Sziasztok!
Túl vagyok a varratszedésen, részben.
Az utolsót bennehagyta még, mert nem forrt össze rendesen, újra kell majd mennem csütörtökön.
Nagyon fájt, jócskán beleizzadtam, a könnyem is kicsordult.
Karmen, most mi is megint kuki-gondokkal küzdünk. Most visszavittük Lalit magánba a Bérkert klinikára, ott nagyon jó dokira találtunk. Ftorocort kenőcsöt írt fel, 3 hónapig napi 2x kell kenni, amíg nincs begyulladva, addig mehet a kenőcs, de ha begyullad vagy a kenőcs nem hozza rendbe, akkor megműtik. Lalinál az is gond, hogy anno Tornyos feltépte és hegesen gyógyult, amiatt is nem lehet hátrahúzni egyáltalán, de ez a kenőcs a heget is lágyítja, vékonyítja. Szerintem ne halogasd neki, nehogy begyulladjon, nézesd meg valakivel (csak ne t. sz.-szel).
Nekünk Venta márkájú hidegpárásító-légtisztítónk van, az is egy vagyon volt, de visszahozza az árát, nagyon szeretjük.
Jutka, mi is ugyanezt végigjátszottuk Lalkóval, folyton taknyos volt és fájt a füle, középfülgyulladás és külső hallójárat gyulladása is többször volt. Én örültem, mikor eljutottunk a műtétig végre, nekem Bella nem akarta megcsinálni, de írtam fentebb, hogy jártunk vele...
Végül Berényi doktor úr nézte meg, azonnal műtétet javasolt, mert már nem hallott rendesen Lali. Műtét közben kiderült, akkora volt az orrmandulája, hogy az okozott minden problémát, egy nagy gócközpont volt az egész és már a nagysága miatt nem hallott rendesen. A műtét óta sokkal kevesebbet beteg és sokkal enyhébb lefolyással, a hallása is teljesen rendbe jött. Úgyhogy hajrá, nem lesz semmi gond, ne izgulj! Elaltatják, beviszik, kb 10 perc és már kint is lesz. Kicsit kómás lesz, keltegetni kell majd, hogy igyon sokat, mert csak akkor engedik haza másnap, ha eszik-iszik. Mi másnap reggel mehettünk is haza, aznap még kómás volt az altatástól Lalkó, sokat aludt, de semmi gondunk nem volt. Kitartás, ne félj!!!
Anikó, na rátok is jár a rúd.
Te nem gondolkodsz a műtéten Zsoltinak? Nem vagyok egy műtét fanatikus vagy ilyesmi, de nekünk sok-sok problémát megoldott. Gyógyuljatok gyorsan!!!
Réka, üdv itt! Gyere, mesélj!