Boldog újévet mindenkinek!
Anett: Zituskával kell egyetértenem, 14-15 ezer rengeteg egy overálért szerintem (ahogy pl. én egy pólóért sem adok 1000 Ft-ot). Nekem még nem sikerült olyat vennem, ami 2 télen is jó lett volna a csajokra (de nem is célom), az egyik télen vagy óriási lenne, vagy határesetesen kicsi, és én nem szeretem a 2x felgyűrt kabátujjakat… És Kingával is egyetértek, Marcsi is kiszakította tavaly a térdét az egyik sígatyájának az oviudvaron, nagyon jó arra a használt is!
Netes vásárlás: nekem már szenvedélyem, van néhány negatív tapasztalatom is persze, de elenyésző ahhoz képest, amennyit vásárolok, magunknak is, nemcsak a csajoknak, újat is sokkal olcsóbban, mint a boltban. Ami pedig a bolti gyerekruha-árakat illeti, én egyszerűen nem vagyok hajlandó ennyit fizetni értük, punktum, akkor se lennék, ha bőven telne rá.
Karmen: nekem is szürke, sötétkék a kedvenc színem overálban, mert koszálló.
Kesztyű dettó, Marcsi is sötétszürkét kapott síkesztyűből, szerencsére nem színérzékeny.
A
Cora fotószolgálatánál megint van akció, 19 Ft egy 10x13 kép, csak nem bírom elolvasni a lapjukon, hogy meddig, ha valaki látja, segítsen! jan 10 vagy16???
csotizso: hat ez gáz, én sem hagynám ennyiben, mondjuk van abban a boltban ismeretségem, tehát ebben a konkrét esetben nem a fogyasztóvédőkhöz mennék először.
szilcsi: ez a pénzügy felénk is így megy az oviban. Egyszerűbb így mindenkinek, mint havonta, a tisztasági cucc meg alap, azokat nem tudják megvenni. Lalit Isten éltesse sokáig!