Új privát üzeneted érkezett!

Szöszi,mail mentKép

Nanda
nanda

Haliho,

csak gyors leszek, bocsi.

Köszönöm a szurkolast, jo kivansagokat, lassan-lassan javulgatunk, tegnap dokinénihez is eljutottunk, nincs gaz, csak nathas Andriska, igy nem kell gyogyi. Nyugodtabb vagyok, hogy latta a dokinéni.

Köszönöm a hofordulos gratulalciot, bizony ma lettünk 5 honaposak.

Zsuzsa, utolag nektek is gratula.

Egyébként bocsi, én mindig csak Zsuzsaéknak gratulalok hofordulo ügyben, mert ezt az egyet tudom fejböl (Edina egy nappal elöbb született, mint Andris), sajna nincs tablicskum. Majd kérek egyet Panotol.

Martinnak és a Rékaknak boldog névnapot!

Bori,
jo utat.

Nanda,
köszi, jol ment a repülés oda is és vissza is! Maxi "sirjak vagy nevessek arcocskaja" olyan édes voltKép
Ausztriaban mi is Kinderhotelban voltunk. Egyszerüen szuper.

Szöszi,
jöhet a teso (szerintem csak a szülésnél lesz gazKép)!

Chello,
gyogyi ügyben mar nyomoztam, egyelöre sikertelenül, még probalkozom..

Soraya,
nemsokara megszületik az a mél...

Orsi,
Téged még nem is üdvözöltelek "itthon".

Puszi mindenkinek, mennem kell
Süncsi
süncsi

Süncsi, köszi előre is. Kép

Zita nagyon ügyi volt és szerzett nekünk 3 üveggel, lassan patikát nyitunk. Kép Tényleg Zita, merre vagy?

Szöszi, bevettem de nem nagyon használt. Nekem is erősebb kellene azt hiszem. Kép

chello
chello

Süncsikém,
megírnád nekem ,hogy hol voltatok Ausztriában?
puszi,szilva(nanda)
nanda

Sziasztok!

Nos, egész de. csavarogtunk, meg kifosztottam a zöldségest is! Edina meg jót szunyált annak ellenére, hogy 3/4 10-kor kelt a lelkem Kép

Szöszi: te gyártassz spagettit? Kép VAgy csak a hozzávalót?
Vendégség, ajándék Kép
6 éveset csinálni valami trükkel lehet csak, az tuti! Kép

Süncsi: fejből én is csak egy pár szülinapot tudok ám! Küldök neked táblicskut!
Az jó, hogy Andriska nem beteg! Csak megfázott!

Chello: le is kellene feküdni vele! ÉS masszíroztasd meg a hátadat, nyakadat! Egyre nehezebb a manöken királylány, és az is okozhatja!
Akkor most már 8 üveggel van???

Zita tényleg el van tünve! De nem csak ő! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok

Swen
nagyon komolyan veszem a leirtakat, de aztnak nehogy Te tunj el!

Hajni
Laura szuletesekor olyan fura volt, hogy 1 nagylany utan lett egy kicsi, most meg a ket kicsi annyira lekot, hogy neha en magam is racsodalkozom milyen nagy ez a lanyKépLassan 16.

Zsuzsa
Nagyon jo az On szemecskeje, a fotokat egy nemet ur keszitette 50 eves szakmai multtal. Megkerdezhetem mit ujitotok fel? Irtad mar biztos, de akkor meg nem lehettem illllllyyyyy rendszeresKép.

Anniko
Mi szerintem meg nem is ismerjuk egymast. Nagyon szep neve van a kislanyodnakKép. A hozzataplalashoz en annyit tudok szolni, hogy itt amikor Laura kicsi volt 4 honapos kortol ajanlottak ez 2 eve volt. Most viszont 1 honapja valtozott az ajanlas miszerint 6 honapos korig csak anyatej es/vagy anyatej potlo.

Lino
Mi is ez a felules? En mar megint lemaradtam?

Pano merre jarsz?
Most megyek teregetni.
Puszika
Ildiko
salla

Zsusza, 9 mert most jött Apa a jó hírrel, hogy megint szerzett valaki 1-el. Kép

Lefeküdni nem tudtam, most megy megyünk kontrollra.

chello
chello

Halihó!

Gyors leszek, legalábbis igyekszem. Végre Gergő is elpilledt, de Dani nemsoká felébred. Szegénynek 2 napja nem ment 38C alá a láza, se kúp, se fürdő se semmi kedvéért, viszont elkezdett hasmarsolni az augmentintől. Nna, akkor a dokinénit újra kihívtam. Kaptunk másik antibacit (Cedax)és Fenistil cseppeket az orrára. Mármint a nyálkahártya duzzanatra. Kérdeztem a calcium ampullát amit írtatok, azt mondta az se jó mindenesetben ezért kaptunk mi fenistil cseppeket. Remélem,bevállik mert úgy horkol,mint egy öregember.
Mindenesetre legutóbb már csak 37.8C volt hője!!!!

Csak átfutottam a topikot ezért nem írok mindenkinek. Kép

Ildikó:örülök, hogy nem haragszol. KépDani tényleg sűrűn beteg. Ill. hullámokban az. Egy jó ideig minden baja van, aztán semmi. Képek: Kép

Soraya: remélem hamar meggyógyulsz. Kép

Kisdió: ügyi vagy,látod, hogy visszajön a tejcsi. KépFejni már én se tudok jó régóta, ezen ne aggódj! KépAttól még elég a tej. Kép
A gyógyító-virúsölő antipuszik még csak most értek ide, még javában dolgoznak. Kép
Köszönjük őket! Kép

Chello: te se vagy még nagylány? Kép Én se. KépNa, nem mintha hiányozna. Kép

Timi: nagyon szép kislányod van! Kép

Orsi,Anikó: köszönöm az érdeklődő hívásokat! Kép
Orsi mit mondott a dokinéni a druszánk hajára?

Lino, Panó: pusza!

Valiról ki tud?

Most el,minden nem említettnek is üdv:
Linda

Kép
bellana

Ildikó: ó hogyne! Az állam bácsi dolgozik. A teljes utcánkat újjá varázsolják, csak most ezt nehéz elképzelni még! Egyenlőre csak zaj, kosz, és munkások. Sok kupac, alapanyag,... és a babakocsival ugye nehéz!
Ja, tudod fotós feleségeként egy képen kapásból nézem, hogy milyen. Ezek tényleg profi képek, és ez látszik is!
Te hogy állsz tejjel?

Chello: szurkolok! Számolj majd be mi volt. Akkor már lassan nálatok lesz az összes a városban!
Akkor a fejed nem az idegesség miatt fáj? VAgy a meleg az oka?

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

köszönjuk szépen a névnapi köszöntéseket! Kép
Martinnak jön a foga (tudom, tudom, korai meg ugyanmár az biztos nem az-de az sajna) és olyan nyugös ettol, hogy az egész napomat leköti. Majd próbálok jönni hosszabban!

Puszi mindenkinek Kép
SorayaKriszta
soraya

Sziasztok!

Na azért ez a felülés nem olyan felülés ám Kép Kata megkapaszkodik az ágy rácsaiba, és felhúzza magát, és szegénynek olyankor jó nagyot koppan a buksija. Most végre elaludt, pedig eddig csak 20 percet aludt ma.

Ildi: nagyon szép a nagylányod! Meg a kicsik is Kép Mostanában Nóra is egész konszolidáltan viselkedik Katával, sőt, de ez azért nála elég kedv függő. Laura katalógus olvasása Kép Mi most mindennap a Mikulásnak írunk, hogy mit is szeretnénk kapni Kép Nóra meg csak addig lesz bátor, amíg meg nem kapja a szurit szegény.

Zsuzsa: nem tudom mit küldtél tegnap, mert a levelezőm eltávolította a mellékletet. Köszi a híreket Kingáról. Lemaradtam, mi van Edina szemével?

Kisdió: továbbra is drukk a tejnek!!!

Annikó: ha lehet, én nem adok neki 6 hó előtt más kaját, mint tejet. A másik kettőnél ez már bevált, most se változtatok rajta. Szvsz ha egy babának nem adsz mást, akkor nem hiszem, hogy más ízekre vágyik. Persze ez csak az én véleményem, nagyon sokan itt is máshogy csinálják, mert nekik úgy a jó. Viszont úgy vagyok vele, hogy nem kockáztatok vele inkább.

Swen: na azért Kép Kata ma elfelejtett kakilni 5kor, azóta viszont már 4 menetben pótolta. Még jó hogy itthon felpróbáltuk a nőcis ruhát, mert vihettem is vissza kicserélni nagyobbra.

Kriszta: várom Kép Gyors fogkibújást!

Bori: jó utat! Fogorvost Lili szereti Kép Meg Nóra is már, mert neki nincs baj a fogaival Kép

Süncsi: boldog hófordulót! Kép Remélem mihamarabb nátha nélkül maradtok!

Orsi: Gergő súlya Kép

Mucska/Andi: köszi a fánkot Kép

Nalika: hát Kata nem viszi túlzásba, 530 g-t hízott 5 hét alatt. Most 6590.

Nanda: Maya ovi Kép Pelenka-nélküliség Kép Üveges volt? Én is imádom a H&M cuccokat. Zara-t még nem ismerem, pedig van itthon is több.

Szöszi: két gyerekes lét Kép Amit írtál az átjött, viszont tök üres levélként Kép Balázs hogy van? Ma délelőtt jól meghurcibáltam katicát, félig már végeztem a karácsonyi ajándékok vásárlásával Kép

Timi: banán Kép Közös séta Kép

Linda: továbbra is sok gyógypuszi!!! Kép És boldog hófordulót!

Pussz:
Szilvi
lino

Sziasztok!

Szerintetek az normális, hogy egy 3 hónapos gyerek széklete totálisan híg? De annyira, hogy mikor felemelem a popsiját a pelenkáról, akkor csöpög róla szinte. A tenyésztés nem mutatott ki semmit, de azért én kicsit aggódom.
Akinek van valami tapasztalata ezügyben, az írjon!
Köszi!
Csip
csipcsiripp

SziasztokKép

Sajna nem tudtam jönni délelőtt, és elég trutyi napom van a jó idő ellenére.Kép De azért most próbálok jegyzetelni.Kép
Ebédelni is csak 3-kor tudtam, de legalább Mókuskám jót aludt a babakocsiban!Kép
Voltunk ma délelőtt a doki néninél, megnézte Gergő fején a koszmót, azt mondta nem olyan vészes, próbáljam olajozni, de ha majd nem eszik ennyit el fog múlni. Kösz szépen! Szerintem Ő még jó sokáig ennyit fog enni, amilyen nagy cicibetyár!Kép

Süncsi
Boldog hófordulót Andriskának!

Linda
Igaz, hogy már telefonban megvolt, de azért itt is boldog hófordulót a druszánknak!Kép És mégegyszer jobbulást Danikádnak és kitartás Neked!
Doki nénit lásd fentebb.Kép

Swen
Elfogytak, igaz a párom húga még nincs férjnél, ott is előbb-utóbb lagzi lesz!Kép Megyünk majd megint egy jót mulatni!Kép A lábam jól bírta, köszi.Kép
Tegnap elég jól bírtam egyedül, csak ma vagyok nagyon nyomi, tuti a frontot érzem és Gergő is.Kép Ez van, mi már csak ilyen frontérzékeny család vagyunk.Kép

Szöszi
Köszi, végül is jól!Kép
Én is így éreztem tegnap magam a másik topikban, hogy 5 perc alatt is hihetetlen mennyiséget produkálnak!Kép Azért megpróbálok oda is benézni, de nem tudom mennyire leszek képben és visszaolvasni lehetetlenség!Kép

Kisdió
Köszi a képeket!Kép

Zsuzsa
Küldenél nekem is táblázatot? De az új címemre, ami a profilban van!Kép Köszi!Kép

Soraya
Boldog névnapot Martinnak!Kép

Most megyek, benézek a másik topikba is, igaz tuti f..gom nem lesz már semmiről, tegnap óta tuti 10 archív lett!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Linó és mindenkiKép

Tegnap elfelejtettem írni, hogy mázsáltam Mókuskát és tegnap már 7210 gramm volt! 12 hetesen! Nem semmi ez a gyerek!Kép

Zsuzsa
Múltkor kérdezted, hogy bírja a derekam és meglepően jól! Jobban, mint amikor 5 kiló volt! Úgy látszik hozzáedződöm!Kép

És a recept, bocsi, hogy megkésve, de kiment a fejemből.Kép

Csirkemellet kell apró kockára vágni. Hagymát megpárolod, erre rá a csirkemellet és mikor megpuhult tejföllel elkevert mustárt öntesz rá, amibe tehetsz egy kis lisztet, vagy étkezési keményítőt, hogy sűrítse. Ebben is rotyoghat egy kicsit. Rizzsel szoktam. Ilyen tök egyszerű.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Köszi a sok leirást hozzátáplálás ügyben. Persze, mindenki úgy csinalja ahogy gondolja, és mivel én még csak gondolkodom rajta, hogyan is legyen, kiváncsi voltam, mit mondtok.

Chello: köszi a megerősítést. Nekünk is ezt mondta.

Mucska: Nagyon köszi, pontosan erre voltam kiváncsi: hogy mi a tapasztalat, ki hogyan csinálja. Tejpótlás (de a mi dokink tápszernek nevezi) nalunk 2.5 hónapos kortól van, egyelőre úgy tűnik jól haladunk.Allergiás pedig van bőven: mindenki az,leginkább én.

Amatőr: még hogy a kanál nem elég gyorsKép Chaplin filmje jut eszembe az etetőgéppel (futószalagos munka közben) Kép

Zsuzsa: hétfői mérlegelés 5540g, ami azért nem olyan sok, szerintem átlagos 4 hónapos súly. Hogy jelzi amikor mást is enne? Nyúlkál utána? Kámea nagyon figyeli ha eszem, de igazából bármit csinálok, figyel, ha ébren van. Doki is azt mondja, majd ha szüksége lesz rá, most nincs.

Swen: szerintem viccnek szánta ez a hájas megjegyzést.

Ildikó: Üdv és kösz. Csak szept. csatlakoztam és viszonylag ritkán írok. Hol van az 'itt'?

Szilvi: Köszi. Valószínűnek tartom, hogy amíg nem ismeri az ízeket, nem vágyik rájuk. De lehet, hogy kiváncsi. Azt szeretném kiokumlálni, hogy úgy csináljam, ahogy neki a legjobb.

Üdv mindenkinek,
Aniko
anniko

Sziasztok!

Nagyon régen nem voltam,drága cseppem minden időmet lefoglalja,amit meg nem,azt tanulással töltöm.
Írtam 3 zh-t,készítem a beadandókat,meg írom a diplomamunkámat.
Bendpicúr általában nem alszik,nagyon aktív(doki nénink szerint hiperaktív lesz,de ezt ennyi idősen még nem mondják).Az elmúlt másfél hétben éjjelente is felkelt 6-8-szor,tökjó volt.
Nagyon ara,nem sír,semmi baj vele,csak folyamatosan játszani kell vele.
Mi is eszünk már bébikaját is,Nestlét,meg Hippet,igazából lusta vagyok főzni.Meg tejcizünk,meg tápot eszünk.Illetve,csak a Bendi,én csak a bébidesszertek maradékát eszem meg.
Járunk babaúszásra is,azon jól elfárad,olyankor akár 2,5 órát is alszik.Egész napra vetítve...

Igyekszem visszakapcsolódni majd közétek.

Puszi,
Kinga
nyinike

Sziasztok!

Na előkerültem, bár most sincs túl sok időm.

Ildikó!
Na ezt már szeretem látni, hogy ilyen szép rendszeresen jössz! Esti torna Kép Kép Kép
Nem is tudom elképzelni, hogy az én gyerekeim is lesznek 16 évesek. Ez a pici édes lábacska egyszer csak szőrős 43-as láb lesz?
A képek tényleg nagyon jók, szépek a gyerekeid, az összes!

Soraya!
Igen, a 3 hónapos oltásról volt szó, ma meg is kaptuk. Már a vizsgálat közben is sírt, így az oltás nem zaklatta fel külön. Viszont a kúptól álomkóros lett, most is alszik, pedig ilyenkor sosem szokott. Martinnak boldog névnapot!

Bori!
Rólam csak a kismama nadrág esik le! Jó utat!

Swen!
Látom te is előkerültél! Kép

Kisdió, Bori!
Mi megyünk az idén is síelni, de én csak pihengetni megyek, szerintem síelni csak apa fog meg Peti. Rita is volt ugyanitt 8 hónapos korában és jó nagyokat aludt a hegyi levegőn!

Zsuzsa!
Logikoktél havonta jelenik meg, a novemberi már megjelent! Hogy van Edina szeme?

Nanda!
Nekem is elküldenéd az útvonalat? Köszi!

Süncsi, Linda!
Boldog hófordulót!
Mindjárt rakok fel egy táblázatot, akit érdekel, mentse el!

Csipcsiripp!
Anyatejes kakinál természetes, ha ilyen folyós, a tápszerest nem tudom milyen.

Orsi, Anikó!
Puszi nektek!

Meg mindenki másnak is!

Panó
panó

Kép
panó

Sziasztok!
Olvastalak ám benneteket, csak írni már nem volt időm.

Mindenkinek köszönöm a 3. hónapos gratulációkat Benőke nevében!

Zsuzsám- utólag is boldog hófordulót!!!

Fodrásznál voltam és amire hazajöttem, volt nagy ordítás. Azt hittem, hogy csak a szokásos, de nem!
Apa olyan ügyes volt, hogy a szájában volt egy toll, mert írt és így akarta felvenni a gyereket.
Na, persze jól megszúrta az arcát a babócának.
Azt hittem, hogy lekeverek neki egyet!
Mármint apának. kellet nekem fodrászhoz menni.

Puszi:
Maci
maci2

Panó: majd utána megyek a Logikoktélnak! Kép
A táblázat meg megoldja mindenki baját! Bár én elküldtem annak, aki kérte!

Maci: elárulom: kellett!
ÉS eb csont beforr! Nyugi!!!

Valinak írtam SMS-t, de választ nem kaptam Kép

Kinga: üdv újra itt! És nem lazítani! Most sem jobban az éjszakák?

Orsi: köszi a receptet!

Csipcsirip: normális!

Lino: belekarmolt, de ekcémának tűnik! Kép

Most mértünk Zsófinak. 38-a van Kép Pont 2 hete volt beteg... Kép

Zsuzsa
zerko

SziasztokKép

Csak pár sor, mert megyek tévézni, most nagyon kell. Álommanónk még mindig szívat, igaz ma csak fél óra volt.KépKép

Amúgy minden ok, csak elég hulla vagyok.

Zsuzsa
Szívesen, bocs hogy csak ilyen későn.
Szegény Zsófi, már megint?Kép Jobbulást!

Maci
Hú, azt hiszem én lenyeltem volna keresztben Apát! Akkor is nagyon mérges voltam, amikor véletlenül megijesztette a gyereket. Pedig tudom, hogy nem direkt volt, mégis az anyaoroszlán sajna előbújt.
De ahogy Zsuzsa írja eb csont beforr.

Holnapig puszika.Kép

Orsi

avocado

Zsuzsa
Köszi a táblázatot, el is mentettem.Kép

Nanda
Köszi a mailt, kipuhatolom mit szólna Karcsi egy ilyen kiruccanáshoz, nagyon jó lenne! Én még ortugáliában szerettem meg a Zara-t, csomó cuccom van onnan, annó szuper fellépőruhákat vettem ott tök jó áron! Jó lenne egy kicsit vásárolgatni megint! És még a Doroty Perkins-t szerettem nagyon.Kép

Most már tényleg pusz.Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitől, hogy így eltűntem, de egyszerűen alig van időm mostanában. A gyerekek napközben egyre kevesebbet alszanak, és gyakran azt is felváltva teszik, így annak is örülni szoktam, ha a háztartást sikerül rendben tartanom a hétköznapjainkon, hétvégén pedig mindig van valami. Persze nem panasz képpen mondom, mert szerencsére az éjszakáink nagyon is rendben vannak, már volt olyan is, hogy mind a két gyerek reggel fél 7-kor ébredt föl, majd evés után még 9 óráig aludtak tovább, cserében viszont napközben nagyon aktívak. Szüntelenül gőgicsélnek, matatnak a játékaikkal, Alina már Tomikától is elvette néhányszor, Tomikának pedig a legújabb felfedezése a hasra fordulás tudománya. Nagyon élvezi, de mikor megunja, sírni kezd, mert még visszafelé nem tud fordulni, de amint a hátára fordítom újra kezdi előlről, és elégedetten vigyorog, hogy ismét sikerült neki. Az étvágyuk is jó, és még mindig csak szopiznak, ha továbbra is lesz tejem, szeretném, ha fél éves korukig ez így maradna.

Felteszek néhány képet, és ne haragudjatok, hogy csak rólunk írtam. Sziasztok!

Vali
cvali

Kép
cvali

Kép
Kép
cvali

Zsuzsa!

Én (Valinak) Írtál? Megnéztem a telefonomban, nincs bejövő üzenetem, mikor küldted el, és mi volt az SMS-ben?

Vali
cvali

Sziasztok!

Csip: szerintem normális!

Annikó: ha ennyi allergiás van a családban, akkor még inkább megvárnám a hat hónapot a hozzátáplálással!

Zsuzsa: Zsófi Kép Hol kapta el? Ekcéma Kép Lehet tudni, hogy mitől van? Nem lehet valamelyik kajától?

Vali: jó hogy jöttél! Gyerekek nagyon szépek! Tomi forgása Kép

Orsi: továbbra is jó súlyban van Gergő Kép Milyen volt az éjszakátok? ZARA meg van már Pesten is két helyen! Kép

Kinga: szia Kép Jó hogy benéztél!!! Gyere sűrűbben, h enged a kismanód!

Maci: fodrász Kép Baleset Kép

Szilvi
lino

sziasztok!

NAgymanó most is lázas, és kicsi hányás is volt, így tuti a torok! Kép
Amúgy az én torkom is sz@r. Kép

Vali: én küldtem tegnap, jó számra, és hiányoltalak! MA reggel is írtam választ! A rsz szerint megkaptad. Én mást nem tehetek!
Babók Kép Forgás Kép Strapás napok Kép

Orsi: tudod, ovi Kép

Lino: belekarmolt. Avval indult!

Nos, most el. NEhéz napom lesz Kép

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Tegnap kapott Kata és Bence oltást,mindkettő belázasodott,úgyhogy nem fogok ma unatkozni.Kép
Pedig úgy jönnék.Olyan jó volt amikor mindenkiről tudtam.Most megint nem fogok tudni visszaolvasni. Kép

Puszi Mindenkinek:Anikó
vakili

Vali
Tündériek az ikrek!Kép

Linó
Köszi az infót, nem is tudtam!!! Tudod merre vannak? Elmennék valamikor!Kép

Anikó
Szegénykéim!Kép Nem irígyellek, nálatok mindig van valami.Kép Kitartás! Mennek a gyógypuszik, ok?Kép

Most el, mert Gergő már nagyon ébredezik. Ő is egyre kevesebbet alszik már nap közben.Kép De azért a babakocsi még nyerő, nem tudom mi lesz a rossz időben.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nagyon eltuntem megint. Kép De nagyon elmentek a napok a sok jarkalassal, csaladlatogatassal.
Jol vagyunk! Lili mar atalussza az ejszakat, de olyan ertelemben, hogy este fel kilenctol alszik reggel 5.30-6-ig, felkel, majd szopizik es nem alszik vissza. persze a papa legnagyobb oromere, hiszen o is akkor kel, igy egyutt ebredeznek. Kép De en azert aludnek meg. Kép A lenyeg, hogy napkozben is alszik delelott es delutan. Most peldaul mar 9 oraja alszik. Szerintitek ez normalis igy? Marmint ez a korai keles? Az, hogy napkozben alszik tulajdonkeppen jo, mert tudok takaritani, fozni stb. Kép
Nincs idom visszaolvasni. Mert mindjart itt egy varrono, megcsinaljak az uj uleshuzatunkat a kanapera. Nagyon hianyoztatok am!

Orsi: Lili volegenyenek sulya! Kép Huha, nem semmi! Kép

Megyek, mert jott a varrono.

Majd meg jovok.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Liv vagyok az őszi babák topikból. Szeretnék kérdezni tőletek valamit, ha nem baj.
Csak az én babám bukik minden egyes szopinál, vagy más is van így ezzel? Hiába büfiztetem gyakran, már az első büfizésnél is bukik, 40-60 gramm után, tehát mindegy, hogy 80-at vagy 180-at eszik, mindig visszajön egy-két adat tej. (Ami érdekes, hogy éjszaka viszont szinte sose bukik, pedig olyankor egyből le is teszem aludni, tehát azonnal vízszintesbe kerül, mégse!)(Volt már hasi uh - nem ezért -, minden rendben volt, de lesz még egy, emiatt is, biztos, ami biztos.) Ha meg csuklik, akkor az első 2-3 csuklásnál főleg nagy mennyiségű tej jön vissza. Van valami ötletetek a megelőzésre? Nálatok mennyit bukik a baba?

Köszi előre is a válaszaitokat, és bocs, hogy zavartam!

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Szia Liv!

Az én 3 hónapos Bencém is minden kajánál bukik,és én rákérdeztem a kórházban.Azt mondták,hogy szigorúan csak 4 óránként kapjon enni és max.6-szor egy nap.Más okosságot ők sem tudtak mondani,az UH-n nekünk is minden ok volt.Ha rendesen hízik,akkor szerintem nincs baj.
Egyébként meg nem zavarsz itt sosem,kérdezz nyugodtan!Kép

Orsi:köszi. Kép Ahogy már Panóval megtárgyaltuk,ahol ennyi gyerek van,ott valaki mindig beteg. Kép

Anikó
vakili

Liv:
az én lányom is sokat bukik. Születése óta! Kórházban is voltunk, de a leletei negatívak, a gyomorszája határ! De mivel jól fejlődik, így csak engem zavar. Nekem is azt mondták, minél ritkábban etessek, de min 3 óránként! És persze szopi közben is büfi!
Most 3/4 órája evett, de még mindig itt bukik a kezemben!
Ő már eszik mást is, az jobban benne marad.
Ha majd ülnek már, meg ha kialakul a gyomruk felett a "kanyar" fél éves koruk után, akkor rohamosan javul. A csuklás sajna nem Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Azt mondta a doki néni Bendegúzra,hogy sokat hízott.Pedig nem is hurkás.

Zsuzsa,elolvastam tegnap a mailt,gazdaság ellenőrzésen,válaszolok ma este.Remélem.
Zsófi Kép
Éjszaka:4-5 napig jobb volt,ma éjjel megint kezdte a virgonckodást.Most fél 5 körül átpakolom mellém,ott még alszik.Csak gondolom,a későbbiekben ez nem lesz túl praktikus.

Maci,én múltkor a saját apukámmal ordibáltam,mert megijesztette Bubit.ha még meg is bökte volna,kirohanok a világból.Igaz,ma reggel én karmoltam le az orrát,de az nem zavarta.

Vali,aranyosak a babócák.Én totál megértelek.Ha nem Anyuékkal laknék,már egy disznóól lenne a házam.

Szilvi,igyekszem jönni! Kép

Megyek,keresek valami gazdasági ellenőrzést,csak tudnám,hol keressem.Minek beadandót írni? KépKépKép

Puszi,Kinga
nyinike

SziasztokKép

Csak gyorsan felteszek néhány képet, többre most nincs időm.
Remélem nem baj, hogy enyi.Kép

ApucivalKép

Kép
Kép

Így ájult ki szopcsi utánKép

Kép
Kép

A pocakot nézzétekKép

Kép

És ez a legújabb túrkált rucink.Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Köszönöm a válaszokat!
Dávid általában 5x-6x eszik egy nap, van, hogy 3 óra után, van, hogy 4-5 óra telik el két evés között.
Volt már egy hasi uh, lesz még egy, remélem, itt is minden rendben lesz.
Köszönöm még egyszer. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok Csajszik!

A tegnapi oltást Katám hősként viselte,meg se nyikkant,Bencuskám meg nagyon ordított.Kép Bencének nem sikerült kúpot beadni,mert kétszer próbáltam,de 5 percen belül akkora csomagot csinált,hogy tuti nem maradt benne semmi. Kép Így éjszakára belázasodott Ő is és Kata is,szerencsére a Panadolra reagált.
Megvolt a hivatalos mérlegelés is,7330 gramm és 62 centi.Az ottani védőnő (nem a sajátunk) csak nézett nagyokat,hogy még csak 3 hónapos. Kép
A mai nap nem is volt olyan vészes,Bencus nagyon sokat alszik,keveset eszik,úgyhogy főztem is,játszottam is Katával. Kép Meg vagyok magammal elégedve.Kép

Tudjátok,én visszafelé kezdek olvasni,így csak az utsó hsz-ra tudok reagálni.

Rita:Bence nem alussza át az éjszakát,mégis minden reggel fél 5-5 körül kel. Kép Utána már nem nagyon alszik vissza.

Orsi:képek Kép Milyen nagyfiús cucca van Mókuskának.Nagyon vagány! Kép
Mi az a ZARA ? Kép

Zsuzsa:Zsófi Kép Szegény nem sokáig volt egészséges.Jobbulást Neki!!!
Torkod Kép

Vali:képek Kép Főleg a közös kép gyönyörű!!!
Forgás Kép

Maci:biztos vita lesz,de én nem bántottam volna a páromat.Én is "bántottam" már akaratlanul is Bencust.Szerintem elég lelkifurdija lehetett enélkül is. Remélem nem bántottalak meg a véleményemmel.Jobban vagy egyébként?

Panó:síelés Kép Rita nem fog? Az én Bencém is sokat alszik ma.KépSok puszi Nektek!

Soraya:boldog névnapot Martinnak!Kép

Bocsi,mennem kell!

ANIKÓ
vakili

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi jókívánságokat!Kép

OrsiKép
Nagyon édes ez a nadrág! Nekünk is van egy farmer, de az sajna nem gombolható a lába között úgy mint ez, de a lényeg, hogy nagyon tündériek benneKép

ZsuzsaKép
ZsófiKép Szegénykém, épp, hogy kiheverte az előzőt most meg megint??Kép Jobbulást neki!

PanóKép
Már én is akartam kérni a táblázatot, mert sose tudtam kinek mennyi idős a babája, kösziKép

Voltunk ma dokibácsinál 3 hónapos státuszvizsgálaton (súlymérés, hosszmérés, fejkörfogat, mellkas körfogat). 60 cm már a picurkám és 5800gKép Megdicsérte nagyon a doktorbácsi, mondta, hogy nem látszik, hogy három héttel előbb született, sőt többet is produkál, mint kelleneKép Tudtam, hogy kis ügyeske, na de ennyireKép

Én sajna elég szarul vagyok, ugyanaz, mint egy hónappal ezelőtt a nagylánysággal kapcsolatban.
Beszéltem a dokimmal, hétfőn megyek hozzá!
Légyszi szorítsatok nekem nagyon, nem akarok semmi macerát (kórház, küret..stb.). Jó tudom nem kívánságműsor, de remélem, hogy "csak" hormonális.
Egyébként olyan szinten megy a dolog, hogy szerda óta ki se tudok mozdulni a leányzót is csak a teraszra rakom ki, mert ha nem vigyázok eléggé akkor óránként öltözhetek átKép (a kórházi tena bírja egy órát, ami ugye felér egy pelenkával)
A délelőtti dokilátogatás közben is imádkoztam, hogy csak most ne öntsön el az áldás....Kép

Liv
Csuklásnál sajnos nálunk is jön mindigKép

Puszi mindenkinek:
Melinda
Bnm

SorayaKép
Boldog névnapot a picurkánakKép

Melinda
Bnm

Sziasztok!

Elnézést, hogy megint eltűntem egy kicsit, így most lehet, hogy nem is emlékeztek már rá amire én még most írok.

Zsuzsa rejtvényére visszatérve: van egy Sherlock nevezetű játék (program) az pontosan ilyen feladatokból áll.

Kriszta: felajánlottad, hogy beszerzel esetleg valamit amit itthon nem lehet elérni. Én lehet, hogy majd egyszer kihasználnám a lehetőséget, szeretnék egy Bleyer aerobik cipőt, de itthon nem forgalmazzák.

Chello: még a gyógyszerre visszatérve: ha tovább szükség lenne rá, mint amennyit sikerült betárazni, gyógyszerészek tudnak csinálni tablettából emulziót, tehát meg lehet valahogy oldani az utánpótlást. Valamit biztos, hogy ki fognak majd a kórházakban is találni, mert refluxos babák valószínűleg lesznek a jövőben is.

Linda: csak most olvastam a torokgyuszit, remélem azóta Dani jobban van, további gyógypuszikat küldök én is

Mucska: nekünk fodrászra még egy darabig nem lesz szükségünk

Kriszta: tényleg hosszúra nyúlt amíg jöttem, ráadásul mostanában minden este elaludtam a tévén
Odakint külön kimegy a népszámláló? Nálunk a kórházban veszik fel a gyerekek adatait. Vagy az egész családot megszámlálták?

Orsi: Marcell is koszmós volt, én nem vattapamacsoztam a fejét hanem fürdés előtt öntöttem a kezembe olajat, bedörzsöltem, majd egy puha sörtéjű fogkefével óvatosan megkapirgáltam a fejét. 3 fürdés alatt lejött.

Vali: babák édesek

Elnézést, egy kicsit lélektelenre sikerült a hozzászólás, pedig a képeket megcsodáltam, a betegekért aggódok és sok-sok puszit küldök mindenkinek, csak nsgyon igyekeztem, hogy végig tudjam olvasni.

Jerry
jerry

Mivel holnap valszeg nem tudok jönni (kivételesen) Kép
EZÚTON KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT LINONAK ÉS NANDÁNAK!!!! Kép Kép Kép

Anikó
vakili

Jerry
Köszi szépen!!! Ez sokkal jobbnak tűnik, mert mindig elfelejtem bedunsztolni, viszont ez így egyszerűbb. Akkor már csak egy jó kis fogkefét kell beszereznem hozzá.Kép

Holnap én sem tudom, hogy tudok jönni, így én is boldog névnapot kívánok Linó és Nanda!

És mindenkit puszilok.Kép
PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Enyém az arany? Kép
Megyek ma börzézni,remélem ez jobban sikerül,mint a múltkori. Kép

Szép napot Mindenkinek:Anikó
vakili

Mi van lányok? Mindenki eltűnt?Kép
Megint elolvastam egy adagot,próbálok írni,ha hagyják.

Bori:köszi a táblicskut! Kép
A suliban megkérdezte egy anyuka,hogy mi a célom Bencus kinőtt ruháival,és Ő megvette az összeset. Kép Közben már az egyik óvónéni is pályázott volna rá,de későn szólt. Kép
Jó idejük volt a gyerkőcöknek a kirándulásra.Katáék madarat gyűrűztek.(Vagyis ők csak nézték.) Kép
Újabb áldás??? Kép
Nadrágok Kép De jó neked,rám egy sem jön fel.Kép

Lino:De ügyes vagy,már karácsonyi ajándékokat vásárolsz? Nekünk is el kéne kezdeni.Te hova mentél? Még ötleteim sincsenek,és olyan sokan vagyunk.
A Te párod is elutazik? Kép
Mikulásra oltást kértetek a gyerekeknek?Kép
Ezt az őszi szünetet olyan felháborítónak tartom az oviban.Jó,hogy mi itthon vagyunk,de aki dolgozik?! Az ügyelet meg olyan szar a gyerkőcöknek.Kép
Örülök,hogy mind jól vagytok!!! Kép
Bencus lába és Kata karja is jól bedagadt az oltástól.Kép De gyébként jól vannak.

Linda:hogy van Dani???

Orsikám:biztos,hogy nem megyek holnap Kistarcsára,pedig jó lett volna talizni. Kép
A Kengurus akció Újpesten csak 14-ig van!!!

Zsuzsa:meggyógyultatok? Jók a Kim Anderson képek is,de nekem a babás Anne Geddes marad a kedvencem. Kép

Lujzika:Csak most olvastam. Kép Biztos lemaradtam valamiről,csak olyan szomorúnak tűntél.Azért ugye jöttök ide is? Kép

Ildikó:Esti torna. Kép Kép Kép Igen,jól gondoltad!
Tejfölös ubisali: nyammmmm. Ilyet mi ehetünk?

Zita:Ádámnak szülinapja volt? Akkor Isten éltesse nagyon sokáig!!! Kép

Panó:Nektek milyen volt az oltás? Nekünk csúnya nagy csomó lett és piros is! Kép Peti már megkapta a 6 évest? Ő hogy viselte?
Képzeld nekünk már fel kellett iratkozni a suliba!24-én megyünk felvételi beszélgetésre.

Kisdió:tejcsi ügy! Kép Ügyes vagy!

Hát,eddig jutottam. Kép

Swen:Rólad nem olvastam.Kép Hogy vagytok? Puszi-puszi!!! Kép

Többieknek is forró csók!

Anikó
vakili

Sziasztok!

köszönöm mindenkinek a biztatást tejcsi ügyben. tegnap még azt írtam volna, hogy alakul, de mára sajnos megint elapadt a forrásKép Pedig már azt hittem, hogy beindul a tej. Azért bizakodom változatlanul. Végül is még csak egy hete rossz nagyon a helyzet tejügyben.Kép
Sajnos újabban nagyon sokszor és sokat bukik Ákos. Néha előfordul, hogy sugárban jön, mintha hányna.Kép De jókedvű, nem lázas. Olvastam, hogy tizenvalahányhetes fiúknál szokott kialakulni az a betegség, amikor a gyomor és a vékonybél kapujában az izmok nem jól zárnak, ami bukással jár. Remélem nem erről van szó. Szerdán mindenképpen beszélek a doki nénivel. (De sajnos, sokszor jobban tudom a dolgokat, mint ő...Kép)

Zsuzsa: Zsófinak jobbulást!

Nanda: kösz az infót. Dec. 2. hétvégéjén kiruccanunk. (Remélem el is intézzük a karácsonyi bevásárlást. Bár, ahogy Apát ismerem...Kép)

Vali: édes ez a két gyerkőc! Kép

Anikó: Remélem túl vannak az oltás utáni lázon a Manók!

Melinda: hétfőre megy a szurkolás!Kép

Csütörtökön ettem egy kis sóskát (terhes főzelékKép), és tegnap reggel Ákos kakija ugyanolyan zöld volt, mint a sóska. Párom kérdezte is, hogy biztos nem adtam a gyereknek kanállal sóskát?Kép
Ákos ugyan 3,5 hónaos, tegnapig esze ágában sem volt bármit is megfogni. Tegnap az új játékokra rácuppant! És emelgeti a Dadoo-t is!Kép

Lányok! Hol vagytok? Mi ez a nagy eltünés? A topic még ugyanaz!!!Kép Vagy indítottak egy másikat, amiről én nem tudok?Kép

Az íróasztalhoz azért jöttem, hogy letöröljem. Aztán itt ragadtam. Apa meg az ágyon fekszik "kirázom az ágyterítőt" címszó alatt.Kép Szóval takarítunk.Kép

Tessék írni!

Kisdió

Kép
kisdió

Orsi: jó a turkálós ruci!Kép

Kép
kisdió

Sziasztok!

Anikó!
Beni oltása nem lett piros, nem is látszik a helye. Peti tavasszal kapta a 6 évest, neki se dagadt be, de állítólag nagyon fájt a keze utána. Még másnap is nekem kellett öltöztetni, mert nem bírta rendesen felemelni a kezét.
Milyen suliba fog járni Kata, hogy felvételizni kell? Én még azt sem tudom Petit hova írassam be.
Rita még nem síel, talán majd jövő télen. De őt is visszük!

Jerry!
Nem lesz kép a sárga hajadról?
Igyekeszem a borító másolással, csak valami mindig közbejön.

Lino, Nanda!
Boldog névnapot!

Melinda!
Hétfőn megy a drukk!

Hú, most mennem kell, pedig még folytatni akartam.

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Sziasztok,

Szilviákat jöttem köszönteni, Lino, Nanda, boldog névnapot! Kép

Puszi
SorayaKriszta
soraya

Visszajöttem, Rita feldugott az orrába egy gyöngyöt, de szerencsére ki tudta fújni. Remek ötletei vannak, eddig sose csinált ilyet.

Kisdió!
Ákos bukása Kép
Beni is kakilt egyszer zöldet, de nem emlékszem, hogy akkor ettem-e sóskát. Ő is elmúlt már 3 hónapos és még nem fog meg semmit.Kép
Jó takarítást nektek!

Rita!
Örülök, hogy Lili újra megjavult!

Orsi!
Aranyos Gergő nacija.

Na most meg Beni nyekereg.

Panó
panó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?