Nem tudom, de jövő héten hétfőn megyek a dokimhoz, akkor jól kikérdezem. Múlt hét csüt-ön derült ki, azt mondta a doki ne aggódjak, ettől még túl is hordhatom őket akár, csak pihenjek sokat, magnéziumot kell szednem, no meg vége a házaséletnek. Vett mintát, mert lehet fertőzéstől is, de pusztán attól is, h néha keményedik a hasam, ami nem fáj, csak kemény lesz, és ez lazítja a méhszájat. Miután eljöttem a dokitól egész nyugodt voltam, h nincs nagy baj, de aztán folyamatosan bepörgettem magam, olvastam egy csomó horrorsztorit a neten, és tegnap eléggé meg is zuhantam (egyedül voltam a nettel, a férjem vidéken). Estére aztán összeszedtem magam, a méhszájam zárt, "csak" a méhnyakam rövidült, biztos nem olyan vészes a helyzet, akkor biztos kórházba küldött volna a dokim. Most hétfőig kell túlélnem, akkor többet tudunk (pl. van-e vmi baci). Sajnos a dokim szabin van a héten, és bár belföldön, nem akarom zavarni. Majd megírom, amit megtudok, bár remélem, mással nem fordul ez elő. Különben is a férjem szülinapján tervezek szülni, ami 2 nappal a kiírt dátum előtt van
Már elmondtam ezt a tervet a gyerekeknek is
Egyébként ikreseknél gyakori a keményedés, és sokszor idő előtt rövidül a méhnyak, ill. kinyílik a méhszáj, ami nem feltétlen vezet koraszüléshez, ill. vetéléshez.
Zafír, drukk a szűrésre!
Etus, sokat gondolok rátok, örülök, h ilyen erős vagy!
Babákat mindenkinek, puszi!