Csodálatosan szép jó reggelt!
Mirci,
ugyan már, még nekem se jutott eszembe a névnapom, amíg reggel fel nem köszöntöttek
A férjemnek meg ma szóltam, hogy tegnap volt!
Kaptam egy ölelést és ennyi
Korenka,
igen ma már rendesen beindult a mesim, sőt... ma meg ezért nem megyek el otthonról
A párom is iszik vörösbort, minden este egy pohárral. Egy éve kezdte kb. mert olvasta hogy jó valamilyen bajára -tán koleszterin?- meg egyébként is egészséges.
Mirci,
és ha ilyen felfázásból eredően nem lehet bébi, akkor azt hogy derítik ki?
Amúgy olvasgattam most, tényleg lehet a havi előtti barnázgatás az alacsony sárgatest hormon miatt. Én most úgy vagyok vele, hogy várok kicsit, hiszen folyton változott az elmúlt 1 évben, lehet magától helyrerázódik 2-3 hónap alatt.
Szerintem tényleg lehet benne valami, hogy esetleg tudat alatt szeretnék még egy kis időt magamnak, Pálmi szeptember óta bölcsis, azóta érzem, hogy végre "kiszabadultam" kicsit, szeretném még élvezni egy csöppnyit, hogy úgy tényleg azt érezzem, hogy kipihentem magam, "éltem" egy kicsit. Szerintem utána helyre fog állni a havim és jöhet a bébi.
Bercsi,
nagyon érdekes! Génállomány kirajzolás, nahát! Szuper! Kíváncsi vagyok!
De, nálam is így megy, először körbejárom a dolgot, mielőtt bármibe belekezdek, először utánaolvasás a neten...