Sziasztok!
Na azért ez a felülés nem olyan felülés ám
Kata megkapaszkodik az ágy rácsaiba, és felhúzza magát, és szegénynek olyankor jó nagyot koppan a buksija. Most végre elaludt, pedig eddig csak 20 percet aludt ma.
Ildi: nagyon szép a nagylányod! Meg a kicsik is
Mostanában Nóra is egész konszolidáltan viselkedik Katával, sőt, de ez azért nála elég kedv függő. Laura katalógus olvasása
Mi most mindennap a Mikulásnak írunk, hogy mit is szeretnénk kapni
Nóra meg csak addig lesz bátor, amíg meg nem kapja a szurit szegény.
Zsuzsa: nem tudom mit küldtél tegnap, mert a levelezőm eltávolította a mellékletet. Köszi a híreket Kingáról. Lemaradtam, mi van Edina szemével?
Kisdió: továbbra is drukk a tejnek!!!
Annikó: ha lehet, én nem adok neki 6 hó előtt más kaját, mint tejet. A másik kettőnél ez már bevált, most se változtatok rajta. Szvsz ha egy babának nem adsz mást, akkor nem hiszem, hogy más ízekre vágyik. Persze ez csak az én véleményem, nagyon sokan itt is máshogy csinálják, mert nekik úgy a jó. Viszont úgy vagyok vele, hogy nem kockáztatok vele inkább.
Swen: na azért
Kata ma elfelejtett kakilni 5kor, azóta viszont már 4 menetben pótolta. Még jó hogy itthon felpróbáltuk a nőcis ruhát, mert vihettem is vissza kicserélni nagyobbra.
Kriszta: várom
Gyors fogkibújást!
Bori: jó utat! Fogorvost Lili szereti
Meg Nóra is már, mert neki nincs baj a fogaival
Süncsi: boldog hófordulót!
Remélem mihamarabb nátha nélkül maradtok!
Orsi: Gergő súlya
Mucska/Andi: köszi a fánkot
Nalika: hát Kata nem viszi túlzásba, 530 g-t hízott 5 hét alatt. Most 6590.
Nanda: Maya ovi
Pelenka-nélküliség
Üveges volt? Én is imádom a H&M cuccokat. Zara-t még nem ismerem, pedig van itthon is több.
Szöszi: két gyerekes lét
Amit írtál az átjött, viszont tök üres levélként
Balázs hogy van? Ma délelőtt jól meghurcibáltam katicát, félig már végeztem a karácsonyi ajándékok vásárlásával
Timi: banán
Közös séta
Linda: továbbra is sok gyógypuszi!!!
És boldog hófordulót!
Pussz:
Szilvi