Sziasztok!
Mindenkinek köszi aki reagált a kívánósságomra.Az a helyzet,hogy ma reggelre olyan ödémás lettem,hogy már nem merek semmit inni,nehogy szüljünk,én meg jól bepezsgőztem.Nem lenne semmi egy szeszszagú kismama.
Szóval most várunk,hogy mi ez a hirtelen ödéma,úgy nézek ki mint egy lufi,és levegőt is nehezen kapok.
Dia!
Jól emlékeztél,én csücsültem a sörömmel a kádban.
De különben én sem vagyok egy nagy ivó,csak most kívánom a pezsgőt.Én soha nem dohányoztam,úgyhogy eleve nem szeretem a cigiszagot.A párom sajna dohányzik,de nagyon rendes mert a lakásban soha nem gyújt rá,mindíg lemegy a ház elé.Láttam ám,hogy gondolsz rám,köszi.
Kata!
Jó hallani rólad,nagyon szorítok nektek.
Gigi!
Olivér egy igazi,vitamingolyó.Nagyon szép.Örülök,hogy megint hallunk rólatok,már nagyon hiányoztál.
Györesz!
Jót tett neked,hogy haza költöztél,remélem hamarosan rendeződnek a dolgok körülötted.Megérdemelsz,egy rendes társat aki igazán szeret,Téged és Norbikát is.Anyukádnak is puszi,hogy informál felőletek.
Babar!
Nagyon szép a gyerekszoba,igazi lurkónak való kuckó.Nagyon ügyes vagy.Örülök,hogy a baba befordult,most már biztos nem lessz semmi baj.
Anikó!
Merre vagy?Sokat gondolok rád,hátha beindul valami,szorítok.
Vica!
Én is meglepődtem,hogy zárva van a méhszáj,de valahol örültem is neki mert addig biztosan nem kerül be a babához semmi baci.Még jó lenne legalább két hétig húzni.De majd meglátjuk,ha jönni akar nyugodtan jöhet,minden és mindenki rá vár.
Bringa!
Hát a pezsgő sajnos ugrott az elején leírtak miatt.Igazad van,tényleg rémes volt ahogy cibálták azt a babát.Gondolom anyukájának sem lehetett kellemes.Szóval én is úgy gondolom,hogy nem fogom nézni egy darabig.
Lányok be kell fejeznem mert érzem,hogy nagyon dagadok,le kell dőlnöm egy kicsit.Mindenkinek szép estét,és sok puszit,Saxi.