Szervusztok Kismamák!
Mamacica, szia! Örülök, hogy jobban vagytok és hogy jelt adtál magadról.
Zsu26! Szerintem felettébb bátor vagy, hogy így "egyedül" nekivágsz a dolgoknak. Én mindenképpen hívnék valakit, aki bekísér a kórházba. A kórházi cuccokat pedig jóval elõbb össze lehet már készíteni, én dec. 6-ára vagyok kiírva, és már most megvan a fele. Jééé, így utólag látom, a többiek is majdnem ugyanezt írták, a többihez (vizesedés) én sem tudok sajna hozzászólni.
A házassági anyakönyvi kivonatot mindenképpen vidd be, a babaruha szerintem kórházfüggõ. Melyik kórházba mész?
Eszter, szija! Beja szül majd a MÁV-ban, de õ kicsit késõbb. Azért feltétlenül gyere még, ha tudsz, úgy szoktam örülni a régieknek (is)!
Kata007: Szeretnélek megkérni, hogy javítsd ki a táblázatban a kiírás idõpontját. Ugyanis nálam az UH-k alapján kb. 10 nappal fiatalabb a baba, mint gondoltuk. Így nem nov. 28-án, hanem várhatóan dec. 6-án fog megszületni.
Egyébként a dokim szerint elkezdett kinyílni a méhszájam, tehát nem lesz szerinte gond a tágulással, következésképpen nem lesz nehéz a szülés. Hát, úgy legyen.
Köszönöm, ha javítasz!
AndiV: Nagy-nagy gratula nektek, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Norci! Én egyszer sem hánytam, de tudnod kell, hogy teljesen együttérzek veled.
És panaszkodj máskor is, már attól is jobban leszel. Ja, és nekem a legelején a dokim azt mondta, hogy ha hányni fogok esetleg, akkor a MagneB6-ot szedjem, az jó émelygés ellen.
Ágci! Köszi a TB-s információt!!!
BMárti! Érdekes, mi is a bútorral keztük a vásárlást...
Méghozzá a múlt héten, ami nekem a 35. hét volt! Mi sem kapkodtuk el.
Pucúr, szija! De jó, hogy újra közöttünk vagy!!!
Mégegykata! Az elsõ CTG-t szerintem kb. 5-6 héttel a szülés elõtt csinálják, tehát neked a november 26-a teljesen jó.
HPetra! Melyik kórház ez, ahol csak úgy rádförmed egy orvos? Ez olyan bunkó dolog! Nekem eddig egyébként minden UH-n elmondta a doki, hogy mekkora a babóka. Illetve kaptam utána egy papírkát, amin feltüntette a vizsgálat eredményét.
Ja, mégvalami! Régebben "megbeszéltük", nem tudom, emlékeztek-e, hogy kiírjuk a nevünk után, hogy hányadik hétben vagyunk. Így nem kell mindig keresgetni a táblázatot. Nem kellene visszatérnünk ehhez a szokáshoz?
Na, mára eldugulok, sziasztok: Laura36