Sziasztok.
Pancsi,
nagyon örülök, hogy fenntartod itt a topic-ot.
Én nem szeretnék megszűnni létezni, de tényleg nagyon-nagyon el vagyok havazva.
Mindig van valami pláne úgy, hogy Boti most beszoktatós az oviba és 4 nap után múlt péntektől itthon van megint a drágám és nyúzza az idegeimet, mert megbetegedett. Nem is csodálom, hisz ovi, meg utcsó fogak jönnek és ez mindig legyengíti.
Szegény Palmi, remélem hamar kiheveri ezt a nagy megrázkódtatást bár úgy látom anyucinak rosszabb volt.
Nekem az elsőnél nagyon belázasodtak a törpék, ők is kettőt kaptak akkor, olyan rossz érzés volt.
Remélem azért nem annyira faragtad el a kúpot, hogy nem is hat.
gtimcsi,
nagyon drukkolok, hát ilyenkor már minden lehet.
Nekem szombat éjjel távozott a dugasz és hétfőn jöttek is a babák. A szülésznőm azt mondta, hogy 24-48 óra általában és jön a baba, persze vannak kivételek.
csibic,
nem tudom hol tartasz már bent a kórházban, de mindenesetre sok drukk neked, csak ügyesen!
A toxémiára nagyon rámennek én is ilyen terhes mamikkal feküdtem bent.
boo,
olvasom, hogy vannak lovaid...annyira irigyellek én amióta az eszemet tudom, bolondulok a lovakért és elhatároztam, hogy lesz lovam tutira, hát eddig ez még nem sikerült ezután meg aztán még kisebb az esélye.
Hol tartod őket ill. lovagolsz?
Régebben egy két nagy lovardába is bementem, hogy full ingyen takarítok lovakat istállót, csak ott lehessek és lovagolhassak és képzeld senki nem tartott erre igényt, hát nagyon meglepődtem, de el is szomorodtam.
Na vissza a babázáshoz.
Sikerült végre két decemberi képet lekicsinyítenem a törpékről, az újabbak még a fényképezőn vannak sajna...
Levente a "sovány":
Szonja a hercegnőm:
Szilvi