Zsófi, hogy veletek mindig milyen csúnya dolgok történnek! Ki volt ez a doki, megírod? Csak hogy véletlenül se tévedjek hozzá...
Bea, tényleg nagyon ügyes lánykád van! A helyedbn én is izgulnék, de így tényleg nincs értelme viszatartani az oviban őt. Megállja majd a helyét, meglátod!
Kinga, köszi a biztatást, jólesik.
Azért tojok a szövettantól. Állítólag nem is egyszerű szövettanra viszik, mert a doki ráírta, hogy melanoma-gyanús, emiatt több mindent néznek és valami bonyolultabb vizsgálatra viszik, ami tovább is tart... Ma megyek kötözésre, rákérdezek, hogy áll a vizsgálat.
Jutka, én csak rosszat tudnék írni Belláról, nekünk nem vált be sajnos. Zituskáéknak nagyon bevált mindkét gyereknél, szóval mi itt hiába mondunk bármit, úgyis rajtatok múlik, nektek szimpi lesz-e vagy sem. Találkoztatok már vele, nem? Miért műtik a kislányodat? Miért kell ilyen korán kivenni a manduláját? Sokat beteg?
Mi egyébként Bella magánrendelésére vissza lettünk rendelve másik napra, mert elment. Aztán visszamentünk, közölték, másfél órás csúszás van, menjünk el a közeli játszótérre addig.
Elmentünk, visszaértünk és még ugyanannyit vártunk, majd ezek után volt pofája a magánrendelés teljes összegét elkérni, és egy félperces torok és fülvizsgálat után közölte, Lalkó allergiás és adjam neki egész nyáron a Zyrtecet... A párom meg is mondta neki, hogy ezek után nem szívesen fizetjük ki a teljes összeget, de még a felét se nagyon adnánk oda...
Képzeljétek, Zitus ma meglátogatott, olyan jólesett! És sajna nem tud babanetezni, valamiért nem tud belépni, pedig már mindent megpróbált, másik nickkel se engedik belépni, valami zűr lehet az ő gépükön...
Én még ágyban, mankózok rendületlenül, nem tudok ráállni a lábamra, pedig doki szerint rá kellene tudni állni.
A tuti az egészben, hogy Lalkó is lebetegedett csütörtökön, azóta itthon van és marad is a héten, lassan múlik a köhögése. Anyukám itt volt tegnapig, de most pl egyedül vagyunk itthon, és ha a bébiszitter nem tud átjönni holnap-holnapután, egyedül leszünk, mert apánk dolgozik...
Csak hát ugye összevarrott talppal menni nem tudok, mankóval rohanok a gyerek után, de csak nem tudom úgy ellátni... Csütörtökön megyünk haza, akkor már könnyebb lesz sokkal.