HI!
Hű, Boni, tényleg látványos....én még csak most tartok az elején, de néha rettenetesen szenvedek! Na, de majd meglássuk mi lesz.
Gép nagyon szuper, majd 1 év múlva mesélj....nem használtad a másikat? Én imáááááddddooommm! De nekünk a családban 3ból 3 samsung ment tönkre és ami a letutibb volt, mindegyik a gari lejárta utáni hónapban, komolyan ez volt az év vicce tavaly előtt. Szóval remélem javítottak a konstrukción és nem lesz bibi.
Zoét meg sajnálom. Én azóta nem engedem hogy Levi tojáshoz nyúljon, hogy egy ismerős anyuka 3 hós gyereke is megfertőződött, amikor anyuka a 4 évesével muffint csinált és csak mosószeres vízzel törölte le a konyhapultot....fúj. Pedig ne mnyúlt a kicsi szájába meg ilyenek. Szóval mi a rota óta félünk mint a fene.
Jaj, most ha nem muszáj, nem adok energiát kölcsön, mert így is néha csak ezt veszem észre, hogy fejhangon visítok, kicsit leamortizált az elmúlt fél éve. Te jó ég, már fél éves lesz Zéti. NA, de tömöm a magnéziumot és ölelgetem a kis Energianyelőimet.
Betegeskedőknek jobbulást!
Zsófi, nem tudom, én önadózó vagyok szóval mi megtehetjük, ahol a munkahely intézi, ott fel kell hívni a HR-t. De tutti kell kérelem hozzá, nekem Péterem haza is hozta tegnap, de jellemző módon hiába melózik jan.1től még nincs szerződése és még nem tudja a fizuját, itt meg be kell jelölni fizu összeget, mert adósávok vannak. NA, a lényeg, hogy jobb telózni egyet, hátha egy papír kérdése az egész.
A gázkedvezmény kérelme is rajta lesz az Apeh honlapján. Illetve állítólag rajta van, én nem találom, nekem apusom hoz majd, Ő szállítja a napra kész infokat is most, hogy a fél életét a "fehér házban" tölti szegénykém.
Szólj rám, hogy többet ne dicsérjem Zéti alvókáját. A tegnap délutáni alvásunk: 15 perc alvás, 50 perc dobálózva ordítás, kúp, még 30 perc sírás csukott szemmel és vergődve, majd 30 perc alvás....sztem fog, de annyira magán kívül volt, hogy hiába vettem föl, tettem le, hányásig ordított.
Judit, igen, túl van kicsit lihegve sztem is. NA de nekem ugye az fáj, hogy nem a mennyiséggel volt baj, mert rengeteg tejci volt. Meg Levi ugye 13 hós koráig szopizott, szóval én ezért értem meg duplán-triplán kudarcként, hogy ennyire elutasító volt Bütyök. Na, de a tápival is ilyen, meg minden kajával amit le kellene nyelni, szóval úgy tűnik, nem az én készülékem üzemzavaros csak...
Azt hiszem elkezdem én is a napot....eddig még nem jutottam el a füribe, jó, mi?