Új privát üzeneted érkezett!

nikiee:
Gomba pörkölt nokedlivel. :) Grat. a laptetőhöz...bár, te már nem vagy rászorulva. :D :D :wink:
malna ma nagyon leköti magát ezzel a vonalzó állítgatással. :D :D Nagyon punnyad mindenki... :roll:
Veonika...jelentkezni ám a doki után! :roll: :!:

Kép

Kép
mirci09

Mirci: Bocsi, de most nem is néztem mikor jön a laptető... éhes vagyok, de semmire nem mondanám, hogy na ez most jól esne... hamburgert mégsem ehetek mindennap. :?
Bekukkantottam, mert most van egy pici üresjáratom, reméltem, hogy Veronika jelentkezett már, de még nem jött...

Nagyon ráérek... :) most néztem Február közepén érünk el oda, hogy amikor kijövök a melóhelyről még világos lesz...

nikiee
Budapest XI. kerület

Szánom-bánom bűneimet, de nem mentem dokihoz :oops:

Egész nap annyira görcsöl a hasam, meg sincs kedvem mozdulni. Mostmár tényleg tutira megjön. Ezt mondogatom negyedik napja :lol: De most már tényleg :)

Vezetni se mentem :roll: Lassan pedig össze kellene szednem magam, mert 4-kor kell indulnom a gyerekért.

Kép

Kép
sz.veronika

Tényleg nagyon ráérsz. :D :D :D Én is utáltam, amikor sötétben jöttem és sötétben mentem dolgozni. Mióta itthon vagyok, nem várom olyan kétségbeesve az óraátállítást. :D Csak ne essen...

Szerintem Veronika kb. most van dokinál...kérdés, hogy mennyit kell várnia. :roll:

Kép

Kép
mirci09

Niki,
na azt én már nagyon várom! De jó, hogy kinézted :) Olyan rossz, hogy bölcsi után csak jövünk haza, mert már sötét van. Tavasztól őszig (óraátállításig) tök jót császkáltunk minden nap még játszótérre,stb...

Kép

Kép
sz.veronika

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
Király...
Szerintem már nem is fog megjönni.... :roll: :wink:

Kép

Kép
mirci09

Közben e-mailezgetek a főnökömmel, de tudom paralel csinálni a kettőt. :) Minden nap 1-2 perccel hosszabbodnak a nappalok (reggel és este is).

Veronika: Máskor is szokott neked ilyen lenni, hogy ennyit barnázgatsz a mensi előtt? Sajnálom a hasfájást :(

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:Csak nehogy a főnöködnek is beillessz egy vonalzót :D
korenka
Szár

Ez a barnazgatas is vmi hormonalis ugy nem Veronka?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

A mehecskeim atrapultek az almasba, hatha ott ......

malna5

Korenka: Nem, arra vigyázok! :) Szép lenne, bár tudja, hogy próbálkozunk, de azt még nem, hogy sikerült -e :lol:
Hoppá, egy tömeg email jött ....megyek, de jövök még vissza, nem elmenni!!!

nikiee
Budapest XI. kerület

repkednek a méhecskék....
vonalzó állítgatás...
gombapörkölt...
emilkék...
és csillagállás...

:) ez ám a változtos topik. juhhhhhééé :) örülök neki, hogy mindenről tudunk fecsegni.
én a napokban annyira nem, mert beszámolót írok.
:(

egyébként ma este megyünk genetikushoz.
ha érdekel benneteket majd leírom mit is hallottam tőle.
Vendég

... ja... egyébként eldöntöttem.
mivel nem gyógyszerek, hanem természetes füvek, bokrok és cserjék, így tutter nem csinálnak bajt.
tehát iszom és szedem.
Vendég

nikiee:
És azt tudja-e, hogy fórumozol munkaidőben? Nehogy a hozzászólást küld át neki. :P :D :D

A menstruáció előtti barnázgatást nem az okozza, hogy nem annyira jól működik a sárgatest hormon? :roll:

Kép

Kép
mirci09

Bercsi: Persze, hogy érdekel! Várunk!

Akartam már írni, hogy olvastam egy fórumban, hogy egy lánynak két évnyi próbálkozás után lombikot ajánlottak, mert annyira rossz volt a férje spermaállománya. Az össze is jött, még nincs egy éves a baba és a lány újra babát vár...spontán!
A férfiaknak sem mindig azonos minőségű a sperma, nagyon sok minden befolyásolhatja...még egy ártatlan biciklizés is, ha sokat csinálja. A páromnak amúgy még az előző baba előtt C vitamint adtam Zink-kel + E vitamint (mondjuk azt nem nagyon szedte, mert hizlal) valamint kértem, hogy ne sörözzön sokat, az sok alkohol is ront a spermaképen. Már kivolt a végén tőlem.... :)

nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci: Remélem, hogy nem. :) De munka mindig megvan csinálva...sajnos maximalista vagyok - az sem mindig jó. Ha van munka eszembe se jut lelépni munkaidő végén, itt maradok megcsinálom utálom otthagyni másnapra.

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Nagyon dícséretes :)

malna5:
A mehecskeim atrapultek az almasba, hatha ott ...... :D :D :D

bbercsi:
Ártani nem fog.... :wink:

Kép

Kép
mirci09

mivel koltozunk, attelepult a parom dolgozni a radiator melle ugy 2 honapja nekidol es ugy gepezik. SZerintetek ez arthat? Mikor megemlitettem neki teljesen lesapadt...

malna5

Szerintem az, hogy a hátát melegíti nem árthat.

Kép

Kép
mirci09

Niki,
hogyhogy a sok biciklizés is árthat a sperma minőségének? :shock: Párom minden nap leteker 6 km-t!

Málna, ha a hátát melegíti az nem árthat, csak intim területen ne melegítse :)

Bercsi,
naná, hogy érdekel!!!

Mirci,
na ezt még nem hallottam, hogy a sárgatest hormon lehet a mesi előtti barnázgatás. Nem mintha régen foglalkoznék az üggyel, 3 napja :lol:

Nos, valami változás van velem. Először vagy fél-háromnegyed éve épp azzal mentem a dokihoz, hogy annyira erősen megjön, hogy első két nap ki se tudok lépni az utcára, mert negyed óránként cserélni kell a betétet.... ez volt pár hónapig. Arra nem mondott semmit a nőgyógyászom, meg UH-zott, semmi bajt nem látott.

Aztán helyreállt, most meg egy 3-4 hónapja kezdte ezt, hogy 1 majd 1-2 nap barnázgatás havi előtt, most meg már 3.5 nap, mert úgy néz ki most délután talán egy kicsit jobban beindult. Szóval ez valószínű valami folyamat talán, először felerősödött, majd egyre csökken. Utánanézek ennek a sárgatest hormonnak.

Kép

Kép
sz.veronika

Most néztem rosszul írtam... 6 km-t teker a munkahelyéig, majd este 6km-t vissza, tehát az 12 km/nap...

Kép

Kép
sz.veronika

Na : gyereknek mandulagyulladása van :( ez nálunk nem zokatlan szóval már tudjuk a menetet de legalább most már három hónaja nem volt vele ilyen gond. szóval gyógyulgatunk kaptunk antibigyót. szerdán kell majd visszamenni.

Nekem Gergő be lett oltva novemberben.ingyen adták a gyerekeknek és így a hármas kombit kapta meg.Szerintem is csak felfújják mert ha nem lett volna h1n1 akkor másban haltak volna meg a kismamák is.Kiderűlt utólag hogy mindenek akik meghaltak vo9lt valami más alapbetegsége is.ez nem azt jelenti hogy nem sajnálom őket csak itthon annyira felturbózzák ezt

Bercsi: persze hogy érdekel minket a genetikus sztori :)

én ma paprikáskrumplit csináltam kis virslivel:) holnapra is maradt :)

nika70
Salgótarján

sz.veronika:
Én sem tudtam, hogy bántaná a bicikli a speermákat. :shock: Az én férjem spermáit tuti nem rongálja. :roll: :cry:

Barnázás:
Nekem a nőgyógyászom mondta...illetve kérdezte, hogy nekem szokott-e olyanom lenni. Régebben volt, de max. egy nappal a mensi előtt. Én megmutatnám magam a dokinak, nehogy akadályozza a peteérést...esetleg a feltapadást.
khm...nem mentél ma el a dokihoz, így én játszom a fogadatlan nőgyógyász szerepét. :oops: :D

Micsoda sportos embered van! :shock: :D :D

Kép

Kép
mirci09

bbercsi:
Várjuk ám a sztorit... :roll:

nika:
Szegény Gergő... Nem akarják kikapni a mandulát?
De jó ötlet a paprikás krumpli. Köszi. :wink: :)

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
nem baj, legalább egy nőgyógyász akkor ad ma tanácsot :lol: :lol: :lol: Most Pálmitól már nem tudok utánaolvasni, de holnap miután elment bölcsibe ezzel fogok kezdeni :)

Kép

Kép
sz.veronika

Megvolt a vacsi, sütöttem ki sajtot meg a páromnak halat, így is elment egy óra a rendcsinálással együtt. Hogy birtok Ti minden nap főzni? :?

Nika: Jobbulást a pici fiadnak. :(

A biciklizésre én is az interneten akadtam, az a gond vele, hogy a herék felmelegszenek tőle és így rontja a spermák minőségét. Azt nem tudom, hogy mi a határ ami még nem károsít, mert biztos van. Sokan bicikliznek és még nem halt ki az emberiség. :) Ugyanez, a forró fürdő és a szauna és a szoros alsógatya/farmer sem jó.

Málna: az nem árthat szerintem, az nem ott éri... :lol:

nikiee
Budapest XI. kerület

Egy nagyon jo baratunk nagy lovas, sajat lovai is vannak. 5 eve nem jon ossze nekik a gyerek, a srac miatt, de nem hajlando lemondani a lorol, azt mondta, akkor maradjon egyke a lanyuk, pedig szegeny kislany ugy szeretne tesot. Ugyanaz, mint a bicikli. melegit, es nyom. Nem ajanljak a fiuknak.

malna5

Ebben a hidegben csak nem melegszik fel a biciklin :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Na, és mikor még lóháton érkeztünk a Kárpát-medencébe? :roll: Azért csak szaporodtunk :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok.

Veronika: Boldogságos szép napot kívánok neked:)

Málna: Én is pénteken megyek dokihoz csak én este 6ra.

Korenka: Holnap gondolok rád ígérem. Jövök amint tudok, hogy mi van.

Csajok ln a férfiaknál azt hallottam a szúk nadrág is az oka lehet, hogy nem jó mínőségű a sperma. Erről a bicajos dologról nem hallottam de érdekes. Ja meg meleg vízben sem szabad fürdeni. NA az én férjem forró vízben szeret fürcsizni.
csucsu2005
Halásztelek

Amikor belovagoltunk, meg nem volt forro furdo, laptop, bicikli, radiator, szuk alsogatya (szerintem bo sem, de mindegy), cigi stb. Az a baj, hogy sok ferfi otvozi ezeket a hasznos dolgokat, raadasnak jon a jo kis pesti levego is. En sem veszem el a parom szamitogepet, biciklizunk is neha, sott levegot is veszunk, de amit lehet, elkerulunk. Szerencsere nem szeretunk furdeni, Veronika te tudod milyen jo kis csapok vannak Angliaban, vagy jeges, vagy kopaszto viz folyik a csapbol.
Csucsu irjal, amint megjottel, te is Korenka egybol!!!

malna5

Málna,
ez látod igaz, hogy egy dolog talán nem, de ha sok támadás éri őket egyszerre, az már igen... :roll:

Csucsu,
köszi neked is a köszöntést :)

Kép

Kép
sz.veronika

Jó reggelt lányok!

sz.veronika: De jót röhögtem azon, hogy lovon jöttünk a Kárpát-medencébe. Ez jó volt. Mi újság a mensivel? Helyreállt a rend?

Az én uramat is letiltottam a forró fürdőről, mikor próbálkozni kezdtünk. Simán jó fiú volt. Viszont cigizik, lapitopizik, esténként vörösborozik. Mondjuk nem literszámra kannából, csak 1-2 pohárral és finom szárazból...

bbercsi:Naná, hogy érdekel, hogy mi van veled. Ezt szerintem meg sem kell kérdezned. Olyan jó, hogy itt mindenki leírhat mindent magáról, a problémáiról, és mindenki elolvassa, hozzászól, de legalább szorít a másikért. Imádlak titeket! :D
Én mindig mindenkinek minden sorát elolvasom. Érdekel, hogy ki hogyan látja a világot, és az sem számít, ha esetleg valamiről más a véleményünk. Milyen unalmas lenne, ha mindig mindenre egyformán bólogatnánk.... :D

nika:Jobbulást a kiskirályfinak! Azonnal antibiotikum? Szegény! Tök jó, hogy leírod, hogy aznap mit főztél, mert ihletet kapok! Olyan nehéz kitalálni, hogy mit főzzek.... Tegnap előtt készítettem egy kondérnyi krumplis tésztát. Mondtam, hogy most ezt 3 napig fogjátok enni, mert estére már elfogy az erőm végleg... megértették...:D

malna: A méhecskék az almásban olyan édes.... :) Szurkolok nekik!
korenka
Szár

csucsu: Várom, hogy írj!!!!
korenka
Szár

Tegnap letudtuk az egyetlen névnaposunkat - másnak nem ismerjük a nevét - így ma nyugodtan kívánhatok szép jó reggelt! :D :D
Tegnap egy kicsit feszéjezett, hogy eszembe sem jutott a Veronika névnap, de megnyugtattam azért magam, hogy eddig egy ilyen nevű ismerősöm sem volt. :roll: :)

nikiee:
Kénytelen vagyok főzni, mert nem szeretem a vendéglős kosztot, a férjemnek meg nem elég. :oops: Arról nem is beszélve, hogy nekünk így sokkal olcsócc is. Elég munkás, igazad van. :? :D :D

csucsu:
Nagyon szorítunk neked is 6 órától. :wink:

korenka:
A vörösbor gyógyhatású (mértékkel persze- és a te férjed így issza nyilván), szóval azt ne sorold a spermacsökkentő szerek közé.
Nálunk én laptopozok, hogy nehogy baja legyen az uramnak. :P :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

korenka:
Neked hány órára van időpontod?

Este nem bírtam aludni és az jutott eszembe...mi van, ha mondjuk valamikor felfáztam, nem is vettem észre és emiatt nem tudok terhes lenni, sőt lehet, hogy már egyáltalán nem lehet gyerekem. A férjem egyik ismerőse mesélte neki, hogy így járt. Nyáron én előszeretettel mászkálok mezítláb a kövön... :? :oops:

Kép

Kép
mirci09

Sziaszoik Lányok!

Nos egy megdöbbentő adat így első körben : a genetikusnál heti átlagban 5-6 fő, 30 év körüli férfi jelenik meg problémával. az estek többségében nem tudják megállapítani, hogy mi okozza a normálistól sejtszámtól való eltérést. így marad a stressz, a környezeti ártalmak és társaikra való elvonatkoztatás.

képzeljétek! csinálnak rólam is géntérképet. :) tegnap láttam egyet. nagyon érdekes, ahogy a vérvétel alapján kirajzolják egy A/4-es papírra az egész génállományodról készült mintát. szépen kirajzolják a kromoszómákat és szemmel látható, ha valahol valamilyen gikszer van. tök jó, hogy itt tart már az orvostudomány.

reggel vérvétellel kezdtük, az eredmény 10 nap múlva lesz meg.
Vendég

.... ja és képzeljétek reggel a genetikán találkoztunk egy fiatal párral. hát úgy csodálkoztam. semmit nem tudtak a dolgok menetéről. hogy egyáltalán mi is fog velük történni. meg hova kell fordulni.
... én nem tudom....

ha engem valami érdekel, azonnal kapcsolom a gépet, izzítom a guglit és olvasok.
másoknál ez nem így megy????? :oops:

Ti hogy álltok ezzel???
Vendég

bbercsi:
Én tudom, hogy nagyon sok pasi küzd ilyen problémával....van egy pár ismerősöm is. Anno ált. suliban biológia órán beszélt nekünk arról a tanerő, hogy ez a sok fogamzásgátló (hormon) bejut a talajba és hosszú távon a férfiak nemzőképességét fogja befolyásolni. És íme... :shock: Nem is kellett sokáig várni. Persze...nem feltétlen attól, de bejött. :( :shock:

Mi is (szerintem bátran írhatom it mindannyiunkról) szeretünk utánanézni mindennek. De azért vannak emberek, akik azért nem annyira érdeklődőek....lehet, hogy netünk sincs, mert sosem használnák. :roll: Akad ilyen is... :?

Kép

Kép
mirci09

mirci:Te nagyon rendes csaj vagy, hogy így vigyázol az uradra, hogy te laptopozol "helyette" :D:D negyed háromra megyek, de minden rendben lesz. :)

Szerintem, ha mezitlább mászkálsz, az nem olyan felfázás, mintha pucér seggel ülnél a kövön.... szerintem! :D
Egyébként tényleg soha nem lehet tudni, hogy milyen változások mennek végbe benned, főleg ugye ha nem is fájdalmas....Mindenesetre érdekes, ha valaki egyszerűen képtelen teherbe esni a többedik gyermekkel... de azért nálad nem ez van. Az a baj veled, hogy pókerezel ahelyett, hogy mást csinálnál! :D:D

bbercsi: Hát ezt nem sok ember mondhatja el magáról, hogy látta a saját géntérképét. :D Nekem a géntérkép egyszerűen magas. Nem értem, hogy hogy a fenébe lehet azt kimutatni... nem is megyek bele... :)

Hát én is úgy vagyok mint te. Ha engem valami érdekel, órákig böngészek addig amíg meg nem kapok minden választ. Én már internet nélkül nem is bírnék élni.... de ugye nem vagyunk egyformák. Itt ül mellettem az élő példa a kolléganőm. Csoda, hogy be tudja kapcsolni a gépet..... soha semminek nem néz utána, pedig nekünk jogszabályok hadát kell ismerni... Ő elvan így. Én szoktam neki szólni, hogy mi hogy van.... én így nem tudnék dolgozni. Ő simán..... :)
korenka
Szár

Csodálatosan szép jó reggelt! :lol:

Mirci,
ugyan már, még nekem se jutott eszembe a névnapom, amíg reggel fel nem köszöntöttek :lol: A férjemnek meg ma szóltam, hogy tegnap volt! :lol: Kaptam egy ölelést és ennyi :)

Korenka,
igen ma már rendesen beindult a mesim, sőt... ma meg ezért nem megyek el otthonról :lol:

A párom is iszik vörösbort, minden este egy pohárral. Egy éve kezdte kb. mert olvasta hogy jó valamilyen bajára -tán koleszterin?- meg egyébként is egészséges.

Mirci,
és ha ilyen felfázásból eredően nem lehet bébi, akkor azt hogy derítik ki?
Amúgy olvasgattam most, tényleg lehet a havi előtti barnázgatás az alacsony sárgatest hormon miatt. Én most úgy vagyok vele, hogy várok kicsit, hiszen folyton változott az elmúlt 1 évben, lehet magától helyrerázódik 2-3 hónap alatt.
Szerintem tényleg lehet benne valami, hogy esetleg tudat alatt szeretnék még egy kis időt magamnak, Pálmi szeptember óta bölcsis, azóta érzem, hogy végre "kiszabadultam" kicsit, szeretném még élvezni egy csöppnyit, hogy úgy tényleg azt érezzem, hogy kipihentem magam, "éltem" egy kicsit. Szerintem utána helyre fog állni a havim és jöhet a bébi.

Bercsi,
nagyon érdekes! Génállomány kirajzolás, nahát! Szuper! Kíváncsi vagyok!

De, nálam is így megy, először körbejárom a dolgot, mielőtt bármibe belekezdek, először utánaolvasás a neten...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Bercsi: Este már elaludtam, de örülök, hogy most írtál reggel.
Láttad amit én is írtam tegnap a sperma dolgokról. Most lehet, hogy ez a helyzet a pároddal, de lehet, hogy a félév múlva semmi gondja nem lesz :) Régen nem volt ennyi szar körülöttünk, nem is volt ennyi probléma. Pár pohár bor nem árthat, sőt az még egészséges is. A párom is dohányzik, de már sokkal kevesebbet, mint az elején.

Mirci:
Én a kaját úgy oldom meg, hogy rendelek egy ételfutár szolgálattól. Nekem bejött. Napi átlagban 600HUF és bő a választék. Ennyiért nem jönne ki a főzés sem, ráadásul a párom nem is vinné be, technikai okok miatt. Ő is bent eszik, majdnem ingyen.... Este meg már csak ritkán kívánunk meleget, így hétvégén van kisebb főzicske.

Korenka:
Nagyon drukkolunk, ma már mindennek okénak kell lennie, itt már süt a nap is! :)

Csucsu:
Neked is megy a drukk, gyere majd meséld el, hogy mi volt!

nikiee
Budapest XI. kerület

" Az a baj veled, hogy pókerezel ahelyett, hogy mást csinálnál!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Korenka,
negyed 3? Hű, már nagyon izgulok! :)

Ex-munkahelyemen nekem is voltak ilyen zsenik, engem ugrasztottak bármi történt, pl. ilyen komoly dolgok, hogy beragadt egy papír a nyomtatóba... :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci: Azt kifelejtettem, hogy én is imádok otthon mezítláb járkálni, utálom a papucsot. Most persze ki kellett találni valamit, ezért van több ilyen belebújós zokni-mamusz féleségem. Olyan mint a zokni, de keményebb a talpa. Azt nem szedem le és nem is idegesít.
Meg vettem több extra meleg zoknit, van amikor az van rajtam.

Én vagyok a google legjobb barátja, képtelen lennék élni nélküle és nem is tudom elképzelni, hogy bírtak az emberek élni nélküle régebben :) Én ha valami érdekel, kivesézem a témát. Sokat lehet belőle tanulni is. Persze sok hülyeség is van , de azokat fel kell ismerni és szelektálni.... :)

nikiee
Budapest XI. kerület

Niki,
én is rendelem a kaját, de 600 Ft-ból megvan? :shock: Honnan rendelsz???

Kép

Kép
sz.veronika

korenka:
Az a baj veled, hogy pókerezel ahelyett, hogy mást csinálnál!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Szemét... :D :D

Tudom, hogy minden rendben lesz, csak azért kérdeztem, hogy mikortól várhatjuk a beszámolódat fényképpel. :wink: :)

Kép

Kép
mirci09

sz.veronika:
Ha nem biciklizne a férjed, azt hinném, hogy az én urammal élsz. :shock: :D :D :D :D :D
Jahogy csak a jó társaság miatt jársz ide fórumozni, gyereket meg nem is akarsz most??? :shock: :shock: :D :D :P :D :D :D
Letudod gyorsan a kettőt, aztán "szabad" leszel. :)

korenka:
Nyilván jól végzi a munkáját...bejár, hogy ne legyen otthon és hétvégén társaságban meg sír, hogy milyen kevés a fizetése.

Kép

Kép
mirci09

Veronika:

Interfoodtól rendelek. Általában a kis adag elég nekem + eszem valami apróságot mellé (leves, joghurt, rudi stb). Ma pl. parajfőzeléket eszem fasírttal 420-ért.
Jó nem?

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Akkor nem csoda, hogy sovány vagy. :shock: :shock: Nekem csak desszertnek elég a fél adag. :oops: Mikor dolgoztam, volt, hogy rendeltünk mi is onnét. 1-2 ételt én is szerettem....de fél adag. Lehet így kellene fogyókúráznom....rendelnem kellene eledelet. :D :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci:
Én nem tudom, nem vagyok vékony, de akkor is elég nekem a féladag. Persze normálisan már estére megéhezem de napközben is csipegetek ezt azt. Pl reggel jó reggelt kekszet, délután rudit, gyümölcsöt....Régen vékony voltam, de az anyagcserém a sport abbahagyása miatt a béka feneke alatt.... :(

nikiee
Budapest XI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?