a Sinlactól is... :(

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

akkor mi kinőttük .. szerencsére

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Tina nálunk a helyzet:

Kifogó: 1 db van belőle (Bencétől örökölte Áron). Akkor használom ha atörölközők mosásban vannak.

Textilpelus: 15 db körül van. Van olyan ami fel van vágva négy kicsinek.

Popsitörlő: alapjáraton a Pampers-et használjuk, de jó mindegyik.

Pelus: újszülöttesből nem kell sok (2 csomag) ha kell még akkor lehet venni. Most a Pampers és a BabyLove vált be (anno a Libero-BabyLove ) előbbit nappalra kapja, utóbbit éjszakára használja. Áronnak még jó a mármas méret. Nekem most van itthon rengeteg, mert az ősszel beváltottam a kuponokat, na meg kaptunk is egy pár csomagot. Én sezertem ha van itthon bőven, nem azért mert esetleg kifogy a készlet, hanem azért, hogy ne kellejn állandóan pelusért rohangálni (egyébként minden mással is így vagyok, miután utálok vásárolni amit lehet lerendezek nagyban).

Cumi/Cumisüveg: ezeket is Bencétől örökölte, cumit újat vettem, de a többit kifőztem. A gyerekeknek az Avent-es jött be. Semmi gond nem volt eddig vele. Áronnak az újszülött cumit vettem az Avent-től, de csak egy párat. Igaz elmúlt 6 hónapos de még mindig ugyanazt használja.

Ruhák: sokminden maradt a nagyobbról, ezért csak egy párat szoktam venni, főleg ha meglátok valami szépe és jót és akciósat. Na meg nálunk évszakot üt és a születési súlynál is nagy volt a különbség így volt néhány darab amit be kellett szerezni. De van olyan ami alig van rajta.

Szamóca nagyon aranyos Máté. Kis vasgyúró!

Évi Tomi nagyon ügyes!

Bekri a drnénink azt mondta, hogy műteni 5-6 éves kor előtt semmiképpen nem kell a kukit, mert addig feljöhet szépen. Nem verseny ez sem. Bencének még mindig nem jön fel teljesen,. de azt mondta, hogy nem kell műteni, mert fel fog. Anno nem húzogattam neki az elejétől kezdve.....Áronnak már igen és hát van különbség.

Ebéd....

királylány

Törölköző-kifogó 2-2 (váltásban)
Popsitörlő Rossmannos, de bármelyik jó, ami ohne parfüm, ohne alcohol és ohne minden. Szóval minden illatos dologtól pöttyös lett, ezért ohne.
Textil pelusból a 24 szerintem elég lesz.
Cumisüveget eddig összesen egyet használtunk kb. 10-11 alkalommal. Kb. 2-szer evett belőle a többi próbálkozás volt. Nem érdemes előre nagyon bevásárolni, majd meglátjátok, hogy kell vagy sem.
Pelusból Pempers-t használunk (2-ből használtunk Rossmannost is és tök jó volt). Abból is elég elsőnek egyet venni szerintem és -majd a baba méretétől függően- apát, mamát lehet meneszteni.
Öltözködésből is sokat számít a méret. INkább 62 mint 56, de 56 is kell és azt is lehet utólag venni pluszba. Tivadarra is jó volt az 56-os 2-3 hétig, pedig Ő nem volt pöttöm.
szilvi35

Dia, én is így vagyok vele, hogy inkább bevásárolok. Itt "menesztés" nem lesz, mert a férjemnek phingja nincs az ilyenekről, mama meg messze lakik és beteg. Max a szomszédasszonyt tudom megkérni, ő ért hozzá, 2x túlélte a csecsemőzést :lol: :lol:

Kép
xtina75

Szilvi, megjegyeztem: ohne-ohne :D :lol: :lol:

Kép
xtina75

Sziasztok!

Tina, itt az én listám is :wink:

Kifogó: 2 db van belőle, ha az egyik koszos lenne, és mosásban van, még mindig van másik. Én is leterítek egy kapucnis törölközőt (kapucnit ráhúzom a buksijára, ne fázzon meg), és arra rá a kifogó, azzal törölgetjük. Szeretem, mert jó nedvszívó. :) Van még az említett kapucnis törcsi, meg még egy sima kacsás. :)

Popsitörlő: mi az Axxo-t használjuk, én nagyon szeretem, még az első napok magzatszurkos kakiját is simán le lehetett törölni vele! Brendonban lehet kapni, mi általában a 3x72 db-sat vesszük. Próbáltunk mást, annyira nem jött be nekünk, de ez is babafüggő.

Pelus: Pampers nálunk a nyerő. Pici babára számítottunk, a mi születési súlyunkból, hosszunkból kiindulva, de áldom a Tomi eszét, hogy se pelusból, se 50-es rucikból nem tankoltunk fel. Nézegethettünk volna. :roll: 1 csomag újszülött pelust vettünk, az elfogyott, utána már a 3-6 kg-sat használtuk, de hát voltak is, vannak is combijai Bencének. :wink: Viszont Diához hasonlóan én is szeretem, ha van itthon, (pedig szeretek vásárolni :oops: )és nem kell érte Veszprémbe rohangálni. Nem romlik el a pelus, a benzin meg drága, hogy sűrűn futkozzunk érte. Elfér itthon. Mindig van az aktuális méretből, de az eggyel nagyobb-ból is itthon.

Textilpelus: 20 db van, de kell is. Babakocsiba, kiságyba, nagyágyra, büfiztetni, mosásban is mindig van, hordozóba, pelenkázólapra, nappaliba, hálóba, mindenhol, főleg most, hogy így "ömlik" a nyála. Korábban a bukások miatt. (az most is megvan mondjuk, ha szopi után felveszem és játszunk)

Cumi: mi nem vettünk, csak 1 db van, amit még anno a kismamás csomagban adtak. De nekünk pl. a MAM-ot ajánlották és az Aventet. Csak nem használunk. :wink:

Cumisüveg: ami volt a mellszívóhoz (Avent kézi), meg 2 db-ot vettünk, hogy legyen itthon, ha szükség lesz rá esetleg. Mivel csak szopizunk, nem használjuk, ha már hozzátápizunk, akkor sem fogjuk, hanem csőrös itatópoharazunk. Szerintem ennyi elég először, aztán ha már megszületik, és szükség lesz rá, mert tápis lesz, akkor veszel még. De ez csak vélemény. :)

Ruhák: 56-os és 62-es ruhákat vettünk. 10 Body-t, 3 alvós body-t (tescos fehéret használom a mai napig) 6 rugit, 3 kisnadrágot, 2 kocsikabátot, 5 pár kiszoknit, 3 pár kesztyűt ( nehogy összekarmolja magát :!: ), 2-3 kissapkát, 2 hálózsákot (amit kb. 1x használtunk, mert Bence utálta). Először ennyit, mert nem tudtuk, mekkora lesz. Utána Tomi jól bevásárolt, amit kértem. :) Örökölni nem volt honnan. Utána mindig az eggyel nagyobb ruhákat vettük meg, múltkor pl. 74-eset, mert a tescoban mindig kifogom, hogy egyik típus "kisebb", másik "nagyobb". :evil: És ezért inkább előre vesszük. Imádok még a c&a-ban vásárolni, jó áron jó ruhákhoz hozzá lehet jutni! De vettem már overált kínaiban, és egyszer Győrben is vásároltunk h&m-ben, bár nekem drágának tűnik. Sőt, lidl-ben és aldi-ban is vettünk pulcsit, kabátot, kantáros nacit, harisnyát, bodyt, kaptunk kik-ből farmert, kocsikabátot.

Szamoca! Nagyon jók a képek! :wink: Nekünk is ugyanilyen pihenőszékünk és body-nk van! :lol: :D

Woody! Remélem semmi komoly baja nincs Lilinek! (sok bukás) Utólag is boldog 6 hónapot neki!!!! :wink:

Csillag! Nagyon jó rucikat vettél Gergőnek! :)

Ircsi! Gitáros Chloe :arrow: elolvadok!!! :roll: :oops:

Szüléskor gondolom mindenki kapott Felicitas-csomagot. Mivel lassan mindenki betölti a 6 hónapot, csak szólok, hogy 6 hónapos kortól megint át lehet venni egy csomagot a kijelölt bababoltokban. A könyvecskében van a lap, tudjátok, mint szülés előtt is, amit ki lehetett tölteni.

Hétvégén itt is gyönyörű, tavaszi idő volt! Voltunk is sétálni, ma is az van :arrow: délután megyünk Balatonfüredre! :wink: :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, köszi az infókat. Én azért vettem 56-os, sőt 50-es rucikat is, nem túl drága cuccokat, és nem sokat, de nem szeretném, ha lógna szegény gyereken a 62-es... Majd ha nem kell, eladom, de nem akarok már az első héten gyerekruháért rohangálni, itt semmi nincs. Mindenért Pestre kell menni, van a városban 1 db bababolt, csillió forintos cuccokkal (rugi = 5ezer :shock: ), tesco van (3 km), meg auchan (6 km), választék nulla..., ennyi. Bár most hétvégén a KIK-ben vettem pár jó dolgot (raktam képeket a blogba), de az is a szomszéd faluban van. Szóval inkább több legyen, és felesleges, mint itt álljak valami nagyon fontos nélkül.

Hétvégén olyan ügyesen eladtam egy bútort a vaterán, hogy megfogadtam, megy minden, ami már nem kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2011.02.07 13:25-kor.

Kép
xtina75

Évi! Közös fürdés :arrow: de jó de jó de jó!!! Én is őgy kipróbálnám Bencével! :) No látod, Tomit most már le se lehet állítani forgás ügyileg, ügyes ő nagyon, csak idő kellett neki!!! :wink: :wink:

Csillag! Nyugi, nyugi, nyugi!!! Szép nő vagy, 3 gyönyörű és okos gyerekkel!!! Kicsit próbálj meg többet kikapcsolni, amikor csak lehet! Gergő már tud ülni!!! Tudod, a pasik lustábbak! :wink: Lehet, nemsokára azon kapod magad, hogy úgy mászik, hogy rohanni kell utána!!! Látod, Tomi is egyik napról a másikra mennyit forog!! Bence sem viszi túlzásba a dolgokat, szépen lassan, de biztosan haladunk. :D :lol: 8) És én így imádom Őt!!! Nem verseny, csöppet sem zavar, hogy a többi baba valamivel többet tud nála, mert ő is nagyon ügyes, és másban különleges!!!

Cicc! Örülök, hogy jobban van Bence!

Nekem tegnap olyan szép élményem volt. :oops: Bence szopizott este, feküdtünk az ágyon, egyszer csak abbahagyta, rám nézett, nem szóltam egy szót sem, elkezdett mosolyogni és beszélt nekem hosszasan, de olyan arckifejezéssel, mintha bókolna. :roll: :roll: Aztán hozzámbújt, szopizott még, tovább beszélt. Tudom, most butaságnak tűnhet, meg beleképzelek dolgokat, de nekem ez olyan szép és megható volt! :roll: :oops:
Előtte nap pedig este sehogyan sem akart elaludni, nem volt jó neki sehogy sem a szopi, felálltam vele, ő meg hozzám bújt, és úgy, mint a kendőben, hozzám simult teljesen, átölelt a kis kezével és egyszer csak azt hallom, szuszog a vállamon. És én csak álltam a sötétben és sírtam örömömben. :roll: (az már mellékes, hogy nem lehetett lerakni :D)

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Tina

- Nekünk 2 db kifogónk van, meg 2 db kapucnis törcsink (az utóbbiból egyet használtunk, azt is csak egyszer, mert nem szívja jól a vizet, viszont a kifogókat imádom!)
- Textilpelusból 15 db volt kezdetnek, ami kevésnek bizonyult, de nem vettem többet, most már bőven elég.
- Pelenkázáshoz én pelenkázó alátétet használok, ha valami "baleset" történik, akkor csak kidobom.
- Ruha: én az 56-osat tankoltam fel, így vehettem 50-eseket, amit nagyon sokáig hordott.
(rengeteg ruhát vettem neki, a fele se volt rajta)
Amit nagyon hamar kinőtt az a 62 méret volt.
-Pelenka: Újszülöttként a Huggies vált be, viszont most meg a pampers
- Popsitörlő: leginkább a Dm-est használom, jó az ár-érték aránya.
- cumisüveg: 2 volt kezdetnek, abból egyet használtunk még a hasfájós időszakban (hú, remélem nem lesz pocifájós) a mecsek teához.
- Cumi:volt kezdőcsomagban is, meg vettem is, de nem kell neki a cumi, pedig van vagy 8 db :oops: (annak ellenére, hogy cumiellenes voltam :D )

A méretezés tényleg nagyon eltérő, van olyan 0-3 hó ruhánk amit most hord.

Nagyon szép idő van, most el is megyünk sétálni, majd este jövök még.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2011.02.07 13:37-kor.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tina! Amit írtam, hogy hány db, az mind 56-os volt. Meg 62-ből 3-3 darabot mindenből. (ezt kihagytam) 50-ről lebeszélt a Tomi, de akartam venni 1-2 darabot. Nekünk sincs semmi közel, 10 km Vp. Mindig egyszerre vesszük meg a rucikat, pelusokat, törlőkendőt. Írok egy jó hosszú lsitát, elintézzük, és nem kell naponta-hetente berohangálnunk. :wink: Mindig van popsikrémből is, régebben mosdókenőcsből (most már nem azt használunk), törlőkendőből, mindenből itthon tartalék, elfér, ha kezd kifogyni, megyünk nagybevásárolni. :) Szerencsére Tomira rá lehet bízni ilyen dolgokat, már profi benne. 8) No meg nekem sajna nincs jogsim, így egyértelmű, ha én megyek, ő is jön. :)

Tudok Pesten jó bababoltokat, ahol normális áron vásároltunk mi is az esküvő után!!! (ha érdekel, elküldöm majd priviben) :wink:

Egyébként én bababoltban nem is veszek ruhát, hasonló árak miatt. :shock:

KIK, h&m csak Fehérváron és Győrben van (anyáék Győrben laknak, így onnan tudok hozatni), így marad a tesco, és a c&a, amit írtam, hogy nagyon szeretek.

Megyek, megyünk a Balcsira, este jövök. :)

ui.: Gratulációkat köszönjük!!! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,

Pesten elég sok boltot bejártam: Brendon, Brendon Outlet, Babaszafari, Minimanó, Csepeli bababolt, józsefvárosi piac, Ázsia, C&A, H&M, még a listámon van a Mária bababolt (Visegrádi u), Asti Kids, Bippa, Elefáni, Kati bababolt Vecsés, Kangaboo stb, ha ezeken kívül tudsz jót, azt írd meg lszi. Köszi!

Kép
xtina75

Hát én hála tényleg nem tudom mit jelent, ha sokat bukik a gyerek. Bár néha Berci is kiereszti, ez általában a játszószőnyegen történik, azt meg helyes vagy nem, de nem mosom ki rögtön az egészet, csak a foltot törlöm ki.

Ma is sétáltunk egy nagyot, most még gyorsan plédeket mosok, reggel óta kint beszáradt egy szárítónyi ruha, még gyorsan kihasználom a napsütést!
limo73

Sziasztok,

Szamocamoca, fiuk nagyon helyesek, mikor ilyen tesos kepet latok mindig "elszorul a szivem", olyan jo lenne ha Botinak is lenne egyszer tesoja, de sajna nalunk a szitu nagyon nem olyan hogy errol akar almodozhassak es nem is latok sok eselyt a javulasra. :( :(

Klarika, mar hianyoltalak, napok ota nem irtal, hiaba a joido...

Barbcsi,amit irtal a szoptatasrol. :lol: :lol: en is sokszor vagyok igy, foleg most hogy mar ritkabban cicizik olyan edes tud lenni. Minden nap ugy erzem egyre jobban szeretem, ami persze lehetetlen, hiszen az elso pillanattol kezdve imadom. Nem tudom en ezt olyan szepen megfogalmazni mint te de ertitek. :wink: :wink:

Kukikerdes, nagy dilemma nekem is. En is ugy tudtam h egy eves korig ne, de aztan kicsit jobban utanaolvastam es kerdeztem es elbizonytalanodtam,mindenki mast mond. :( Hiaba,tapasztalatlan anyuka vagyok. :oops:
Igy most neha csinalom, nagyon ovatosan,amig engedi a bor, neha nem, lehet hogy nem is er semmit. :oops: Ugy latom,nincs letapadva, csak nagyon szuk a vege,de pisilni tud rendesen.
Dia,akkor Te huzogatod Aronnak? Szerinted igy jo? (bocsi a buta kerdesert)

Tina, mar sok valaszt kaptal, enyem is nagyon hasonlo.
Pelus: nekem a pampers valt be, nehanyszor probaltam a huggiest, kifolyt, sprod, nagyon nem jott be. Az elejen nem baj ha van otthon egy ket csomag tartalek, de inkabb a 2-esbol. En ugy kuldtem el Apat, mikor kellett, hogy odaadtam neki a csomagolas egy reszet, hogy tutira jot hozzon. Ferfi. :lol: :lol:
Popsitorlo, "dm-s ohne" tenyleg nagyon jo. (otthon azt hasznaltam, itt pamperst) az elso idobe sok fogyott, mostmar kevsebb.
Cumisuveg, Avent 2 db, aztan kesobb vettem meg kettot, mert mi mar tapszert is eszunk,igy kenyelmesebb,
Cumi, bar nem olyan szep mint a tobbi, de nekem a gyogyszertari cseresznyecumit ajanlotta baratnom, mert az hasonlit a mellbimbora a legjobban es igy nem zavarja be a szopizast. Nalunk bevalt.
Mi volt meg? ja, textilpelus. Az elso idoben sose volt eleg, pedig van vagy 25, egyet bofizett mar csereltem. :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Köszi Barbcsi.... :D
Pihenni nincs időm-alkalmam :(
Gergő 2 napja nem akar ülni...feszíti a csípőjét fekvő helyzetbe...de nem is nagyon érdekel...ha akar majd ül :) nem igaz....
Én már nem foglalkozom ilyennel,mert akkor a sirámaimmal (ki mit tud) Dunát lehetne rekeszteni.
Sebaj majd Tomival együtt edzenek-gyÚrnak és vagány csávók lesznek :)

Köszi a ruha dicséreteket....

sajna ebben élem ki magam-nekem ez a szórakozás...szebbnél szebb rucikat nézni :wink:
na most apa megy aluszizni...aztán dolgozni...eddig sétáltak,takarítottam,függönyt cseréltem,mosogattam stb...
Remélem elalszik a drágám és én is pihizhetek fél órát :)

Majd még jelentkezek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉvi-merre vagy?
Írtál a csajszinak? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="csillagfeny1976"]l írta:csillagfeny1976éptem...kávé...mellé :oops: rituálé :(

Nekem a babanet "jár" a reggeli kávé mellé :wink:

Nekem is. :lol: :lol:

Cicc, hogy van Bence, elmultak a pottyok?

Szilvi, boldog fel evet Tivanak. :lol:

Napsugar is "eltunt". meg Melisch. :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

na én is lelépek "eltűnök" :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Jéé csak ennyit küldött el :( :shock:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Na ujra belevágok :)

Jelentem Bence makk egészségen kinn volt ma a doktornéni és azt mondta minden rendben van az volt a baj amit Ircsi irt csak nem a 6. hanem az 5.

Nem kaptunk semmit se gyógyszert se krémet mert a kiváltó ok a fogzás és elmúlt minden magától.

Egész nap kin vagyunk az udvaron a picivel és a kutyákkal rengeteg képet készítettem és videót.

Most csinálom a picassa albumot :) ott majd meg lehet nézni a képeket és a videókat hogyan dumál és tépi cibálja a szoba növényeket :).

na mennem kell fiam jött segítsek neki tanulni később vissza nézek

sziasztok

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Kép

Érdekes a nagy adagos büfi is... :oops: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Pfúúúú!! Mosás befejezve! Cipők elpakolva!!

Csillag!....Éviék az anyukájánál vannak.

Berci az ágyikójában, délutáni alvásra, de inkább fel-le közlekedik, előtúrta a magpárnát, és most azt dobálja, nem úgy néz ki, mint aki aludni akar.
limo73

Ircsi!..... :D :D :D :D :D :D :D :D Nagyon jó!!! :D :D :D :D :D
...mindent meg kell vizsgálni!
limo73

Szamoca
Köszvény: purinszegény diéta (csökkenteni kell a hús-, húskészítmény, tojás fogyasztást).
Lehet szedni húgysav-ürülést segítő gyógyszert.
Máté is olyan emberes gyerök :lol: :wink:

Babakeksz
Chloe a csöcsösből 7 hónap és 5 napja iszik-eszik :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Tina
Pelenkázót sincs igazán kihasználva nálunk :oops:
Pelenkázok bárhol. :wink:
Mostanában inkább a földön, onnan biztos, hogy nem esik le (pedig a miénknek még vagy 10 cm magas rácsa is van)

Tina
Apuka majd megtanulja a bevásárlást! :lol: :wink:
Igaz, hogy Chloe koraszülött volt, de elég sokáig használtuk az 56-os rucikat. Most olyan vegyesen hord 68-74-es rucikat (vagy 6-12 hónapost)

Barbcsi
Ezek a szép pillanatok! És egy kis bújással minden rosszaságuk feledve van :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Ilyenkor olvadok tőle... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="limo73"]I írta:limo73rcsi!..... :D :D :D :D :D :D :D :D Nagyon jó!!! :D :D :D :D :D
...mindent meg kell vizsgálni!

Naná.....így fedezi fel a világot :lol: :wink:

A kakis pelust mostanában már a fürdőkádban veszem csak le róla... volt, hogy a kakát is tanulmányozta...
Tudom, nem vagyok elég gyors :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:D :D Kakispelus!!! Éppen most ebéd után harcoltam vele....a lábai mellett a kezét is kellett fogni, mert bele akart nyúlni!!!
limo73

Limo
Ezt mondom :wink:

Miért jó a kakás fenekéhez felhúzni a lábát? Kezével belenyúlni??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na végre feltettem a képeket G- keresztül meg tudjátok nézni ha szeretnétek :) ott engedélyeztem.

Már csak azt kellene kitalálnom a videókat hogyan tudom feltenni :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Egy párat mutatok azért itt is nektek :)

EVÉS UTÁN :)Kép

EZ ITT A REKLÁM HELYE :)Kép

BABA A DOBOZBAN :)Kép

ELALUDT A SZENTEM :) Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

[quote="cicc01"]N írta:cicc01a végre feltettem a képeket G- keresztül meg tudjátok nézni ha szeretnétek :) ott engedélyeztem.

Már csak azt kellene kitalálnom a videókat hogyan tudom feltenni :)

Doboznyi Bence :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Video: picasával fel lehet tölteni a g-re :wink:
Vagy jó a windows live movie maker is... azzal pl. facebookra, youtube-ra lehet könnyen feltölteni...
(én a picasat használom)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

csajok!
nagyon jó ez a málnás tejpép...Gergő a 150ml felét meghagyta én meg benyomtam...és bírnék még enni belőle :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ki tudja milyen a boszorkány lépte fű?Fanninak kéne!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nem találom sehol

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Közönséges aggófű.

Senecio vulgaris L. – (Boszorkánylépte fű, boszorkánytalp, hájasfű, keresztfű, keresztgyökér, pihe v. pihifű, rontófű, Szent-Jakabfű, szöszösfű, üszögőr, vén fű, vénhedő fű, aggógyom. – Term. r.: Fészkesek. Compositae.) – 53. t. 4. k. Egyéves 10–30 cm. Szára bokros. Levelei csaknem kopaszok, vagy pókhálósan molyhosak, öblösen, szárnyasan hasogatottak. karéjaik fogasok. Fészkei hengeresek. Körülbelül tíz hosszabb pikkelye van, melyek csúcsukon feketék, tövükön pedig kisebb második sor rövid pikkely látható. Minden virága csöves és sárga színű. Terem mívelt talajon, parlagokon az egész országban. 3–10.

Milupa málnás :arrow: favorit!!!!!
limo73

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

köszönjük

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok

Hűűű,volt termés :) Bezzeg ha itt vagyok :roll:

Tina,én vettem vagy 3 kapucnis törcsit,nem használjuk,csak a kifogókat,abból nekünk 3 db van,bőven elég,pedig anno még abba is bugyoláltam Tomit(mikor bugyolálós altatós korszak volt)
Törlőkendő nálunk kb.1 hétig elég,Pampers sensitív a legjobb sztem...pelus nekem volt minden típusból 1-1 csomag kezdő,és még azt hiszem 2 csomag Pamperst használtunk el,1-est.
Cumisüvegem volt egy műanyag és egy üveg,cumi meg ami a Felicitas csomagban volt :) az üvegeket azóta se igen használtuk,cumit viszont annál inkább.
Pelusból amúgy a Pampers a legjobb,de a Huggiest is szeretem,éjszakára Liberot teszek mert az vastag,merevebb,simán kiíbr 12 órát.(eleinte viszont anno abba folyt ki MINDIG pisi)
Textilpelus:nekem is 20 volt,és vettem még hozzá azóta vagy 10-et,meg nyálkendőt(kisebb)is 6-ot..mindig a vállunkon van,feje alatt mindenhol,stb.
Én mondjuk megszállott vagyok,mindig van itthon min.2 hónapra elég popsitörlő tartalék,és vagy 1.5 hónapra elegendő pelus is (most már 4-es) vész vész esetére..8anyagi csőd,boltok sztrájkja,mittoménmi :) :) )

Csillag,csütörtök OK,majd még pontosítjuk.

Ircsi,nekem is a babanet(és emailek)a kávé mellé :) Most meg kértem apától min.20 perc nyugit,míg átnézem a napi termést :)

Szamóca,babád nagyon édes!
Tigrises felsőt mi is ákkkcióban,570-ért :)

Kép

Tündi,jó pihenést!

Barbcsi,de édes lehetett,hihetetlen miket tudnak már,nekem ma : hozzámbújt,felnézett,hosszan dumált,megint odabújt,megint mesélt,mintha valamit elmondana :) Én meg megzabáltam :)

Csillag,ÉN nem írtam a csajnak(fürdetős)csak utaltam,azt írtad,te megírod neki a pontos címem...félreértettem?

Na megyek,lejárt az időm rég..

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Végre van egy kis időm írni. Sok mindent akartam, csak hát lyukas az agyam... :( Elég húzós heteknek nézek elébe. :? Apa nagyon szenved a karja miatt, nem alszik, így én sem alszom, de legalább Dani alszik. Csak el ne kiabáljam. :)
Woody, mi is voltunk már gasztroenterológusnál (magán volt, mert a kórházba tényleg másfél hónapra adnak időpontot), mert nálunk is nagyon sokat bukik Dani, volt, hogy a teljes Sinlac adag visszajött. Felírt egy másik tápszert, amitől nagyon rosszul volt, úgyhogy visszatértünk a régihez, most csütörtökön megyünk a kórházba, hát kíváncsi vagyok, mit fognak mondani. Persze teljesen az volt az érzésem, hogy hülyének néznek, mert hát szépen gyarapszik, jelenleg 8250 gramm. :shock: Lehet, nekem is fogyókúráztatnom kellene? :lol: :lol: :lol:
Tina, annyit fűznék még hozzá a listádhoz, hogy én anno eleve 2-es Pamperst vettem, mert mondták, hogy nagy baba, és kellett is rá. 4 kilóval született. Kaptunk egy 1-est, hát éppenhogy el tudtuk használni. Cumit is vettem neki, de nem kellett, most meg már úgyis az ujját találja meg.
Csillag, fel a fejjel, lesz ez jobb is, mindjárt jön a tavasz, nem kell fűteni, elindul majd Gergő is, csak győzz utána szaladni. :D Próbáld meg meglátni a szép dolgokat, nézz a kicsi fiad szemébe, az mindent feledtet. Nálam ez válik be. :wink:
Barbcsi, nem tudom, milyen lehet ilyen közel lenni a nagyszülőkhöz, de kicsit irigyellek, nekünk mindkettő 300 km-re lakik, sehova nem tudunk elmenni kettesben, nem tudjuk kire hagyni Danit. Egyik véglet sem jó, ebben biztos vagyok, de nagyon jó lenne, ha közelebb lennének.
Fütyihuzogatás, nekem azt mondta a védőnő, hogy minden fürcsi után húzkodjuk, születésétől kezdve. De most elbizonytalanítottatok :?
Ja, és minden baba gyönyörű!!! Olyan ügyesek, annyi mindent tudnak már. Olyan jó, hogy már ki tudják mutatni az érzéseiket :lol:
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett.

Kép
santacsilla

Kép

Kép
Nagy zsugás lesz :lol:

Kép

Kép

Kép
Elfáradtam...

Kép
Már ennyire ülni is tudok :lol:

Kép
santacsilla

Kép
santacsilla

CSilla, szuper jók a képek. Férjednek jobbulást!
Mászós vidi: mi innen még fényévekre vagyunk :D nagyon ügyes.

tigrises topic-egyenpoló :D :D :D

cicc nagyon jók a képek , főleg a dobozos :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Dani nagyon ügyi!!! Szintén fényév :)
szilvi35

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X