Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Az elobb beszeltem Kataval, baboca reggeli ctg-je jo volt, ha igy lesz delutan es holnap reggel is, akkor hazamehet, nem tartjak bent. Valoszinuleg az okozta, hogy tegnap nem kajalt rendesen. Mindenkit puszil, Diat kulon isKép (szerintem ebbe a kaja-tema a fo okKép)

Puszi,
Mica
mica

Mica!Kép
Én is SOKSOKSOK puszit küldök Katának!Kép"Reméltem,hogy gondol rám!"Kép
Üzenem,hogy most sül a liba pecsenye.KépKép
Nagyon,nagyon szorítok neki!KépHiányzik!KépUgye átadod??Köszi.

Lányok este mindenkinek írok külön,de most rohanok főzni és pihizni,mert reggel óta nem rég értem haza a kórházból.Vérnyomi normális a dokim szerint fehérköpeny fóbiám van.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,

Az uzeneteted sms-e alakitottam, es elkuldtem nekiKép Igy: AtadvaKép

A feherkopeny fobiadra mar gyanakodtunk, kerd meg a dokit es a szuleszeket, hogy keruljek ezen szin viseletetKép (igaz a doki nem, de a szulesznok es a kisero Cegleden szep sarga ruhakban vannakKép)

Puszi, Mica
mica

Sziasztok!
Csak gondoltam bejelentkezem én is, nehogy azt higgyétek, hogy esetleg már megszültem Kép
Még egyben vagyok, jelentem, még mindig. Lehet, hogy én már meg sem szülök soha Kép

Kata!
Drukk, hogy minden rendben legyen, és holnap már itt lehessél közöttünk. Kép

Dia!
Kérek egy kis libasültet, mert szörnyen jólesne most Kép

Eszti!
Az, hogy ennyivel kisebbnek mutatta, semmit nem jelent, mert nekem is még a 33. héten két héttel kisebb volt, a 36. hétre már kezdte behozni, most pedig már olyan súlyú, amilyennek lennie kell. A babák fejlődési ritmusa nem egyforma. Úgyhogy beszélgess sokat vele, hogy dec. 3. körül jöjjön ki. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó 39+6 (holnap már leírhatom a 40-et. Döbbenet Kép)
pancsa2

Na mégis vissza jöttem!KépPedig hulla fáradt vagyok,de nem aludhatok el mert ugye sül a liba.Kép
Mica!Kép
Köszi szépen,hogy átadtad az üzenetem,jó gyors volt!Kép

Barbi!Kép
Elküldenéd ismét azt a nyomtatványt,ami picur TAJ kártyájához kell?Köszi.KépAndi nevében is köszi a cikket!Majd szólok neki,hogy olvassa el.Ugye beszámolsz a holnapi napról??KépKiváncsi vagyok.

Eszti!Kép
Nekem az uh mindig egy héttel idősebb gyereket mutat.Kép
Mivel kötöm le magam?KépHa ép nem 160-as vérnyomit produkálok amivel szaladgálhatok a kórházba,akkor már túl sok mindent nem csinálok itthon.Persze,takarítok"ligh-osan"Kép,főzök,mosok,netezek de már a legtöbb időt vizszintesen töltöm.KépJa,és persze nagyon-nagyon várom picurt!KépMár nagyon hamar elfáradok,bekeményedek.KépDe gondolom te is!?
Fiú?Lány?Mi lesz a neve?Hol szülsz?Hol laksz?
Na most jó letámadtalak a kérdéseimmel!Kép

Sofka!Kép
Irigy vagyok a vérnyomidra!Kép
Jól vagy?

Anikó!Kép
Mi ujság?Hú már biztos szülsz vagy babázol mert eltűntél!Kép
Ugyan úgy vagy mint Gigi,kiírás előtt egy nappal.KépNagyon szurkolok!

Lányok szerintetek Marica már megszült??Kép
Mindenkinek Sok Puszi!!KépDia 35+1

Kép
Kép
lldicsi

Anikó!Kép
Közben befutottál?Örülök!KépHát persze,hogy küldök liba sültet!Remélem beindul tőle a dolog!KépKb:fél 5 körül érkezik meg.Kép
Hogy érzed magad?Vérnyomid?Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Kata valaszolt isKép "Koszonom, remelem holnap mar otthon leszek! Gondolom Aniko meg 2in1." Kép

Latjatok, mindenkire gondolKép (meg ram is, engem is kerdezett, csak ezt nem iromKép pedig aggodhat, ma venulokKép)

Puszi,
Mica
mica

Szia Dia, én jól vagyok, nálam az a vérnyomás általános.

esztyxx, hát én fekelek, gyereket öltöztetek, reggelti csinálok, iskolába viszek, bevásárolok, megpróbálok főzni (de nem olyan kreatívan, mint itt sokan. Tényleg, libát hogy kell sütni? Nálunk pulykaraguleves van, meg tejszínes gombás pulykameml. Mártont pedig mákosnudlival köszöntjük. ) Közben mosok, teregetek, sétálni viszek, etetek, altaok... Szóval ritkán unatkozom, és én vagyok az, aki nem örül, hogy még stg is lesz, igaz csak jövő héttől, mert valahogy nem fussa az időből.

(ma viszont beszereztem néhány kórházi kelléket, úgymint kistusfürdő, kissampon, meg wc-ülőke. A hálós bugyit el ne felejtsem!)

Mondta is a doki, hogy még a szülőszobára is mást küldök majd sóhajtozni, én csak végszóra megyek. Kép

s
sofka

Dia!
Én nem bírok megszülni, úgyhogy még boldogítalak itt titeket. Voltam a laborban, teljesen jó az eredményem, úgyhogy nálam tényleg csak magas a vérnyomás, de konkrét oka nincs Kép Egyébként ma egész nap győzködöm a kis drágámat, hogy mi lenne, ha holnapig kibújna Kép
Fél 5-kor várom a libasültet Kép
Szerintem még egyben lehet Marica. Ha megszült volna, biztos küldött volna neked sms-t, gondolom.

Kata!
Jaj de jó, hogy rám is gondoltál Kép Ha lenne valami, úgyis értesítenélek rögtön Kép

Mica!
Boldog Szülinapot!!! KépKépKépKép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Ugyan senkinek nem hiányoztam,azért írok egy pár sort.Karbantartás miatt napokig nem volt net.,ezért nem írtam.Ma voltunk a dokinál,ctg.-rendben,a baba feje beilleszkedett,méhszáj zárt.Minden rendben,az orvos azt mondta,hogy legyek startra készen mert a császársebem nagyon feszes.Röviden ennyi.

Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Aniko,
Koszi szepenKép

Saxi,
Nah, egy nem jo hangulatu kismama.. Sajnos nem tudunk mindig, es mindenkit hianyolni, sajnos en is csak kutyafuttaban irok melozas kozben.. pl. Gomboc is regen irt, ot se emlitem. Remelem, hogy mindenki, akit nem emlegetunk es nem tud jonni napi rendszeresseggel, az jol van.
Maricarol semmi hir? Mar 2 napja tul van a datumon, nem?

Mica
mica

Mica!
Szülinapod van?Hányadik x?Kép
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Saxi!Kép
Én gondolok rád mindig még ha ez nem is mindig olvasható!Kép
Hogy,hogy beékelődött picur feje??Hisz dec.16-ra vagy kiírva neem??

Sofka!
a libát sokféle képpen lehet sütni egészben,darabolva stb...Én a hagyományos módon szeretem,mert otthon mindig így ettem.
Szóval:Egészben volt a liba,ezért feldaraboltam úgy ahogy a csirkét szokták.A bőrét apró kockákra vagdostam/ebből lesz a teperő töpörtyű ki,hogy ismeri/.Egy nagy lábasba beletettem a kockázott bőrt erre a husit és egy fej vöröshagymát egészben.Fedő alatt lassú tűzön kb:2 órát sütöm.Az utolsó negyed órában sózom és egy kis tejet is szoktam hozzá adni mert ettől szép piros lesz a tepertő.De tényleg csak a végén,mert leég tőle a zsír,és ugye később milyen jó lesz az majd kenyérre kenve.KépKrumplipüré+párolt káposzta illik hozzá.Jó étvágyat!Kép
Mindenkit puszilok!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Saxi! Kép
Azért mert nem írjuk, attól még hiányzol. Ez jó hír, hogy már beékelődött a feje, nem semmi, pedig még van egy kis időd Kép

Dia! Kép
Jajjj, ilyeneket írsz, hát nekem a nyálam is csöpög. Most legszívesebben szaladnék a boltba és hoznék egy fincsi libát, és megcsinálnám. De azért ez már messze lenne Kép Úgyhogy csöpögök tovább Kép

Puszi, Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Hááát, lehet, hogy már elfelejtettetek, és nem is hiányoztam senkinek, de azért visszatérek közétek, mert tegnaptól végre bekötötték itthonra is a netet. Kép Gyorsan azonosítom magam: Zsófi vagyok, dec. 24-re vagyok kiírva Bencécskével.
Most visszamerülök az archívba, mert nagyon lemaradtam, majd még írok.

puszi,
Zsófi
mzsx

Szia Zsófi!Kép
De,hogy felejtettünk el!Sőt valamelyik nap hiányoltalak is!KépIgaz,véletlenül elkereszteltelek Orsinak,de a csajok tudták,hogy kire gondolok.KépKép
Mi ujság?Mindenről részletes beszámolót kérünk!PL:Mekkora a picurod?Készül e a babaszoba?STB.....
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Zsófi!
Úgy látszik, ma előkerül mindenki, aki elveszett az utóbbi időben. Kép Először Saxi, most te. Remélem, mostmár többet fogsz tudni jönni Kép
Írjál le mindent, mi történt veletek az utóbbi időben.
Pusza, Anikó
pancsa2

Na ha az elveszettekről van szó,akkor leírom,hogy
GYÖRESZ nagyon hiányzol!!KépRemélem még valamikor jelentkezel!KépSok,sok puszi neked és Norbikának is.Kép Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Pedig alapból nincs is rossz kedvem.Én sem értem miket csinál ez a baba,de tény,hogy a buksi bizony már a helyén van.Gondolom ezért mondta a doki,hogy legyek startra készen.A fájások változatlanul megvannak,és erős késszúrás szerű dolgokat is érzek a hasm alján.A méhszáj még zárt de már puha.De remélem már nem lehet semmi gond ha megindul,ez a 36.-ik hét.(Dia! Rákérdeztem,hogy nem a 37.-ik?,de nem.)A fészekrakó ösztön nagyon működik,tegnap megpucoltam az összes ablakot,és kimostam az összes függönyömet.Mondanom sem kell,hogy egész éjszaka nem aludtam.Ma délután lecseréltem a hálószobai szőnyeget mert a régi már nagyon szúrta a szemem(még anyóstol kaptuk és már akkor nem voltam elájulva tőle).Az ágyneműket is mind áthúztam,amit leszedtem kimosva,kivasalva már a szekrényben,szóval nagyon nem bírok magammal.
Téma sex:A párom senkiről nincs rossz véleménnyel sőt nagyon szereti olvasni a leveleket,minden nap megkérdezi,hogy mi volt a mai téma?

Györesz,Marica,Gigi,nekem is nagyon hiányzik,sokat gondolok rájuk.

Györesz,anyukájának külön puszi,hogy ilyen aranyos és segít tartani vele a kapcsolatot.

Mica!

Boldog szülinapot!

Dia!

Remélem sikerült a libasülted.Nálunk liba,kacsa tabu,nagyon nem szeretjük.Mi ma házon kívül ebédeltünk mert nem volt időm főzni,12.30.-ra értünk haza az orvostól a párom meg már rohant is a melóba,úgyhogy ma nem főztem.Na de holnap már nem úszom meg.Érdekes nálad ez a vérnyomás,de remélem ha szülni mész nem lesznek ilyen gondjaid.

Anikó!

Már azt hittem,hogy mindenen túl vagy.Átvetted Gigitől az örök terhes szerepét?De nemsokára itt a hétvége csak lessz már valami,nem lehet könnyű ez a végtelen várakozás.

Most jó hosszúra sikerült a levél,hogy lássátok nem haragszom!Kép

Ha valakit kihagytam bocsi.

Szép estét nektek,és sok puszit,Saxi.
saxi

Dia!

A Dec.-16,Dec-9-re módosult,már a táblázatba is az van beírva.

Puszi,Saxi.
saxi

Kata!Kép

Remélem veled is minden rendben van,és hamar haza engednek.
Szorítok neked,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Koszi mindenkinek a jokivansagokatKép Dia, meg nem vagyok 18 even felulieknek valo (XXX), hanem 1el kevesebbKép Mostmar tenyleg, mert este 1/2 6kor szulettem, rovid koldokzsinorral, es azt is a nyakam korul hordtamKép

Puszi,
Mica
mica

Na, itt is vagyok! Örülök, hogy nem felejtettetek el. Kép Szóval annyi történt eddig, hogy a 30. héten befejeztem a munkát (ez már 4 hete), és sajnos itthon nem volt netünk, de férjemnek hála Kép tegnaptól be lett vezetve. Olyan aranyos volt, mert úgy voltam vele, hogy én ugyan nem fogok erőszakoskodni, mert tényleg elég drága, de simán beleegyezett...ráadásul korlátlanul garázdálkodhatunk rajta. Mondjuk az egy elég nagy löket volt, hogy jan. 31-ig nem kell egy fillért sem fizetni. Na, a netről ennyit.
A baba ruhák már gyűlnek, már van egy csomó, és van köztük egy-két igen vagány darab. Kép Csak, hogy olyan kis szívtipró legyen benne a kicsi fiúnk. Kép Már megvan a kiságy, és a baba kocsi is. Végül a börzén vettük meg. Szerintem "elég olcsó" volt, és nagyon szupin néz ki. Na nem 3 kerekű, meg ilyesmi, de nagyon tetszik. Még kád kéne, meg pelenkázó, aztán minden megvan (legalábbis asszem). Bár nekem még nem vettünk semmit...nincs szoptatós melltartóm, meg hálós bugyim...meg semmim. Figyeljetek, szerintetek mire megszületik a babóc, addigra már célszerű, ha megvan a mellszívó, vagy várjak még vele, hogyan fog szopizni?

Saxi

Már tuti minden rendben lesz, a 36. héttől már jöhetnek a babók. Kép Nekem még van két hetem addig. Nagyon izgi.

Dia

Hogy van a vérnyomid? Ha jól emlékszem téged szadizott a doki azzal a hülye vérnyomás mérővel. Remélem, azóta minden rendben, és a doki is rendes veled. Kép

Györesz

Szomorúan olvastam, hogy mi történt veled az elmúlt időben, amig nem voltam. Kép Nagyon sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatod, de annak viszont örülök, hogy a pici herceg jól van. Kép Kép

Puszi mindenkinek!

Zsófi
mzsx

Zsófi!Kép
Igen,engem szadizot a doki a géppel ma vették le rólam másodszorra.Kép
Megint sikerült 160-as vérnyomit produkálnom a kórházban,itthon viszont normális.Képa dokim már tök aranyos velem hál Istennek!Kép

Lányok!
A libasült nagyon fincsi lett.Itt voltak anyósomék is enni és nagyon dicsértek.Kép
De a hasam elkezdet rendesen fájni és nem elég,hogy a hasam de a derekam is majd le szakad.KépMost nemtudom,hogy ez jósló e vagy a főzés az oka!?KépSzerintetek??Ezért most elmegyek zuhanyozni és vizszintesbe helyezem magam hátha elmúlik.Vagy az az oka,hogy a MagneB6-ot 3x2-ről már lecsökkentettem 3x1-re??Hm!
Puszi nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
És ismét jelentkezem, ma pedig betöltöttem a 40. hetet. Szülésnek semmi nyoma, csak ezek a szörnyű hasító fájások a hasam alján. Lehet, hogy én tényleg örök terhes vagyok? Kép

Saxi! Kép
Látom, tényleg nem haragszol Kép
Fészekrakó ösztön tényleg beindult nálad. De már érthető. Azért pihenj is, ilyenkor már ránkfér Kép
Egyébként már tényleg elég rossz, hogy nem még mindig nem szültünk, főleg azok után, hogy több mint 2 hete már a nyákdugótól is megszabadultam. Azt hittem akkor már csak pár nap. És tessék. Na de remélem, a héten már túlleszek rajta, és végre találkozhatok az én kis manómmal. Még azt sem tudom, kisfiú vagy kislány. Annyira izgulok Kép

Zsófi!
Én megvettem a mellszívót, sőt én beviszem a kórházba is, biztos ami biztos. Nem nagyon lenne időm pár naposan szülve rohangálni érte, és nem akartam a férjemre bízni.

Dia!
Libasült. Nyam-nyam. Még mindig csöpög a nyálam Kép
A derékfájás szerintem jósló, nálam együttjár mostmár mindig a jóslófájásokkal. Persze, mikor sokáig nem fekszek, akkor sokkal jobban fáj. Ilyenkor azt mondták nekem a dokinál, feküdjek oldalra, és attól megnyugszik.

Puszi
Anikó 40+0!!!! (jézus, nekem már szülnöm kellett volna/kellene!!!)
pancsa2

Anikó!Kép
Hát neked tényleg már a szülőszobán lenne a helyed!Kép
Ha én így leszek mint most te,akkor biztos becsavarodok.Kép
Hú,szörnyű volt tegnap az a derékfájás+alhasi görcs!KépIlyen derékfájásom még sose volt!
"Rendesen be voltam tojva.Kép"
Na,meg szegény párom,próbált volna maszírozni meg nyugtatni,de még jobban felhúztam magam.
Szegényt annyira sajnáltam.De egyszerűen nem volt jó a maszírozás csak azt akartam,hogy hadjon békén.Jobb volt egyedül.Na de természetesen ő akkor akart a fiával is komunikálni,amikor én szenvedtem.FÉRFIAK!!!!
Az lett a vége,hogy elaludtam.KépMost csak nyomja nagyon picur a nunim és a végbelem más tünet nincs.Kép

Te mikor hagytad abba a MagneB6-ot?Nekem a szülésznő azt mondta,hogy azonnal hadjam abba.A dokim azt mondta,hogy egy kicsit még szedjem mert abban is van vérnyomi csökkentő.Ezért a napi 6db-ot lecsökkentettem 3db-ra.Hogy mindenkinek igaza legyen egy kicsit!KépPuszPusz!Dia 35+2

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Zsófi!Kép

Köszi,én is reménykedem,hogy simán megússzuk a dolgot.A mellszívóhoz nem tudok hozzászólni mert a Boginál sokfélét próbáltam és egy sem jött be,csak ha kézzel fejtem.Úgyhogy most is marad ez a megoldás.De ha venni akarsz szerintem is jobb ha előre megveszed és ha kell rögtön kéznél van.

Dia!Kép

Nekem is derékfájással indul a jósló,és tényleg az a legjobb ha egy kicsit ledőlsz.Gratula a libasülthöz,örülök,hogy jól sikerült.

Anikó!Kép

Nem tudok mást írni neked csak azt,hogy sokat gondolok rád és szorítok nagyon.

Láttátok tegnap a szülőszobát?Az az elszakadt köldökzsinór nem volt semmi.Együtt néztük a párommal és csak szörnyülködve szorítottuk egymás kezét,hogy reméljük nálunk nem lesznek ilyen borzalmak.Azért a másik eset,a csomó a zsinóron az is elég gáz volt.

Lányok olyan bajban vagyok,annyira kívánom a pezsgőt,hogy el sem tudom mondani.Csak sajna nem merem meginni,mert félek,hogy a baba bepityókál.Ez nem igazság mért nem olyat kívánok amit szabad is?Na most abbahagyom mert mára is terveztem egy csomó dolgot,ha tudok jövök.

Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Dia!
Én pont mikor betöltöttem a 35. hetet, akkor hagytam abba. Még szerencse, lehet, hogy akkor sosem szülnék Kép
Ma jobb lenne szerintem, ha inkább pihennél, a tegnapi görcs után, hát nem hangzik túl jól. Neked is nyomja a végbeled a kicsi? Mert nekem néha nagyon kellemetlen, sőt már a nagyvécézés is elég fájdalmas. Már bocs, hogy ezt kidumálom. Pedig még szorulásom sincs. Kép
Egyébként szerintem lassan tényleg abba kell hagynod a MagneB6-ot, legkésőbb mikor betöltöd a 36. hetet.
És a szülőszobára akarok menni szülni végre. Holnap, vagy még ma már a kis manócskámat akarom kényeztetni. Kép A férjem azt mondja, ha megyünk vasárnap ctg-re, akkor maradnunk kéne szülni, úgy készüljek. Legyen igaza Kép
Puszi, Anikó
pancsa2

Saxi!Kép
És még nekem mondja Kata egy szem konyakmeggy után,hogy szityós vagyok!Kép
Pedig te ittad a múltkor is az alkoholmentes sört a kádban most meg ez a pezsgőzés!?KépNemtudom de nekem eszembe se jutna ilyesmi.KépPl:Nagy dohányos voltam/napi 10 szál/,de most még a dohányos emberektől is undorodom,nem, hogy a cigitől.Kép

Én nem néztem a szülőszobát,de amit írtál jobb is,hogy nem néztem!Érdekes nincs is soha eszembe,hogy megkellene nézni.KépPuszi,Gondolok ám rád!Kép

Anikó!Kép
Hát kivánom,hogy a párodnak legyen igaza és Vasárnap már szüljetek!KépBiztos ő is unja már a várakozást.KépUgye?
Nekem a wc-n nincs gondom,de a végbelem nekem is nyomja a fejével.
Hú,tényleg el is felejtettem,hogy te nem tudod a nemét!KépNa,dupla izgalmas így a történet.KépKép

A tegnapi görcs után pihenés képpen reggel óta megy a mosógép és 1-re jön a fodrászom megszépíteni.KépKépPuszi.

KATA!
MA IS SOKAT GONDOLOK RÁTOK!!KépKép
MIKOR JÖSSZ VISSZA HOZZÁNK??SOK PUSZI!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a mellszívós ötleteket. Asszem akkor megveszem.
Múltkor beszélgettem anyuval, és mit mondott...azt, hogy szerinte, én az az üvöltözős szülő csaj típus leszek, akiket a dokik nem szeretnek. Hááát, mondtam neki, hogy köszi, hogy ezt mind kinézi belőlem. Kép
Egyébként néztem tegnap a szülőszobát, de ez volt az utolsó. Nem bírom nézni, ahogy mások szenvednek. Sőt, már az is megfordult bennem, hogy lehet, hogy a férjem is kint hagyom. Ti, hogy vagytok ezzel?

Dia

Örülök, hogy a dokiddal minden rendben van, és már aranyos. Lehet, hogy csak rossz passzban volt akkor. Esetleg menstruált. Kép
Te tényleg nagyon ügyi vagy, olyan jó kajákat főzöl! Nem lenne kedved heti 1-2 alkalommal Stáhl Juditot játszani, és recepteket megosztani velünk. Kép Kép
Nem mondod, hogy már jósló fájásaid vannak?! Nekünk még egy csomó mindent kell csinálni, meg venni, és már én is a 34. hétben vagyok. Elég béna lenne, ha éppen valami vásárlás közben kezdenék el szenvelegni.

Anikó

A babád lehet, hogy tud valamit nem? Lehet, hogy nem tudod, de mindig hallgatja a híreket, meg az időjárást, aztán gondolta, hogy ő inkább köszi bent marad. Kép
Én személy szerint nagyon mondom Bencécskének, hogy jó lenne, ha dec. 18-ig megérkezne, hogy ne 24-én (amikorra ki vagyok írva) kelljen kórházba rohanni, hanem már otthon legyünk addigra. Kép

Puszi, Zsófi
mzsx

Zsófi!Kép
Nem vagyok ám én egy szakács zseni!KépCsak szeretek/tem/főzni és ugye tanultam is suliban.KépDe pl:sütiket sütni kifejezetten utálok és nem is nagyon tudok.Kép
Neked még nincs semmi jel?Igaz,nekem is a 35.héten kezdődött.Tehát van egy heted!KépKép

Nekem is van mellszívóm kézi és gépi is.Szerintem jó dolog,vegyél te is!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

hahócsek!

Akkor a kérdésekre a válaszKépmármint amolyan rövid bemutatkozó...
kislány, schöpf-méreiben szülök, első baba,
nagyon várom!!Képmeg a párom is...már kb. minden megvan, csak neki kéne kibújni
tényleg ti nem szoktatok talizni? a mi topicunkban már 2tali is volt...Képesetleg itt is lehetne...
én a belvárosban VI.ker.ben lakom...

tegnap este nekem is görcsölgetett a pocóm, de aztán abbamaradt...
ÉÉÉÉNN Már nem bírok semmir másra sem gondolni, csak, hogy megszülessen már végre!!!Kép
Bárcsak...olyan jó lenne, úgy irigylem akinek már kibújt, látja, megfoghatja, és egészséges...

egyébként a szex tényleg nem ajánlott az utolsó hónapban??mármint azon kívül, h beindíthatja (ami azért nem is olyan nagy bajKép)ugye nem csinál bajt???!

millió puszik, eszti
esztyx

Sziasztok!

Dia!
Nincs Neked semmi baj a vérnyomiddal, ez tuti, hogy fehér köppeny effektus!
35. hét? Már nagyon közeledsz Te is! Ha belegondolsz én 36 hetesen szültem! Vigyázz magadra! Még egy hét és Te is nyugodtabb leszel!

Kata!
Remélem minden rendben a picurival és hamarosan kibújik és nem bentről ijesztgeti anyucit!

Anikó!
Tessék szülni!

Esztys!
Ne sürgesdd az időt! Pihenj nagyon sokat, használd ki, hogy még akkor alhatsz, amikor jól esik, azt csinálsz amit akarsz! Élvezd, hogy a picur még belülről ficánkol, beszélgess vele! Persze csudálatos lesz, ha kibújik, de onnantól ne is álmodj átaludt éjszakákról!
Sírás: Én nagyon érzékeny vagyok, nagyon könnyen elsírom magam, de amikor megszületett a kisfiam, akkor nam sírtam. Ezen én is meglepődtem!

Volt ma (tegnap) Apa meglátogatni a fiát! Többször könnybe lábadt a szeme! Szerintem már most bánja az egészet, de ez már az ő baja! Kicsit rossz is volt, de nagyon jól kezeltem! Nem is tudok rá haragudni, inkább sajnálom! Mindegy, a lényeg, hogy sokat látogassa a fiát, érezze a gyerkőc, hogy van egy apja!

Puszi mindenkinek Györesz (csütörtök este)

Kép
Kép
györesz

Györesz!Kép
Jaj de örülök,hogy ha csak anyukádon keresztül is de tudunk komunikálni!Kép
Csókolom.Köszönjük a segítséget.Kép
Tök jó,hogy a párod látogatja a fiát!De büszke vagyok ám rád,hogy nem olvadsz a karjaiba!Kép
Tudod,én se vagyok jó véleménnyel róla!Kép
Te csajszi!Én már a 36.hétben vagyok!Kép
Este kemény jósló fájásom volt derékfájással együtt.KépMa pedig már rossz ülni,állni,járkálni mert nyomja a nunimat és a végbelem.KépNeked volt ilyen?
Te is nagyon vigyázz magadra és Norbikára is!Kép
Anyukád tud feltenni képet rólatok?Ha igen,akkor nagyon várjuk!Kép
Ha megjön picur írok sms-t.Kép
Sok sok sok puszi!Dia (péntek délutánKép)

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, mert gyorsan le akartam írni, hogy mi történt a dokinál!

Szóval megvolt az első CTG. Fájás semmi, gyönyörű szívhang. Méhszáj zárt, megtartott.
A lényeg: FICÁNKA VÉGRE MEGFORDULT!
Szerencsére minden rendben vele, szépen irányban van.
Persze a vérnyomás mizéria nálam is bejött. Először 145/90 volt, vizsgálat után 152/92, erre a dokinő felírt valami gyógyszert, hogy ha továbbra is ilyen magas, akkor holnap el kell kezdenem. Persze most hazajöttem és már csak 114/70 volt, így megúszom a gyógyszerezést.
Úgy látszik Dia az éteren keresztül terjeszti a fehér köpeny mizériát! Kép

Ja elkészült a szoba, mindjárt teszek fel képeket!

Puszi

Barbara
babar

SziasztokKép

Nem tok visszaolvasni. Valami baj van Katáékkal??
Barbara! Örülök,hogy megfordult törpike. Na akkor már nem kell félni a szüléstől! (csak a pukiktól meg a kakitólKépKép)

Látom Zsófi előkerült, de hogy mi van vele azt már nem tom elolvasni!

Itt egy kép a törpéről:Kép

Puszi, Gigi és GolyófejűKép

KépKép
gigi28

Dia!

Azt el is felejtettem mondani, hogy ma beszélgettünk a Barbival. Persze én is megkérdeztem, hogy olvassák-e a babanetet. Mondta, hogy természetesen és képzeld tudja, hogy te ki vagy! Mondtam neki, hogy van egy lány, aki szintén Istvános és egy napra vagyunk kiírva. Erre azt mondja, hogy tudom a Diána! Na anyám jó híred van! Kép
Nagyon kedves volt, mindent megbeszéltünk, csak arra kért, hogy most hétvégén még ne szüljünk, mert lagziba megy. Még nem is nagyon tervezem a dolgot!
Nekem mondták, hogy azonnal hagyjam abba a magnéziumot és a kalciumot is, most már indulhatnak a jóslófájások! Köszi!
Kérdeztem a Barbit a málnalevél teáról, de azt mondta, hogy majd ha elkezdem a 37. hetet, akkor idogáljam.
Említette, hogy sokan szednek homeos bogyókat és azokat is ki lehet próbálni, de csak a végén. Mesélte, hogy volt egy kismama, aki már nagyon a végén járt és szinte bele volt betonozva a gyerek. Mire 3 nap múlva jött, már majdnem kiesett. Kérdezték, hogy szedett-e valamit, de nem vallotta be, de a Barbi szerint valami bogyót kapkodhatott be!
Innen a munkahelyemről nem tudok képet feltenni, csak otthonról, így majd 1 óra múlva felpakolom!

Puszi
Barbara
babar

Barbi!Kép
Rossz vagy jó értelembe említett engem Barbi?
Hú,most betojtam!KépNa,de végülis csak az igazat írtam.Az is igaz,hogy ő szimpatikus nekem.Hol itt a gond?Kép
Már nagyon várom a képet!Kép
Örülök,hogy Szonja végül befordult a helyes irányba!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

sziasztok
Kata
Nagyon szurkolok Nektek!!!!! Kép

Barbi
Gratula a megforduláshoz!

Zsófi
Üdv újra!

Saxi
Szerintem két korty pezsgőtől semmi, de semmi baja nem kesz a babának, mégörülni is fog, h az anyukájának jólesik! Kép

Zsófi, Saxi
Hát a tegnapi szülőszoba brutális volt, szerintem is. Állandóan a szemem előtt lebeg az a köldökzsinór, nagyon durva olt nézni, eleve, ahogy ráncigálták a babát. brrr

Mi még továbbra is és rendületlenúl egyben, semmi jele a készülődésnek Kép

Anikó
Ne jelentkezel ...Kép Elvére a mai a Te napod!

bringa
bringa

Sziasztok!
Még mindig itt vagyok Kép

Saxi!
Én múltkor egy korty fehérbort ittam meg. Szerintem semmi baja nem lett a kis manócskámnak tőle. Nekem viszont jólesett. Pedig nem vagyok szittyós Kép

Zsófi!
Én is gondoltam már rá, hogy ebbe a hidegbe nem akar kijönni, biztos ez a baja. Kép De remélem, ma meggondolja magát, és kibújik végre Kép

Györesz!
De jó, hogy így be tudsz jelentkezni. Örülök, hogy jól érzitek magatokat otthon, a nyugalom mindennél fontosabb Kép

Barbi!
De jó, hogy megfordult a babád. Irigykedek is nagyon Kép
Milyen homeos bogyót lehet szedni, ami beindítja a szülést? Kép

Kata!
Remélem, holnap már velünk leszel, nem lesz semmi gond. Különben ki írná meg, ha meglenne a babánk? Kép Úgyhogy kitartás.

A szülőszobát én már jó ideje nem nézem, mert félek, hogy lelkileg megviselne. De ahogy elmondtátok, hogy tegnap mi volt benne, szerintem jobb is, hogy kihagytam.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Dia!
Biztosan jó értelemben mondta! Különben tényleg nagyon aranyos lány!

Akkor jöjjenek a képek:
pelenkázó pult

Kép

Ágyikó:
Kép
Kép

Szoptató-sarok:
Kép
babar

Barbi!Kép
Juj nagyon szép a babaszoba!KépItt én is lennék kisbaba.KépA szopis fotelért meg egyenesen irigy vagyok.KépTe nagyon ügyesen tudsz varrni és dekorálni!KépLe a kalappal!
"Nekünk is ilyen kádállványunk van."Sok puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Barbi!
UI:Eltudnád mégegyszer küldeni azt az internetes oldalt,ahonnan nyomtatványokat lehet kinyomtatni?
Emlékszel rá?Azt hiszem picur TAJ számához is onnan kell nyomtatvány,hogy ne kelljen sorba állni érte.
Köszi.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Esztyx,
korrigálnék: se nem a mostani UH-időpont számít, sem az utolsó mensid, hanem a korai (6-8 hetes) UH, ami jó esetben egybeesik a mensid alapján számítottal (ha a ciklusod hosszát is figyelembe veszed). Szerintem se siess annyira azzal a babázással, jobb várni, mint utána!Kép

Gigi,
gyönyörű a kiskölök!Kép Pont az ilyen kis golyófejűeket szeretem!

Babar,
jó a szoba, és éljen a rendes gyereked!!! A szoptatósarokért külön irigyellek, mindig abban reménykedem, hogy a következő gyereknél már lesz nekem is egy fotelom, de nem. (Esküszöm, ha egyszer megérem a fotelt, szülök egy negyediket, hogy kiélvezzem a kényelmes szoptatástKép)

Figyu, nekem is ezt a Barbit emlegette a Gajdos, állítólag mi jól összejönnénk. Mástól viszont azt hallottam, hogy nagyon fiatal, meg tapasztalatlan. Nagyon jó lenne, ha írnál róla bővebben, hogy milyennek találod, esetleg mailben (úgy emlékszem, már leveleztünk régen Gajdos-ügyben??). KÖSZI!!!

Saxi,
jó, hogy zárva vagy. Nem hittem volnaKép

Zsófi,
többször is hiányoltunk, tessék visszaolvasni!!

Kata, Györesz, Marica és mindenki,
kitartásKép

Vica
mvica

Sziasztok!!!

Kicsit megszöktem a kórházból,de sajnos reggel vissza kell mennem.Kép
Vagyis,lehet,hogy még ma éjjel,elég szépen keményesek és a ctg már tegnap is mutatott összehúzódást...
Kicsit felpörögtek a dolgok körülöttem.
Patrik nem lesz kis darab,97 a BPD.
Nagyon rendesek a kórházban,de megbuggyantam volna,ha nem engednek legalább ma estére haza!

Csajok!
Komolyan mondom,hogy hiányoztatok!!!Kép
Mindenkinek köszönöm az aggódást és biztatást!
Csak kutyafuttában tudtam visszaolvasni,mert Raul el nem enged,mióta itthon vagyok.Kép
Ezért most csak ennyit tudok írni.
Lehet,hogy holnap estére is kiengednek (ha nem babázok még Kép ).

Dia!
Hiányzik a trécselés!!!
Vigyázz nagyon magatokra.
Amint tudok,jelentkezek!
Ne haragudj,hogy csak ennyit írok most!

Mindenkit puszilok!Sokat gondolok Rátok!Kép

Kata
38+6
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Barbi, örülök, hogy megfordult a pici, most már megnyugodhatsz.

Györesz, örülök, hogy ilyen jól veszed az akadályt. S külön jó hír, hogy nyugodt vagy.
Vigyázz magatokra.Nagyon jó, hogy anyukád segít velünk kommunikálnod, köszönjük neki.

Kellemes péntek estét mindenkinek
Márti

Remélem sikerült a kép

Képzeljétek el már hanyatt fekve fordítgatja a fejét, hang irányába fordul, s most előszőr lerúgta a paplanját. Szóval ügyesedünk ám.
márti05

Sajnos a kép nem sikerült, hogy csináljam, pedig a szövegben megjelent a kód?
márti05

Sziasztok!

Dia

Persze, persze. Nekem ugyan nem adod be, hogy nem veszett el benned egy Stahl Jutka. Kép Eddig mindig valami nagyon finit főztél...szóval én már rádnyomtam a mesterszakács(nő) jelzőt. Kép Kép
A jelekről annyit, hogy ma voltam dokinál, és a méhszájam változatlanul tartja magát...C3100. Ennyi volt az elején is, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz beesett arcú a mi kis Bencénk. Ui. jó nagy baba lesz a doki szerint. Kép Kép Na mindegy, max. kínlódok egy kicsit. Kép

Barbi

Nagyon szupi a szoba!!!! Kép Nálunk eleinte bent alszik majd velünk a hálóba, hogy éjjel könnyű legyen etetni, meg halljuk minden kis rezdülését. Azért biztos, ami biztos már van légzésfigyelőnk.

Gigi

A kis Golyófejű Kép egy tündér!!!!!! Úgy várom már, hogy mi is lássuk a pici fiúnkat!

Nem tudjátok véletlenül, hogy ezek a C-s értékek mikor kezdenek el változni. Kicsit aggódok, hogy a 34. héten pont ua., mint az első hetekben. Hogy fog így kibújni a baba?

Puszi, Zsófi
mzsx

Zsófi, nekem a szülésnél változik meg. Kép Komolyan. Addig mindig 3000. Legalábbis eddig így volt. Oszt mikor elindultak, hát jöttek tempósan.

Gigi, szép ki sbaba nagyon a golyófejű!

Barbi, a szoba sem semmi, és örülök, hogy megfordult. Feleslegesen pánikoltatják az ember lányát, közben lehet, hogy ez a természet rendje? Hogy ált. a babák ekkor meg akkor, na de ugye abban benne van az is, aki kezdettől, meg az is, aki a végén.

Györesz, érdemes volt hazamenned, új meber lettél. Nyugodt, békés, kicsi Norbi tündéri anyukája.

Márti, te babád is nagyon fejlődik, meglásd, ember lesz belőle is.

Kata, kis kitartás, csak megszületik, csak nem lesz semmi baj. Ügyesek ezek a babák.

Pancsa, Neked kitartás!!!! Lassan lassan csak előbújik a Te babád is.

Én meg elbújok, mint a medve, különben itt alszom el.
sofka

Sziasztok,

Orulok, hogy Kata bejelentkezett, ma nezem egesz nap a telefont, hogy jon-e uzenet, es akkor egybol megosztom veletekKép

Aniko,
A kodos, hideg ido ne ijessze meg a babocat, mondd neki, hogy kint is ossze lesztek noveKép Mostmar tenyleg hajraKép

Dia,
En a nyomtatvanyokat a www.magyarorszag.hu-rol az ugyintezo resztol toltottem le es nyomtattam ki. (anyasagi, csaladi potlek+letszam valtozas)

Zsofi,
Nekem a C ertek az elso lurkoval a 33. heten meg 3000 volt, a 36. heten 2100, 38. heten 2111, 1 hetre ra meg szultemKép

Gigi,
tunderi a lurko, az egesz lurko olyan kerekdedKép Ez jo jelKép

Barbi,
Dejo, hogy megfordult a baba, megmondom oszinten, hogy nem hittem az ilyenekben, hogy a vegen meg forgolodni van kedve es lehetosege a faros bebiknek, de imeKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok Csajok!Kép
Kata!Kép
Jaj de örülök,hogy jelentkeztél!Kép
Nagyon,nagyon hiányzol!!KépMikor jössz vissza?A szülésig már benn leszel?SOKSOKSOKSOK PUSZI!!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?