egy könyvem a "Le tudsz fogyni " marha jó (mégsem használom....
Nem csodálom a famíliád viselkedését. Azért gondolj bele milyen rossz, mikor valaki turkálja melletted az ételt. Az embernek elmegy az étvágya.
Lehet fogyókúrázni, csak napi 140g CH-nál nem lehet kevesebbet enni, mert CH kell, hogy jól fejlődjön a bébi agya. Paradicsomot, paprikát, uborkát és száraz húst (szín hús vagy házi kolbász) lehet korlátlanul fogyasztani. Ja és ásványvizet. Nekem mondjuk a hús nem kedvencem, így a vége felé már csak lecsót és tökfőzeléket ettem szinte. Az édes íz iszonyatosan hiányzott. Anyáméknak van a ház előtt egy meggyfájuk. Olyan meggyet terem, hogy a járókelők meg sem kóstolják, nem hogy leegyék. Csak befőttnek jó dupla mennyiségű cukorral. Na…én azt a meggyet kilószámra ettem esténként. Este nemigen ugrik fel a cukor, akkor lehetett bűnözni. Sokan éheztek, akik velem együtt jártak a diabetológiára. Én nem mondhatom. Voltak időszakok, amikor ún. fejlődési ugrás volt….na akkor igen, alig tudtam kivárni a három órát. Úgy néztem egy kisebb almára és 2 db Korpovit kekszre, mintha egy fél oroszkrém torta lenne.
Nagyon sovány is volt a Dani, mikor megszületett. Az utolsó két hónapban egy dekát sem hízott. Nem volt pici súlyú, mert nagyon vastag csontozatú, mint az apja, de lógott rajta a bőr másfél hónapig. Az első hónapban másfék kg-ot hízott, a védőnő majdnem lenyelt keresztben.
malna5:
Johetsz Mirci, Korenka begyujtotte....ikreket akar
Tegnap le lettem hurrogva, ma inkább visszavonulok.
Na jó nem, ezer dolgom van.
Tehát duplázzam meg a folsav adagot? Miket tudsz te? Tegnap meg lehurrogtatok a vitaminnal…ezzel az erővel az is lehet már.
korenka:
babzsák
Egy petezsákban is lehet két babkezdemény.
nika:
Jaj most miért emlékezteted őket?
Aszittem el tudom sunnyogni.