Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsófi, szia itt! Érdekes, amit írsz a boltról, én voltam már jópárszor ott vásárolni és soha semmi problémám nem volt velük, mindig udvariasak és segítőkészek voltak, ha volt mérethibás cuccom, szó nélkül cserélték nagyobbra. Ki volt ott, az idősebb néni vagy az átlőtt fülű fiatal srác? Gratula a 3. kifiúhoz, nem semmi! abszolút férfiuralom van a családban? 8) :lol:

Kinga, én karácsony előtt mondom nem találtam ott Lali méretében (104) overállt, csak sokkal nagyobbak voltak akkor éppen.

Ma megkezdtük az ovit. Ismét csak egy óvónéni van a csoporttal, a másikat, aki 2 hónapja került oda, elküldték nyugdíjazás miatt. 4 hónap alatt már ketten váltották egymást Marcsi néni mellett... :roll: Remélem, most már valaki állandó lesz végre. Lalkó olyan kicsi a többik között!!! Tökre kétségbeestem,a mosdót is alig éri fel. Mivel vegyes csoportba került, vannak nagyok is náluk - hát van 3 nagylány, akik eléggé tojnak a kicsikre, folyton lökdösik őket, rá is szóltam egyikükre, mert többször is félrelökte Lalit. Van egy roma kisfiú, kicsit tartok tőle is, de majd meglátjuk... Lalkó élvezte, persze félős meg teljesen bezár ilyenkor mindenki felé (kivéve engem), de remélem, gyorsan oldódik majd. Az udvaron már nem volt olyan ijedt, beszélgetett-odament másokhoz is, sőt maradni akart, pedig így is délben indultunk haza. Holnap már kicsit otthagyom, egy órára, ha nem lesz gond, azt mondja, mehetek, és azzal feküdt le ebéd után, hogy ugye holnap is megyünk az oviba? Aztán kidőlt, mint a krumpliszsák. :lol: Rögtön legombolták rólam a féléves csoportpénzt, meg a tisztasági csomagot... Mondjuk mondták többen, hogy villantós ovi, készültem lélekben.
És egy szülinapi kép:
Kép

Kép
szilcsi

Ilcsi!
Igaz, én kb 2 héttel Karácsony előtt vettem az overált Kittinek. Szerencsére vittem magammal a gyereket, mert 104-es kellett a 110 cm-es lányomnak :shock: Pedig a kínai méretezés nem éppen így szokott működni.
Hátha most hoznak januárban új árút.

Nekem az Intersportos overál nem tetszik. Szerintem túl vékony és nem tűnik nagyon minőséginek..
15e Ft szerintem is írtó sok egy gyerek overálért. Magamnak vennék, de egy növésben lévő gyereknek csak pénzkidobás. Főleg ha belegondolok abba hogy a mostani is kb a 3. használatnál elszakadt a sok fetrengés miatt. Isten tudja mibe akadt bele :( Idegbajt kapnék az tuti!

Kitti kapott Bell-t a Jézuskától, azóta így össze vannak nőve:
Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Zsófi, üdv itt. Megvan a blokk? Gondolom, igen. Vásárlók könyve, és leírni részletesen, hogy mi történt. (Megjegyzem, általában nem szeretik odaadni, nemhogy látható helyre kitenni, és azért se rajonganak, ha a kedves vásárló ezzel fenyegetőzik - szóval hajrá.)
Egyébként gratula a 3. fiúhoz!

Szilcsi, ne aggódj, lehet, hogy Lali az átlagos magasságú. Én meg mindig azon aggódok, hogy Peti milyen langaléta...
Vegyes csoport: továbbra se preferálom.
Hm, félhavi csoportpénz??? De rendesek...
Isten éltesse a nagyfiút!

Kinga, érdekes, amit írsz. Petire kb. 116-120-as overál kell, pedig "csak" 111 cm. Irtó hosszúak a karjai.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Szilcsi Igen teljes férfi uralom, már azon gondolkodom,hogy én is elkezdek gatyát hordani! :D
A boltba amikor előszőr reklamáltunk akkor ott volt a néni is meg a fiatalabb fia!A néni volt aki elég támadó volt, de amikor a csere miatt reklamáltunk ,akkor a két fia volt és az átlőtt fia mondta eme gyönyörű szavakat!

exedus

Tetmészetesen megvolt a blokk! Nem is avval volt baj, hanem avval,hogy a zipzár cserélése nem tetszett és ezt nem bírták lenyelni, meg persze én sem!De tényleg nagyon gázos volt!

Zsófi
csotizso
Szeged

Lalinak nagyon boldog szülinapot, Ábelnek boldog névnapot kivánunk!

Szilcsi! szerintem minden csoportban azzal kezdenek hogy kell tisztasági csomag ill. csoportpénz. Néhol lehet havonta is fizetni de én pl mindig fél évet adtam mert nem találkoztam csak ugy anyukával aki gyüjtötte. A mostani oviban meg 2 hónapokat fizetünk mert itt óvonénik átveszik és továbbadják. De ha fél évet kérnék egyszerre sem akadnék ki, szerintem jogos mindenki fizessen elöre ne az legyen nincs miböl költeni. Végülis a csoportra megy ugyis

Flóra! na én tuti nem hagytam volna, Vásárlók könyve ha amugy még nekik áll feljebb. Grat. a fiúkhoz!

Kinga! mindig rácsodálkozok Kitti hogy nöl! Nagyon szép!
Az Intersportban csak overál nem jó v a sinadrágok sem? most akarok venni Etirel nadrágot magamnak, használtat. De megfogni nem tudom mert Bp mellett van.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi!
Kittinek csak abból a bizonyos kínai overálból kellett kisebb. Egyébként akkorákat hord amekkora a tényleges magasságának megfelel.

Karmen!
A többi overál és sígatya nagyon tetszett az Intersportban, csak az amit az óriásplakáton reklámoznak, az nem tetszett.
Köszi Kitti nevében is :D

Zsófi!
Remélem el tudjátok valahogy intézni ezt a cippzár cserét!!! Hihetetlen hogy ilyenkor amikor alig tudnak megélni a kisvállalkozások, ilyenre vetemednek :shock:

Még két kép Miciről:
Kép
Kép

szszkinga

LALIT ISTEN ÉLTESSE SZÜLINPJA ALKALMÁBÓL!!!!!!!NAGYON HELYES NAGYFIÚ!!!!!!
:D Ovihoz szorítpk és számolj majd be a fejleményekről,biztos minden rendben lesz!

ÁBELNEK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!! :D

kitti tényleg nagyon szép nagylány!!! :D

Betta nekünk is volt, még egymást is kinyírták,először a lányokat, utána a fiúk egymást! :?
20140113113746

Sziasztok!

Isten éltesse Lalit és Ábelt!

Anett: Jártatok ma Újszegeden a gyerekkórház mellett gyalog Málnával 9-fél 10 magasságában?

Kinga: Kitti még mindig gyönyörű és klassz a házatok!

Lenne egy-két kérdésem: Azok akik munkába álltak gyes mellett, bejelentették ezt a tényt a MÁK-nál? Tudom, elvileg be kell jelenteni (minden változást), csak az nem világos, hogy megteszi azt a munkahely vagy bárhonnan a tudomásukra jut vagy személyesen be kell menni?
Vagy ez eddig mindegy volt, csak mostantól nem mindegy?
"Akik nem otthonról, de időkorláton túl dolgoztak a gyes mellett 2010-ben, azok 2011 március 31-ig alkalmazkodhatnak az új szabályozáshoz. "
Ez a mondat mit jelent? Mi az, hogy "alkalmazkodhat"?!?!?

Alkalmazkodhatok úgy, hogy kérem a gyest 8 órás munka mellett március 29-ig? :roll: :lol: :lol: :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: Igen úgy :D :lol: 8)
Én tegnap voltam bent a MÁKnál intézem a Start plusz kártyát, vagyis csak intéztem volna, ha lett volna rendszer! Ugyanis tegnap még semmit nem lehetett intézni a máknál, mivel az új 2011-es számítógépes programot még akkor nem kapták meg! :?
Az ügyintéző hölgy széttárt karokkal közölte, hogy inkább a jövő héten menjek, addigra talán összekapják magukat!
Pedig nekem csak egy igazolás kellett volna az Apeh felé, hogy kapom a gyest, azt ennyi, semmi extra!
A kártya viszont minél hamarabb kéne..... :roll:
Ha valamit megtudok írok majd!

Amúgy amin nagyon felháborodtam, hogy amikor a tegnap meg ma információkat akartam gyűjteni a start plusz kártyával kapcsolatban 6 különböző apehos telefonszámot kaptam, minden ügyintéző küldött egy másikhoz és igazából semmit nem tudtam meg róla, azt se mennyivel kevesebb a járulék (számszerűleg) az első és a második évben gőzük sincs..... :evil:
Komolyan mondom a neten több infó van (csak a 2011-es új esetleges infók iránt érdeklődtem volna)
No comment....

Kitti csodaszép :)

Lali Isten éltessen :) Milyen nagyfiú már, jesszum :) És olyan széééééép :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, most őszintén: csodálkozol ezen???
Nekem mondjuk az volt a furcsa, hogy mekkora fennhangja volt az új kormányablakoknak, meg hogy kiképeztek x embert, aztán bement az ügyfél, és a frissen szabadult ügyintéző nézett rá, mint borjú az újkapura...

Ági és
KépKép
exdeus

Köszönöm szépen Kitti nevében is a dícséreteket :P

Bea!
Köszi! Vasárnap lesz 1 éve hogy beköltöztünk (gumimatracon aludtunk). Nem bírtuk kivárni hogy a költöztető cég hozza a cuccainkat. 1 hétig matracoztunk, de írtó jó volt :lol:

szszkinga

Bea!
Én is megkérdeztem tegnap telefonon a MÁK-tól és mondták, hogy március 31-ig kapjuk a Gyest is.

Szilcsi!
Boldog szülinapot Lalinak!
Nekünk is ugyanilyen Thomasos pulcsink van. :wink:
Képzeld el Szandi is hétfőn kedte az ovit. :wink:
Szerencsére sima kiscsoportban van, persze igy is Ő a legkisebb, de szerencsére elvan.Én se szeretem a vegyes csoportot. :roll: Decemberben párszor bevittem, ott is hagytam egy-egy órára, igy mostmár egész délelőttre ott tudom hagyni.
Persze bőgtem egy sort, mert mostmár nincs itt velem a pici babám. :oops:

Kinga!
Kitti annyira szép!
Pláne az utolsó képen, már olyan nagy lány is.
Úszni jártok?
Márknak vannak valami kiütések a fenekén, igy most nem megyünk.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Köszi :P
Járunk úszni! Gyors dobok is fel egy képet. Tegnap csináltam.
Most magánban is viszem Dávidhoz.

Kép

Kép

szszkinga

Zita!
Én a sok bőgés a bölcsibeadáskor csináltam. Kibírtam amíg be nem értem dolgozni és ott jól kisírtam magam pár alkalommal :cry:
Szerintem ez természetes folyamat.

szszkinga

Boldog újévet mindenkinek! :wink:

Anett: Zituskával kell egyetértenem, 14-15 ezer rengeteg egy overálért szerintem (ahogy pl. én egy pólóért sem adok 1000 Ft-ot). Nekem még nem sikerült olyat vennem, ami 2 télen is jó lett volna a csajokra (de nem is célom), az egyik télen vagy óriási lenne, vagy határesetesen kicsi, és én nem szeretem a 2x felgyűrt kabátujjakat… És Kingával is egyetértek, Marcsi is kiszakította tavaly a térdét az egyik sígatyájának az oviudvaron, nagyon jó arra a használt is!

Netes vásárlás: nekem már szenvedélyem, van néhány negatív tapasztalatom is persze, de elenyésző ahhoz képest, amennyit vásárolok, magunknak is, nemcsak a csajoknak, újat is sokkal olcsóbban, mint a boltban. Ami pedig a bolti gyerekruha-árakat illeti, én egyszerűen nem vagyok hajlandó ennyit fizetni értük, punktum, akkor se lennék, ha bőven telne rá.

Karmen: nekem is szürke, sötétkék a kedvenc színem overálban, mert koszálló. :wink: Kesztyű dettó, Marcsi is sötétszürkét kapott síkesztyűből, szerencsére nem színérzékeny.

A Cora fotószolgálatánál megint van akció, 19 Ft egy 10x13 kép, csak nem bírom elolvasni a lapjukon, hogy meddig, ha valaki látja, segítsen! jan 10 vagy16???

csotizso: hat ez gáz, én sem hagynám ennyiben, mondjuk van abban a boltban ismeretségem, tehát ebben a konkrét esetben nem a fogyasztóvédőkhöz mennék először.

szilcsi: ez a pénzügy felénk is így megy az oviban. Egyszerűbb így mindenkinek, mint havonta, a tisztasági cucc meg alap, azokat nem tudják megvenni. Lalit Isten éltesse sokáig!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép
karácsonyi fotó :)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Tudom, tudom, már ezer éve nem jelentkeztem.... köszönöm szépen azoknak, akik hiányoltak és gondoltak ránk :) Nagyon boldog 2011-es évet kívánok mindenkinek!

Lalinak, Botinak utólag is nagyon boldog szülinapot, Ábelnek pedig boldog névnapot kívánok!
Nézegettem a képeket a gyerkőcökről, gyönyörűek és hatalmasat nőttek mindannyian - nálunk ezt Kristófon látom leginkább...

Nagyjából jól vagyunk, bár Flóra most AB-t fog kapni, valószínűleg arcüreg gyuszija van, én szimplán csak taknyos vagyok.

Zituska :) Bár nekem konkrétan bettám nem volt, én úgy tudom, simán társíthatók más halakkal, csak másik betta hímet nem tűrnek meg maguk mellett. Akkor addig nyírják egymást, míg valamelyik nem adja fel. Ha esetleg tudok vmiben segíteni akvárium ügyben, hívj nyugodtan (nekünk július óta van), de ezen az oldalon is találsz sok hasznos infot: www.diszhal.info
Hogy sikerült Boti szülinapja? Miket kapott?

Puszi mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Zita: Nahát, ez számunkra nagyon jó hír, a lehető legjobb :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika: Nekünk szerintem Flóra nagyobb meglepetés, őt ritkán látjuk, jó nagy már ő is :)
Édesek a gyerekek! Kristóf egyedül korizik?

Kinga: És nem érzitek, hogy messze vagytok Szegedtől? Munkahelyetek, Kitti ovija itt van, igaz?
2 autóval közlekedtek vagy hogy oldjátok meg a fuvarozást? Reggel mennyi idő mire mindenki a helyére kerül?

Zita: Mikor derül ki, hogy Márk megy e suliba? És ha igen, hová fog járni?

Zsófi: Üdv. itt :) Milyen idősek a fiúk?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

KInga,Zituska,Szilcsi.Timi,nagyon nagyok és szépek a gyerekek!!!

ENikő,jan. 18 műtenek,ha hazaengedtek dobok egy sms,és elszaladhatsz!OK??

Lalinak,és Botinak,bolodog szülinapot!

Barni ,karácsony előtt benyelt egy kis Rotát,de a fertözőt azt elkerültük!

HA lehet februárra csináljunk talit!OK??

Kép
bibi226

Üdv.

Timika, nekem is Flóra a nagyobb meglepetés. :) Valamelyik nap láttam a párodat és Kristófot a Napfény Parkban a Tescoban, csak nem köszöntem oda, szerintem meg se ismertek volna.

Norus, végül miket vettél a játékboltban? Nagyon szépek a csajok.
A Corás fotóakció jan. 16-ig tart, de ma kaptam Rossmanos e-mailt, ott is akció van, az ár ugyanennyi, csak épp febr.28.-ig.

Ági és
KépKép
exdeus

Timika!
Jó régen hallottunk felőletek! Flóra hihetetlenül nagylány :D Hiszen még csak most született!!
Szépek mind a ketten!

Bea!
Egyáltalán nem vagyunk messze szegedtől. Mindketten Újszegeden dolgozunk és Kitti is Újszegedre jár oviba. 2 kocsival közlekedünk, persze így sokkal egyszerűbb, de a busz is 20 percenként jár, reggelente pedig sűrűbben. Képzeld el, hamarabb beérünk Újszentivánról, mint amikor a Móra utcában laktunk a belváros mellett. Ált 6-8 perc az út.
Szerencsére Kitti könnyen ébred, így Őt 3/4 7-kor keltem és egy órával később már az oviban szokott lenni.
Egy percig sem bántuk még meg hogy kiköltöztünk :P
Nem is beszélve a szuper közösségről és a programokról amiket a polgármesterünk szervez.
( Van az utcában egy eladó, új ház 3 hálószoba+nappali+2 fürdőszoba Kb 24 milla. Majdnem készen van a dupla garázsa is, csak ajtó nincs rajta. :wink: )

Nóra!
Nálatok fácánt lehet kapni?
Írtó jó képeket csináltok mindig a csajokról!! Tündériek!!

Kinga

szszkinga

Zsuzsu!

Írtam neked e-mailt!

Kinga

szszkinga

Kinga: Melyik oviba jár Kitti?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

jégvirág:
Van egy nagy 5 1/2 éveském és egy 21 hónapos ,na meg egy 36 hetes pocaklakó! Ja akit nem felejthetek el : van még egy 40 éves kicsike is! :D

norus88:
Te kihez mennél?
Igazából már mindegy, mert vissza adták a pénzt csak az eljárás módja volt sértő!

Zsófi
csotizso
Szeged

Bea!
A Baross László utcai oviba jár Kitti. Sokan Fésű utcainak ismerik. Hihetetlenül jó ovi! :P

Zsófi!
Le a kalappal!! 3 gyerek ilyen kis korkülönbséggel!! Minden tiszteletem a tiéd!! Ja, 4 gyerek... :lol:

Kinga

szszkinga

Bea!
De én voltam Málnival a fülészeten, de többet se. Ennyit várni és sorba se kerültünk, eljöttem, már több mint 2 órája vártam a sok beteg gyerek között (mi már gyógyultak voltunk) csak kontroll lett volna, mikor a doki elment műteni és majd vmikor jön és még 4-en voltak előttem. Gondoltam délutánig nem dekkolok ott. :?
20140113113746

Csajok!
Zsuzsu számát tudja valaki?
Minél előbb szeretném elérni.
Köszi

szszkinga

Sziasztok!:)

Először is BUÉK! Amit írtam Nektek üzenetet Szilveszterkor csomószor elszállt, meg fagyott a gép. Így csak most..
Nagyon szépek a gyerekek!

Látom sokan keresnek overált. Én is sokat kerestem..
Aztán a Hajlat utcai bölcsi melletti üzletben találtam jót olcsón ma. Mint utóbb kiderült Decemberben nyílt ott egy használt ruhás , szinte overállal meg kabáttal van tele nagyon sok méretben. 1200-1800 Ft körüli árakkal.
Érdemes benézni. :wink:

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Üdv.

Megjártuk Petivel a fülészetet, január 31-én műtik. Csak az orrmanduláját kell kivenni.
Kb. 7:45-re érkeztünk, és Peti fél tízre már az óvodában volt. Berényi profnál kb. feleennyi idő kellett volna, de mostmár mindegy.

Ági és
KépKép
exdeus

szszkinga:
Köszike! Tudod ember tervez ......!
A kis pocaklakót nem terveztük,de mivel jött így hát jöjjön és már nagyon várjuk!
Már az első sokkon túl vagyunk és úgyis lesz valahogy!
Ahol kettő elfér ott a harmadiknak is van helye!

Zsófi
csotizso
Szeged

Bea!
Hát én még mindig azt mondom, hogy nem akarom, hogy menjen! :wink:
Valamikor február környékén kell vinni majd a tanácsadóba, ahol 100 százalék, hogy iskola érettnek minősitik.
Utánna még probálunk a jegyzőtől emngedélyt kérni. :wink:
Egyébként valószinűleg ide fog járni a szatymazi suliba majd.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hát a micsodám kivan, elvégeztem a közg.fősulit, de csípőből elrontottam a családi adókedvezményes papírt...
És már tudom, hogy a férjem bérszámfejtője nagyon fog nekem örülni. :?

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Mit rontottál? Csak hogy tanuljak belőle....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Azt rontottam el, hogy az igénybe venni kívánt összeghez a tényleges kedvezményt írtam, és nem azt az összeget, amely az adóalap csökkentő összeg. (Praktikusan: én 6000 Ft-ot írtam be a 37500 Ft helyett.)

Ági és
KépKép
exdeus

Szilde: Hol a túróban van a Hajlat utcai bölcsi? A Bölcsiigazgatóság? És ott hol van turi? A szembeni 10 emeletes panelsor alatt? Vagy hol?

Én meg egy szuper cipő turit találtam az irodánknál, 2 vatta új bőrcipőt vételeztem apánknak, összesen 5000ért a kettőt. Egyik George másik valamilyen clarkes, de vadi újak voltak, ilyen üzleti viseletre. Úgy örültem! Külön vannak a méretek rakva, külön a férfi, női cipők. Nem kell szarakodni a turkálással, hogy hátha jó valakire, hanem célirányosan lehet menni!
Vannak gyönyörű csizmák 2-3-4ezerért, vadi újak is, használtak is.... Gyerekcipők is, szabadidők, bakancsok, minden... Ha valakit érdekel a cím, lökjön privit! :wink:

Exi: Hát igen, a söralátétes adóbevallásra is nagyon kíváncsi vagyok :) Mikorra is ígérték? :)
És a családi pótlék az beleszámít a bruttó bérbe? Mert állítólag azt is adóztatják nem. És mi van akkor ha nem fix a havi fizu, hanem jutalékos rendszerű? És nem minden hónapban ugyanannyi, akkor hogy nyilatkozol? Vagy egyáltalán miről nyilatkozol a gyerekek számáról csak, vagy a béredről is, vagy miszösz? 8) :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, na a söralátétes adóbevallás engem is nagyon izgat. 8)
Nyilatkozni két dologról kell (akkor, ha már eleve több pénzt szeretnél hazavinni, és nem következő évben visszaigényelni a pénzecskédet):
1. Adójóváírás
2. Családi adókedvezmény

Az előbbi alapvetően bruttó bér függő. 2.750.000 Ft éves jövedelem alatt 12.100 Ft havonta.

A második éves jövedelemtől függetlenül jár. Nálatok Karesz csak a nagyfiatok után jogosult rá (tehát 1 fő után kapja), Te pedig a "másik" három gyereketek után. E tekintetben egyszerű a helyzet, mert neked pl. csak arról kell nyilatkoznod, hogy 3 gyerek után igényled a kedvezményt, mivel nálatok nem áll fent a kedvezmény megosztásának lehetősége, mivel (tudomásom szerint) nincs közös gyereketek - egyelőre. :wink:
És valószínűleg egy fillér szja-t se fogsz fizetni, mert 3 gyerek után több, mint 600.000 Ft adóalap csökkentést lehet figyelembe venni, ami annyit jelent, hogy csak akkor fizetsz adót, ha ennél több a havi bruttód 1,27-szerese.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Újra itt vagyok, nagyon elvesztem, de köszönöm azoknak akik továbbra is kerestek, és hívtak telefonon :-)

Boldog új évet mindenkinek! :-)

Behozni a lemaradást nem könnyű, de olvasni azért igyekeztem.

Küldök Zsoltiról egy pár fotót :-)

Szeretnék érdeklődni ha szeptembertől oviba szeretném íratni Zsoltit azt márciusban kell amikor az ovi beíratás van?
Ti hova jártok Szilcsi?
Nagyon sokat nőtt Lali, cuki :-)

Melyik óvodát ajánlanátok?

Kép Szülinap

Kép Szülinap és a torta

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok!

Anikó, igen, megvan, hogy mikor van az óvodai beíratás, de hogy le ne maradj, szerintem érdemes a kiszemelt hely(ek)re odatelefonálni.

Én a mi óvodánként rajongok. Egy hátránya van, hogy kicsi az udvar, de ez szerintem egy szülőt jobban zavar, mint a gyerekeket. Legalábbis Peti az elmúlt 1,5 évben egyszer nem panaszkodott arra, hogy nem elég neki az x négyzetméter. 8)

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
Írtam privit.
A Tarján III.-nál van. Lesznek jelmezek is majd.

Exi!
Melyik ovi ez?:)

E.

szilde
Szeged

Anikó, Lali a Gyertyámos utcai oviba jár. Itt van a belvárosban. Egyelőre én meg vagyok vele elégedve, szimpatikusak az óvónénik és a dajkanéni is, jó az ovi nagyon, hatalmas udvara van, szép nagy szobái.
Beíratkozás: figyeld az újságokat, azt hiszem, benne szokott lenni minden évben a napja, két központi nap szokott lenni egymás után, akkor kell a kiszemelt oviba elmenni és beíratni a gyerkőcöt, de szerintem érdemes előtte elmenni és beszélni az igazgatóval, esetleg valahol fel is írják listára (nekünk az egyetemi oviban volt lista).

Lalkó letaknyosodott, nem tudom, a Rybomunil miatt vagy szimplán az oviból hozott haza valamit. Egyelőre még jár, nem lázas, szívom az orrát meg adom a Cebiont.
Engem csütörtökön műtenek, nem várhat az anyajegyleszedés márciusig, sürgősen le kell szedni, kicsit tojok, mert a bőrgyógyász nem volt túl derűlátó. Egy hónap alatt megint nőtt az anyajegy és a szerkezete is rossz irányba változott. :cry: Hogy mikor állok újra lábra, még nem tudom, egyelőre a doki sem tudja, egyáltalán hogy fogja összevarrni a sebet, lehet, bőrátültetésem is lesz, ha nem sikerül a varrás... :shock: :cry: Ha még a tetejébe Lalkó is lebetegszik, nem tudom, mit csinálok, mert nem állhatok lábra ki tudja, meddig.

Kép
szilcsi

Szilde, Teréz utcai ovi.

Szilcsi, javulást Lalkónak, neked meg kitartást!

Ági és
KépKép
exdeus

Szilcsi, Exi!

Köszike nektek, igen én is erre gondoltam, hogy előtte jó lenne egy személyes beszélgetés az ovi vezetővel. Igaz, egyik ovit sem ismerem :oops:

Szilcsi!
Te jó ég! Lemaradtam...szorítok!!!
Írtam privit! :wink:

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok!
Tavaly az óvodai beiratkozás április 20-21.-én volt. Az ideit még nem láttam kiírva, de gyanítom így valahogy lesz most is.

Exi!:)

Szilcsi!
Hú, remélem semmi komoly..
Jobbulást mindkettőtöknek.

E.

szilde
Szeged

Szilde!
Mi újság?
Dolgozol valahol?
Kevin, bölcsi!
Szandi ovizik, egyenlőre ebéd utánig, de szerintem jövő héttől megprobáljuk az ott alvást is. :wink:
Márkéknak decembertől lett megint új ovonéni, hát annyira nem szimpi, de ez van.
Márk nem mondott róla rosszat.
A gyerekekkel foglalkozik az biztos! :wink:
Kár, hogy nem te lettél! :cry:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi!
Drukk, nem lesz semmi gond. Remélem Lali is kitart egészségileg amíg lábadozol. :!:
20140113113746

Sziasztok!

Szilcsi: Júj, nem hangzik túl jól. Drukk, hogy minden rendben legyen!

Anikó: Isten éltesse Zsoltit! Melyik oviba szánjátok? Mi Levit a Tiszapartiba :) Gréti meg oda suliba :)
Mi újság felétek?

Anett: Mi is a fülészeten voltunk akkor, 1 óra alatt végeztünk. 8 után kicsivel érkeztünk, a doktornőnél voltunk mi is (hallásvizsgálaton, mert a gondozónők aggódtak, mert Levi hangos és hangos játékokkal szeret játszani.....de szerencsére minden oké a hallásával)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!
Köszike a köszöntést :D
Nem mondod? Már itt laktok?
Hallásvizsgálatra nekünk is mennünk kell, időpontot kértetek?
Most bújok egy telefonszámot, mert nemtudom mikor ki rendel!
Zsoltika bölcsizik, szerencsére nagyon ügyes volt, szereti a gyerekket, nincs sírás csak az elején volt :lol:
Írtam privit!

Anikó
Kép
zsivicz

Anikó: Dehogy lakunk! Még nem történt előrelépés költözés ügyben, és elég elkeserítő is a helyzet. Most eladni, pláne panelt, tiszta ráfizetés :(
Hallásvizsgálatra nem kell időpont és tudtommal mindig Fekete-Szabó Gabriella végzi.
Betelefonáltam, egy kedves hölgy mondta, hogy másnap menjünk, mert akkor fog dolgozni a doktornő és reggel 8-ra menjünk, mert 10-től műt. De ez nem időpont volt, csak tanács. Aztán ott meg kivártuk a sorunkat, de olyan hamar érkeztünk (8után pár perccel), hogy csak egy középiskolás srác volt előttünk. Nektek miért kell?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?