Ruzicsky, sajna épp nem voltam itthon, ezért nem tudtam időben válaszolni. végül elmentél kismamaklubba?
Ancsi, remélem minden oké nálad. A rendelő a Vahot u. 1-ben van, holnap du. 14-19 óráig az én dokim (Faludi Pál) rendel. hozzá nyugodtan mehetsz. a vérvétel is ugyanott van, a Vahot utcában. akár azonnal leveszik tőled a vért, de nem hiszem, hogy még aznap mondanának eredményt. viszont már a doki is tovább segíthet. biztos jobb lenne, ha nem izgulnád végig a hétvégét, és holnap mindenkép megnézetnéd magad.
Neet, a szőr miatt ne izgulj, akár "bundásan" is bemehetsz a kórházba, ott is segítenek, ha kéred, vagy esetleg még lesz idő vmi szőrtelenítésre. én se izgulok, mert már rég nem látom a szőrömet, hihi. én a vizes borotválásra esküszöm, mondjuk jó edzett bőröm van
- érdekes, hogy a szőrtelenítő krémeket meg nem bírja.
az NST-re meg az UH-ra én is egymás után járok, még a jövő héten is kell mennem. szerintem senki nem volt még annyiszor UH-n, mint én. nézegetik azt a folyadékcsíkot a babánál meg a kzs-t.
Pipocska, igen, ez az az édeskömény tea, amit a hasfájós babáknak is ajánlanak. állítólag az is jó, ha te iszod szoptatás alatt, mert átmegy a tejbe. mindenesetre nekem is nagyon jól esik.
Ildi, csak vicceltem azzal a szülésindulással. bár most is épp fájásaim vannak, de csak jóslóak, vagy ki tudja? egyszer majd csak lesz valami
a vajúdó olajból icipicit csináltam: 10ml jojobaolajhoz (bázis) cseppenként adtam ylang-ylangot, fahéjt, jázmint, muskotály zsályát és egy icipici (2 csepp) rózsát. de tehetsz bele még akár gyömbért, cédrust, vagy rozmaringot is - ami szimpi. a derékmasszázshoz az olajat megcsináltad már?
v.