Új privát üzeneted érkezett!

Bea!
Gréti idén szeptembertől lesz sulis, ugye?
Kittit is a Tiszaparti suliba szeretnénk beíratni. Ő 2012 szeptemberétől menne. Állítólag nagyon nehéz bekerülni :cry:

Anikó!
Zsolti ovis, ugye? Bölcsit írtál de gondolom ovit akartál.
Hova jár oviba? Vagy csak szeptembertől lehet ovis? Általában nem vagyok képben hogy ki-mikor kezdheti az ovit :oops:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Bea!
Most láttam csak hogy Gréti és Kitti között majdnem kereken 1 év a korkülönbség :lol:

Szilcsi!
Honnan veszik le az anyajegyedet? Elég kritikus terület lehet ha nem állhatsz talpra. Pont a talpadon van? :(

szszkinga

Kinga!

Ha jól emlékszem Anikó csak szeptembertől akarja Zsoltit oviba adni.
Most bölcsis.
Egyébként szerintem ovija válogatja, hogy mikortól lehet kezdeni.
Bár mivel Szandi is járhat, ezért gondolom életbe lépett az, hogy 2,5 évesen mehet ha szobatiszta és önállóan eszik, meg beszél.
Szandi itt Szatymazon jár, de sokan vannak egy csoportba. 5 csoport van és mindegyik 25-30 fős. :?
Te se akarod jövöre visszatartani Kittit az oviba?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!

Jövőre még megy Kitti,akkor lesz nagycsoportos szeptemberig. Semmi értelme visszatartani. Tök gáz lenne ha 7,5 évesen lenne csak iskolérett :roll:
Ovónénik is egyértelműen mondták hogy semmi képpen ne tartsam vissza.
Okos is és magas is, nem egy csenevész gyerek :lol:
Tök cuki,mert már elkezdett pár hónapja " leckét " írni.
Elővesz egy csíkos füzetet és több sor betűt leír. Jópofa. Remélem majd amikor kelleni fog, akkor is csinálja a leckét :lol:

Mikor jöttök úszni?
Márk meggyógyult?

Képzeld el, Kitti végigússza a kismedencét mellúszásban. Írtó büszke vagyok rá!! A gyorsúszás is tök jól megy neki a hátat még nem gyakorolják csak a lábtempózást tudja egyenlőre.

Üdv

szszkinga

Kinga, végre valaki, aki szintén hatévesen szeretné beiskolázni a gyerekét. Én is 2012-ben szeretném, ha Peti kezdené a sulit. Én az Arany Jánost néztem ki, most van olyan osztály, ahol 3. osztálytól tanulnak már angolt.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Már megint kiakadva vagyok itt!
Képzeljétek hogy jártam!
36 hetes vizsgálatra mentem a dokimhoz ma a magán rendelésére és mit kaptam. Ki lettem okosítva a szülést követő hálapénzről,mert ugyan is" szoktak adni a szülésért és mi nem adtunk a második fiam születésekor"! Persze ez nem igaz! Nekem olyan rosszul esett! Teljesen kivagyok ezek után!Nem is tudom mit csináljak!
Annyira le vagyok döbbenve!
Szerintetek ez normális dolog?

Zsófi
csotizso
Szeged

Zsófi!
Ez komoly?????? Nem normális ez a doki!! Nem ismerek olyan embert aki szülés után ( választott orvosnál) ne adott volna valamennyi pénz. Ez (sajnos) természetes dolog és ha a gyerek szépen, egészségesen megszületik, persze hogy a doki számíthat " valamire"...
Az a baj hogy kiszolgáltatott helyzetben vagy, így a végén már nem akarsz dokit váltani, vagyis lenyeled a békát és adsz szülés után amennyit eddig is gondoltatok...
Nagyon sajnálom hogy ilyen szituba kerültél :(

Exi!
Nekem pont 2 napja mondta az egyik ovónő hogy a legtöbb gyerek akkor is iskolaérett lenne kb 6 éves korára ha nem járna oviba.
A legtöbb gyerek elkezd szenvedni egy idő után a kicsik között és a szülők már akkor szokták bánni hogy nem adták suliba.
Persze ez egyénileg változó és persze ha a gyereknek valamilyen fogyatékossága van az megint más eset.

Dobok egy képet. Néha 4 gyerekem is van :P

Kép

szszkinga

Sziasztok!

Túl vagyok az eltávolításon, tegnap este még nagyon vidám voltam, hatott a lidocain, de éjszaka már szívtam a fogam. Egyáltalán nem tudok ráállni, annyira fáj, este be is vérzett, átázott a kötésem is, de a doki szerint ez normális.

Kinga, igen pont a talpamon volt sajnos. Ráadásul melanoma-gyanús... Most már várom a szövettant, talán egy hét múlva meglesz.
A varratokat majd csak január 31-én veszik ki... :roll: :shock:

Anikó, nem is tudtam, hogy bölcsibe adtad Zsoltit. Kaptál munkát vagy visszamentél a régi helyedre?

Kép
szilcsi

Kinga!
Hát akkor nálunk gáz lesz, mert Márk valószinűleg 7,5 éves lesz mire kezd.
Tudom, ez vita téma, de szerintem inkább unatkozzon még egy évet, és csak játszon, mint, hogy kinlodjon a követelmények miatt.
Márknak tudtommal nincs fogyatékossága, mégis szeretném, hogy maradjon. :wink:
Én meg pont egy tanár szülővel beszélgettem, ált. iskolai tanár, és azt mondta, hogy Ő maximálisan támogatja a vissza tartást.
Márk március 31-én született, ha 60 nappal később születik, nem lenne iskolaköteles!
Valaki a 60 nap miatt okosabb, ügyesebb?Nem hiszem.
Meg mint irtam Márkék csoportjából a 27 gyerekből 5 iskolaköteles. A többi se kicsi, csak nyári meg őszi születésüek.
Gyakorlatilag 22- gyerek biztos jövöre fogja kezdeni Márkkal együtt.
Azt gondolom könnyebb lesz Neki azokkal akiket már ismer. :wink:
De ebben mindenkinek más a véleménye, mi is 6 évesen kezdtünk, és itt vagyunk. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Szilcsi: Drukk, hogy minden rendben legyen! Gyors felépülést!

Csotizso: Uhh, ez kellemetlen :( És említetted neki, hogy adtatok?!?!?

Sulikezdés: Ehh...én maximálisan a visszatartás mellett voltam. Játszon a gyerek minél tovább, addig jó amíg nem kerül be a mókuskerékbe, stb. Határozottan nem szerettem volna Grétit iskolába íratni 6 évesen. Gréti május 20-án született, szóval ha ő 12 nappal később születik, nem iskolaköteles idéntől. De az élet most is, mint mindig, bealakított...nehogymár úgy legyen ahogy elképzeltem :) Rá kellett jönnöm, hosszas vívódás után, hogy semmi értelme Grétit még egy évig oviban tartani. Ír, nyomtatott nagybetűkkel bármit, mesét ír meg ilyenek....olvas, kisbetűket is. Elővesz egy könyvet és simán olvassa. Mindezt úgy, hogy nem tanítottuk soha ilyesmire. És ki van éhezve az új információkra, nem tudom leállítani már, írni szeretne kisbetűkkel, nem győzöm mondogatni neki, hogy azt majd csak az iskolában fogja megtanulni. Szeptemberig még rengeteget fog fejlődni. Még egy évig oviban tartani, szenvedés lenne. Nem is alszik délután már évek óta. Szenvedés neki az oviban a 2,5 óra fekvés délutánonként. A Difer tesztje nagyon jól sikerült, magasan az átlag fölött teljesített. Vajúdtam hetekig, sőt hónapokig, hogy mit csináljunk. El is döntöttük, hogy mindezek ellenére maradjon oviba még egy évig, mert nekünk kényelmes lesz, végre 1 évig egy helyre járna a 2 gyerek, stb. De aztán mégis a 101. átgondolás után azt mondtuk, hogy menjen iskolába akkor....
Mondtuk is, hogy az lehet, hogy Gréti iskolaérett, de mi apjával még nem vagyunk azok :)
Most igyekszünk szeptemberig megszokni a gondolatot.
Szóval azt kell mondjam, a szülőnek kell ismernie a gyerekét, látni a képességeit és aszerint dönteni. Hiába tervezel el előre valamit, sosem biztos, hogy úgy alakul az élet....
Én támogatom a +1 év ovit egyébként, mindezek ellenére is, és lehet, hogy Levi a márciusi születése ellenére +1 évig fog járni oviba. Gréti mindig is előrébb volt a korosztályához képest, Levin ezt nem érzem, ő teljesen átlagos :) Aztán majd látjuk 3 év múlva, hogy ő merre alakul :)
Nálunk az oviban azt hiszem 7-en mennek suliba a csoportból. Szinte biztos, hogy Gréti lesz a legfiatalabb a suliban az osztályában, és az is biztos, hogy lesz olyan aki 1,5 évvel idősebb nála....aggódom is emiatt...aztán majd kiderül, hogy alakulnak a dolgok.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág
Természetesen mondtam neki,hogy mi rendeztük ezt a dolgot,de ő erősítette,hogy neki nics felírva a kis noteszébe!
Valahogy úgy éreztem,hogy ő nem hisz nekem!
Nagyon nehéz dolog.
Bebizonyítani nem tudom,mert nincs róla hivatalos papír.
Kellemetlen dolog!Ez van!
csotizso
Szeged

Sziasztok! :D

Csotizso!
mond meg a dokidnak, hogy ha adott volna számlát megtudná keresni a számlatömbe, ki az a "jóember", elárulod a nevét?
(egyre szemtelenebbek) én ezek után, most nem adnék neki, úgyse emlékszik majd rá, akkor meg minek 8)
zozo1001
Szeged

Csotizso!
Egy monogrammot légyszi irj már erről a dokiról, hogy nagy ivben elkerüljem!
Ilyen bunkót!
Kis notesz, megáll az eszem! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Jégvirág!
Hihetetlenül ügyes Gréti! Gratulálok az okos lányotokhoz!! Biztosan nem lesz problémája a suliban!!

Zita!
Pont azért írtam a végére hogy "egyénileg változó" mert nem minden kisgyerek érik meg a mai sulikötelezettségre 6 ill 6,5 évesen. Amúgy is a fiúk később érnek :lol:
Bea jól írta: a szülő tudja a legjobban hogy a saját gyerekének mi a legjobb!!

Szilcsi!
Jobbulást minél előbb!! Egyből írj amint megtudod a szövettan eredményét!! Drukkok mennek!

szszkinga

Kinga!
Egyetértek! :lol:
Egyébként Márk is az ovonő szerint iskolaérett, szépen ír is, ha valami ott van előtte azt szépen lemásolja.
Ha nézzük, hogy milyen időjárás lesz a tv-ben, mondja, hogy Szegeden hány fok lesz.
Kérdeztem, hogy honnan tudod, erre Ő,.Hát mert tudom melyik a Szeged.
Tudod látja az út mellett a Szeged táblát, és felismeri. :wink:
Meg egy csomo ilyen. De 10-15 perc után ráhagyja, és megy inkább Szandival játszani. :wink:
Meg hát te láttad úszáson, nem egy nagy darab kisfiú.
:wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Jutka vagyok, még soha nem jártam itt. Szeretném megkérdezni, hogy van-e tapasztalatotok a gyerekklinikával illetve dr. Bella Zsolttal,(fül-orr gégész).Ő fogja műteni 14 hónapos kislányomat a gyerekklinikán. Fogalmam sincs, milyen körülmények vannak, ezért nagyon izgulok. Járt már ott esetleg valaki mandulaműtéten??
Köszönöm a segítségeteket!!!
Jutka
jutkad

Zsófi, hogy veletek mindig milyen csúnya dolgok történnek! Ki volt ez a doki, megírod? Csak hogy véletlenül se tévedjek hozzá...

Bea, tényleg nagyon ügyes lánykád van! A helyedbn én is izgulnék, de így tényleg nincs értelme viszatartani az oviban őt. Megállja majd a helyét, meglátod! :wink:

Kinga, köszi a biztatást, jólesik. :D Azért tojok a szövettantól. Állítólag nem is egyszerű szövettanra viszik, mert a doki ráírta, hogy melanoma-gyanús, emiatt több mindent néznek és valami bonyolultabb vizsgálatra viszik, ami tovább is tart... Ma megyek kötözésre, rákérdezek, hogy áll a vizsgálat.

Jutka, én csak rosszat tudnék írni Belláról, nekünk nem vált be sajnos. Zituskáéknak nagyon bevált mindkét gyereknél, szóval mi itt hiába mondunk bármit, úgyis rajtatok múlik, nektek szimpi lesz-e vagy sem. Találkoztatok már vele, nem? Miért műtik a kislányodat? Miért kell ilyen korán kivenni a manduláját? Sokat beteg?
Mi egyébként Bella magánrendelésére vissza lettünk rendelve másik napra, mert elment. Aztán visszamentünk, közölték, másfél órás csúszás van, menjünk el a közeli játszótérre addig. :shock: Elmentünk, visszaértünk és még ugyanannyit vártunk, majd ezek után volt pofája a magánrendelés teljes összegét elkérni, és egy félperces torok és fülvizsgálat után közölte, Lalkó allergiás és adjam neki egész nyáron a Zyrtecet... A párom meg is mondta neki, hogy ezek után nem szívesen fizetjük ki a teljes összeget, de még a felét se nagyon adnánk oda... :roll:

Képzeljétek, Zitus ma meglátogatott, olyan jólesett! És sajna nem tud babanetezni, valamiért nem tud belépni, pedig már mindent megpróbált, másik nickkel se engedik belépni, valami zűr lehet az ő gépükön... :(

Én még ágyban, mankózok rendületlenül, nem tudok ráállni a lábamra, pedig doki szerint rá kellene tudni állni. :shock: A tuti az egészben, hogy Lalkó is lebetegedett csütörtökön, azóta itthon van és marad is a héten, lassan múlik a köhögése. Anyukám itt volt tegnapig, de most pl egyedül vagyunk itthon, és ha a bébiszitter nem tud átjönni holnap-holnapután, egyedül leszünk, mert apánk dolgozik... :roll: Csak hát ugye összevarrott talppal menni nem tudok, mankóval rohanok a gyerek után, de csak nem tudom úgy ellátni... Csütörtökön megyünk haza, akkor már könnyebb lesz sokkal.

Kép
szilcsi

Exdeus: köszi az infót, közben én is észrevettem a dm-es akciót, oda küldöm majd a képeket. Játék: kirakókat, társast, kártyákat, sokmindent. :lol:

szszkinga: megkérdezem a fácánt. Mennyi kellene és mikorra? Tudnál privit vagy még inkább mailt írni ezügyben?

Enikő: a Clarks nagy cipőmárka, a gyerekcipőik is nagyon jók! Bátran vegyél olyat!

zsivicz: Zsoltit Isten éltesse!

csotizso: melyik doki ez a bumburnyák??? Én otthagynám…

szilcsi: jaj te szegény! Drukkolok!!! Szerintem nem lesz meg egy hét alatt a szövettan, 2 hetet szoktak mondani, bár lehet, hogy ezt megcsinálják sürgősen, ha melanoma-gyanús, csak azért írom, hogy ne számíts rá, nehogy csalódás érjen. :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi!

Szorítok, hogy minden rendben legyen a szövettanon! Gyors felépülést kívánok!

Csotizso!
Van bőr a képén! Ki volt ez?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Arany János suliról van valakinek infója?
Megköszönném, ha megírnátok.

Köszi.
Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! Kisfiam szeptembertől bölcsis lesz (bár még egyelőre bizonytalan, hogy hol). Szeretném megkérdezni, hogy mennyire ismeritek a Siha közi, Rókusi krt-i, és a Cső utcai bölcsiket, milyen véleménnyel vagytok ezekről? Teljesen bizonytalan vagyok, hogy hova jelentkezzünk, kérlek, ha tudtok, segítsetek!
Köszi,
Kinga
kingoca01

Sziasztok!

Kingoca01: A Cső utcai bölcsiről csak a legjobbakat tudom mondani! A vezetőnő maximálisan korrekt, odafigyel mindenre, és jó gondozónőket válogatott össze! A kisfiam imád járni, és mi is meg vagyunk elégedve mindennel, pedig nem vagyok egyszerű eset ilyesmiben :)

Szilcsi: Drukkok mennek! Hogy vagy amúgy?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, köszi megvagyok. Már járok óvatosan mankó nélkül, vagy csak egy mankóval, de még nem nagyon hajlik, mert a talpam közepe van összevarrva, hétfőn újabb kötözés... Még 10 nap varratokkal...
Talán hétfőn meglesz a szövettan is, a dokim azt mondta, egy hét.

Nóra, ha a klinikán csinálják, akkor egy hónap a szövettani vizsgálat, azért tudom, mert nekem már volt oda időpontom március 4-re műtétre, szövettanra meg április 1-jére. De magánban gyorsabb, ugye a pénz... :roll: Az alap szövettan állítólag 3 nap alatt megvan magánúton, de az enyém bonyolultabb eset a melanoma-gyanú miatt.

Szilde, én tanítottam pár hetet az Aranyban, az igazgatóhelyettes volt a Szakvezetőm. Nekem nagyon tetszett, a gyerekek hozzáállása és a tanároké is, bár nem láttam sokat belőle, de nekem szimpi volt a suli, szóba jött nálunk, mint majdan lehetséges suli Lalinak. Lali keresztszüleinek a kisfia is odajár, ők is meg vannak vele elégedve.
Enikőék viszont nagyon nem, Marci odajár, de ez ügyben kérdezd őt...

Mi már anyuéknál vagyunk, szombaton kicsit kimozdulhatok, a legrosszabb ebben az állapotban a kilométer-hiány. :D Barátnőm elvisz kocsival csajbuliba, semmi extra, kajarendelés és Bacardizás. :D
Lalkó már jól van, hétfőn még kontroll, aztán irány az ovi. Én is szeretnék menni dolgozni, aztán majd látjuk, hogy megy az egész napos fentlét.

Kép
szilcsi

Orsi a ferzötön, hányik kedd óta. Ma este visszamentem már kaját is birt enni és már nem volt erös hasfájása, amugy én csak jót tudok mondani (kivéve hogy annyira ki volt száradva hogy nem tudtak vénát szurni csak nagy kinlodás után) de amugy Orsi jol érzi ott magát, ha lehet ilyet mondani. Kedvesek vele, segitenek neki stb. És ott lehet maradni 11-20ig, nekem innen valahogy ugy jött le hogy nem engednek Szegeden a gyerekkel maradni. Szoval eddig nagyon pozitiv.
Norbi meg lázas lett mára.

Zsófi! Hü engem is nagyon érdekelne melyik orvos ez! Amugy kolleganöm elégedett volt mégsem adott a 2. szülés után a dokinak. Van ilyen is. De hogy igy pofátlanul rádszoljon! És a végén, mert most már ugye elég nehéz lenne a finishben másikat találnod!

Van egyáltalán olyan ovi ahol idén engedik visszamaradni az iskolaérett gyereket? Nekünk most érte a szülöket váratlanul hogy már itt sem lehet választani, én mindenütt ezt hallom, szoval tényleg nagyon érdekelne maradt-e még ovi ahol mégis a szülö dönthet. Orsi amugy közelebb lesz a 8hoz mire a sulit kezdi de nagyon nem bánom!

Bellához én 3x vittem Orsit a klinikára, sosem sikerült. Idöpontra mentünk de mindig volt ok miért nem kerülhettünk hozzá. Utána feladtam, föleg hogy hallottam hogy maszekba szeret hivni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

karmen!
újszgeden a fő fasori óvodában a szülő dönthet

Bella: én is hozzá járok, magánba, évek óta, sosem váratott meg, max. 5 perc csúszása volt. rosszat róla nem tudok mondani. pulmonológusunk (gyerek) pedig a bittera dr. hozzá is magánba járunk és rá sem kellett még sosem várni, kedves, pontos aranyos volt

én mindkettőt csak ajánlani tudom, de ha várni kellene sokat rá, én is kiakadnék és otthagynám, mint eb a szaharát.....
jbg
Szeged

Karmen!
Jaj!
Jobbulást Orsinak!!!! :wink:
Mi a baja? Rota?
Otthon nem tudtad itatni? :cry:
Amúgy már kinomban én is elkezdtem nézni a Szegedi sulikat is, hátha nem jönn össze az oviba maradás.
Nekem olyan lenne jó, ami a nagy állomás környékén van. Karolina, Juhász Gyula, Ságvári? Csak nem tudok róluk semmit.
Szatymazon 2 osztály szokott indulni, egyik tanár nagyon jó, a másik nagyon gáz. Állitólag. :roll:
Gondolm mindenki a jóhoz akar kerülni, szóval ezért nézem Szegedet is.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Mi is a Bitterához járunk, de magánba, nekem is megéri kifizetni amit kér (nem pénzéhes szerintem ) és akkor nem kell várni. És ami a legjobb hogy irtó kedves, türelmes a gyerekkel. A vért is ö vette le nem az asszisztensre bizta, nekem ez is jo pont.

Zita! köszi, ma már kijöhetett Orsi. Csak 2 napot kellett bent maradnia, de nem viselte meg, amennyire lehet mondani ilyet jol érezte ott magát. KEdvesek voltak vele, nekem is szimpi a személyzet. Hétfön kapja a zárót. Nem jött még eredmény hogy milyen virus volt, igazán nem is érdekel:) Itatni probáltuk, nyilván, de 2 nap után már annyira kezdett kiszáradni hogy muszáj volt orvoshoz vinni aki meg beutalta. Máskor 1 nap után jobban volt, most nem.
Norbi érdekes mert lázas volt csüt. fél napot azota is jol van, gyógyult.
Mi már jelentkeztünk Karolinába, már tavaly eldöntöttem nagyon ezt szeretnénk. Orsi is, mert ott ovis ugye. Ugy te akarsz Mekiben szülinapot? Irtam privátot kérdeztem pár dolgot.

Jgb! köszi! csak szeretném látni mennyire erös a nyomás az ovikon már most. Hogy Norbinál lesz-e még esélyem beleszólni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita! A Ságváriról tutira tudom hogy már szept. elején menj és beszélj, jelentkezz az igazgatónál. Meg keress ismeröst aki tud segiteni, mert anélkül nemigen van esély:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Őszintén szólva jobb szeretném itt helybe, mert ide jár oviba, itt vannak,lesznek a barátai.
Csak ha mégse jönne össze az itt tartás, akkor.
Ma beszéltünk egy ismerőssel, aki vezető ovonő volt Kisteleken, ma már nyugdijjas.
Ő is a visszatartást javasolta, mert azt mondta az iráshoz, olvasáshoz szükséges készségek 7 éves korra fejlődnak ki igazán.
Persze vannak kivételek. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Jégvirág!
ÓÓÓ, azt hittem már régen sikerült lépnetek nagyon szorítottam.
Voltunk hallás vizsgálaton nálunk is a Fekete Szabó volt, ajánlotta
a Bera vizsgálatot amire nem tudtam mit mondani mert azt sem tudtam mi az. Azért kellett mennünk, mert Zsolti nem úgy beszél ahogy a többi vele egykorú gyerek, mindent megért és mondja is ha akarja, de nem az igazi. Így szerette volna kizárni az orvos, hogy nincs baj a hallásával.
A cső utcai bölcsibe jártok? Az nincs messze tőletek? Én a cső utcában az ovit néztem vagy a gedóit, ott van mellette a Gáspár Zoltán utcai ovi?

Kinga!
Zitának igaza van, Zsoltika még bölcsis, januári születésű és mivel szeptembertől kezdtük a bölcsit nem akartam pár hónap után oviba rakni. De mivel még nem úgy beszél és teljesen nem szobatiszta így nem is erőltettem. Ezért kérdeztem az ovit, kinek mi a véleménye, melyiket ajánlja.

Szilcsi!
Na szép! Jól elvagy, kitartást neked, mi sem vagyunk jó passzban azért nem jelentkeztem, mert 3 napig lázas volt Zsolti, igazából azt mondta a dokink piros a torka, de én már nem is tudom mi lehetett.
Ma már jobban van szerencsére :D
A fertőző után nem hiányzott abszolút, éppen hogy a kis lelke helyre rázódott.
Visszamentem a régi helyemre, szeptembertől indult a tanév a suliban ahol dolgozom - e miatt döntöttem így.

Norus!
Köszike :lol:
Nagyon sokat nőtek a gyerekek, már régen találkoztunk!
Akárcsak Bea gyerkőcei, rég volt már a játszóházas idő, most visszasírom :cry:

Karmen!
Örülök, hogy Orsi gyorsan ki jött én rettegtem, nehogy elkapjon valamit, de nagyon aranyosak voltak velünk.

Anikó
Kép
zsivicz

Zita! nem hinném, hogy rota volt mert csak hányt, hasmenése nem volt. Kissé higabb volt ugyan, szerintem valami enyhébb virus lehetett. Holnap kap zárót, gondolom akkorra már lehet meglesz a tenyésztés eredménye

Anikó! Mórán vagy a suliban? és hogy tudod megoldani hogy kiérj meg elötte még bölcsibe is menjetek? MIkor ébred Zsoltika?
Nálunk nem egyszerü a reggel, kelnek 6:15 körül, de igy is gond kocsival 8ig beérjen a férjem.
Remélem Zsolti most már megerösödik és egészséges lesz télen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Anikó: Gréti a Gedói oviba jár :) Meg Nóra lányai is :) Nagyon aranyos óvónők lesznek szeptembertől is :) És igen, a Gedói mellett van a G.Z. utcai is, de arról nem hallok jókat. Akkor inkább Gedói, szerintem. Ha Gréti nem menne most suliba, Levit is oda írattuk volna most szeptembertől, de mivel Gréti reményeink szerint a Tiszapartiba fog járni suliba, Levi az ottani bölcsibe járna. Hogy egy helyre kelljen vinni őket kb.

Levinek 4 vagy 5 hósan volt Berás vizsgálat. Ugyanis magasról tojt rá ha ráztuk a füle mellett a csörgőt pl. De minden rendben volt.
Így ez nekünk most nem volt, pont azért mert szépen beszél :) és egyébként is volt 4-5 hósan ilyen neki.

Cső utcai bölcsi Gréti ovijával van kb. egy vonalban, nincs messze, útba esik jövet-menet :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
A férjem szervez egy bulit most hétvégére, nézzétek meg a honlapot, hátha szívesen táncolnátok egyet. A társaság 30-on túli, és vacsorázni is lehet.
http://www.mikiparty.hu/
Köszi!

Írtam a másik topikba(adok-veszek), de itt is megkérdeznem: van-e vkinek csajos kismotorja vagy bármilyen 1 évesnek való utcai járműve? Zituska kismotorjára gondoltam, ha még eladó vagy bármi hasonlóra.
Köszi, szép hetet mindenkinek: Andi

Kép
indababa

Karmen!
Igen Mórán a suliban vagyok, őszintén nehezen :(
Minden nap rohanás, reggel 6-kor kelünk és ahogy beadom
a bölcsibe szaladok a trolira, a hídon mindig sor áll már 7 után nem sokkal is nem csak fél 8-kor és így érem el a fél 8-as buszt.
Ezt tetőzi most a bartók béla téren lévő forgalom elterelés így a centrumnál rak le a troli és szaladok a mars-ra :shock:
Köszi aranyos vagy, én is remélem, hogy megerősödik.

Bea!
Ó, még a végén egy oviba járnának :lol:
De egyértelmű, hogy egy helyen a legjobb, mert nem lehet egyszerű vinni hozni őket.
És mit csináltak vele a vizsgálaton?
Igen tudom, már utánanéztem annak a környéknek :lol: nincs messze ott az ovi a bölcsitől, csak nem tudtam, hogy ti oda jártok :lol:

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok!
Köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket Belláról. Szeptember óta küzdünk savós középfülgyulladással, és ő volt az egyetlen doki, aki gyógyszeresen próbálta kezelni. Mindenki más rögtön műtötte volna. Sajnos állandóan felülfertőződik, így mégis a műtét mellett döntöttünk a sok antibigyó helyett. Csak hát kicsit félek, mert ő azért mégis főleg felnőtteket műt. Még egyszer köszönöm! Ha esetleg valaki tudja, milyen állapotok uralkodnak a gyerekklinikán, arról is szívesen olvasnék.Köszönöm.
Jutka
jutkad

Jutka!
Most, hogy voltunk hallásvizsgálaton, nekünk is ez került a papírra savós középfülgyulladás. De semmit nem mondott a doki csak az orrspray-t és melegítést. Most ahogy írtam ezt megelőzőleg totál beteg volt három napig, talán mostmár jobb lesz. De nekünk erre nem mondtak ilyen súlyos dolgokat akkor készüljek a legrosszabra? :shock: Vagy mi a teendő el tudjuk ezt kerülni?
Az orrmanduláját veszik ki e miatt nálatok?

Anikó
Kép
zsivicz

Anikó! azt hittem kocsival jársz ki dolgozni. Hát igen, igy elég macera:( Amugy keresgélsz Szegeden majd v maradni akarsz itt és ingázol?

Orsinak ma meglettek az eredményei, nem rotás volt, ahogy sejtettem. Nem derült ki tenyésztéssel mi volt, én amugy is virusra gyanakodtam. Holnap már mehet oviba is, várja már.

Zituska! irnál bövebben a Mekis szülinapról? Mi van az árban, hány fős max. stb. Van telefonszámuk ahol lehet foglalni? Tényleg foglalót kell előre adni, mennyit?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!
Köszi a suliinfót.

Bea!
Jaj én kis tudatlan..azt hittem a Gedói és a Gáspár Zoltán utcai az egy és ugyanaz.. :shock: :oops:

Edit

szilde
Szeged

Jutkad,én a Belláról csak jót tudok mondani,ő vette ki a Barnabás manduláját.
2-3 havonta szoktunk menni hozzá ellenőrzésre,mert még tubus van a Barni fülébe,nagyon türelmes jó fej!
Barni ballag be hozzá,ül be a székbe,és előtte mondja neki,hogy Szia Zsolti bácsi! :lol:

Kép
bibi226

Zituska! Felhivtam a Mekit és foglaltam időpontot, köszi már a kérdésem tárgytalan

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok, Zituska továbbra sem tud babanetezni, ha el akarjátok érni, e-mailben tegyétek szerintem.
Indababa, neked elküldöm a számát priviben, mert megvan még a motor, hogy tudjatok egyeztetni!

Kép
szilcsi

Bibi, mikor is volt Barni műtétje? Hogyhogy még megvan a tubusa???

Ági és
KépKép
exdeus

Exi,2010 06 18-án,
Azt mondta a Zsolti bácsi,ő azt szereti ha magától esik ki mert akkor már gyógyult,.
Ő nem szereti kivenni(maradhat akár 1-2 évig is) ,mert volt hogy kivette,és újra vissza kellett tenni...............

Kép
bibi226

Aha, így már értem. De akkor ezek szerint nem nagyon akar gyógyulni Barni e tekintetben...

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi, hát akkor jól elhúzzátok ezt a tubus dolgot. :( Neked milyen műtéted is lesz? Bocsi, tudom már írtad, de nem emlékszem. Epe talán?

Karmen, jó, hogy Orsi így elvolt a fertőzőn és nem viselte meg. Norbi nem kapta el tőle? Most megint van valami hányós vírus a levegőben, párom kollégái közül is többen benne vannak...

Képzeljétek, jó lett a szövettanom!!! Találtak ugyan elváltozott sejteket benne, de ki tudták vágni mindet, még vissza kell vinnem a leletet a bőrgyógyászhoz, és azt mondta a doki, hogy lehet, március már késő lett volna, egy év múlva meg nem is tudtak volna mit tenni, de a lényeg, hogy időben elkaptuk és minden rendben! Már dolgozom tegnap óta, hát nem mondom ,hogy nem nehéz összevarrott talppal, de ki lehet bírni. :D

Kép
szilcsi

Szilcsi,már túl vagyok rajta!!!!!
Epekövem volt..................

Kép
bibi226

Szilcsi!

SzuperSzuper!!!!!! Gratulálok hogy időben elmentél és megszabadítottak tőle!!!
:P

Látta valaki a Corában a sellő jelmezt? Érdemes kimenni vagy gagyi? Holnap vesszük nyakunkba a várost Kittivel és addig haza sem megyünk amíg nem találunk megfelelő jelmezt :lol:
A H&M-ben volt mostanában valaki? Ott is lehetett kapni Karácsony előtt jelmezt de nem tudom van-e még..
Köszi előre is az infókat!

szszkinga

Kinga!

A H&M-be mindig van az királylány vagy pillangólány vagy mi jelmez,amihez van szárny meg varázspálca. Szerintem azok nagyon szépek. Én is azt akartam, de Minike boszi akar lenni,így én a Tescoba vettem banyajelmezt süveggel együtt, tök jó :D

Szilcsi!
Grat az eredményhez. :)
20140113113746

Anett!
Köszi az infót!! Kitti abba a jelmezbe beleszeretett amikor meglátta. Remélem még mindig tetszik neki és van is az ő méretében. :P

szszkinga

Sziasztok!
A Kígyó utcában nyílt egy jelmezkölcsönző (Angex),nagyon sok gyermekjelmez van. Ki lehet kölcsönözni,de meg is vehető.
A Kincsessziget mellett van,turi volt régen.
Üdv:Klau
consuela

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?