Új privát üzeneted érkezett!

Málnám, a doki szerint csak a lombikbaba jöhet szóba esetünkben.
vagy....
spontán. mert ezt sem vetette el dokker bá :)
Vendég

bbercsi:Azért akcióztok? Hátha... annyi ilyet olvastam én is, hogy mire oda került a sor, már terhes volt az anya.... :D
korenka
Szár

:D naná
holnap lesz aktuális :oops: orvosilag :D
Vendég

Bercsi,
olyan aranyos vagy, mindenkihez van egy kedves szavad, miközben épp olyan helyzetben vagy, hogy magad körül kellene forognia mindennek.

Szóval akkor lombik vagy spontán? :) Akkor ma meg holnap hajrá! :D

Jó, hogy ennyire pozitív vagy, én is mosolygok, mikor olvaslak :D

És látod, laptetőd is lett! :)

Velem nem tudom mi van, ma veszek egy gyógyszertári ultra érzékeny tesztet, holnap ellövöm reggel, és ha negatív és nem is jön meg rendesen, akkor délután irány a doki, holnap rendel 3-tól. Bár most elég határozottan elkezdett fájni a derekam, hasam, olyan mindjárt megjön érzés, bár tudjuk, hogy ez sem feltétlen jelenti azt, hogy meg is jön :)

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci biztos nagyon vizsgáztat, hogy nem szól semmit :)

Kép

Kép
sz.veronika

Bercsi:
Végre már te is itt vagy. :) Köszi szépen a gratulációt. Természetesen még azért nem bízom el magam és nem is igazán akarom magam beleélni, mert hát tudjátok, annyi minden történhet. A kezdet mindenesetre szép!!!! :lol: :lol:
Vigyázok magamra, de ma úgy érzem minden összeesküdött ellenem.... minden szöszre összeriadok. Lementem most egy 10 perce levegőzni (városi levegő - központ, nem az ideális de ez van) erre egy autó riasztója pont mellettem szólalt meg, annyira megriadtam, hogy nem is igaz. Akkor egy hülye nő majdnem fellökött a bolt mellett, jól le is baszarintottam, hogy ha van szeme használja stb.

Bercsi:
Örülök, hogy nem vagytok elkeseredve, minden rendben lesz nektek is, ott fog csücsülni a baba nemsokára az öletekben. Tudod többünknek elég rögös a pálya a gyerekig, de mi sem adjuk fel! :)
Amúgy gratula a laptetőhöz!

Korenka:
Nekem nem nagyon szokott fájni, de most valószínű, hogy Málnának igaza van és a gyógyszer a petefészkeimet extra működésre készteti és termelik a sárgatesthormont.

Málna: Mostanában úgy 36,8- 36.9. Az előző terhességnél 36,7-re állt be nagyjából. Ha rámész a fertility. hu-ra akkor láthatod, hogy nincs olyan terhesgörbe ami ne fordulna elő, szóval még bármi lehet. A mellem nekem sem fájt csak a nemvártnál volt egy picit érzékeny a mimbó. Amúgy lehet, hogy észre se vettem volna ha nem akad bele a melltartó. :)

Mirci:
Mi finomat főztél ilyen hajnalok hajnalán? Ma nekem frankfurti leves volt (Málna :) ) de nem volt elég így benyomtam egy sajtburgert. Tudom, lehetett volna egészségesebb de végül is a marhahúsban van vas is, és azt máskor nem nagyon eszem. :lol:

nikiee
Budapest XI. kerület

Jaj Veronikának akartam még írni, hogy én sem tudok síelni. Egyszer voltam 16 évesen osztálykiránduláson a Szlovák hegyekben, bénáztam rendesen. Azóta nem síeltem. Kipróbáltam volna, de nincs az ismeretségi körömben olyan aki szintén kezdő, így nem mentem soha.
Szerintem is menj el az orvoshoz ha nem jön meg rendesen, inkább menjél feleslegesen, de jobb ha megnéz.

Hú, na megyek emészteni.... + próbálok nyitott szemmel aludni egy kicsit :lol:

nikiee
Budapest XI. kerület

Veronika és Nikiie, jó volt olvasnom minden szavatok, köszönöm Nektek.

Figyeljetek , csajok. most magunk között vagyunk :). szal a doki bával pont azt beszélgettük, hogy ez a két rossz dolog közül a jobb. mivel nálam úgy néz ki nincs semmi probléma, így könnyebb lesz az egész procedúra. nyilván én sem így képzeltem. de ahogy már azt mondtam a végeredmény a fontos. persze azért gondolom a vizsgálatok sem valami fájdalommentesek, meg a beültetés sem az. de ha úgy vesszük a szülés is fáj , meg minden fáj. legfeljebb nekem egy kicsit többször fog fájni. na és???? esetleg ez évben pár nappal több lesz nehezebb. viszont sztem megéri. ...... és úgyis ez a lényeg.
Vendég

Nikiie: meg azt elfelejtettem, hogy annnnnnyira cuki a vonalzód. :)
kedvesen mondom, félre ne értsd, imádnivaló az a kis tökfilkó :)
Vendég

Bbercsi - Eppen irni akartam, hogy amikor mar minden kesz, ilyenkor szokott a spontan babo osszejonni. Erre annyi, de annyi pelda van a neten.
Ma a nagylanyom paprikas krumplit kert, ugyhogy ilyen kis egyszeru menu van. Viszont sutottem hozza friss, ropogos kenyeret. (Termeszetesen a minosegellenorzest mar elvegeztem....)
Nezegettem a gorbeket a Fertility-n, latom, hogy van meg remeny az enyemre...iszom a palastfu teat is.
Ki a kovetkezo a sorban? Mirci es Moni ugye?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Bercsi,
szerintem is a végeredmény a lényeg :)
Még az is benne van, hogy a pároddal együtt mentek át ezen a "kalandon", még erősebb lesz a kötelék. És a babóval is, hiszen amit nehezebben lehet "megszerezni" azt még jobban értékeljük :)

Kép

Kép
sz.veronika

bbercsi: Amikor írtad a nehézségeket pár napja, én is írtam, hogy az esetetek a rosszak között is a jó, de aztán kitöröltem, mert féltem, hogy megbántalak vele... de örülök, hogy te is így látod! :D
korenka
Szár

ha mar a nehezsegeknel tartunk...asszem kozelit a miki....mar mintha kezdene megjonni...24 napra.
Jovo heten atszambazok a dokihoz es kerek egy hormonszint-nezest... most nagyon szomoru vagyok :cry:

malna5

malna: Nekem is megjövős érzés volt, és nem jött meg! Vagy ez nagyon egyértelmű?
korenka
Szár

sz.veronika:
Jóóóóóóóóóóóóóóvanna, én sem játszós ruhában járok a városban, csak azt hittem, hogy megvárt a férjed. Én 20 perc alatt lazán elkészülök. A hajamat nem kell belőni, épp elég büntetés, hogy minden hajmosás minimum egy óra. 8) :twisted: Ruhát felkapok és kicsi smink. Mindez belefér a 20 percbe még zuhanyzással is. :)
Még sosem síeltem és maga a sport nem is vonz. A hozzá tartozó feeling annál inkább....hó, szánkózás, hegyek és az elmaradhatatlan forralt bor. :oops: :D :D
Gyanús vagy te nekem...lehet, hogy vonalzó cserére lesz szükség.Nagyon sunnyogsz te lány! :shock: Nagyon várjuk a reggeli eredményt. :wink: :) :) :)

nikiee:
Végre vonalzó, nagyon ari lett :) .....nálad meg olyan az érzésem, mintha kisfiút várnátok. :arrow: kis tökfilkó ...bbercsi is fiút lát benne. :roll: Fejbe lehet kólintani ám...mindenkibe belebeszélem, hogy milyen nemű a gyereke. Bocsi. :roll: :? :D :D
Nekünk fibernetünk van, itt a sínen túl nincs UPC. Egyébként nincs bajom vele, nem is sűrűn szokott kimaradozni, de tegnap nem jókor jött. :evil:
Én is szedtem ilyesmit, nem pont ezt, de akkoriban azt mondták, hogy ugyanazt a célt szolgálja...erősíti a méh nyálkahártyáját a feltapadást segíti. Nekem nem volt tőle bajom.
Ebéd: na ne töltött dagadóra és társaira gondolj! Gulyás leves volt és grízes tészta. :P :D
Nem akarlak elkeseríteni, de a sajtburger mennyi marhát látott? :roll: :o Amúgy a marhahúsban tényleg van szépen vas. :)

korenka:
Látom okosan követed bbercsi és malna5 példáját....örülök az optimizmusodnak. :wink: :)

malna5:
Akkor pénteken neked is nagyon szorítunk. Gyere ám az eredménnyel időben. :wink: Az időeltolódáson mosolyogtam egy jót. :D :D
minosegellenorzest mar elvegeztem....) Ne is mondd...megbolondulok az ilyenekért. :oops:
Én még nem vagyok tesztelős soros... most kezdtem új hónapot sajnos. :(

bbercsi:
én múltkor csak ránéztem egy sílécre és máris dobtam egy csüccsöt.
Végül tesco-s zacsin csúsztál le? :D :D :D

Örülök, hogy jó úton haladtok.Én is amondó vagyok, ha gyerekről van szó, mindegy, hogy hányszor fáj vagy kellemetlen. Mindenért kárpótolni fog. :) :wink:

Vizsga kipipálva...Volt olyan, aki annyit sem tudott, hogy segíthessek neki, a megoldókulcs el volt számolva és volt benne egy nem annyira egyértelmű (megtévesztő) kérdés is. Voltak olyanok is, akikre büszke voltam, egy kicsit meg is emelték az önbizalom szintemet. :oops: Elfáradtam azért. Délután ügyeket intéztem, most meg még mindig anyuéknál vagyunk.Jó volt olvasni benneteket, hogy minden a régi, a tegnapi letargiának pedig nyoma sincs. :)

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok.

Málna. Nekem most nagyon mindjárt megjön érzésem volt.Percenként mentem szinte wc re majd nem jött meg és a teszt + lett. Nyugi bármi lehet még:)

Csajok.Ma nekem többször is annyira beleszúrt a hasamba a fájdalom, hogy most este pl össze görnyedtem. DE aztán elmúlik és kutya bajom. Mitől lehet ez?
Jajj de kár, hogy nem vagyok nőgyógyász :)
Már csak 2nap a dokiig.
Várom és egyben félek is . Hú ez a várakozás valóban olyan mintha most kellene megtanulni a türelmet.
Mert nem vagyok egy türelmes típus az biztos.

Holnap ígérem jövök bővebben akár a melóból belesek hozzátok de most megyek mert a lányom kiabál fürdés van.
Puszi
csucsu2005
Halásztelek

Pálikás jó reggelt annak aki ihat! :)

csucsu:Képzeld épp tegnap este volt egy ilyen nyilalásom. Még fel is szisszentem. Apa aggódva figyelt, én is befelé... de elmúlt, és többet nem jött elő.

mirci:Ügyes tanárnéni! :D

sz.veronika: Na mi újság van? Gondoltam rád, hogy minden rendben van-e...
korenka
Szár

Pálinkásat! :)

húúúúú, a héten kóstoltam egy igazi mézes-körtés páleszt. mit ne mondjak, jó volt :)

Veronika: ha ma tartod a névnapodat, engedd meg, hogy a Lányok nevében köszöntselek és Boldog Névnapot kívánjak Neked!
Vendég

bbercsi: Megelőztél!!! Tegnap néztem a naptárat, gondoltam ma felköszöntöm Veronikánkat, de elfelejtettem :(

BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Én is szoktam készíteni otthon mézest, jól behűtve...hhhm de finom tud lenni....
korenka
Szár

Jó Reggelt!

KI hogy van?

Veronika: Nagyon Boldog Névnapot! Kívánom, hogy legyen ma egy nagyon szép napod! :D

nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci: nem kólintalak fejbe! :D Nekem nincs gondom azzal, ha te fiút látsz benne :D Tulajdonképpen mindegy, ezért is csináltam vonalzó alapját egy picit lányosra, a jelölőt pedig fiúsra.

Málna is mindjárt tesztel! :lol:

nikiee
Budapest XI. kerület

Szép jó napot! :)
Veronikánknak különösen szép napot kívánok a neve napján. :) Azért jöhetnél már a teszt eredményével. :twisted: :D

Én csak a szagát szeretem a pálinkának, pedig van anyuéknál rakásra. Van sok gyümölcsjájuk és szoktak csinálni minden évben. Volt már, hogy paprikaszedéskor bedurrantottam egy pohárkával...azt máshogy nem is lehet kibírni. :D :D :D :roll:

Kép

Kép
mirci09

Jó reggelt! :)

Igen, ma tartom, köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :)

Reggeli teszt negatív, viszont továbbra se indult be a havim, délután irány a doki.

Mondtam apának, hogy lehet, hogy csak arról van szó, hogy leesett a hormonszintem, mert annyira berezeltem, hogy hogy fogom bírni 2 gyerekkel :D Tudjátok, minden fejben dől el :)

Amúgy meg rá akarok kérdezni a nőgyógyásznál, hogy mi a véleménye az influenza oltásról (sima és H1N1 egyben), mert anyósom ezzel nyaggat most, hogy tegnap látott valamit a tévében.
Rákérdezek a körzetimnél is. Kíváncsi vagyok mit mondanak. Én tavaly oltattam, de idén nem szándékoztam.

Csucsu, Korenka,
nahát ezek a nyilallgatások...

Kép

Kép
sz.veronika

Jo reggelt. Malna nem tesztel....
Jol kisirtam magam. A parom ma reggel azt mondta, ma menjek at a dokihoz es kerjek idopontokat mindkettonknek. Itt az idopontokra legalabb 1 honapot kell varni, ugyhogy meg ha gyorsnak is hangzik 2 honap utan, mire meglesznek az eredmenyek az majdnem ujabb 2 honap. Ugyhogy ne gondoljatok, hogy elsietjuk, csak ismerjuk a rendszert.
Persze kozben gozerovel probalkozunk...
ugyhogy Korenka, benned van minden remenyem pentekre!!!! Csucsu akkor te pedig szombaton megy?
Keszitesz egy vonalzot te is utana?
Mirci nalad sem latok, csak irtad, hogy az elejen vagytok ti is....
Igazad van Niki, olyan mindegy, hogy fiu, vagy lany...mindegyiknek megvan a maga varazsa.

malna5

Veronika BOLDOG NÉVNAPOT
sajnálom a nega tesztet

BERCSI: drukk mindenhez :)

Málna neked is

majd jövök viszem a gyereket dokihoz mert estére belázasodott.

nika70
Salgótarján

Kép
Veronika - Nagyon Sok Boldog Nevnapot!!!

malna5

Málna,
sajnálom :( Úgy látszik ez a hét nem túl jó legtöbbünknek :evil:

Én is korainak találom, még akkor is, ha még 2 hónap mire eredmény van, viszont ha meg tényleg van valami, akkor nincs vesztegetni való idő...

Kép

Kép
sz.veronika

Málna: Miért voltál elkeseredve? Nem jött még meg, ugye?
Az orvos tényleg nem árthat, megnyugszol és akkor fog majd összejönni a baba, figyeld csak meg.

nikiee
Budapest XI. kerület

malna5:
Sajnálom. :cry: Szerintem is jó ötlet, bejelentkezni a dokihoz...nálatok is bejött már, megnyugtat és akkor össze is jön. :) :wink:
Nemsokár acsinálok vonalzót, majd ha sejtem már, hogy hány napos lesz a ciklusom...Ha nincs vonalzó, akkor tudjátok, hogy nagyon az elején vagyok. :)

nika:
Jobbulást a kisfiadnak! :roll:

Kép

Kép
mirci09

nikiee:
Végül mikorra vagy kiírva?

Kép

Kép
mirci09

nika: Pici fiadnak jobbulást kívánok. Valami lehet a levegőben, mert sokan betegek. Majd írd meg mi van vele.

Malna: Mi a baj? Megjött? Nagyon sajnálom a fene egye meg.

sz.veronika: Jah meghalt egy súlyosan túlsúlyos beteg férfi h1n1-ben..... hű. Szívrohamban naponta 70 ember hal meg!!! Azt nem mutatja a tévé,meg nem kapja fel, de hát abban nincs is üzlete a gyógyszeriparnak... ezen mindig úgy kiakadok! :evil: Nem rád, csak erre a kurva világra. Úgy irányítják a birkákat ahogyan nem szégyenlik....grrrrrrrr....

Egyébként szép napot mindenkinek. :)

mirci: Hogy ez milyen jó kérdés!!! El is felejtettem megkérdezni a kismamánkat, hogy mikor is szül?
korenka
Szár

Tudom Veronika, remelem, hogy semmit nem talalnak, es az lesz, amit Niki mond, megnyugszunk es osszejon. De erzem, hogy valami progi gond, vagy ilyesmi lesz, hiszen a ciklus masodik fele most is csak 10 napos volt. Most szedem a baratcserjet, aztan meglatjuk.
Bbercsi te szeded a csodacserjet? :D :lol:

malna5

sz.veronika: Doki után esetleg pisi, és utána gyere ám, hogy mi volt a dokinál! Remélem azt mondja majd:
" De Veronika! Hát magácska állapotos! Csak azért pecsétel, mert a szervezet rá ván állva, hogy most kellene megjönnie."
korenka
Szár

malna: Nem azt írtátok, hogy pé után nem szabad inni a barátcserjét? Nem ott van a bibi? Megkérdezed majd a dokidat erről a barátcserjéről, hogy Ő mit mond?
korenka
Szár

Jaj, hát azt nem is mondtam az én párom milyen "szakértő".

Mondom neki ma reggel, hogy ma megyek nőgyógyászhoz, mert nem indul meg, stb. nézze meg, hogy terhes vagyok-e vagy nincs-e ciszta vagy akármi, szóval hogy mi van...

erre azt mondja nagy okosan, hogy hát mostanában nem is voltunk együtt, mitől lennél terhes? :shock:

Mondtam neki, hogy hát 2 hete mikor peteérésem volt, akkor kellett együtt lennünk baba-ügyileg, az hogy most az elmúlt 5 napban nem voltunk nem attól függ hogy most terhes vagyok-e! :lol: Azért nem ilyen gyorsan mennek a dolgok! :lol: Ebből is látszik, hogy nagyon követi az eseményeket :lol:

Jó, hát az az igazság, hogy ő csak várja hogy összejöjjön a baba, meg hogy szóljak mikor akciózni kell, de azért nem tudja ennyire hol tartunk, mint én aki ezzel foglalkozom reggeltől-estig :) De azért vicces volt :)

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika: Mond meg neki, hogy ne okoskodjon, hanem szorgoskodjon!!! :)
korenka
Szár

Nika,
jobbulást Gergőnek!

Korenka,
igen, én is ezt mondom, hogy azok haltak bele, akiknél volt valami egyéb alapbetegség vagy legyengült állapot. Értem én, hogy a terhesség legyengült állapot, de ha tavaly kaptam ilyen oltást - márpedig azt mondják nem mutálódott - akkor? Azért kíváncsi vagyok mit mond a két doki :)

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka,
jó ez a duma :)

Tegnap halálra röhögtem magam egy filmen, megkérdezték, hogy ki hordja a nő és a férfi közül a nadrágot. A nő közölte, hogy a férje hordja, de azt amelyiket ő mondja :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika
ki hordja a nő és a férfi közül a nadrágot. A nő közölte, hogy a férje hordja, de azt amelyiket ő mondja
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Úristen! Akár az én férjemről írtál volna. :shock: :shock: Akció után két nappal szokta közölni, hogy most már biztos terhes vagyok. :shock: :D :D :D Biztos. :P 8)

korenka:
Nem tudom, hogy erről a vírusos dologról mit is gondoljak...Abszolut igazat adok neked, én is úgy gondolom, hogy a gyógyszergyárak akarják magukat felfüveltetni. Ennek ellenére tavaly anyám és a férjem kiharcolta, hogy beoltassanak...engedtem az erőszaknak, mert arra gondoltam, mi van, ha mégis igazat mondanak. Ha csajk 1% esély is van rá, hogy igaz ez az egész....és nekem ott volt a 6 hónapos fiam, a férjem meg rengeteg emberrel van napi kapcsolatban.
Az idén eszem ágában sincs oltatni...akár leszek most télen terhes, akár nem.

malana5:
Én is szedem a barátcserjét...remélem sokat nem fogunk barátkozni....mert terhes leszek. :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

A parocskam azt mondta, hogyha kivizsgalodom, ne szedjem a baratcserjet, mert nem az o, hanem az en hormonszintemre kivancsiak... :lol:
Szerdara kaptam idopontot az elso megbeszelesre.
Kivanom Mirci, hogy ne baratkozzatok, csak rovid idore!!!
Az en parom minden reggel azt kerdezi, hogy allok a hommel, meg o sokat utazik, es kepzeljetek hozzam igazitja az utazasait. jovo heten is szalma vagyok.... Hollandia....De pont hazajon, mire kell!!!!

malna5

Málnám: sajnálom.
egyébként pontosan ezen gondolkodtam én is. ugye elindítottam a premens szedését. azt egész hónapban kell szedni szépen mindennap. iszom a cickafarkfű teát. a teának már tegnap láttam az eredményét ultrahangon. szép csinossá varázsolta a nyálkahártyát. :)
viszont középidő után jöhetne a palástfű, ami a progeszteronra van jó hatással.
viszont megyek hormonvizsgálatokra...... ahol a 21. napon progeszteront néznek.
aztán majd piri utáni 3. napon meg a többit.

most akkor ha szedem és jók az eredményeim az a teáknak és a barátcserjének köszönhetőek? vagy amúgy is jók?
hmmmmmmm..... ez itt a nagy kérdés.
Vendég

bbercsi:
szép csinossá varázsolta a nyálkahártyát :D :D :D Milyen akkor, ha csinos? :P
Épp akartam kérdezni, hogy a teák előtt nem ilyen volt?

Kép

Kép
mirci09

Hat ez az! minket most az erdekel, hogy varazsfuvek nelkul mi van velem.....
Majd varazsolok, ha mar csak az segit. Mar jobban vagyok, mostmar a hasam is faj KIRALY!!!!

malna5

ki akartam igazitani a vonalzot...

malna5

Jól sikerült :D :P :D :D ...most már csak kódokat látunk. :D

Kép

Kép
mirci09

Jó termés volt! :D

Az orvos nem beszélt időpontról, az ultrahang sem jelölte most. :? De a kalkulátor szerint szeptember első hete.

Hogy telik a névnaposunk napja? :)

nikiee
Budapest XI. kerület

Jj, eszembe jutott, hogy ma mész orvoshoz. Majd gyere meséld, hogy mit mondott. Tiszta zokni vagyok ma...

nikiee
Budapest XI. kerület

de legalabb mostmar kek szinu a kod. Titkositottam a vonalzom...

malna5

malna5:
Látom te ma tréfa répát reggeliztél....én jót mulatok. :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci: Mi volt ma nektek a menü? :)

Málna: Miért bujkálsz előlünk? :D

nikiee
Budapest XI. kerület

Vissza: Fogamzás