sz.veronika:
Jóóóóóóóóóóóóóóvanna, én sem játszós ruhában járok a városban, csak azt hittem, hogy megvárt a férjed. Én 20 perc alatt lazán elkészülök. A hajamat nem kell belőni, épp elég büntetés, hogy minden hajmosás minimum egy óra.
Ruhát felkapok és kicsi smink. Mindez belefér a 20 percbe még zuhanyzással is.
Még sosem síeltem és maga a sport nem is vonz. A hozzá tartozó feeling annál inkább....hó, szánkózás, hegyek és az elmaradhatatlan forralt bor.
Gyanús vagy te nekem...lehet, hogy vonalzó cserére lesz szükség.Nagyon sunnyogsz te lány!
Nagyon várjuk a reggeli eredményt.
nikiee:
Végre vonalzó, nagyon ari lett
.....nálad meg olyan az érzésem, mintha kisfiút várnátok.
kis tökfilkó ...bbercsi is fiút lát benne.
Fejbe lehet kólintani ám...mindenkibe belebeszélem, hogy milyen nemű a gyereke. Bocsi.
Nekünk fibernetünk van, itt a sínen túl nincs UPC. Egyébként nincs bajom vele, nem is sűrűn szokott kimaradozni, de tegnap nem jókor jött.
Én is szedtem ilyesmit, nem pont ezt, de akkoriban azt mondták, hogy ugyanazt a célt szolgálja...erősíti a méh nyálkahártyáját a feltapadást segíti. Nekem nem volt tőle bajom.
Ebéd: na ne töltött dagadóra és társaira gondolj! Gulyás leves volt és grízes tészta.
Nem akarlak elkeseríteni, de a sajtburger mennyi marhát látott?
Amúgy a marhahúsban tényleg van szépen vas.
korenka:
Látom okosan követed bbercsi és malna5 példáját....örülök az optimizmusodnak.
malna5:
Akkor pénteken neked is nagyon szorítunk. Gyere ám az eredménnyel időben.
Az időeltolódáson mosolyogtam egy jót.
minosegellenorzest mar elvegeztem....) Ne is mondd...megbolondulok az ilyenekért.
Én még nem vagyok tesztelős soros... most kezdtem új hónapot sajnos.
bbercsi:
én múltkor csak ránéztem egy sílécre és máris dobtam egy csüccsöt.
Végül tesco-s zacsin csúsztál le?
Örülök, hogy jó úton haladtok.Én is amondó vagyok, ha gyerekről van szó, mindegy, hogy hányszor fáj vagy kellemetlen. Mindenért kárpótolni fog.
Vizsga kipipálva...Volt olyan, aki annyit sem tudott, hogy segíthessek neki, a megoldókulcs el volt számolva és volt benne egy nem annyira egyértelmű (megtévesztő) kérdés is. Voltak olyanok is, akikre büszke voltam, egy kicsit meg is emelték az önbizalom szintemet.
Elfáradtam azért. Délután ügyeket intéztem, most meg még mindig anyuéknál vagyunk.Jó volt olvasni benneteket, hogy minden a régi, a tegnapi letargiának pedig nyoma sincs.