Nikcsi
Hát mi aztán rokonlelkek vagyunk soxempontból...
A gatyódat nem figyeltem, egy hajtogatós derekú (talán) farmerra emlékszem... Ez egy fekete, szabott (nem hajtogatós derekú) kordbársony, és tényleg nagyon szeretem.
Anyai hangsúly: szinte hallottam, ahogy írtad!
Nálunk dettó! Ha 1-2 napig nem jelentkezem, akkor "Már nem tudtam mi van veled..." olyan szemrehányó hangsúllyal, hogy szinte hallom mögötte, hogy tőled-akár-fel-is-fordulhatunk... Brrrrrrrr...
Most is sikerült felhúznia, UTÁLOM hogy egy időpont-egyeztetésből óriási sértődést tud rendezni. Szinte kikéri magának, hogy rajtuk kívül is van életünk...
Robogó: a gyönyörű nászutunk két hetéből egyet kötésben-gipszben töltöttünk a robogózás miatt. Nem bántuk meg, mert olyan helyekre jutottunk így el, ahová szervezett úton nem, de azért azóta inkább nem ülünk motorra. Marad a jó öreg autónk.
Laga
Én sem rajongok a "batár-bugyikért" (pláne az embör tud kimenekülni a világból tőle...
), de most a régiek nem kényelmesek. Másrészt többen is javasolták (pl. a védőnő is), hogy egy megfelelő kiképzésű bugyi segít a pocit tartani, és nem nyúlnak ki annyira az izmok. Persze gondolom akinek kockás hasa volt a terhessége előtt, annak erre nincs szüksége, de én attól igen messze voltam!
Ja, és az árakhoz csak annyit, hogy ami esküvővel, terhességgel, kisbabával kapcsolatos, az sok helyen helyből beszorozzák 2-vel...
Anya kérdés: félek, hogy csúnya csatáim lesznek anyámmal nevelés ügyileg, és amekkora lelkem van, még én is fogom rosszul érezni magamat emiatt...
Kiköltözés: tényleg jó lenne valami Buda-környéki településre kiköltözni, de addig ez reménytelen szerintem, amíg mindenhonnan 2×1(!!!) sávos utak vezetnek be a városba, és a tömegközlekedés az itt járó buszt vagy a napközben óránként járó vonatot jelenti. A szentendrei HÉV vonala jobb volna, bár az egy vicc, hogy este 40 (!!!) percenként jár.
Zsuzsa99
Örülök, hogy jól vagy! Kellemes pihenést!
Nagyik: anyám évek óta otthon dolgozik, szóval eléggé úgy osztja be az idejét, ahogy csak akarja. És tényleg mindent meg is tesz értünk, a családjáért, csak a műsort rossz néha hallgatni, amit előad hozzá. Illetve rettenetesen erőszakos, legszívesebben mindannyiunk életét ő irányítaná...