Új privát üzeneted érkezett!

Dia!

Hétfőn utánanézek a neten ennek a formanyomtatványnak és akkor feltöltöm a linket, csak sajnos itthon elég csiga a netünk, az irodában pedig ADSL van.

Mvica!
Küldd el kérlek a mail címedet, mert már kitöröltem a régi levelet!

Most rohanok!
Puszi
Barbara
babar

Sziasztok!Kép

Mindenkinek köszi aki reagált a kívánósságomra.Az a helyzet,hogy ma reggelre olyan ödémás lettem,hogy már nem merek semmit inni,nehogy szüljünk,én meg jól bepezsgőztem.Nem lenne semmi egy szeszszagú kismama.KépSzóval most várunk,hogy mi ez a hirtelen ödéma,úgy nézek ki mint egy lufi,és levegőt is nehezen kapok.

Dia!Kép

Jól emlékeztél,én csücsültem a sörömmel a kádban.KépDe különben én sem vagyok egy nagy ivó,csak most kívánom a pezsgőt.Én soha nem dohányoztam,úgyhogy eleve nem szeretem a cigiszagot.A párom sajna dohányzik,de nagyon rendes mert a lakásban soha nem gyújt rá,mindíg lemegy a ház elé.Láttam ám,hogy gondolsz rám,köszi.

Kata!Kép

Jó hallani rólad,nagyon szorítok nektek.

Gigi!Kép

Olivér egy igazi,vitamingolyó.Nagyon szép.Örülök,hogy megint hallunk rólatok,már nagyon hiányoztál.

Györesz!Kép

Jót tett neked,hogy haza költöztél,remélem hamarosan rendeződnek a dolgok körülötted.Megérdemelsz,egy rendes társat aki igazán szeret,Téged és Norbikát is.Anyukádnak is puszi,hogy informál felőletek.

Babar!Kép

Nagyon szép a gyerekszoba,igazi lurkónak való kuckó.Nagyon ügyes vagy.Örülök,hogy a baba befordult,most már biztos nem lessz semmi baj.

Anikó!Kép

Merre vagy?Sokat gondolok rád,hátha beindul valami,szorítok.

Vica!Kép

Én is meglepődtem,hogy zárva van a méhszáj,de valahol örültem is neki mert addig biztosan nem kerül be a babához semmi baci.Még jó lenne legalább két hétig húzni.De majd meglátjuk,ha jönni akar nyugodtan jöhet,minden és mindenki rá vár.

Bringa!Kép

Hát a pezsgő sajnos ugrott az elején leírtak miatt.Igazad van,tényleg rémes volt ahogy cibálták azt a babát.Gondolom anyukájának sem lehetett kellemes.Szóval én is úgy gondolom,hogy nem fogom nézni egy darabig.

Lányok be kell fejeznem mert érzem,hogy nagyon dagadok,le kell dőlnöm egy kicsit.Mindenkinek szép estét,és sok puszit,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Ma estére is eltávozást kaptam,mert mindkét ctg jó lett.Kép
Holnap újra be kell mennem,ott is alszok,hogy hétfőn le ne maradjak a nagyvizitről,ahol remélem kimondják végre,hogy hazajöhetek!
Nagyon lassan telik az idő bent,de holnap nem fogunk unatkozni,mert viszek be kártyát,szóval óriási kártyacsatának nézek elébe,már a többi szobából is vannak jelentkezők...Kép

Dia!
Nem írtad meg,ha jól láttam a gyors visszaolvasásban,hogy az a pattogás mi lehet?Mondtak rá valamit?
Szerintem is nagyon jól főzöl!
Hétfőtől már teljes erőbadobással itt leszek,nem szabadulsz ám könnyen tőlem!!Kép

Gigi!
Olivér nagyon aranyos és olyan hatalmas már!Kép
Hogy vagytok?

Barbara!
Szonja nagyon jó kislány,hogy megfordult!Kép
Szép a babaszoba!

Zsófi!
Örülök,hogy van végre net-ed,hiányoltunk!

Saxi!
Remélem holnapra nem lesz enyhül a dagadás!

Sofka!
Köszönöm Neked is a biztató szavakat!Kép

Márti!
Már tényleg nagyon ügyes a baba!Kép
Sajnos én sem tudom hogyan kell a képet feltenni,valaki írja meg!!!!Várom a képet!

Most megint csak ennyire volt időm,de mindenkit puszilok!!!

Kata
39+1
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Jelentkezünk, jelentem még mindig egyben. Már nem is reménykedem Kép
Ma hajnalban is meg délután is 15 percenként jövő fájásaim voltak. Méghozzá órákon keresztül. És aztán egyszercsak elmúltak. Pedig már kezdtem reménykedni, hátha lesz valami.
Holnap felkelés után megyünk ctg-re, remélem már szülünk is egyúttal, nagyon jó lenne már.

Kata!
Örülök, hogy minden okés veletek. Gondoltam nagyon sokat rád, bár már ha megszületne a kislurkó, akkor sem lenne gond. Kép

Gigi!
Nagyon szép a kisbabád. Gratula hozzá. Kép

Saxi!
Remélem, elmúlik ez a dagadás. Biztos nagyon rossz lehet. Kitartás. Kép

Barbi!
Nagyon tetszik a gyerekszobátok. Nagyon szuper a szoptatós sarok is, nagyon irigykedem érte. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó 40+1
pancsa2

Kata!Kép
Nagyon,nagyon örülök neked!!Kép
Nem akarok tőled szabadulni!KépSőt.Örülök,hogy jó lett a CTG.Kép
Gyere,gyere minél hamarabb vissza!Kép
Nem írtam,hogy mi volt a pattogás,ugyanis elfelejtettem megkérdezni.Jellemző a szita agyamra.KépDe tudod,a vérnyomás gond úgy le foglalt akkor.KépNa de kedden megkérdezem.Kép

Különben amiért benéztem az egy jó hír amit most kaptam Gigitől.Na mi lehet az??Szóval!

MA 13.22-kor MEGSZÜLETET CSONKA MARIANN 4200g és 53cm.Kép
NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK MARICA!!KépKépKép

Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Marica! Kép
Végre Kép Gratulálok a kis Mariannhoz. Nagyon sok tejcsit és sok boldogságot!!!! KépKépKép
Puszi, Anikó
pancsa2

Dia! Kép
Te kis szakácsok szakácsa. Kép Mit főztél ma? Hagy csöpögjön kicsit a nyálam Kép Meg hátha kicsalogatja a kicsikémet már a gondolat is Kép
Puszi, Anikó
pancsa2

Márti!
Megnéztem az albumodat. Nagyon kis édes, gömbölyű a kislánykád. Kép És ahogy írod, nagyon ügyes is. Gratulálok hozzá Kép
Puszi, Anikó
pancsa2

Anikó!Kép
Ma nem főztem semmit,mert a barátnőméknél voltunk ebéden.KépDe ott Francia hagymaleves és almás sülthús krumplipürével+cékla volt a menü.Kép
Ja hazudok,mert hajnal 4-kor sütöttem omlettot mert éhes voltam.KépKépA párom kiakadt amikor arra ébredt,hogy tojást verem fel hajnalba.KépKép
Holnap viszont fogok főzni!Kép
Spárga levest gondoltam és sonkás raviollit.Kép
De remélem TE már holnap szülni fogsz!Kép
Én nagyon szorítok neked!Kép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Hmmm. Ezek a kaják is jól hangzanak.
Nem semmi vagy. Hajnali 4-kor omlettet csinálni Kép Az én férjem is kiakadt volna rá Kép
Egyébként a hasad hogy van? Elmúlt a derékfájásod? Ma jobban voltál már?
Köszi, hogy szorítasz, meg mindenki másnak is köszi. Én már nagyon szeretnék babázni, minden vágyam. Kép
Puszi, Anikó
pancsa2

Jó reggelt Kismamik!Kép
Anikó!Kép
Köszi tegnap egy kicsivel jobb volt az éjszakám.Kép
Már leforráztam a málnalevél teát.KépMa már iszom.Kiváncsi vagyok produkálok e tőle valamit.Kép
Tegnap szerintem azért voltam jobban,mert reggel elmentünk a piacra és a gyógyszertárba,hazamentünk fürdés és mentünk a barátnőmékhez.Aztán este értünk haza.Szóval óne meló.KépNa de ma!Rengeteg vasalnivalóm vanKép,aztán főzni is kell,takarítani.Szóval ma biztos nem úszom meg a jóslókat.
Neked milyen volt az éjszakád?Volt fájásod?Egyben vagy még?Kép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz Anyukája, puszilom Györeszt! Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Szia mindenki!
Pancsa2 ferj buszken jelentkezik: ma delben megszuletett Krisztina: 53/2800. Sotetbarna/fekete haj, tunderi pofika - termeszetesen! Kép
Csaszarozni kellett sajna, mert magasvernyomas forgott fenn, valamint nem tagult 1-2 ujjnyirol tovabb hetek ota, es persze faros is volt a babicsku.
Mindenki jol van, es happy Kép
Csak igy tovabb lanyok. Aki meg elsoaldozo, az ne parazzon, csodalatos elmeny, tenyleg - pedig nem vagyok az a fajta aki omlengeni szokott.
Pusszantas ti vilag csodai!
I.
pancsa2

Sziasztok,

BabaesoKép Latszik, hogy ismet front van Kép
Gratulalunk Maricanak es AnikonakKép Kata is mindenkit puszil, es gratulal a kismamiknak (o Anikorol tudott, mert kapott sms-t, sot engem is ertesitett) Kép

Puszi,
Mica
mica

Pancs, MArica, nagy nagy gratula. Na ugye, senki sem marad örökre 2 in 1. (Dia, nekünk is van még reményünk rá.)

sofka
sofka

Sziasztok Mindenki!

Anikó, Marica, gratula!!!KépKépKép

Én is azt hittem ma meg tegnap, hogy megszülök így a hetedik hónap derekán. Úgy látszik, az én babáim beindulnak, ha havazást jósol az OMSZKép

Na de aztán nem szültem meg mégse. Viszont szerintem befordult a gyerek irányba, mert éreztem pár napja, hogy próbálkozik, aztán meg teljesen megváltozott minden. Sokkal erősebben rugdos, és úgy felnyomja a gyomromat, hogy alig bírok enni.Kép
És, ami a fő: péntek éjjel kettőkor fogta magát, és LESZÁLLT AZ ÜLŐIDEGEMRŐL!!!Kép Tudjátok, milyen isteni, hogy hónapok óta először meg tudok fordulni az ágyban? Hogy ha elfáradok, le tudok ülni vagy feküdni, mert utána fel is tudok kelni?!! (Saxi, te talán tudod értékelniKép)

Barbara: meh@invitel.hu

Puszi: Vica (29)
mvica

Marica

Hatalmas nagy gratula Nektek! Sok-sok boldogságot és tejcsit is persze, s várjuk az élménybeszámolót!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Anikó
Nagyon gratulálok Nektek!!! Nagyon-nagyon sok boldogságot kÍvánok és gyors felépüést, tejcit meg minden jót!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kata
Na milyen a kártyaparti? Remélem, hazaengednek holnap, vagy esetleg osztódtok, ha már te is szeretnéd Kép
Nálunk esti jóslófájásokon kÍvül nincs semmi jele annak, hogy előbb ki akarna bújni Berni, mint az ideje Kép

üdv mindenkinek,
bringa
bringa

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a C-s hozzászólásokat. Akkor megnyugodtam. Csak azt hittem, hogy ilyenkor már változni szokott. Ui. roppant könnyű szülésben reménykedem. Kép (Amire persze esély az nem túl nagy, mert nagy a mi kis Bencénk, és első baba is.)

Marica, Anikó

Nagyon-nagyon örülök, hogy megvannak a babócák, és minden rendben van veletek! GRATULÁLOK!!! Kép Kép Kép Nagyon sok boldogságot, és ha tudjátok, akkor írjátok le, hogyan történt. Kép

Vica

Örülök, hogy befordult a csöppség, és már jobban tudsz mozogni. Kép Lehet, hogy csak próbára tett téged, hogy mire is képes anya. Kép Kép

Kata

Beindítottad már a bűnbarlangot a kórházban? Tán a szülésre valót is összenyerted már? Kép

Puszi,Zsófi
mzsx

Sziasztok Csajok!Kép
Anikó!Kép
NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK!!KépKépKép
Hát tegnap akkor már azért nem jöttél trécselni!Kép
Szóval kislány lett az a szégyellős babuci aki 10 hónapig nem mutatta meg a nemét?KépSok tejcsit kivánok és jó egészséget!Kép

Kata!Kép
Nekem is az jutott eszembe mint Zsófinak,hogy a szülés árát megkeresheted a kártyázással!KépKép
Jössz ma haza?Én nagyon várlak!Kép

Lányok!
Tegnaptól iszom a málnalevél teát.KépNekem az íze nem rossz,mert anno rengeteg fogyi teát ittam aminek sokkal rosszabb volt az íze."Persze hatása nem volt."Holnap CTGKépMondtam is Tamásnak,hogy reggel már úgy menjek a kórházba,hogy bekapok egy vérnyomi csökkentőt!?Kép

Sofka!Kép
Én most szugerálom a nyákdugómat,hogy holnapra elveszítsem!KépEddig sikertelen.Kép

Mindenkinek szép napot!"Már amilyen szép lehet ilyen pocsék időben.Kép"Puszi,Dia 35+5

Kép
Kép
lldicsi

Nem jövök egy napig és rögtön 2 baba is születik. Persze Dia értesített engem Maricáról.

Nagyon gratulálok nektek csajok!

Akkor most jöhetnek a táblázatok:
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje születés hete Neve Baba súlya (g.) Baba hossza (cm)
Anikó 2004.augusztus. 5 38+5 Bence Máté 3600 51
Liv 25 2004 szeptember 5. 33+4 Dávid 1980 48
Noémi 28 2004. szeptember 8. 38 Heléna 2900 52
Beszti 29 2004. szeptember 15. 40+2 Hanna 3800 56
Momo 33 2004. szeptember 23. 39+4 Emese 3600 57
Györesz 27 2004. október 1. 36 Norbert Péter 2550 52
Barbi 28 2004. október 18. 39+3 Imola 3330 51
Gombóc 31 2004. október 19. 38 Nándor Richárd 3450 51
Motiot 26 2004.október 20. 39+4 Abel 2950 48
Gigi 28 2004.október 28. 39+6 Olivér 3700 59
Márti05 31 2004.november 1. 38+2 Brigitta 3450 50
Marica 35 2004.november 13. 40+4 Mariann 4200 53
Anikó 28 2004.november 14. 40+2 Krisztina 2800 53
</pre>

A még 2in1 kismamik:
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Kata 28 nov. 22. 2 Patrik Cegléd/ Toldi F. K.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Saxi 31 dec. 9. 2 Liliána Esztergom/ Vaszary K.
Babar 28 dec. 14. 1 Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Zsófi 27 dec. 24. ? Bence Bp./ Margit Kórház
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Barbara Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 12. 2 ? Bp/ M&agrave;v Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.
Zsuzsi 29 ápr. 2. 2-3 ? Bp./ Szent István K.
</pre>
babar

Dia!

Itt minden szükséges letölthető dokumentumot megtalálsz!

http://www.oep.hu/servlet/page?_pageid=61&_dad=portal30&_schema=PORTAL30

Barbara
babar

Mvica!

Végül úgy döntöttem, hogy leírom ide a véleményemet.
Nem tudom, hogy te már találkoztál-e a Barbival, de nekem elsőre nagyon szimpatikus volt. Az látszik, hogy az Edittel nagyon jól együtt tudnak dolgozni! Gondolom nem véletlenül ajánlotta őt az Edit. Igaz, hogy fiatal, de én valahogy jobban meg tudom találni a hangot egy velem egykorú nővel, mint egy idősebbel. Lehet, hogy ez az én hülyeségem és senkit nem szeretnék megbántani, de egy fiatal szülésznő rugalmasabb és sokkal közelebb tudom érezni magamhoz, mint egy anyám korabeli hölgyet.
Az, hogy fiatal pedig szerintem nem nyom sokat a latban, mert ha valaki jó szülésznő, akkor már fiatalon is az és ha nem jó, akkor 30 év múlva sem lesz jó.
Mi - szerencsére - nagyon könnyen megtaláltuk vele a közös hullámhosszt.
Most pénteken, mikor eljöttünk a dokitól - és volt CTG is, ahol a Barbi foglalkozott velünk - a férjem kijelentette, hogy szerinte megütöttük a főnyereményt a dokival is és a szülésznővel is.
Remélem egy jó hangulatú szülést sikerül majd lebonyolítanunk!
Persze az én véleményem ne befolyásoljon, ettől még választhatsz bárki mást is!

Puszi
Barbara
babar

Barbi!
Köszi,de én arra lettem volna kiváncsi,amit egyszer rég tettél fel e-mail címet.Azt hiszem majd az Államháztartási Kincstárhoz kell vinni azt a nyomtatványt,csak a nyomtatványért való több órás sorban állást lehetett volna így elkerülni.A beadáshoz úgyis megint sokat kell majd sorban állni.Kép
Képzeld 8-tól hívom a kórházat,hogy időpontot kérjek a holnapi uh-hoz.Kép10-kor feladtam!Egyszerűen nem veszik fel a telefont!KépÉs csodálkoznak,hogy a kismamának miért magas a vérnyomása.KépKi vagyok akadva!
Na jó,nem durrogok tovább!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Ez a link az Államkincstár honlapjára mutat:

http://www.allamkincstar.gov.hu/ugyfelkapcs/nyomtatvanyokurlapok/csaladtamogatas

Próbáld meg itt!
babar

Mérgemben süttem egy tepsi almás pitét.Kép
Még melegen megettem 2 szeletet és most szenvedek.Kép
Le van sz.... az Uh.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Vigyázz a mérgelődéssel, mert nem tesz jót az alakodnak! Kép

A dokid nem tud időpontot adni? Próbáld meg őt mobilon!

B.
babar

Szisztok!

Régen nem jelentkeztem, de azért olvasgatni szoktam, csak temérdek a munkám és még építkezünk is, azon felül pár hete délben el kell hoznom a nagylányomat az oviból, mert utál ott aludni. De ma meggyőztem, hogy maradjon bent délutánig, szóval van egy kis szabadidőm! Most jövök az orvostól, és megint megijesztettek. A 16. hét táján megcsinálták az AFP-t, aminek 2 MOM lett az eredménye. Mindenki azt mondta, hogy tökéletes ikreknél, erre ma azt mondja a dokinő, hogy azért menjek el genetikushoz. Most tartok a 20-21. héten és nem értem, hogy amikor az UH-n minden stimmelt ma, akkor minek ijesztgetnek. Nem hiszem, hogy sok értelme lenne, hogy a genetikus megpiszkáljon. És ha baj van akkor mi van? Megőrjítenek az orvosok. Szerintetek érdemes elmenni genetikushoz????
Azért az pozitív volt a dokinőnél, hogy meg tudta mondani, hogy két kisfiú boxol odabenn.

Anikónak és Maricának gratulálok és sok boldogságot kívánok a manócskákhoz!!!

Gigiék jól vannak, csak Olivér hasfájós és ez egy kicsit megnehezíti a dolgukat.

Mindenkinek puszi!!!

Zsuzsi
zsuzsi29

Barbi!
Hát az a poén,hogy pont ő csinálja /csinálná/ az uh-ot.KépMégis azt mondta,hogy kérjek időpontot a nővértől.KépNem érdekel nem megyek holnap csak CTG-re!KépFú,nagyon dühös vagyok!!Ezért le is dőlök egy kicsit,mert nem tesz jót picurnak.Nálad még van pattogás a hasadban??Nálam egyre hangosabb.KépNéha meg is ijedek tőle.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Nekem mostanában nincs pattogás, csak írtózatos box meccseket tud Ficánka produkálni. Néha úgy érzem kibújik a köldökömön. Ráadásul talán ott vékonyabb a bőr és fáj is.
Pénteken voltunk dokinál, erre szombaton barnás folyásom volt. Persze azonnal felhívtam az Editet, de megnyugtatott, hogy csak a vizsgálat miatt lehetett. Délutánra már el is múlt. Vérnyomásom beállt normálisra, sőt tegnap du. 102/70 volt. Mondtam, hogy az éteren keresztül terjeszted a vérnyomás mizériát! Kép
Ne idegeskedj az UH miatt, néha próbálgasd, legfeljebb holnap a CTG alkalmával bejelentkezel. Esetleg felhívhatnád a szülőszobát, hogy tudják-e kapcsolni az UH-t vagy van-e valami titkos telefonszámuk!
Persze én gond nélkül felhívnám a dokit, hogy nem éred el a kórházat és adjon ő időpontot!

Zsuzsi!
Már csak a magad megnyugtatására is menj el szerintem genetikai UH-ra. Ez csak egy alaposabb UH vizsgálat. Ha ott mindent rendben találnak, akkor nem nyaggatnak tovább.
Szerintem jobb ha megnyugtatnak és nem aggódod végig a következő 5 hónapot!

Puszi
Barbara
babar

Zsuzsi
Én ugyan ezen mentem keresztül 3-4 héttel ezelőtt.
Szívesen leírom a tapasztalataimat, ha dobsz nekem egy e-mailt a schneider_zsanett@interware.hu címre.

Mellesleg én is az Istvánban fogok szülni, még az is lehet, hogy találkozunk. Kép
zsana75

Sziasztok Lányok!
Sajnos nem sok ideje van a Lányomnak kézzel megírni, mindazt amit Nektek szán - és én is a főnök miatt) csak néha tudok rámenni a babanetre -ezért most a saját szavaimmal írnám le röviden a helyzetünket:
Először is mindenkinek köszönöm a hozzám írt kedves szavaitokat - de kérlek nyugodtan tegezzetek, mindenkivel a tegező viszonyt szeretem!
Norbikánk nagyon szépen fejlődik, kis pufók. Elég jó alvó - volt hogy már 5 órát is aludt éjszaka. Igaz ennek az ellenkezője is előfordult. Ilyenkor szegény Györgyikém nem sokat pihent. Az a lényeg, hogy nagyon megnyugodt, s ez biztos a tején is érződik, mert volt kint a védőnéni és azt mondta, hogy nagyon jó lehet a teje és hogy jól felszívódhat a Picurban. Ma viszem haza a péntek délutántól általatok írtakat, s ahogy gyorsan végig futottam, úgy láttam, hogy két csemetével szaporodtatok - ehhez mindkettőtöknek gratulálok, én ugyan nem ismerlek benneteket, de a Györgyi is biztos minden szép és jót, s főleg egészséget kíván - mindannyiótoknak.
Vigyázzatok a picurkákra és legyetek nagyon boldogok az élet adta csodás kis teremtvényekkel együtt.
Sajnos nincs digitális fényképezőgépünk, így nem tudok újabb képet felrakni a Györeszről és a Norbikáról - állítólag amik voltak, azokat már a Györgyi feltette.
Sziasztok Juli

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Marica gratulálok s minden minden jót kívánok!!!!

Anikó, gratulálok nektek, látod előbb utóbb de mindne kijön ami bement.

Györesz, jó hallani, hogy kezd rendeződni az életetek. Juli mamának mégegyszer köszönjük a kapcsolat tartást.

Szép estét
Márti
márti05

Marica!Kép

Gratulálok,a gyönyörű babához.Sok tejcit és minden jót kívánok nektek.Már nagyon várom,hogy jelentkezz,remélem hamarosan újra velünk leszel.
Sok puszi,Saxi.
saxi

Anikó,és Pancsa2 férj!KépKép

Köszönjük a tájékoztatást,igazán kedves vagy.Nagyon sok szeretettel gratulálok a babátokhoz.Sokat gondoltam rátok,hogy minden rendben legyen a szülésnél,de örülök,hogy nem kellett végigszenvedni egy faros szülést.Minden jót nektek,sok puszi,Saxi.
saxi

Lányok!Kép

Mindenkit sokszor puszilok,de sajna nem tudok sokáig a gép előtt ülni,mert ma nagyon sűrűn fájok,és keményen.Olyankor jobban esik ha mászkálok,éjszaka ülve aludtam kb.2 órát.Különben minden rendben van,csak már jobb lenne megszülni.Ne haragudjatok,hogy nem írok mindenkinek külön,sokat gondolok rátok,vigyázzatok magatokra és a babákra.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Merre bújkáltok?!

Tegnap este értem csak haza,akkor pedig a fiamé voltamKép
Holnap reggel be kell ismét feküdnöm,a kórházból már nem is jöhetek haza.Kép
Az orvosom nagyon alapos,azt mondja nem olyan rossz a CTG,de jobban szeretné,ha ott indulna be a szülés.
Megbízok benne,ezért hallgatok Rá,Ruszlánék pedig minden nap jönnek majd hozzám.
Csak annyira rossz,mikor vége a látogatásnak.Kép
Viszont a Ceglédi Kórház szülészetéről,csak elismerően tudok nyilatkozni!!!KépKépKép
Egyébként kitalálhatjátok,hogy ki az,aki veri a bandát zsugában!!!Kép

Anikó,Marica!
Nagyon sok szeretettel gratulálok Nektek!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Dia!
Lehet,hogy már nem lesz időm újra bejelentkezni,de írd meg,hogy mi volt ma,Micát megkérem,hogy tájékoztasson mindig,hogy mi van Veled és a többiekkel!!!
Szereztem digi-gépet,teszek majd fel képet!Kép

Bringa!
Ajjaj,láttad a táblázatot?!Kép
Sokat lépcsőzök,remélem nem kell sokáig a kórházban lennem.

Györesz!
Puszillak!
Anyukádat is!Kép

Most megint csak ennyire futotta az időmből,de Mica-kémem folyamatosan tájékoztat Rólatok! Majd üzenek Vele!

Puszilok mindenkit!

Kata
39+3
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Kata!Kép
Jaj,már úgy örültem,hogy vissza tértél,de nem sokáig tartott az örömöm!KépKép
De jó lenne ha Pesten lennél kórházban,akkor betudnék menni hozzád!KépDe nagyon szorítok neked így is,szerintem a hétvégi fronttól megfogsz szülni!Kép
Szóval:Voltam CTG minden ok.KépA vérnyomim természetesen 150/100.KépKépA méhszáj zárt/sajnosKép/pedig nagyon nyomja lefelé magát picur.A mostani állás szerint rendesen szülök/dec15/de a hétvégi front is beindíthatja.Szóval nincs semmire garancia.Ja,és a lényeg 2876g a súlyunk!KépKépMost rohanok egy kicsit pihizni és iszok egy vagon málnalevél teát!KépKépSok puszi.Dia
NAGYON FOGSZ HIÁNYOZNI!!!KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Mindenkiholvan?

Te Dia, a málnalevél nem hozza ám előre a szülés időpontját. Csak ha már, akkor segít. Ha jól tévedek. De azért csak iszogasd. Én is vettem. Egyelőre többnyire elfelejtem. Viszont nálam C1500 Mond ez vkinek vmit?
sofka

Dia!

Benéztem,hogy mi volt Veled ma.Örülök,hogy minden OK!Kép
Azért az a vérnyomi lehetne alacsonyabb,de gondolom ideges is voltál.
Domi szépen gyarapodik!Kép
Ráér még kibújni,ilyen pazar dolga már soha többé nem lesz!Kép
Most egy kicsit el vagyok kenődve a holnapi kórházba vonulás miatt,tudom,hogy az én érdekem,stb.de elég pocsék érzés.Kép
22.-éig még 5 nap van,ha pedig még aznap sem bújik ki Patrik...na erre nem is gondolok!
Szóval.ha megszületik,onnan még 5 nap,amit bent kell töltenem.
Tényleg nem lenne rossz,ha közelebb laknánk egymáshoz!KépA főztöd is hiányozni fog ám!Kép
Azért még reménykedek,hogy legalább 1 estére haza tudok jönni.Meglátjuk.
Rault batakargattam és tök rossz volt arra gondolni,hogy holnap már nem olvasok neki esti mesét.
Na,jobb lesz,ha befejezem,még a végén átragasztom Rád a depimet.Kép
Vigyázz nagyon magadra,magatokra!Kép

Sofka!
Sajna nem tudom ezeket a rövidítéseket,az orvosom mindig beírja,hogy áll éppen a méhszáj,nem rövidítget.
Minden jót Neked is,addig is,míg nem írok újra.

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Jó reggelt kismamik!Kép
Na ne gondoljátok,hogy kivetett az ágy,csak Tamás ment Sopronba és szenyót csináltam neki.Kép

Kata!Kép
Jaj,olyan szomorú vagyok!KépNagyon-nagyon hiányzol!
Ugye mondtam,hogy lassan mind elfogyunk?.KépAnnyira rossz érzés!Már Gigi se írogat,Györesz se,Marica se,.......stb
Na de neked kitartást kivánok!Aztán jó sok pénzt keress még a szülésig kártyán!Kép
Mi lesz már azzal a szegény Ruszlánnal?KépKi ápolja ha beteg lesz?Raulnak is nagyon rossz lesz anyuci nélkül!Kép
Vérnyomi:Bementem a vizsgálóba aztán kérdezte a dokim,hogy vagyok,vérnyomim rendben!?Mondtam neki,hogy most mert tudom,hogy vizsgálat lesz már biztos van 160.KépKép"Nem sokat tévedtem."
Nagyon vigyázz magadra/magatokra/!!Sokat gondolok rád!Aztán üzenj néha Micával!SOKSOKSOKSOK PUSZI!!KépKépKép

Sofka!Kép
Nekem a C1500 azt mondja,hogy szépen kinyílt a méhszáj.Kép"Nemtudom ám,csak poénkodok."
Na én kis naív pedig azt hittem,hogy a tea felgyorsítja a folyamatot!KépIgaz,rájöhettem volna,hogy NEM,mert Gigi is végig húzta vele.Kép
És az mit jelent,hogy a méhlepény II.fokozatú?
Puszi,Dia 37+0

UI:Barbi merre csavarogsz??Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Tegnap nem írtam csak olvasgattam, mert nagyon üres volt a topik.
Nálunk minden rendben. Ficánka lassan a köldökömön fog kibújni, mert állandóan ott nyomakodik!Kép
Ma reggel voltam vérvételen, utána a körzeti orvosnál a betegállomány papíromért. A doki kijelentette, hogy max. 2 hetet ad, mert nagyon lent van a pocim! !!!!!!!!
Éjszaka állítólag a hasam olyan volt, mint Magyarország domborzati terképe. A férjem szerint Szonja betámasztott a két lábával és úgy aludt. Szép lehettem! Kép

Dia!
Te miért sietteted annyira ezt a szülést? Még van elvileg egy hónapunk! Kell annak a gyerkőcnek még növekednie a pocakban! A málnalevél teától úgysem fog korábban beindulni, legfeljebb a lefolyását segíti. Én még nem iszom, mert a Barbi azt ajánlotta, hogy csak a betöltött 36.héttől igyam! Tehát most csütörtöktől már tölthetem magamba tölcsérrel! Kép
A II. fokozatú méhlepény az a lepény érettségére utal. Annyit jelent, hogy már egy kicsit kezd öregedni, azaz közeledik a szülés időpontja. Apró mész szemcsék jelennek meg rajta. Ez nem káros a gyerekre, csak jelzi a terhesség végét!
Amikor már III. fokozatba lép, akkor már el van meszesedve és nem tud úgy tápanyagot szállítani a pocaklakónak.
Nem biztos, hogy jól tudom, de valami ilyesmire emlékszem!
Sofka!
Szerintem is a C1500 az a méhszáj állapotára utal!

Na puszi! Barbara 36+6

UI: én ma 5:15-kor keltem pisi miatt és már nem tudtam visszaaludni! Kép Délután nagy szunyálást csapok!
babar

Barbi!
Benned egy orvos veszett el!KépKöszi az infót!
Nekem nincs lent a pocim.KépUnod már,hogy én minden héten szülni akarok?KépCsak tudod félek,hogy még rá is fogok húzni a kiírásra és karácsonykor a kórházban leszünk.KépUgye milyen kihalt a topik?Olyan lehangoló.Kép
Ma én is 5:15-kor keltem,ezért én is bevágom hamarosan a szunyát.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Anikó!Kép
Gigi üzeni,hogy sok szeretettel gratulál és sok puszit küld!!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Ha kihaltnak találjátok a topicot, gyertek át a 2004/2005 téli babái c. topicba...
ott aztán van életKépKépKép
pusz, eszti
esztyx

Sziasztok,

Sofka,
A C-s ertekre talaltam leirast:
Leírására általában az un. cervicogrammot használják: optimális esetben ennek értéke 3000. (teljes hossz, a külső méhszáj, nyakcsatorna és belső méhszáj 0 cm nyitottságú)
Ez szerint nem olyan jo az eredmeny, bar az biztato, hogy a belso mehszaj zart.

Voltam UH-n es Katat meglatogatni, bar csak ma reggel ment be. Kata mindenkit puszil, majd uzenget, de meg a heten egy este szeretne hazalogniKép nem tudom, hogy hagyja-e a dokinkKép Pocija hatalmas, a ctg mar jelez nala fajasokat isKép Hogy ne unatkozzon, mar tervezi, hogy a korhazban kozmetikushoz megy, konyvtarba jar, es holnap kimegy a korhaz mellett nyilo uj nagyaruhazbaKépKépKép

Es hogy ti is "szornyulkodjetek", itt az UH eredmenyem, 6.5 hettel a szules elott:
BPD: 92mm
THQ: 102mm
FL: 64mm
A doki szerint holnap szulhetnek ezzel a merettelKép Baboca a vegere tuti, hogy 4-4.5 kilo alatt nem lesz.. most mar lassan 3 kg..

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Mi is hajnalban keltünk, úgyhogy lehet, hogy követem a példátokat és felborulok. Kép

Köszi a c-s hozzászólásokat. Igazából kb. sejtem, mit jelent, csak furcsállom, nekem eddig végig 3000 volt, MArcipánnál utollsó héten 2000. Most meg még van idő. De a doki nyugodtnak tűnt, azt mondta, a méhszájtól függ, mikor csinál UHt. Hát gondolom még nem annyira sürgős.

Katának a legjobbakat, én is megszöknék!

Babások lassan hazaértnek, nem? Akkor felélénkül ez a topik is, sőt!!!

s
sofka

Sziasztok!Kép
Eszti!Kép
Anno nagyon sokat írogattam a téli topikba.

Mica!
Sok puszit küldök Katának!Kép
Na,jellemző rá,hogy még most is a vásárlás érdekli.Kép"Biztos sok pénzt kártyázott már össze.KépKép"
Kozmetikus,könyvtár?Nem semmi!Miket ki nem talál?Nekem biztos nemjutna eszembe,hogy a kórházban könyvtárat keressek.Kép
Hát neked aztán jó nagy babucid lesz!KépGratulálok.Az enyém 37 hetesen nincs 3 kiló.Kép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Megint bejelentkezem hátha olvassa valaki.Náluk megint változások vannak,tegnap a bal szememmel foltokban nem láttam,felhívtam az orvosomat,azt mondta,hogy azonnal irány a szemészet,ott nagy ijedség,hogy mit kezdjenek egy finiselő kismamával,aztán ezer vizsgálat,mire kiderült,hogy a szememnek semmi baja csak a vérnyomásom ingadozik és ettől van a látászavar.Ma reggel megint az orvos,méhszáj vizsgálat,stb.Vizsgálat után lemásztam az asztalról és elöntött a vér,na megint nagy kapkodás,mégtöbb vizsgálat,mire kiderült,hogy már a végén vagyok és ott minden vérbő,készülve a szülésre és minden piszkálásra így reagál.Holnap megint vizsgálatok,CTG.,vizelet,vérnyomás,stb.,toxémia kizárására.Ja és azt nem is mondom,hogy fájások vannak ám szépen.Szóval lányok én már nagyon szeretnék szülni,mert elég ilyesztőek voltak ezek a dolgok.

Kata!Kép

Kitartás,de látom nem vagy egy elveszett ember csak nehogy a nagy vásárlás közben érjen a szülés.Szorítok neked.

Barbara!Kép

Ahogy nézem már Te is nagyon a végén vagy.Irigyellek a nyugalmadért,igaz nem is értél rá idegeskedni mert dolgozol.Neked is szorítok.

Dia!Kép

Jó érzés látni,hogy nem csak én akarom siettetni a szülést.Tényleg igaz,hogy az utolsó hetek a leg nehezebbek.Én már a Boginál is nagyon megkaptam,mer akkor három hetet ráhúztam,na az tényleg borzasztó volt,már azt hittem soha nem fog megszületni.Remélem most nem járok így.És neked is nagyon drukkolok,hogy végre láthasd a babádat.Azért mert lehangoló a topik ugye nem mész át egy másikba?Légyszi ne tedd,ígérem megpróbálok sűrűbben jönni de most megint elég húzós napjaim voltak.Azért igyekezni fogok,és szerintem a többiek is vissajönnek majd ha beáll náluk a rendszer.Szóval figyellek ám,és ha elmész megkereslek.Kép

Mica!Kép

Hát egy biztos,törpe nem lessz a babátok.Jó nagy lehet a pocid,és biztos nem könnyű cipelni egy ekkora pocaklakót.Nálunk nincs súlybecslős Uh.,úgyhogy én nem tudok semmit ,pedig kiváncsi lennék.

Mindenkinek sok puszi,szép álmokat,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Dia,
Hat nem semmi no a KataKép Szerintem szulesig megszepul es meggazdagszikKép

Saxi,
Jujj, nem semmi, amiket atelsz.. hat hajra, en drukkolok, babazzal minel elobbKép Remeljuk, hogy a pocaklakod jol turi, hogy anyaval mit muvelnekKép
Az UH amugy nalunk se sulybecslos, hanem a dokimKép Eleg sok meretet lathatott/elhetett mar at, igy megbizhatoan mond adatotKép
A cipeles pedig tenyleg faraszto, de meg nem veszes, ami nagyon rossz, az az izulet, foleg a keresztcsonti resz fellazulasa, ami egeto erzessel jar a baloldali reszen. Annyival vigasztalom magam, hogy ehhez a babamerethez nyugodtan lazuljon/taguljon csak a medencemKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Saxi

Te ne csináld már! Kép Csak ne vérezgessél, meg lássál foltokat jó?! Remélem holnap (ill. már ma) minden rendben lesz veletek, és ripszi-ropszi babázhatsz is!

Mica

Jó lehet a súlybecslős dokid. Kép Kép A Margitban van súlybecslő, de a dokim is nagynak véli a babócát. A Margitban az egyik lánynak ua. volt a babája a 30. héten, mint a miénk (1700 g) és most szült...4690 g-os babót. Azért ez nem semmi...ja, és természetes úton. Le a kalappal előtte. Kép Azért remélem a mi kis Bencénk egy pirinyót kisebb lesz, már gyanítom, hogy így sem lesz beesett a pofija. Kép De mindegy...szenvedek én, csak egészséges legyen!

Puszi,
Zsófi
mzsx

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?