Sziasztok.
Ezer éve...
Olvasok itt sokszor, csak már írni semmi időm nem marad.
Pancsi,
a privinek már párszor nekiindultam, de nincs elfelejtve:-)
Remélem minden rendben veletek, ne hagyd, hogy kihasználjon aza a gyerek...
Pocakosok!
Nagyon drukkolok nektek, csak kitartást, ne sürgessétek, majd jönnek a babák ha akarnak. Egyébként úgy veszem észre, hogy ebben a kórházban mindig nagyipar van!!!
Beöntést én burokrepesztés előtt kaptam, nem is hallottam olyanról, hogy utána adják...a beöntés egy előkészítés, mint a borotválás is, szóval Pancsi a doki volt a hibás. Szegénykém sz.r lehetett...
A szülőkerekes szobában szültem az ikreket, megnéztem közelről, de én nem kívánkoztam volna bele. Egyszerűen nem is lett volna időm belemászni
kicsit olyan majomketrec kinézete van.
boo,
szerintem egészen addig tolhatod a vásárlást, amíg "fitt" vagy. Amint érzed, hogy kezdesz elnehezülni, akkor már érdemes a főbb dolgokat beszerezni!!!
Nekünk van egy eladó babakocsink, ha nem találsz olyat árban ami jó akkor csak szólj. A fiamnál alig használtuk, az ikrek meg nem férnek vele...
. Fiúnak való mert világoskék. ABC Design Turbo4, de nem Turbo 4s!!!
Piroska,
gratulálok Mendelhez, majd mutasd meg nekünk is!!!
Mi velünk a helyzet változatlan, Boti teljesen káó, az ikrek pedig úgy híznak, mintha pumpálnák őket. A kislányom meg egy mormota, nem hogy átalussza az éjszakát, de úgy kell 9kor felkelteni, nem tudom meddig aludna!
A kisfiú nem ő annál jobban szereti a hasát.
Szép napot mindenkinek! Jövök ha tudok, de olvasok azért.
Szilvi
Szilvi