Sziasztok!
Már régóta olvasom soraitokat, most rászántam magam, hogy írjak is.
Én most szept. végén szültem 2. babámat itt a Kútvölgyiben.(Az első is itt született.)Erről írnék 1-2 élményt.
Komplikáció nélküli sima szülés volt. egyből megkaptam a lányomat, pár percig ismerkedhettünk, majd elvitték fürdetni. Fürdés után az apuka hozhatta vissza, és onnantól kezdve 2 órán át velem maradhatott a pici. Egyből mellre tettük, ügyesen szopizott! Csak akkor vitték el, mikor már nekem is mennem kellett. Ahogy beértem a szobába egyből jött a csecsemős nővér és kérdezte, hogy behozza-e a kicsit, vagy pihenni szeretnék.Kérésemre kb. 2 óra mulva hozta be. Onnantól kezdve velem volt. Most már a csecsemővizitre sem vitték őket el, hanem az orvos ment körbe. Csak akkor került a baba a csecsemőszobára, ha bevittem. És ez egy teljesen mezei szobában volt így, nem kellett alapítványi szobára költenem, hogy az újszülött csecsemömmel lehessek.
A csecsemős nővéreket csak dícsérni tudom!(Legfőképp Ágit, ha majd szültök megtudjátok miért...
Mindenben segítettek, és egy csepp tápszert sem adtak csemetéinknek, pedig a szobatársam nem tudott 3 napig szoptatni. Kizárólag az ő kérésére adtak a 4. napon minimális tápot a babának.
Szóval ne aggódjatok!