Lányok, köszi a dícséreteket, csak úgy hízik a májam
Eszty
Ne lepődjön majd meg a férjed, mert először nem mehet be veled. Csak akkor csatlakozhat a neked szurkolók és segítők népes táborához, amikor te már a borotváláson, beöntésen és a doki vizsgálatán túl vagy. Legalább is nálunk ekkor hívták be a folyosóról.
És még egy tipp, de ez már a páromtól: a párod pisiljen otthon, mert a folyosón csak női budi van
Őt pont rajtkapta a dokinénim, amikor kilépett az ajtaján - nem bírta szegény tovább a folyosón várakozást, és a természet hívó szavának a női wc-n tett eleget. Igaz, hogy utána már eszébe sem jutott bent kimenni
Sapiból elég a vékony, végül is épületen belül marad a babó. Csak nem oson el vele egy első látásra szerelmes rokon
Amire még fel kell készülni, az a villámevés
A takinénik behozzák a kaját (és főleg az ebédre vonatkozik), kimennek a szobából csak hogy újra bejöhessenek és megkérdezik: Kismamák, ettek már?? Egyenek gyorsan, mert az osztályos főnővér minket vesz elő, ha megint kint maradnak a tányérok!!
A szöveg minden nap ugyanaz
A reggelire kapott 3 zsemle pedig tartalmazza a vacsorára kiadott zsemlét is!
Lau
Nekem nagyon jól jött, hogy egy szobában voltunk, nagyon örültem neked. Ha korábban nem találkoztunk volna, akkor is feldobódtam volna attól, hogy ismerlek a netről, na de a Margit-szigeti zabapartink utánk már tudtam, hogy mire számíthatok. Titkon reménykedtem is egy kicsit a találkozásban, igaz, hogy én úgy terveztem, hogy Te a rendes terminus szerint szülsz, én meg később
De így is jól jött ki, hogy mindketten egy picit előbb gondoltuk meg magunkat!
Egyébként úgy vagyok a várandóssággal, mint Te, már én is alig várom, hogy újra baba lehessen a pocakomban. Szerencsére Boti még csak az első lurkónk, így ketteske jöhet jó hamar, de azért egy évet a szervezetemnek is kellene pihennie
Megyek, mert egyeskét etetni, fürdetni kell!
Csirkesz