Na, itt is vagyok! Örülök, hogy nem felejtettetek el.
Szóval annyi történt eddig, hogy a 30. héten befejeztem a munkát (ez már 4 hete), és sajnos itthon nem volt netünk, de férjemnek hála
tegnaptól be lett vezetve. Olyan aranyos volt, mert úgy voltam vele, hogy én ugyan nem fogok erőszakoskodni, mert tényleg elég drága, de simán beleegyezett...ráadásul korlátlanul garázdálkodhatunk rajta. Mondjuk az egy elég nagy löket volt, hogy jan. 31-ig nem kell egy fillért sem fizetni. Na, a netről ennyit.
A baba ruhák már gyűlnek, már van egy csomó, és van köztük egy-két igen vagány darab.
Csak, hogy olyan kis szívtipró legyen benne a kicsi fiúnk.
Már megvan a kiságy, és a baba kocsi is. Végül a börzén vettük meg. Szerintem "elég olcsó" volt, és nagyon szupin néz ki. Na nem 3 kerekű, meg ilyesmi, de nagyon tetszik. Még kád kéne, meg pelenkázó, aztán minden megvan (legalábbis asszem). Bár nekem még nem vettünk semmit...nincs szoptatós melltartóm, meg hálós bugyim...meg semmim. Figyeljetek, szerintetek mire megszületik a babóc, addigra már célszerű, ha megvan a mellszívó, vagy várjak még vele, hogyan fog szopizni?
Saxi
Már tuti minden rendben lesz, a 36. héttől már jöhetnek a babók.
Nekem még van két hetem addig. Nagyon izgi.
Dia
Hogy van a vérnyomid? Ha jól emlékszem téged szadizott a doki azzal a hülye vérnyomás mérővel. Remélem, azóta minden rendben, és a doki is rendes veled.
Györesz
Szomorúan olvastam, hogy mi történt veled az elmúlt időben, amig nem voltam.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatod, de annak viszont örülök, hogy a pici herceg jól van.
Puszi mindenkinek!
Zsófi