Köszi csajok a biztatást.
Zsuzsi
Hát nem is gondoltam volna, hogy ekcéma
Szép 2011 es tervek
Gigi
Nagyon szorítok nektek is a bölcsihez. Ügyesek lesztek. De tudod maximálisan együtt érzek a
gyomorgörccsel is...
Igen találtunk CSANA-t, itt a lakáshoz nagyon közel
nagyon kedves társaság. Dani jövőhéten kezd, csak 2 nap és csak délelőtt.
Én január végén állok rá a munka keresésre és szerintem tavasz végére bizonyára lesz valami.
Oda megyek vissza ahonnan eljöttem, így könnyebb talán.
Füst
én biztos szépen megkérném, hogy inkább ne a közös helyen szívja...
Móni
Köszönöm a biztatást. Az nyugtat, hogy Lilla extra anyásan is remekül vette az akadályokat, így bízom benne, hogy Daninál sem lesz semmi extra, de ezt soha nem lehet tudni előre.
Hát igen Kata ez a hány órában elég nagy dilemma és szorítok hogy összejöjjön valami 6 órában.
Sajnos a munkáltatók szerintem teljesen felkészületlenek, hogy megfelelő körülményeket biztosítsanak a visszatérő kismamáknak...
4-6 órás lehetőség az első pár hónapban évben...
Kata
Azt nem a háziorvos kéri. Orthopédia függő. Mi Csepelen voltunk és nekünk is kellene menni. Na a mikor már jobb kérdés...
Judit
Kocsi
Hát meg a gomba is, de szegény jó sok antibiotikumot kapott...sajnos antibigyó után nekem is kijön néha
Vitamin buli
mi van abban a vitaminban??!!!
Kata
Tesóddal van valami?? Válasz???
Mikinek nagyon drukkolok. Nekem anyuék szoktak le sok sok év cigi után. Nem volt se tapasz semmi, de az első időszakban elég nyűgösek voltak.
Ez már sok sok éve volt és azóta nem cigiztek. Hízni híztak, de nem hiszem, hogy ahhoz köze lenne a ciginek.
Azért számold ki neki mennyit tudtok spórolni a cigin, az bizonyára motiválóbb lesz.
Multi vitamin: mi nutrilite-ot szedünk, eddig Dani nem, de neki is elkezdjük adni, most hogy elmúlt 1 éves. (Lilla csak egyszer volt lázas ebben a téli időszakban és kétszer kellett kivennem oviból)
Valamint háziorvos még két dolgot ajánlott: az egyik egy immunerősítő kapszula, nem olcsó, de mi megpróbáljuk.
Broncho-Vaxom a neve. Van felnőtt és gyerek is.
Ezen kívül még azt mondta próbáljunk minél kevesebb tejet és tejterméket adni nekik, mert mindenfélével kezelik az állatokat és azok a hormonok bejutnak a tejbe is és
összességében a sok tej és tejtermék gyulladásban tartja a beleket és így könnyebben elkapnak dolgokat, mert gyengébb az immunrendszer.
Persze a kicsik még nem fogyasztanak olyan sok tejterméket...azért ez nekem sem egyszerű kihívás, mert a lányom tej függő.
És sajna a gyümikben nincs elegendő vitamin...
főleg mióta nem hagyják őket megérni és a szállítás miatt idő előtt leszedik.
Először én sem értettem, hogy Zsuzsiék orvosa miért mondja, hogy ne menjenek ki, de azóta beszéltünk Zsuzsival és így már világos
Szegény Zsófi is sokáig taknyos volt, odakint meg durva mínuszok. Nem akarta, hogy még jobban megfázzon. Így már érthető.
És valóban Pesten a szmog is
Szilvi
Sztem jól cselekedtél. Esetleg mond el neki, hogy pár órára be mered vállalni, de rögtön ilyen sok időre nem mered. Mert nem tudod, hogy fog viselkedni a gyerkőc az anyuka nélkül.
Na akkor majd a ti immunerősítőtökről is kérek beszámolót.
Hiszti
Igen a korral jár és mindig más módosult formában üti fel a fejét. Ilyenkor azért még csak ösztön "hiszti" van
valamit szeretnék és nem kapom meg általában.
Amikor fáradt, nyűgös azt inkább nyűglődésnek hívnám nem hisztinek. Ilyenkor ha sokáig sír azért az biztosan nem hiszti. Akkor biztos van valami más baja is legfeljebb nehéz megtalálni az okot és lehet a végén már nem is egy ok van (mert el is fárad a nagy sírásban), de mindig van.
Még akkor is ha banánba feszül. Dani is szokta és múltkor végig üvöltötte nekem az utat a buszon. Semmivel nem tudtam megnyugtatni. Itthon vetkőzésnél kiderült, hogy a kabáton belül beleakadt a kis karja a kesztyű madzagjába. Azóta amúgy nem engedi, hogy madzagos kesztyűt tegyek a kabátba.
Igaza van
Móni valóban írtam olyat anno és azért mert Lillának ezeket az akarom hisztijeit egy kicsit túl komolyan vettem. Ugye első gyerek. Teljesen azt hittem, hogy a gyereknek baja van. Már ügyesebb vagyok, most már tudok különbséget tenni
Puszi fogzó Márknak
Vick
Nagyon szépek a gyerekek.
A sokat várunk a babára kategóriába mi is beletartozunk és soha nem gondoltam volna, hogy első csemeténkre ennyit kell majd várni....az meg különösen megdöbbentett, hogy amikor érintetté váltunk kiderült, hogy mennyi rengeteg fiatal küzd
hasonló problémákkal mint mi
szomorú
Zsuzsi
Sajnálom a bnődet. De jó kezekben van a kicsi és gyorsan összeszedi majd magát. De az tényleg rossz, hogy ennyire el lehet becsülni az értéket.
Huszilvi
Szerettél volna természetesen szülni? Ha annyira rosszul sült el az egész és úgy érzed el tudod fogadni a doki véleményét, akkor szerintem ne bánkódj.
A császáros szülés is szülés attól nem kevesebb az ember. Ha viszont úgy érzed még egyszer végig tudnál csinálni még egy normál szülést akkor szerintem is keress másik orvost vagy próbáld a mostanival megbeszélni.
Már én sem emlékeztem, hogy sok vért vesztettél..
mi volt a gond?
Gigi
Sajnálom Benét
gyógyuljon gyorsan.
Reni
Köszi a cikket.
én tuti nem voltam ennyire bátor eddig, de teljesen logikus amit ír.
Ezek szerint sikerült az ovi? Lemaradtam...
Zsuzsi
Beteg pasi
akkor most két gyereked lesz
Sajnálom az estéket és együtt érzek. Nálunk is fennforgás van az esti alvással
csak Lilla csinálja azt mint a Zsófi és miután ő elaludt végre akkor Dani kezdi.
Mi is kissé paff....