Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata, jobbulást Máténak. És az ekcéma mitől lehet?Vagy nem tudják?

Puszika, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Jó sok új név van!Kép
Ed, 12 év!Kép Az tényleg jó sok! Mi "csak" nyolc éve. Kincső is jó hosszú!Kép Ha tudtok örülnék ha meglátogatnátok minket!

Karmen, örülök, hogy emlékszel ránk!Kép Orsikával mi újság? Már mászik? Bence még nem, most kezdte csak jobban kinyomni magát.

Léna, a Schöphis topicból jól eltűntél, mi van veletek?

Moncsi, hasnlítanak a fiaink. Bence is társaságban érzi jól magát.KépValószínű én már uncsi vagyok neki.

Zsu, már engem is megharapott párszor. Olyankor szokta ha már nem akar enni. Huncutol rám mosolyog
és belémharap. Előszőr éjjel csinálta, hát errre totál felébredtem.

Kata, nálunk is voltak már ilyen napok, remélem rendeződik!

Ti nézitek a Szülőszobát? Oyan furcsa már így nézni pocaklakó nélkül!

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Ezt még muszáj hozzáírnom. Ha most lennék terhes a mostani résztől totál kiborultam volna. Rövid volt a a köldökzsinór és nagyon nehezen szült. Remélem a következő szülés mindenkinek jó élmény lesz!

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Végre én is felraktam a tegnapi tali képeit. Három albumnyi lett. Itt vannak:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3895
http://babanet.hu/album/main.php?album=3902
http://babanet.hu/album/main.php?album=3906

Puszi,
Humi
humi

Sziasztok

Katca
Kép Pedig Máté még jóformán csak szopizik, kajától nem nagyon lehet.
Ma este Peti másik lábán fedeztem fel egy apró foltocskát, bekentem és várok. Remélem nem jön elő úgy, mint az előző. Bár Petinél én elsősorban a kajákra gyanaxom. Banánt pl. ismét sűrűbben kapott, és az utóbbi 1 hétben Apa sutyiban NEM a gyógyszertári trutyival fürdeti.

Humi
Én is összeturmixoltam a sütőtököt és 2 kisüvegben lefagyasztottam. Persze csak a maradékot, a mai adag elfogyasztása utánKép

Barbi
Nagyon édes a kis vigyori FiatalúrKép Kép A szép fekete hajához nagyon jól áll a csíkos ruhácskaKép
Szülőszobát én nem nézem, pocakosan sem nagyon néztem.

Zsu
Gratula a fogacskához!
Akkor már majdnem minden babánknak van foga vagy fogkezdeménye? Legifjabbak, hogy álltok?

Ed
Nalááátod, hogy Kincsi tud mászniKép Ülve nem jutna be a babakocsi aláKép Szegényke, nagyon megrémült a helyzettől?
Paradicsomos kápban nem vagyok otthonos, még sosem készitettem.LAzannya elmaradt, megújráztam a görögsalit inkábbKép

Jó éjt, megyek szunnyadni.

Szilvus
szilvus

Barbi
Nalátod, PONT ezért nem néztem a szülőszobát terhesen.

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Barbic,
Emlékszem rád én is. Jó, hogy jelentkeztél. Ugye minden rendben, nem azért tüntél el ilyen hosszú időre, mert baj volt? Bence a képen igazi kis huncut kópé.Kép Különben is ilyen jókedélyű baba?
Szülőszobát kihagytam, pedig meg akartam nézni. Sebaj, majd megnézem holnap a neten. Már csak azért is, mert a köldökzsinór nálunk is nagyon rövíd volt, viszont a szülés ettől nem lett nehéz.

Köszönöm mindenkinek a véleményt a babahami fagyasztásról. Megnyugodtam és ezután máskor is lefagyasztom majd a maradékot. Köszike!!! Kép

Kata,
Szerintem próbálj meg újra fejni, hogy ne csökkenjen tovább a tejci mennyisége. Hátha Máté csak úgy gondolja, hogy ő már nagy fiú és ideje szopi-sztrájkolnia, amit előbb-utóbb csak abbahagy. Bár van olyan baba aki félévesen elválasztja magát, de hátha Máté nem tartozik közéjük. Kardigánt őrizgetem.

Mariann,
Köszönjük a következő talis meghívást. Szerintem te találd ki melyik nap legyen!

Karmen,
Jól esett a meghatódásod. Kép Tényleg! Köszi. Lábujj rágcsálás azóta is tart, de csak pucéran. Ez az első olyan dolog, amit nem csak bemutat aztán elfelejt Krizsike.
Hinta újszülöttkortól kb 9 kg-os súlyig jó, úgyhogy Orsinak már nem érdemes beszerezni. Viszont aki következő babát tervez annak igen. Fisher Price gyártmány és sajnos nálunk nem lehet kapni. Mi Amerikából kaptuk ajándékba, de be lehet szerezni Ausztriában is a Toys R'Us áruházakban (kb. 37ezernyi Ft, átszámolva).

Erika,
Ha lehet kérem szépen én is a recepteket.

Szilvus,
Krizsónek, mint az ifjabb nemzedék azon tagjának aki nem igyekszik meghazudtolni a korátKép még orrából is több van, mint fogából. Pedig már csaknem 3 hónapja igencsak nyálzik, de még nyomokban sem látom, hogy ki akarna jönni valamelyik fogacska. Bár nekem nem sürgős, addig van nyugodt szopizás; mert játékból már most is harapdál az inyével a kis huncut. Ha összeszidom, hangos kacaj rá a válasz. Na így haragudjon rá az ember. Kép

Zsuzska,
Petyának gratula az 1.számú fogacskához! Kép

Megyek én is aludni.
Puszi,
Humi
humi

Ed,
Mióta rátaláltam a www.mindmegette.hu -ra azóta, ha kell annak a receptkeresőjét ill. receptjeit használom szakácskönyv helyett. Van fent paradicsomos kápusztó recept is. Kép

Pusz,
Humi
humi

Sziasztok!

Humi, a képek nagyon szuperek!!!!!! Nem semmi adag! Kép Lassan alapíthatjuk a fogatlanok klubját, mert kezdünk kilógni a sorbólKép

Kata, de örülök, hogy semmi komoly Mátéval! A tejcsi miattKép Azért még próbálkozz néha, szerintem.

Zsu, eztán már csak a szopinál kell vigyázni, nehogy harapdáljon a fiatalúrKép

Barbic, de jó, hogy megint itt vagy, már nagyon hiányoztál ám! Hogy megnőtt a fiacskád! Ő is jó huncutKép

Bébikaja fagyasztás: a bébikajás üveg nem megy szét a fagyasztóban? Eddig csak zacsiban mertem eltenni kész kaját.

Pera, csak csodállak a kitartásodért egy kicsi és egy nemalvó pici. Reméljük, hamarosan csak beáll az alvás levinél is!

Erika, a szumóstól el voltam ájulva. A gyerkőcök le sem tagadhatják a papájukat: csodaszép szemek, sötét bőr!

Léna, jobban vagy? A következő talit nem kihagyni ám!!!!Kép

Sly, bocsi még egyszer Andris nevében a frizuratépésért. Az addig mosolygós Biából az én fiam pillanatok alatt síróbabát képes varázsolni egy jól irányzott hajhúzással. Jó volt személyesen talizni veletek!

Ed, ezek a talik nagyon bejönnek Kincsinek is - utána mindig valami újjal rukkol előKép

Erika, a recepteken nekem is elküldenéd? Köszönöm!

Még jövök,

pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Humi, köszi az oldalt, ismerem. A paradicsomoskápi csak most nem sikerült, talán kevesebb volt benne a paradicsom. De a fiúk (Apa, Papa) megették, örültek, hogy kaptak vacsit.

Móki, nem fagy szét az üveg, csak ne tedd teljesen tele az üveget, mert ledodja a kupakot. Kincső nagyon szereti a társaságot, de utána egész nap alszik. Tegnap napközben 2*2 órát aludt.

Szilvus, Kincs kicsit megijedt, sírt, arra mentem be a szobába. De amikor kihúztam, már megnyugodott. Most már nem nagyon lehet egyedül hagyni a szobában. Hétvégén akadálymentesíteni kell.

Barbi, jó ötlet, majd kinézünk valami jó napot. Vezetni még mindig nem tudok, így marad a vonat.
A szülőszoba számomra kabaré, tegnap elkezdtem nézni, de meguntam. Mindig így járok.

Végre elaludt, megyek egy kicsit háztartásozni. Bár ma nem főzök, mert maradt a rettenet káposztából.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ezt most kaptam:

Kedves Feleségem!
Fel kell ismerned, hogy 54 éves vagy, és vannak bizonyos igényeim, amit már nem tudsz kielégíteni.
Egyébiránt meg vagyok veled elégedve, mint feleséggel, és őszintén remélem, hogy nem fog megsérteni az, ha megtudod, hogy mire ezt a levelet megkapod én már a Grand Hotelben leszek a 18 éves tanársegédemmel. Éjfél előtt otthon vagyok.
Férjed."

Mire a hotelbe ér, a következő fax várja:
"Kedves Férjem!
Te is 54 éves vagy, és mire ezt a levelet megkapod addigra én már a Breakwater Hotelben leszek a 18 éves úszómesterrel.
Mivel kiváló matematikus vagy, így könnyen beláthatod, hogy a 18 az 54-ben sokkal többször megvan mint az 54 a 18-ban.
Ne virrasszál. "

Edina
Kép
Kép
ed26

Hali!

Humi,
jó sok képet készítettél, nagyon klasszak. Megint megállapítottam, hogy mindegyik baba tündéri és már most egyéniségek. Annyira belefeledkeztem a nézegetésbe, hogy majdnem teljesen elforrt a bébi teavize. Leírod nekem annak az oldalnak a nevét, ahol a profi fényképészek válaszolnak? Köszi!

Erika,
Daninak tényleg gyönyörű barna a bőre és a szemei. Hány kilós most? Úgy szerettem volna, ha Levi nem az én hófehér bőrömet örököli. Na, Apáé sem barna, de nem annyira fehér mint az enyém. Így szegény manó bőre nagyon érzékeny és azt hiszem a nappal is komoly gondjaink lesznak majd. Az én bőröm csak ég, nem barnul, aztán lehámlik és ugyanolyan fehér marad. Már csak reménykedem, hogy nem az én csámpi fogaimat kapta a gyerkőc, hanem Apa szép, szabályos fogsorát. Mi a 11 évünket tapossuk együtt. Ilyesztő még kimondani is. Meg az is borzongató, hogy már azt monjuk, hogy 10 meg 20 évvel ezelőtt...Nemrégen aki ilyet mondott, őskövületnek könyveltem el, most meg már én is itt tartok.

Ed,
sűríteni kéne a talikat és akkor talán a többiek is tanulnak Kincsitől, mert ő már nagyon ügyi! Nálunk a nagymamák tettek el őszibarackot mini cukorral befőttnek, meg a fagyasztóba Levinek, meg egy csomó más gyümit. Télen majd feléljük.

Kata,
többet érsz orvosi diploma nélkül, mint Lilla azzal. Már a kezdettől fogva ekcémára gyanakodtál. De legalább most kiderült és célirányos kencével hamar eltüntethető. Meg az is jó, hogy Micike maradhat. Nem mondták, hogy mitől alakulhatott ki?
Esténként Levi sem akar szopizni, sőt a 120 ml. tápiját is kb. negyed óra alatt könyörgöm bele, amitől meg persze hamar megéhezik. Úgy döntöttem, hogy fürcsi előtt beiktatok egy rendes vacsit, fürcsi után meg próbálkozom a szopival meg tápival.

Zsuzska,
üdv nálunk, a fogacskásoknál! Úgy látszik, Petya is megírigyelte a talin a fogacskákat!

Barbi,
a szülőszobát rendszeresen elalszom, mikor pocakos voltam nem néztem, mert nem akartam ijesztgetni magam, meg akkor is aludtam. Tegnap csak félálomban láttam egy kicsit, de mindig az az érzés van bennem, hogy olyan rossz látni a szenvedést, de amikor kibújik a baba, olyan felemelő, könnyfakasztó és semmihez sem hasonlítható érzés. Azt hiszem ezt nevezik katarzisnak.
Néha én is úgy érzem, hogy uncsi vagyok a fiamnak, de lehet, hogy csak éppen ötlettelen vagy fáradt és ezt nem díjazza. Fel kell venni a tempójukat, ami egyre nehezebb!

Léna,
meggyógyultál?

Era,
istenem, hogy birod ezt a sok nem alvást. Vajon mitől lehet, hogy Levi ilyen sokszor felébred?

Mariann,
Ausztriában az Eduscho tényleg jó. A sógorom kb. másfél évet kint élt és mondta, hogy itt jó cuccokat lehet és olcsón vásárolni. Úgyhogy mikor kint jártunk anno, mi is megnéztük.

Sly,
jöttek a vendégek?

Claire,
mi újság nálatok?

Hát azért lehet valami a patikai fürdetőkrémben, amiért ezt adják a védő nénik meg a dokik. Elág csúnyán elvágtam az egyik ujjamat pont a hajlatban, a másikat meg megvasaltam egy kicsit a hólyagot meg véletlenül letéptem, amikor a cipőmet vettem fel. Nagyon csípi a tusfürdő meg a folyékony szappan, a msogatószerről nem is beszélve. Da ahogy fürdetem Levit ebben a patikai csodában, egyáltalán nem csíp, nem is érzem, hogy van seb. Ja, és jelentem, a kelkáposztafőzi nem okozott hasfájást, csak egy kicsit többt durrogott a pelus. Igaz tettem bele egy kis porított köménymagot is.

Az auchanban meg a Corában is játékvásár lesz. Jó kis cuccok vannak. Kis hinta, kis motor már lassan kelleni fog.

Na most már annyit dumcsiztam, hogy ideje mennem. Bár úgy döntöttem, hogy ma semmi házimunka.

Szép napot mindenkinek! Moncsi
monyó

Receptek mentek!

Képek naggggyon jók lettek!!! Kép

Erika
goczane

Sziasztok! Kép

Jól vagyunk, nem vagyunk elveszve, csak sok intéznivaló összejött mostanában, plussz voltunk 4 napot múlt héten a Mátrában, és nem volt időm írni-olvasni. Igyekszem pótolni. Kép

Látom ismét tali volt Kép Szuper lehetett Kép Kicsit irigykedem....megnéztem a fotókat, nagyon vagány lehetett, édesek-aranyosak a babák, nagyon ügyeskednek Kép Remélem, hogy a legközelebbire mi is benevezhetünk.

Nándika remekül van Kép Sokat nőtt, 74 cm, a súlya pedig 8540g. Tegnapelőtt kaptuk meg az első agyhártyagyuszi elleni oltást. Akkor volt mázsálás. Elég jól eszik, csak a tápcsival van gond pár napja. Reggel és este kapja, de alig eszik belőle, jó ha 100ml-t megeszik. Eddig esténként a 235-öt simán bevágta.

Megyek olvasgatok ameddig alszik a Kismanóm Kép

Üdv Mindenkinek
Pumukli
pumukli

Barbi! Orsi elött felállt pár hete majd mászott utána. Szóval már kis örökmozgó lett.

Erika! mindig csodáltam milyen szép kreolok a gyerekeid, akkor most már tudom miért.Kép

Monyó! Na kellett emlegetni. Tegnap este megint tejkritály elzárodásom volt, jól megkinzott.

Nekem a játszószönyeg tetszett meg ott nagyon, kár hogy Mo-ra nem szállitanak. Igaz valszeg sokkal több lenne a postaköltség akkor már lehet annyiért itthon is tudnék venni.

Humi! megkaptad a levelemet? pár napja kértem a hét számitást (kismamáknak) képletét légyszi küldd el! Köszi.
Hinta kár hogy akkor már nekünk nem jó, klassz lett volna hamarabb, nem láttam még én sem ilyet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SZiaSztok!

SZilvus,
Máté már alig eszik tejcsit, csak reggel és este, de már este nem is nagyon fogadja el. Ma reggel mondjuk elfogadta. Szóval, kajától is lehet, bár azt mondta a doki néni, hogy ez inkább öröklött dolog. Kérdezte, hogy a családban van-e valakinek, vagy, ha ilyen nincs, akkor szénanátha, vagy egyéb allergia van-e. Hát nálunk van az apuka részéről mindenféle allergia, tehát ő a hibás.

Humi, Kriszta,
A fogatlanok klubjában mi is tagok leszünk. SEhol nincsenek még a fogacskák. Nyál van rengeteg, de fog sehol. Nem baj, majd kibújnak.

Erika,
a receptek nekem kellenének, ha lehet. Láttam, hogy a fiadnak nagyon egzotikus arca van, de most már nem is csodálkozom! Kép

Kriszta,
tejcsivel mindenképp próbálkozom, mondom, ma reggel el is fogadta. AZ esték vészesebbek, akkor nagyon nem kell neki. Fura dolog ez. Nem?

Tegnap néztem a szülőszobát. Jót pityeregtem is. AZért félelmetes lehet úgy szülni, hogy a kicsire rá van tekeredve a köldökzsinor. A nővéremnél is így volt és csak azért mert nyomni, mert nem mondták meg neki, hogy mi a helyzet. Szegény baba, már rögtön úgy kezdődik az élet, hogy küzdeni kell érte.

Megjött anyósom, most megyek. MEg le akarom menni, mert úgy érzem, hogy felfáztam, venni akarok gyógyteákat, hogy kicsit kiáztassam magam.
Majd még jövök.

Kata
katca

Sziasztok!

Megint én. Képzeljétek, MÁté belázasodott. Semmi más nem jött elő rajta, de azért leviszem a dokihoz. Lassan minden nap ott fogunk ülni. Volt már nálatok ilyen?

Puszi, Kata
katca

Sziasztok,

gyors bekukk csak, holnap vendégek jönnek, 12 emberre fözök éppen.

Kata, próbáltad már hogy este kicsit hamarabb adsz cicit Máténak, amikor még kevésbé fáradt ? Nálunk ez jött be, még fürcsi elött adok neki, akkor elfogadja, utána már csak nyüglödik és nem kell, leginkább ordít és elalszik . így ha azt akarom egyen is lefekvés elött, akkor azt fürdés elött.

Remélem nincs nagy gond, csak esetleg kis megfázás. Mit mondott doki ?

Képzeljétek, csoda történt, Szörny elvitte Benyust sétálni. Hihetetlen.

Apa meg beletörte a slusszkulcsot a kocsiba, így most nem lehet leállítani. Detökkurvajó. Menni kéne este Auchanba.

Na robogok tápot gyártani a népeknek.

Pusszantás

Timi
kismaszat

Sziasztok.

Ma kisangyal voltam. Lasagne készen áll, próbamuffin (nanáhogy a Bailey's-esKép ) a sütőben. Kiváncsi vagyok...

Katca
Igen, ezért kérdeztem, volt_e nálatok a családban. Nálunk sajna ha ekcéma, akkor mindenképpen az atópiás, mert Apa keze ekcémás volt, én pedig a kontaktallergiámat és szénanáthámat "tettem bele". Szóval izgulok én is. Mára a folt mintha eltűnt volna, én a banánra gyanakodtam. Pedig nagyon szereti.
Olvasgasd a neten az ekcémás oldalakat (de ne a rémüldözés végett), nagyon jókat irnak, a csecsemőkori ekcéma kikezelhető, csak oda kell figyelni, kaják, öltözködés, bőrbarát azaz gyógyszertári kozmetikumok, stb.

A láz lehet a fogacska előjele is. A popija nem lett csúnyapiros? Orvos mit mondott?

Peti is köldökzsinóros volt, szülés előtt 2 nappal derült ki. Simán kibújt, 1 percet sem szenvedett, mosolyogva érkezett megKép. Asszem szerencsénk voltKép

Timi
Na mi van a Szörnnyel? Milyen bogyót evett?
Kocsi miatt: Kép Kép . Mi lett végül?

Pumi
Nemsemmi ez a Nándibaba!Kép Kééépeeet-kééépet kérünk! Merre jártatok a Mátrában? Kedvenc helyem.

Képzeljétek, tegnap óta Peti kamikaze lett. Feláll, kőrbejár minden mellett, majd elengedi az egyik kezével a kapaszkodó alkalmatosságot és úgy lép tovább. Majd elengedi a másik kezével is - sejthetitek: nanáhogy elvágódik. Most kell igazán résen lennem, tegnap koppant a feje a kövön, úgy sirt szegény. Lassú voltam, nem tudtam elkapni. Most idelépkedett a billentyűkhöz, épphogycsakjhd felére, de püfölné.

Megyek, már érzem a muffinillatot.

Puszi,
Szilvus

Ui.: NAGYONJÓK a képek!!!!!!
szilvus

Sziasztok!
Édes otthon! Jajj annyira jó. Most nem tudok írni, majd este ha Matyus elaludt!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Itthon csendélet - apa ledőlt egy kicsit, zene szól, Mazsi elvan, néha leszedem a függönyről, akkor persze reklamál, teleköpi nyállal a fülemet, morog néhányat, és menne tovább.

Szilvus, én is érzem a muffinillatot, így neten keresztül. Fini lett? Akkor én is kipróbálom. van Bailey's íze ? A kedvencem az itóka!!! Mikor ihatok már???

Ági! Végre itthon! Puszi Matyusnak, a hősnek - és a hősnő mamájának!

Erika! köszi a recepteket!

Timi, Szörny most az unokával megy hapit fogni? Hú de gonosz vagyok Kép

pusz,

Móki
móki

Timi! én apossal nem vagyok jóban, erre tervezgette hogy jövöre hova viszi magával Orsit (kert, strand) mondtam ne gondolja odaadom neki. Szóval nem tudom hogy csináltad hogy nem vágtad a képébe vigyen kutyát sétálni. Én mondtam a férjemnek képtelen leszek erre.

Ági! de jó, végre otthon!!!

Kata! remélem láz gyorsan elmúlik!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja ez 2 napos. Ennyire tellett, ennél csak kevésbé szokott maszatos lenni (azota is ettünk céklát, de alig kentük szét)

Karmen
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Alig gyozom visszaolvasni, meg a kepeket sem tudtam megnezni. Igyekszem behozni magam.

Katca!
Jo otlet, hogy a kepekhez van magyarazat, igy valoban konyebb lesz mindenkit beazonositani.

Erika!
A karacsonyi sutireceptgyujtemenyt el lehet meg kerni?

Humi, Kriszta, Katca!
Biankanak sem jott meg ki a foga, igy mi is csatlakozunk a fogatlanok klubjahoz. ...legalabb tovabb tart a foguk. Katca! Matenak jobbulast! Nem lehet, hogy megis jon a foga, attol beszoktak lazasodni? Orvos mit mondott?

Moki!
Nem tortent semmi. Ez legyen a legkisebb baj. Andris igy udvarolt Picurnak. :-)

Monyo!
Igen, jottek vendegek tegnap este. Jol ereztem magam, csak azt sajnalom, hogy mindenki itta a finomabbnal finomabb borokat es en nem ihattam, csak nyalakodhattam. Mennyi alkoholt lehet inni szoptatas alatt, 1 dl bor meg engedelyezett?

Timi!
En ugy jartam regebben az autoval, hogy amikor megerkeztem valahova, allitottam volna le az autot, kivettem a kulcsot, de meg mindig jart a motor. Csak miutan kivettem a biztositekot, akkor allt le.

Szia Agi!
Jo, hogy ujra itthon vagytok! Meselj! Hogy van Matyus? Mit mondanak az orvosok?

Karmen!
Nagyon aranyos Orsi "veres" szajjal. :-)

Orsi!
Szerintem nem ugyanaz a vedonenink, mert a kerulet is szet van osztva, de hatha megis. Nekunk Petri Istvanne a vedonenink. S nektek?

Na mostmar megyek, mert furdetes ido van. Utana megnezegetem a kepeket.

Szilvus!
A Bailey's-es muffin milyen? Ha bejott, en is kiprobalom.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!Kép

Egy kicsit eltűntem, mert tegnap dolgozatot kellett bemutatnom Móricz Tündérkertjéből. Naná, hogy könnyű volt keresztülrágni magam 540 oldalon és dolgozatot írnom!Kép Éjjelenként olvastam, a szemem koppant le. És a fáradtság most ért igazán utol.

Látom megint taliztatokKép Sóváran néztem végig a képeket, rengeteget készítettetek! A babók ismét nőttek egy adagotKép És milyen aranyosan játszanak egymással! Gondolom az anyukák is nagyon jól érezték magukat.

Visszaolvastam mindent, de a kommentárt asszem inkább holnapra halasztom. Viszont megpróbálok 2 képet feltenni. Edina így üldögél és játszadozik:
Kép
És a mai meglepetés: csücsülésből 2 lábra állt az ujjamba kapszkodvaKép
Kép

Puszi, még jövök. Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Voltunk doki néninél, de sokkal okosabbak nem lettünk. Azt mondta, hogy figyeljem hétvégén, adjak neki lázcsillapítót, ha esetleg nagyon felszökik, akkor hívjak orvost. Egy ici-picit piros a torka, lehet, hogy vírus. Jelenleg még elég jó a hangulata Máténak. Remélem, hogy nem lesz semmi komoly. Olyan rossz, amikor betegek. Kép SZóval, majd a hétvégén derül ki, hogy mi van. Most jó sokat alszik a lelkem. Lehet, hogy a bőrdokinál kapott be valamit. Kép

Fogacskát nem látok, szerintem nem az jön.

Kata

na, most megyek. ELfáradtam ma, jó éjt nektek!
katca

Sziasztok!

Kata,
Reméljük tényleg nincs semmi komoly Máténál. Láz terén mi is hasonló cipőben járunk. Krizsónak 37,2 a hőmérséklete, de már jó ideje stabilan ennyi. A doki néni szerint semmi baja a gyereknek, csak az elhúzódó gyulladás miatt beállt a hője erre a magasabb értékre. Én ilyenről még soha nem hallottam. Ti már igen?
Mindenesetre hétfőn újra pisiteszt és még aznap megkapja az oltást is. Én azért egy kicsit tartok tőle, bár bízom benne, hogy tapasztalt a dokinénink és tudja, hogy beolthatja-e Kópékát. Reméljük Máténál sincs semmi oka a láznak. Jobbulást neki!!!

Szilvus,
Nézegettem én is a kötelezők alakulását a különböző netes összehasonlító táblicskukban. Hát egy nagy átvágás az egész. Ha rámész az egyes biztosítók oldalára és ott csinálod meg a díjkalkulációt, egész más összeg jön ki: persze magasabb. És persze az az igaz, mert ennyi szerepel a levelükben is. No comment!Kép
Milyen lett a muffin?
Ja, és gratula a kis gyalog-galoppnak!!! Ugy látszik a talik minden babát valami újra késztetnek. Na, ja, nem akarnak lemaradni egymástól.Kép

Ági,
De jó, hogy otthon vagytok végre.Kép Ha van időd gyere és mesélj mi van Matyussal!!!

Sly,
Autó le nem állását már én is tapasztaltam - még korábbi kocsinál -, ráadásul a biztosíték kivétel sem használt. Szedhettem le az akkuról a sarukat. Nyakig koszos lettem, mire leállt a motor.

Karmen,
Elküldtem neked a hétszámításos képletet. Ezek szerint nem kaptad meg?! Amúgy már régebben is megírtam neked. Sebaj, most küldöm újra.
Ezek szerint tényleg kár, hogy a hintát nem szúrtad ki korábban, pedig Kristófról már 4 naposan is készült benne kép, amit feltettem. Sajnálom.Kép

Móki,
Csendélet tetszett, jót nevettünkrajta.... Kép

Era,
Azóta milyenek az éjszakáitok? A lányod mennyi idősen kezdte végigaludni az éjszakákat, azaz mire számíthatsz Levinél?

Timi,
Mi volt anyósod ebédjében amitől így megváltozott?Kép

Fogatlanok klubjának tagjai:
Andris, Kristóf, Máté, Bianka... Esetleg még valaki???? KépKépKép

Puszi,
Humi
humi

Humi, mi is csatlakozunk a fogatlanok táborához. Kép Edinának sincs foga még egy fél se.Kép De ami késik, nem múlik.

Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Próbamuffin olyan jó lett, hogy azon melegében elfogyott - még a formából sem volt érkezésem kivenni (Humi, akárcsak NálatokKép). Najó, ez csak fél adag tésztából készült. Holnap sütök tojáslikőröset, mert a Bailey's maradéka sajnos sütés közben elpárolgott....Kép Móki, nekem is csak azért maradt meg ily sokáig ez a finom ital, mert csak augusztusban bonthattam meg. Pedig tavaly Karácsonyra kaptam!

Ági, Matyika
Nagyon örülök, hogy végre otthonról jelentkeztek! Várjuk a hireket, ha van 1 kis időd. Matyikának gyorsangyógyulós puszikat küldünk!!!

Sly
Ideteszem Neked a muffinrecipéket. Sajna nemtom melyik az emilcimed. Mariann, esetleg van egy frissitett táblázatod?
<!--attachment: 040504felszazmuffin-127867.doc*mime_msword.gif*application/msword*118.3**040504felszazmuffin%2edoc --><center><pre>
Kép
040504felszazmuffin.doc (118.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
Van Biankáról még 1-2 nagyon jó fotóm, elküldeném Neked őketKép

Katca
Lehet, hogy a Madarászban a várakozás alatt nyalt be valamit Máté.Kép C-vitamin cseppeket nem kapott? Gyógyulást kívánok Neki, mégpedig mostderögtönazonnal!Kép

Mely
Nagyon ügyi a Lány!Kép És milyen büszke az új tudományára. Nos, ugye az ágyikó már lentebb került?Kép

Karmen
Nagyonnnagyon édes a céklaevő Orsi. Milyen hosszú haja van már!Kép Hiába no, Ő egy olyan Hölgy, aki nem eszik maszatosan.

Kamikáze-Peti ma is alakitott, a járóka egyik sarkába lépegetett és rázta a rácsokat. Tisztára mint egy őrült kismaki a ketrecében. Aztán persze ismét kapaszkodás nélkül akart tovagyalogolni - huppanás lett az eredménye. Ezúttal popsira. Elmagyaráztam Neki, hogy a 7,5 hónapos baba ne akarjon még menni, mert gyengék a lábai. Értelmesen nézett rám, majd megharapta az ujjamat. Ez is egyfajta kommunikációKép

Lépek alukálni, holnap oskola, leckém kész, de nem árt kipihentnek is lenni. Apa bevállalta, hogy nyitásra lemegy a bótba friss zsemléért! Tökjó, hogy koránkelő, hétvégén mindig friss kávéillatra ébredek kisfiam éneklése mellettKép

Puszi,
Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Nagyon fáradt vagyok, délelőtt sétáltunk 2 &frac12; órát, annyira szép idő volt. Délután meg Márton-napi lampionos felvonuláson voltunk az egyik helyi iskolában. Jobban mondva gyerkőcök vonultak, mi meg néztük. Aztán meg lehetett venni zsíros kenyeret lilahagymával meg forralt bort. Nyammm. Nádja egy ideig édesdeden szundikált, de mikor felébredt addig nyüszített, míg fel nem ültettem a mélykocsi végében. Onnan kuksizta a gyerekeket meg a tábortüzet. Remekül szórakozottKép

***TALI***
Akkor jövő hét utáni héten nálunk (Piliscsaba), ha megfelel mindenkinek.
Nekem bármelyik nap jó. Javaslom a szerdát vagy a csütörtököt. Katának szerda nem jó, annyit tudok. Többiek?

BarbiKép
Én is emlékszem rátok. Hát lehetne a kis Draculát elfelejteni? Jól megnőtt ám. Én néztem a Szülőszobát. Engem az döbbentett meg a legjobban, hogy a köldökzsinór elszakadt. Szegény kisbaba, borzasztó érzés lehetett neki.

EraKép
Hát, minden tiszteletem a tiéd a kicsi és a még kisebb mellett. Kitartás!

ZsuKép
Gratula a fogacskához!

LénaKép
Hát, lehet, hogy nem szép, de biztos meleg! Kép

KataKép
Én is remélem, hogy elmúlik az ekcéma. Fránya nyavajákKép

HumiKép
Nagyon jók lettek a képek.

SzilvusKép
Nádjának sincs foga még. És még csak nem is nyálzik.
Kamikáze PetikeKépKép

MoncsiKép
Jól tetted a házimunka mentes napot!

PumukliKép
Nándika nem sokat, hanem rengeteget nőtt!

ÁgiKép
Jó, hogy otthon vagytok!

SlyKép
Szerintem 1 dl bort nyugodtan ihatsz. Bevallom, én bűnöztem már 3-4-szer, mióta szoptatok. Nádján nem láttam, hogy berúgott volnaKép

Mariann
tmarianna

Basszus elszállt az egész amit írtam! Nem baj azért is újraírom! Nem tolhat ki velem 1 gép.

Köszönjük Bencéről a dicséreteket! Kép Nem felejtettem el ám senkit és most nagyon jó olvasni!KépKép Igyekszem visszaolvasni is. Van mit. Kép
Humi, akkor fizettünk elő XXL díjcsomagra és esténként pletyiztünk a barátnőmmel és nálunk akkor van csak gép is. Aztán elutaztunk Győrbe anyuékhoz, utána pedig Bence úgy gondolta átteszi az esti lefekvés idejét 11re. Rajta kívül senki se gondolta úgy és így esélyem sem volt netezni. Szerencsére most megint 8kor elalszik. Egyébként jó baba és jó erős hangja van. Sokat kacag hangosan és sokat hisztizik is hangosan. De legalább zajlik nálunk az életKép
Az oltással kapcsolatban biztos minden rendben lesz!

Mariann, biztos nagyon élvezte Nádja is a felvonulást. Mit tud már csinálni?. Zsíros kenyeret hagymával én is ennék.Kép Most de. ehetek csak ilyent, csinálom a Norbi Updatet.
Nagyon szeretném, ha mi is eljuthatnánk egy talira, csak apa mivel Újpesten dolgozik mi meg Tárnokon vagyunk nem akar elvinni minketKép DE ha adtok pár tippet hogyan kell ilyent csinálni, akkor nálunk is lehetKép

Szilvus, apa nálunk is szereti elsumákolni a gyógyszertári trutyit! KépMicsoda Petibaba áll ? És lépked? Kép nagyon ügyes!Kép Hát mi akkor nagyon le vagyunk maradva.

Móki, jó lenne látni Andrisról képet! Kép

Ed, nem győzőm írni, hogy gyertek!

Karmen, Orsi mekkora nagy lett!Kép És még mindig nagyon szép szemei vannakKép+ nagyon ügyes, hogy áll és mászik is.

Moncsi, néha azért jó lenne csak feküdni a babával az ágyonKép De tudom, hogy neki az uncsi. Ma voltunk az Auchanban. A bőség zavara, legszívesebben egy csomó mindent vettem volna.

Kata, múlt héten mi is átestünk rajta!. Felírtak valamit? Náthás is? Mielőbbi gyógyulást!!!

Ági, most olvastam hogy beteg volt Matyika! Remélem már minden rendben van Veletek!!!

A Szülőszobát mára kihevertemKép Az izgalmas részeket szoktam én is nézni. A végén pedig mikor látom a kismanókat meg persze sírok 1 sort én is.Kép CSak a tegnapin én is azért akadtam ki amin Mariann, hogy elszakadt a köldökzsinór és látszott, hogy a szülésznők is mintha valahogy rángatták volna ki. Lehet, hogy jobb lenne, ha minnél kevesebb komplikációt ismerne az ember.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Ígérem, hosszabb leszek, de egy gyors kérdés: először hypóztam életembenKép, és klassz, mert fehérek a cuccok, de a szag nem megy kiKép!!! Mit csináljak? Már 8x átöblítettem, stb. Ötlet???

Köszi

Móki
móki

Sziasztok!

Mentettem a receptet.
Bailey's: drága ital, mi nem szoktunk venni, de azért minden karácsonykor van néhány üveg házi. Szerintem nem rossz az sem. Sőt! idén 1 nagy üveg whisky lesz az alapanyag (a fenébe, az sem olcsó, de mindegy)
<!--attachment: H_zi__Bailey-127910.doc*mime_msword.gif*application/msword*21.0**H%e1zi++Bailey%2edoc --><center><pre>
Kép
Házi Bailey.doc (21.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Móki, mosóséppel vagy kézzel öblítetted?

Barbi, 13.37 kor van vonat, 13.51re van nálatok. Hétfő, szerda kilőve. nos melyik nap legyen?

Megyek, mert nagyon nyügi a leány.

Csúnya egy idő van!

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

A mai éjszakánk nagyon ramaty volt...
Éjjel fél12kor arra ébredtünk, hogy rettenetesen elkezdett sírni a Petya. . . Meg be is lázasodott. . . 39, 6 popsiban. . . kapott Panadolt, majd egy fél óra múlva volt neki 39, 1, de azért a biztonság kedvéért kapott egy kúpot is. . . Olyan fél1 körül el is tudtunk aludni. 2kor keltett, mert éhes volt. . . Utána aludt 6ig, megint kaja, mert ugye a fránya fogacska miatt alíg eszik Kép Aztán alukál még egy órácskát. . . Azóta 9 körül kapott megint egy kúpot. . . Ja, mellékesen tegnap du 3x kakázott, mind3x hígakat. . . Ez a foga miatt lehet? De már kint van a hegye! Vagy azért???

Móki! a szopi miatt már rég nem kell aggódnom, kb 3 hós kora óta nem szopizik a Petya...

Nekünk a köldökzsinór miatt nem volt szerencsénk. Duplán a nyakán és a fájásoknál elkezdte folytogatni. Szörnyű volt Kép( De a dokim gyorsan kikapta. Ez viszont nagyon jó!!

No, megyek pakolászni, mert megyünk Anyuhoz ünnepelni...

Este megpróbálok tüzetesebben átolvasni mindent...

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Húh! Hol is kezdejem!? Először is mindekinek köszönöm a hogy gondoltatok ránk, jöttek a küszöbön ám a + energiák. (az sms is nagyon, de nagyon jól esett, el is mentettem és minden nap vissazolvastam Kép)

Vissazolvasni nincs időm, Matyus nagyon leköti az energiánkat. Kép

Nos: helyzet a következő, bekerültünk mert nagyon nagy volt Matyus mája( 2,5 cm-el nagyobb, mostmár "csak" 1cm-el)) + a lépe is nagyobb + magas májfunkciós eredmény + alacsony vas + a bőrén kijöttek foltok a májától (nem májfolt, de a betegség miatt volt) + az uh mutatott egy 0,5x1 cm-es nyirokcsomót a hasi aorta mellet + piros torok... Ennyi dióhéjban, nagyon meg ijjedtem mikor mondta a doki néni az ambulancián, hogy "nem tetszik" kategória a gyerek. Én tegező viszonyban vagyok ezzel a dokival, és tudom nála mit jelent ez a " nem tetszik gyerek". Kép szal bent maradtunk. Kivizsgálás, vérvétel, hasi ct, hasi uh, fül-orr-gége stb. Végül az eredmény az lehett hogy szervi baja nincs, és várjuk a vírus kutatás eredményét, hátha kimutat valami kórokozót, ha igen akkor tőlünk is le kell venni a vért, nem-e mi fertőztük meg Matyust.
Hát nem kívánom senkinek, az amit átéltünk. Szerencsére nem nagyon viselte meg apraját, mert ott voltam vele végig+jó szobatársaink voltak.

Most még egy kicsit zaklatott, nem lehet 1 percre magára hagyni.

Most bocsi de megyek mert felébredt és sír. Majd folytatom.

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Móki,

Áztasd be öblítős vízbe (sok öblítő, kis víz) és hagyd benne állni pár órát, utána öblítsd át a szokott módon (akár gépben is) és ha tudod szárítsd szabad levegőn (nem tudom van-e teraszotok). Száradás alatt elmegy a megmaradt hyposzaga.

Puszi,
Humi
humi

Sziasztok Lányok!

Úgy látom mindenki szenved egy kicsit az önkéntes elvonótól. Én is innék már nagyon egy bailey's-t, most meg jönnek a hidegek, jó lenne egy kis forralt borocska.

Sly!
Szerintem 1 dl bor nem árt semmit, esetleg a Te hangulatodnak használ. Örülök, hogy jól sikerült a buli. A múltkor mi bűnöztünk kettőt Katával, két este is boroztunk. Kb 1 dl/kop, nem lett semmi gond. Arra számítottam, hogy legalább Levi jobban alszik, de ez sem jött be. Szülés után - növelendő a vörös vérsejtjeim számát - a doki csak úgy halkan vörösbort rendelt. Úgyhogy ne aggódj.

Ági!
Ha tudsz gyere gyorsan, mesélj, hogy hogy van Mátyus, hogy bírta a kórházat? Ugye már semmi gond nincs?

Pumukli!
Nem semmi Nándi! Hatalmas baba! Jézusom, most látom, hogy egy nappal született csak később mint Levi. Ehhez képest Levi jó ha a 7300 gr-ot meg a 67 cm-t megüti.

Szilvus!
Petika egy igazi bolygó hollandi. Hát ő sem sokkal idősebb mint Levi és ő már majdnem egyedül megy, Levi meg nem ül, nem áll, nem megy, nem mászik. Jól le vagyunk mi maradva!! Viszont kúszik rendületlenül iragalmatlan gyors tempóban. Már a térdén is száraz a bőr.
Jó lehet az a szeszes muffin.......

Móki,
hát én a szagot úgy próbálom eltüntetni, hogy kézzel jó sokszor kiöblítem, majd beleteszem a mosógépbe rendes mosásra+öblítéssel.

Mariann,
köszi a talitmeghívást! Nekünk végül is mindegy, hogy melyik nap, csak csütörtökön délelőtt kell menünk mázsálásra. De ez sem zavar be, mert 8,30-ra van időpontunk és utána mehetünk. Klassz, hogy elmentetek a Márton napi felvonulásra. A babák ahogy nőnek, egyre jobban élvezik az efféle vigadalmakat.

Barbi!
mióta csinálod az update-et? Azt hallottam több helyről is, hogy nagyon jó. Anyósomék megleptek a könyvvel, de alig merték odaadni, merthogy nem célzásnak szánták. Mondtam, hogy akér az is lehetne, mert van mit leadni mindkettőnknek. Egyik ismerősük április óta 15 kg-ot fogyott. TEljesíthetőnek látom és el kéne kezdeni. Ha lemenne 5 kg már akkor is örülnék.

Kata!
remélem Máté mára már jobban van. Ha bármi gond lenne, nyugodtan szólj bármikor. Ha akarod, odaadom a Cebion cseppeket.

Mely!
Ügyi a nagylány! Mondom én, hogy le vagyunk maradva! És azok a hatalmas szemek! Meg a mama is ügyi, hogy volt ereje olvasni meg olvasni meg olvasni meg dolit írni. Pihenj egy kicsit!

Ed!
a házi Bailey's hasonló lesz mint az eredeti?

Timi!
a jótanácsod az esti szopi ügyében úgy tűnik bevált. Levi sem akar este szopőizni akárcsak Máté. Tegnap fürcsi előtt adtam neki, akkor elfogadta, utána tápi. Három legyet ütöttünk egy csapásra: este jót szopizott, telt az idő fürcsiig és csak fél ötkor ébredt szopizni.
Anyóspajtás szelídül? Lehet, hogy van remény? Hogy sikerült a vendégeskedés? 12 emberre főzni? Én még hármunkra is alig tudok.

Karmen!
Remélem a cici már jól van!

Humi!
Biztos tudja a dokinéni, hogy be lehet-e oltani Krizsót. Nem lesz semmi baj!

Nálunk anya és apa papucsa lett a sláger. Már egy párszor ki kellett mosnom Levi száját, persze csak fimoman. És mit érzek? Mintha kibújt volna az egyik felső fogacskája! Vagy lehet, hogy csak a bőrredőt éreztem? Nem tudom, mert nem engedi megnézni. Olyan bűnrossz idő van, hogy nem tudunk sétálni. Ezért most beöltöztettem a kis Lurkót, kinyitottam az ablakot, hátha így többet alszik. A délelőtti fél óra nem volt túl sok.

Na megyek, megcsinálom a holnapi ebédünket.

Jó hétvégét mindenkinek. Pussz: Moncsi
monyó

MINDEN SZILVIÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
goczane

Sziasztok!

Már kétszer írtam, csak éppen nem tudtam elküldeni.Kép
Olyan pipa vagyok, mert nálunk is haldoklik az internet. Ráadásul friss képet is csatoltam.
Sajnálom, hogy a talira nem tudtunk elmenni, de egyébként se mentünk volna, mert már lassan egy hete levagyok robbanva. Ez a fárnya idő... Nem szeressem idő van ma is.
A talis képek nagyon jók, élethűek. Jó érzés lehet ilyen sok, szép baba között lenni. KépKép

Ja, tényleg, attól, hogy beteg vagyok úgye lehet szoptatni?
Na, most megyek, lehet hogy még jövök, megpróbálom feltenni Zsófiról az állós és ülős képeket.

Jó pihit mindenkinek!

Kedves druszák Boldog névnapot kívánok!
sylvia
Budapest XVII. kerület

Zsófi két kis foga, de már a jobb felső is nő!

Kép

Kép

Kép
sylvia
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Szilvus, Sylvia nagyon boldog névnapot kívánunk ezzel a cicussal:

Kép

Móki és Andris
móki

Sziasztok!

Szilvik, boldog névnapot!
Kép

Pusz, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Kedves Szilvik!

Nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánunk Nektek!

Era és Levi
pera

Sziasztok!
Nem jöttem, mert eldöntöttem, hogy addig nem írok, amíg mindent vissza nem olvastam. Már majdnem végeztem. Remélem, este tudok végre megint jönni (ez csak Tomikán múlik).

Szilvus, Sylvia!
Névnapotokra egy kis versike:

Isten éltessen sokáig,
Pénzben járjál bokáig!
Búbánatot sose lássál,
Akit szeretsz, azzal háljál!!!

Sok-sok boldogságot kivánunk!
Tünde+Tomika
ptünde

Mely! nagyon ügyes Edina! Hamarosan magától is feláll most már!

Katca! Remélem jobban vagytok!

Humi! Régebben az év ill. a hónapszámitást küldted az meg is van csak a hetet nem tudtam megcsinálni. Kinyomtattam amit irtál, nem értem ma rá, de holnap megprobálom a hét+napot összehozni. Köszi a türelmet!!Kép

Szilvus! de megkivántam én is azt a Muffint!!Kép
Orsi azért nem szokott maszatos lenni, mert csak pár kanállal tudom megtömniKép
Ez most direkt a fotó kedvéért is volt, máskor a cékla sem ilyen vészes. Amugy imádja csakhát inkébb a tejcsi. Ma éjjel 2 oránként evett, eléggé kivoltam, még jo hogy 7vége van és de. tudtam aludni a férjem tudott segiteni. Remélem ma cak 1x kel fel.
Hajacska még mindig elég ritkás csak hosszabbKép Majd csak lesz ö kis kislányos, a masnit, csatot egy ideig még eltehetjükKép

Barbi! köszönjük, de Orsi ugye itt a legidösebb ideje volt hogy ö is megtanulja magát produkálni. Mászás tegnap este bemutatta hogyan kell kotorni, most már tényleg begyakorolta.Kép

Zsu! Szegény Peti, remélem ma már nem lesz gond!

Ági! A lényeg már otthon vagytok, Matyuskának sokan szoritottunk!!

Moncsi! Cici már nem betonkemény de a mellbimbó nagyon fáj szoptatáskor, lehet azért mert többször is megszurtam mire jo helyen sikerült. De akkor már annyira fájt hogy nem érdekelt. Naná hogy azóta folyton szopizik, eddig se evett ciciböl keveset, de azóta folytonKép Aminek amugy nagyon örülök csak a seb gyogyulna...

Szilviáknak boldog névnapot!!

Sylvi! Gratula a fogacskákhoz! Látom Zsofi is hamarosan elindulKép Még ilyen végig patentos tipegöt nem is láttam, milyen ez?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Sylvi,
Nagyon aranyos Zsófi és igazán ügyes is már. Hozzá képest Krizsó igencsak le van maradva, na dehát ő igazi férfi. Csak szépen, lassan, nyugodtan, módjával csinál mindent. Sebaj, legalább a hiperaktivitás veszélye nem fenyeget.Kép
Ja, és betegen természetesen lehet szoptatni, csak nem mindegy milyen gyógyszert szedsz (már ha szedsz valamit). Azért vigyázz, hogy meg ne fertőzd Zsófit (a védőnénik ilyenkor ajánlják a szájmaszk viselését).

Karmen,
Nekünk is van ilyen elöl végig patentos rugink. A miénk Kenguru Goldb-os, mikor vettem volt belőle sokféle. Szeretem, mert praktikus: a patentos rész az elejétől végigmegy a talpáig (az egyik lábszárán). Ha kell még segítség, írj bármikor! Amúgy nemtudom miért nem kaptad meg az előző választ, mert nekem nem jött vissza. Kép

Móki,
Miután elküldtem neked a hyposzagtalanítás tippet, kinéztem az ablakon. Egy kissé mintha ma dekoncentrált lennék. Na ennyit a szabadban szárításról.Kép

Mariann,
Biztos jó volt a Márton napi ünnepség. Nádja mit szólt hozzá?

Ági,
De jó, hogy itt vagy és mesélsz.Kép Jól értem, hogy majd csak a víruseredményből tudjátok meg, hogy mi okozta a problémát?

Zsu,
Mi van Petyával? Ugye jobban van? Doki ha látta mit mondott?

Szilvus, Sylvi, Sly,
Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!! KépKépKép
Kép

Puszi,
Humi
humi

Humi! ez ingyen cim, lehet néha vacakol. Barátnöm is volt irt és nem jött meg a levél. Mondjuk legalább visszaüzenne neki ha gond vanKép

Én most minden hypo, domestos melot a férjemre bizok, nem akarom a szoptatásban zavarja Orsit az orra alatt a büdös kezem. Igy sem nagy étvágyú.
Ja üzeni a férjem hogy a kajcsifoltokat Vanish szappan+Ariel kézimosó (ezt már irtam) és kb. 15 perc dörgölés! Tényleg minden folt kijött még a beszáradt is!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Móki, jó, hogy kérdezted, lassan minden ruhánk kajafoltos és én is szeretnék hypozniKép

ED, kedd jó!!!KépTőlünk fél óra gyalog a vonat, de van busz is. Gondolom idő függő, hogy lesz- e kedvetek sétálni. A vonathoz mennyi idő míg kijutsz? Ebben az időben mi is csak 20 percre voltunk ma kinn.

Zsu, nagyon rossz lehetett ilyen éjszaka. Kép Este nem volt még beteg? Fogacska?

Moncsi, az Update-t okt19 óta csinálgatom, nem tartom teljesen, mert a menzáról hoztam eddig kaját, néha meg bűnözök isKép de ezalatt 4! kilót fogytam. Előtte nem volt a Norbi szimpatikus, de most 1 kicsit pozitívabban látom. Az Update-t egyébként lehet tartani, szerintem nagyon jó. Ha a kajáról szóló részeket elolvasod abban benne van minden.A lényege: vannak kaják amiket 12-ig,valamit 3-ig, valamit egész nap ehetsz. Minden kajának le van írva a kódjaKép

Karmen, Orsi a 7 felkeléssel akkor eléggé anya függő.Kép Én már nem számolom hányszor kel fel, az első felkelése után beteszem magam mellé az ágyba és innentől félálomban adok neki, ha kérKép

Sylvia, Szilvus boldog névnapot kívánunk!!!
Sylvia, milyen csini frizurája van Zsófinak!És nagyon szépen áll is Kép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sly, Te kimaradtál az előbb!Kép
Neked is boldogságos névnapot!!!!!

Lányok, köszi a tippeket, kimosógépeztem a cuccost, enyhe szag maradt, de talán vasalás után, vagy még 1-2 mosás után ...Kép

Humi, a szabadban szárításKép - de azért én is kinéztem az ablakon, és fontolóra vettem az ötletetKép Ment mail.

pusza,

Móki
móki

Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, de ma hosszú leszek!
Jelentem, nov.2-től mindent visszaolvastam. Tomikát 3/4 9-kor nagy nehezen lenyomtam aludni, és most írok. Már úgy szégyelltem magam, hogy mindig csak írok egy kicsit, de nagyon mozgalmas estéink voltak. Napközben meg nagyon ritkán tudok ideülni. Pedig sokat változott nálunk is a helyzet.
Tomika kb. 1 hete biztosan ül, és azóta nagyon büszkén üldögél a játszószőnyegén, és a kosárból kiszedegeti a játékokat, és mindet megrázza. Amelyik csörög, az jó, a többit lerakja. És így elvan. Na nem órákat, de egész sokáig. Nálunk már ez is nagy szó.
Közben hatalmas oroszlánüvöltéseket hallatt, és nagyon büszke magára.
Meg nagyon jól bevált a hinta. Képes akár fél órát is hintázni. Igaz, ott vagyok vele, mert képes lenne kimászni, de legalább élvezi. Sőt el is álmosodik benne, és utána könnyebben megy az alvás.
Szóval már nem olyan nehéz vele, mint korábban, bár az éjszakák mostanában is elég mozgalmasak. Sokszor fölébred, nyugtalan. De nem csoda, kibújt a 6.fog.és útban a 7. (fölül).
Ja, megtanult pá-pázni!!! Integetünk neki, és mondjuk, hogy pápá, és ő is integet.
Anyuéknál a kanapén fölkapaszkodik, és "szereli" a radiátort.
Látom szóba került, hogy kinek milyen régi a kapcsolata. Mi elég fiatalok vagyunk (legalább ebben): januárban lesz 4 éves a kapcsolatunk, és 3 éves a házasságunk.
Itóka: néha én is megkívánok valamit, de egyelőre nem merek inni. De ha egyszer elkezdem, már eldöntöttem, hogy Bacardi Breezerrel fogom kezdeni. Pl. egy lime-ossal. Nyammm...
Tomika még mindig igen lelkesen szopizik, de azért ritkábban, és sokszor akkor jut eszébe, ha meglát. De olyan pózokat talál ki, hogy a szoptatási tanácsadók csodájára járhatnának. Mondhatom én neki, hogy így nem lehet, mutogathatom a Kismama újságot, nem érdekli. Általában hason fekve+négykézláb szopna legszívesebben.

Tali miatt megint irigyek vagyunk, talán egszer mi is eljutunk.

Most pedig válaszolok:
Ed!
Gratula Kincsőnek a fogakhoz és a mászáshoz! A többi képen is nagyon aranyos!

Szilvus!
Hiszti nálunk is van: tegnap kapott apától egy búgócsigát. Próbálgatta, nem tudta, mit csináljon vele, erre levágta magát a szőnyegre, toporzékolt és ordított. Volt kitől örökölnie (tőlem).
Akkor is hiszti van, ha pl. ki akar jönni a babakocsiból. Mert sokkal érdekesebb úgy, hogy a kezünkben van, és úgy bámulja a babakocsiját. Azért ki szoktuk venni. Olyankor olyan büszkén vigyorog. Hadd legyen meg az öröme...!
Én tettem föl korábban vámpíros képet, megkeresem, és felteszem még egyszer.
Látom, Peti is nagy állatbarát! Tomika is az lenne, de a kutyánk nem tűri.
Nagyon jól néz ki Peti a tűzhely tetején!
Kamikaze Peti nagyon ügyes! És bátor!

Mely!
Edina nagyon aranyos. Nagyon ügyesen ül és áll!
Nem irigyellek a dolgozat miatt. Nem szeretem szegény Móriczot!

Zsuzska!
Nagyon aranyos Petyababa! Gratula a foghoz!
Szegény Petya! Lehet, hogy a fog miatt beteg, de én azért elvinném a dokihoz, nehogy valami vírus legyen.
Jobbulás neki!

Sly!
Bianka is nagyon édes kisvámpír! És ügyes is.
Én nem adok Tomikának tojást, tejterméket és gluténes kaját 1 éves koráig.
Épp most gondolkodtam, hogy sütni kéne neki gluténmentes kenyeret.

Pumukli!
De jól megnőtt Nándi! Jó hallani rólatok.

Karmen!
Orsi nagyon aranyos vámpírka! Remélem, gyorsan meggyógyul a seb. Az én mellem még kicsit sebes.

Móki!
Nagyon ügyesen hintázik Andris! Örülök,hogy olvsatad a történetünket a Kismamában.
Én hipózás utám mosógépbe teszem a cuccot: mosószer+öblítő.

Katca!
Nálunk meg a kutya szeretethiányos. Nagyon aranyos Máté a képeken.
Remélem, hamar rendbejön a bőre. Én is azt hallottam, hogy az ekcéma öröklődik.
Remélem, hamarosan visszatér a szopikedve.

Erika!
Nagyon nagy fiú lett Dani! Az a szép kreol bőre...! Gyönyörű. Gratula neki, hogy ilyen szépen fejlődik.

Timi!
Jól néz ki Bence a sóska után! Látom, ő is szeret integetni. Mindjárt fel is áll.

Ági!
De jó, hogy végre otthon vagytok! Jó, hogy nincs semmi komoly baj, és Matyus gyorsan rendbejön.

Orsi!
Üdvözlet köztünk! Nagyon aranyos Dominik!
Tomika is fél a függönyhúzástól, ezért akkor szoktam elhúzni, ha ébren van. Mostanában már nem annyira fél tőle.

Sylvia!
Jó, hogy végre jelentkezel. Belaktátok már a lakást? Tomika 8,5 hónapos most.
Zsófi nagyon aranyos!
Csak nagyon kevés olyan betegség van, amikor nem lehet szoptatni. Nyugodtan szopizhat Zsófi.
Nagyon szép a kis fogacskás!

Humi!
Tomika is nagyon szereti (szeretné) naylogatni a bevásárlókocsit, de azért igyekszünk ezt megakadályozni. Meg nagyon érdekli minden, amit veszünk. Főleg ami csörög.
Nagyon jó, hogy Kristóf rendben van!
Én félkészen fagyasztottam la babakaját eddig (húst, borsóőürét). Semmi baja nincs.

Léna!
Nagyon ügyi Sára, hogy áll!
Jobbulást!

Mariann!
Én a hozzátápit szopi után adtam. Mostanában nem közvetlenül, hanem 1-2 óra múlva, mert nem igazán érdekelte teli pocakkal. Így jobban eszik. Aztén van, hogy utána is szopizni akar.
Nádja nagyon édi a kádban! Ügyesen ül az etetőszékben is! A lábujjszopás nálunk is ment. Most a kocsicipőjét szokta rágni.

Barbic!
Bence gyönyörű!

Monyó!
Jó, hogy nem lett nagyobb baj a cicivel!

Itt a vámpíros kép:
Kép
ptünde

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?