Sziasztok
Kicsit raerek mert Marikat farasztja Alex
Elhoztam a babokat es csuda helyesek
Sasha
No comment,amit mar akartam leirtam mailben
Nem veszlek ki a listabol mert kotelezo jonni
Lista Gumicukornak
Nyuszi+Emike(vakond)+Danny+Apa
Ilke +Lili(maci)+Balint+Apa
Mano +Emma(tehenke)
Beszti +Beni(tehenke)+Natan(vakond)+Hanna +Apa
Judy +Gergo(maci)+Gellert+Apa
Gumicukor+Dani(kisvakond)+Apa
Magdi+Nori(Maci)
Szilcsike +Szilvike(tehenke)+Tomi+Apa
Conti +Betti(cica)
Banyoci+Gyurci(tigris)+Apa
Kataa +Alex(tehenke)
Szilvi+Timi (cica)
Sasha+Gabi(kutya)
Dec8+Hanna(zebra)+Apa
Forti+Levi(cica)
Pszi+Balazs (vakond)
Halacska+Anna(cica)
Pemeske+Greta(cica)
Panda+Adam(kutya)+Noemi(cica)+Apa
Parazita+Solymi(vakond)+Apa
Pucur+Dori (maci)
Agi+Petra+Oliver+Apa
Banyoci
Gratula a latottakhoz,szep meret
Alex 5 hete bolcsis,egyszer kohogott egy kicsit de pont hetvegere esett.Ugyhogy meg nem hianyzott egy napot sem
IGazad van ,szerintem is eleg drag a vetito,nekem emgvan arossz regi gepem,marcsak javito helyet kene talalni
Rit
Dec8 linkjen lathatod,ezek FP jatekok
Lattas mar nalunk sezrintme az alatkerti vonatot,na olyan a tobbi is
Nekunk babajatekokba is voltak ilyenek,de mar eltettuk oket
En ugy vagoyk vele hogy jo minosegert megeri fizetni
Plane hogy kint fele aron is vannak
En is csodalkoztam ezen,mert en mindgi csiniben viszem,sosincs melegitoben,mindig vagy kantaros gatyo vagy sima van rajta
Egyebkent a western feher vagany ingje meg jo ra,azt vittem a mega kotott kek-zold mellenyet,vajszinu nadraggal
Ezeket egy vasarnapon is hordja ugyhogy nem idegen neki
Nekunk sincs ez a gagyi fenyes oltony cucc
En meg sem kerdeztem,de lehet hogy akkor csoport kep is lesz.Azt mondtak 200 ft /kep es 2 het mulva lesz meg
mar alig varom
Mano
kezdesz rabeszelni az oltasra,szoval a eleg drneninek szolni
ugy vagoyk vele minek szenvedje meg ha nem muszaj
Majd megkerdem a drnenit mi a velemenye
Gumicukor
Alex nem sejpit ,es ugy orulok mert a rossz beidegzodeseket nehez aztan korrigalni.Talan azert mert viszonylag keson kezdett beszelni
Remelem ez nem fog valtaozni,mert olyanrol is tudok hogy kesobb kezdte el a gyerkoc
Mi felvaltva Dm es Liberozunk,mikor mi van epp a kozleben,EN ugy vettem eszre dm-es kicsit kisebb mert nagoybb meretet kell belole vennem mint a Liberobol
De egyebkent majdnem ugyanaz
Takritas:Hat igen amig mi is masfel szobaba laktunk ugy konnyu volt takaritani,de most mar tobb es mivel mindem uj
(meg hat en elegge tisztasag manias is vagyok
)nem akarom hogy kosz legyen.Csak heti 1* takaritok de akkor alaposan,persze naponta is vannak dolgok
Amig dolgoztam is igy volt,babasan is ,csak most van aki rogton leamortizalna a lakast,akit persze imadok
Judy
Szep sulyban van Gergo
Hat gyujtom az ilyen infokat,hatha nkeme is egyszerubb lesz legkozelebb
Meg mindig van a borproblema?
Szerintem ugyis kenocsot adnak ra ttol meg lehet szoptatni
Nyuszi
Volt nalunk is valogatas nyar vege ota,teljesen ketsegbe estem hogy alig eszik,mi lesz igy a vitamin bevitellel,mert valogatott is.Na a bolcsi ota minden johet es a gyumit meg nagyon sokat eszik
Varj hatha csak egy idoszak nala ez
Igazad van sokan kikoltoznek aztan kenytelenek mindenert bejarni,pedig ez igy nem jo
Es az iskola is gond,merthat egy videki is lehet jo de ha valami speckora karod iratni az csak bent van pesten.A jo levego az elonye viszont a napi utazas meg a hatranya
Hat igen tenyleg alkat kerdese ki mennyit bir,en mindig is bevallalos voltam,bar sosem voltegyseru,de csakazertis bebizonyitottam hogy minden megy egyedul
A munkaban is 110%-ot teljesitettem,az most meg ugyerzem ez jott arra hogy minden ok legyen itthon,fozes,hazimunka,gyerek ,es meg en sem legyek egy csavarokkal alvo faradt feleseg
Pedig nem konnyu,de evek soran belejottem,kettovel mar nehezeb lenne,ezert is kell varnom a tesoval.Ha anyu tudna segiteni,akar holnap is johetne a masodik
7 orat alszom ejjel,es koszonhetoen a biomatracnak,szuperul kipihenem magam
Halacska
Koszi,gondoltam hogy nem lesz azert olyan olcso
Csak ilyenkor kerdem en, hogy a nalunk gazdagabb orszagokban meg miert ??
Conti
Ha ott lehetsz vel akkor miert ne mehetnel oda ha hiv.Ha nekik ez a beszoktatasi rend akkor nem gaz
Holnapra meg tobb pozitivumot
Pusz
kataa