Új privát üzeneted érkezett!

Korenka,
pedig a családnak támogatnia kellett volna, nem elvenni a kedvedet tőle :D

Terhesség alatt azért is javasolt többször kevesebbet enni, hogy ne legyél cukros. Ha meg az vagy, akkor meg csak úgy ehetsz...

Mirci,
hát még 4 nap és meglátjuk. Vagy nem látjuk meg :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci most direkt elbujt, nehogy megint ove legyen a lapteto es bundaval gyanusitsuk....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Johetsz Mirci, Korenka begyujtotte....ikreket akar :D

malna5

malna:Észre sem vettem.... :) Egy petezsákocskám van. Apa nyelvbotlásból babzsáknak hívta szegényt. :D:D
korenka
Szár

Tényleg, ha egypetéjű ikrek akkor egy petezsák van csak nem? Vagy rosszul tudom? Na akkor lehet még ikrek... :)
korenka
Szár

o hallottam mar ilyet Korenka, hogy egy petezsak.... aztan a 12.heten megtalaltak mogotte a masikat is... :D :D :D

malna5

malna:Akkor még reménykedhetem... :roll:
korenka
Szár

Egyszer mar irtam asszem, hogy a malacoknal emelt mennyisegu folsavval "csinalnak" ikreket! Allitolag embernel is bevalik... de en "csak" 1 pici rozsaszin babokat szeretnek...egeszsegeset...
Te orulnel az ikreknek tenyleg?

malna5

malna: Nagy kihívás lenne az biztos! :D:D Nem lenne ellenemre.... de ha jobban belegondolok inkább egy baba... mert azért az mégis kevésbé veszélyes és az fontosabb.
korenka
Szár

[quote="malna5"]J írta:malna5o reggelt
Hat lanyok az en markomban eleg sok kaja elfer, csak felfele kell pakolni!!! :lol:
Moni ez nagyon jo, csak igy tovabb, valami sportot is be tudsz iktatni? Nalam ez azert kell, mert akkor nem onnan megy le, ahonnan szeretnem. Sport nelkul az elso a cici, es a senekem meg mindig ugyanakkora.... :twisted:
3 napja gorcsol a hasam alja nem is kicsit... nem sok remenyunk van erre a honapra....??Kismamik nektek nem gorcsolt anno??? Mondjatok, hogy igen, persze!!!! :lol: :lol: :lol:
En is imadok vezetni, itt az angoloknal kulon elmeny... de a legcikibb, amikor hazamegyunk. Az osszes ismeros otthon torte ossze az autojat. Jobbos kocsival bal oldalt menni....erdekes..
Na eldugulok mar egy kicsit!!!

Erre akartam még reagálni. Nekem ily olyan volt, mintha meg akarna jönni... és pont ilyentájt mint neked.... aztán nem jött meg!! :D
korenka
Szár

Folsavval csinálnak ikereket? :shock: Nahát!

Kép

Kép
sz.veronika

Babzsák. Hát babAzsák végülis :)

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka en az 5.dpo-n vagyok. Biztos vagy benne, hogy ilyen koran gorcsolgettel? Meg be sem agyazodott, akkor meg mit fajdigal itt nekem!!!!!

malna5

Ma megint kelkaposzta levest fozok, de annyi virslit raktam bele, hogy akar virsli-leves is lehetne....
Hat Niki adja Isten, hogy igazad legyen!!! Te miert mondtal le errol a honaprol? Miert gondoltad, hogy nem jott ossze a bebi?

malna5

egy könyvem a "Le tudsz fogyni " marha jó (mégsem használom....
Nem csodálom a famíliád viselkedését. Azért gondolj bele milyen rossz, mikor valaki turkálja melletted az ételt. Az embernek elmegy az étvágya. :roll: :D
Lehet fogyókúrázni, csak napi 140g CH-nál nem lehet kevesebbet enni, mert CH kell, hogy jól fejlődjön a bébi agya. Paradicsomot, paprikát, uborkát és száraz húst (szín hús vagy házi kolbász) lehet korlátlanul fogyasztani. Ja és ásványvizet. Nekem mondjuk a hús nem kedvencem, így a vége felé már csak lecsót és tökfőzeléket ettem szinte. Az édes íz iszonyatosan hiányzott. Anyáméknak van a ház előtt egy meggyfájuk. Olyan meggyet terem, hogy a járókelők meg sem kóstolják, nem hogy leegyék. Csak befőttnek jó dupla mennyiségű cukorral. Na…én azt a meggyet kilószámra ettem esténként. Este nemigen ugrik fel a cukor, akkor lehetett bűnözni. Sokan éheztek, akik velem együtt jártak a diabetológiára. Én nem mondhatom. Voltak időszakok, amikor ún. fejlődési ugrás volt….na akkor igen, alig tudtam kivárni a három órát. Úgy néztem egy kisebb almára és 2 db Korpovit kekszre, mintha egy fél oroszkrém torta lenne.
Nagyon sovány is volt a Dani, mikor megszületett. Az utolsó két hónapban egy dekát sem hízott. Nem volt pici súlyú, mert nagyon vastag csontozatú, mint az apja, de lógott rajta a bőr másfél hónapig. Az első hónapban másfék kg-ot hízott, a védőnő majdnem lenyelt keresztben.

malna5:
Johetsz Mirci, Korenka begyujtotte....ikreket akar :D :D
Tegnap le lettem hurrogva, ma inkább visszavonulok. :cry: Na jó nem, ezer dolgom van. :wink: :D :D :D :D :P
Tehát duplázzam meg a folsav adagot? Miket tudsz te? Tegnap meg lehurrogtatok a vitaminnal…ezzel az erővel az is lehet már. 8) :D

korenka:
babzsák :mrgreen:
Egy petezsákban is lehet két babkezdemény.

nika:
Jaj most miért emlékezteted őket? :twisted: :D :D :D Aszittem el tudom sunnyogni. 8) :wink: :D :D

Kép

Kép
mirci09

ERdekes, hogy mindenki akkor babasodik be, amikor lemond a honaprol.... Jol van csajok, lemondok errol a honaprol, rossz a gorbem, faj a hasam... :D :D :D :D :D

malna5

Miért rossz a görbéd?

Kép

Kép
mirci09

Hat a gorbem olyan cikk-cakkos...be kene allnia szepen egy magasabb hore. Egyik nap 36.2 masik nap 36.8 harmadik nap 36.3, szep geometrikus, csak terhesgorbenek csapnivalo.

malna5

mirci: miért csak száraz húst? :shock:
malna: Igen! Most meg a káposzta miatt görcsölsz majd, és nem tudod mi bajod.... :D

emlékezzetek új szabály van! Koránka után jövőkre érvényes a laptető!!! :D:D:D
korenka
Szár

Málna: Én imádom a frankfurti levest, mehetek? :D

A peteérés ebben a ciklusban érdekes volt, csak a halvány ovu tesztet tudtam elcsípni, ráadásul akkor biztos nem lehetett mert nagyon korán volt a mensi végéhez...+ valamikor kb középidő után írthattam, hogy pillangós érzésem van a hasamban, hát a múltkor ilyen nem volt, meg a nemvárt előtt talán 3-4 nappal olyan mindjárt megjön érzésem volt, ami szintén nem volt. Ja és ez megvolt spékelve azzal, hogy beteg voltam és nem tudtunk mindig együtt lenni amikor én gondoltam, hogy kéne....

Lányok, vigyázzatok a terhesség alatti fogyókúrával. Az egyik ismerőst terhessége alatt szintén szénhidrát megvonásra rakta az orvos, és megállt a gyerek feje a fejlődésben. Azt hitték, hogy valami rendellenesség, aztán az 5. UH után kiderült, hogy a mama csak minimális szénhidrátot fogyaszt. Én sem szándékozom most sokat hízni, de azért ezzel nem lehet játszani.
nikiee
Budapest XI. kerület

Ja, a legjobb, hogy nemcsak hogy CH kell, de állítólag a kaja 30% kellene hogy zsír legyen :shock:

Mirci,
ezek a védőnők-dokik folyton csak magyaráznak, én eleinte tökre kiborultam. Aztán eldöntöttem, hogy nem érdekel mit mondanak, majd én eldöntöm, hogy szerintem jó-e!
Pálminál semmi se tetszett nekik, hogy keveset eszik, hogy nem hízik eleget, hogy nem csinálja a mozgásokat időben, most meg épp az a baj, hogy nem beszél... pffffffffffff

Aztán mikor utánaolvasok kiderül sokminden, ráadásul ők nem tudják, hogy pl. én sokkal vékonyabb voltam mint Pálmi és sokkal kevesebbet ettem mégis élek :lol: Mostanra ő a legjobban mozgó a bölcsiben... Apja 2 éves koráig semmit nem beszélt, utána is csak lassacskán indult be... nade ma! Le se lehet lőni! :lol: Szóval majd mindennek eljön az ideje, nem kell az átlaghoz hasonlítgatni mindent folyton!

Kép

Kép
sz.veronika

Málna: Akkor még mindig nem lehetett peteérésed, akkor van ilyen!

Amúgy nekem már legalább 2X lett volna laptetőm, mindig én vagyok a lapalján, csak nincs vonalzóm, így a rendszer mindig még benyom alulra. Nem ér! :lol:
nikiee
Budapest XI. kerület

Korenka,
el is felejtettem az új szabályt! :) Akkor az enyém a laptető!!! :)
Igen, legyen így, de nem csak Korenka után, hanem mindenki után, aki már terhes és már nem kell neki a laptető! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Niki,
tessék csinálni vonalzót!!! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika:
Majd fogok, de csak az orvos + szívhang után, kedden megyek és remélhetőleg minden okés lesz és akkor majd csinálok egy gyönyörűséges vonalzót. :lol:
nikiee
Budapest XI. kerület

Igen, tudom, hogy arra vársz, de addig csinálhatnál olyat, mint az enyém, hogy hol tartasz a ciklusban. Csak hogy legyen laptetőd :D

Kép

Kép
sz.veronika

Igen, a vonalzo sokat segit. De Niki sajnos mar tulvagyok rajta, mert megemelkedett, es a cikk-cakk mostmar feljebb van, de yo-yozik a szemem mikozben nezem. Meg most kepzeljetek -gusztus, sorry-de volt 1-2 csepp barna a kozepen, eletemben eloszor tenyleg tudtam, mikor van kozepido.

malna5

Nyami, finom lett a virsli-leves, johetsz Niki, rengeteget csinaltam!

malna5

malna5:
Nem tudja még eldönteni a babzsák, hogy feltapadjon-e vagy ne…ingadozik. :D

korenka:
Most meg a káposzta miatt görcsölsz majd, és nem tudod mi bajod.... :D :D :D
Koránka…ki korán kel, aranyat lel. :P

Zsírosat sem lehetett enni, mert az is emeli a cukrot.

nikiee:
Pillangós érzés a hasadban??? :shock: Ne idegesíts! Nekem akkor volt ilyen, mikor a Dani megmozdult. :D
Tegnap nekem is mindjárt megjön érzésem volt, ez mára menstruáció előtti nyomássá változott.
Mondtuk mi, hogy csinálj vonalzót…nem fontos babásat, lehet rajta szomszéd macska is. Korenka is úgy kezdte. :P :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

malna: mnnnnnna. Visszalapoztam és igen így mensi elött egy héttel mensis tüneteim kezdődtek, aztán mintha elvágták volna mikorra épp meg kellett jönnie.

Most viszont fájogat odalent.... jaj, hogy nekem mindig van valami nyomorom.... :shock:
korenka
Szár

Mirci,
a szomszéd macskáson jót röhögtem :)

Nekem is már célba érhetne az a gólya a csőrében a bébivel a vonalzómon, mert mindig csak jön-jön, de még nem ért ide :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Málna: Humm.... :shock: akkor nem tudom...most megnéztem az enyém és az ovu után (amit a gép adott ki) egy darabig nekem is cikk-cakkos volt, aztán egyenes.

Nézd csak, ez segíthet:

http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Mindjárt keresek én egy olyan szép vonalzót, hogy majd csak néztek! :lol: :lol:
nikiee
Budapest XI. kerület

Korenka,
és ez mostmár végig így lesz :) Én csak arra emlékszem, hogy folyton volt valami bajom. Hol a hasam fájt, hol hányingerem volt, hol aludni akartam, hol puffadtam, hol a derekam fájt, stb-stb...

Kép

Kép
sz.veronika

bbercsi meg annyira belemerült az olvasásba, hogy be sem szagol? Jaaaa...nem ma mentek dokihoz? VAgy jövő héten?

Kép

Kép
mirci09

Jók ezek a vonalzók amúgy. Így legalább tudom, hogy Pálmi ma 2 éves 2 hónapos 2 hetes és 2 napos :shock: Ezt amúgy sose tudtam volna meg! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

...és 2 perces. :D :D :D :D
Egyébként tényleg jók, nem kell számolni állandóan. Én mondjuk így is számolok állandóan...osztok, szorzok. Mikor lehetett, mikor kellene megjönnie, mikor csináljak tesztet... 8)

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
a te vonalzód tök jó, pont középtájt ott vannak a szivecskék :lol: Úgyhogy nem kell számolni, szivecskék alatt ki sem kell kelni az ágyból! :lol: Bár úgy látom azok a madárkák most is turbékolnak, pedig most nincsenek is szivecskék :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Na megyek dolgozni, mert egy órám van hátra, de még itt van egy kupac papír! :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

Nem adják fel, hátha beugrik egy spontán ovuláció. 8)

Szerintetek mennyi kedvem van most lekapkodni a karácsonyfát? Meg egy csomót kellene telefonálnom is. Az sem a kedvencem. Lehet, hogy ma negatív vagyok? :roll: :?

Kép

Kép
mirci09

Na, elvileg megvan az új ideiglenes vonalzóm :D Amúgy nem vagyok nagy Valentin nap párti, de a Húsvétos nem működött, a Karácsony meg még odébb van...

Bercsi szerintem ma ment, biztos jön majd, hogy mi volt.

nikiee
Budapest XI. kerület

Probaltam egy maroknyi levest enni....2 tanyer az tul sok? :D :evil:

malna5

mirci: bocsika :D:D:D akkor nekem priviben?

nika70
Salgótarján

nikiee: Köszi! Most már előrébb vagyunk! :D:D:D
korenka
Szár

malna: Elképzeltem ahogy belemarkolsz a levesbe.... :D
korenka
Szár

malna5:
Mekkora tenyered van neked? Mint a szívlapát? :shock: :D

nikiee:
Húsvétos vonalzó. :D :D :D :D Nagyon kis szép lett. Most már bátran gyúrhatsz a laptetőre, nem vagy hártányban. :D :D

Kép

Kép
mirci09

Tééééényleg! Volt olyan, hogy egy olyan vonalzót raktam fel, hogy a szomszéd macskája x éves... talán amikor még nem tudtam pontosan hogy állok terhességileg..... :D:D Már el is felejtettem...
korenka
Szár

Este amugy en sem eszek sokat, foleg mandarint a tv elott, de most gaz amit irok, erzem, hogy mar nehezebb leadnom 1-2 kilot, mint evekkel ezelott. Szerintetek ez lehet a kortol? Meg szerintem az is jo, ha sok levest eszik az ember...

malna5

mirci: Valentin napos.... bocsáss meg, de ma nem vagy a toppon :D:D:D:D
korenka
Szár

Málna: Szerintem 2 tányér alapban nem sok, az lé+káposzta és virsi. De most aztán ne csodálkozz, hogy fáj a hasad. :lol:

Mirci: Én is utálok Karácsonyfát leszedni, hullik minden ága össze-vissza...
Tényleg jöhetne már Bercsi, hogy mi volt...

nikiee
Budapest XI. kerület

malna: Rátapintottál a lényegre! Igen a kor....
Meg mondjuk én a lányommal való terhességem óta küzdök. Elötte megehettem akármit akármikor és olyan karcsú voltam mint a nádszál.... bakker... ez ebben az életemben volt?.....
korenka
Szár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?