Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Hazajöttem (tegnap éjjel 1-kor száltam le és reggel 8-ra már az államtitkárnál próbáltam ébrenmaradni)
Angliában valóban olcsóbbak a ruhák mint itthon. Kép

Kataa
Utalok ma vagy holnap, ha megtalálom a rettentően titkos kódomat Kép OK????

Banyóci
Gratulálok!!!

Szobatisztaság
Hanna is rögtön belepisil a fürdővízbe, és szépen kommentálja (Hanna pisilt pancsiba), de a bilibe az isetennek sem hajlandó.

Gumicukor, Panda
Én állíthatós szülőágyon szülem, amit függlegesbe állítottak, és a férjem hátulról tartott, úgyhogy az ülés és a gugolás közt valahol, és tudtam erőlködni ok volt.
De mindenkinek máshogy jó!

Manó
Én is azt utálom legjobban amíg hazaérek a munkából, de az vígasztal hogy amíg én szerencsétlenkedek a járműveken, addig ő játszik a kertben (vagy benn).

Csics
Mostanában Hanna ha nagyon akar valamit kicsimnek szólít. Pl. menjünk gyurmázi, jó kicsim?

Minden Szilvinek boldog névnapot, nem tudom hétvégén eszembe jut-e, úgyhogy bocs a koraiért. Kép

Megyek dodozni Kép

Üdv
Luca
dec8

Sziasztok
Képzeljétek, kicsi lányom ma először pisilt a bilibe!!!!!!!!!! Ő kérte pancsi előtt, mert "anya pisilni kell", ráült és már csurgott is. Mintha ezer éve csinálná. Annyira örültünk neki, olyan kis boldog volt, hogy egyből a kakival is bepróbálkozott Kép
Ugye milyen ügyes? (na, jó elfogult vagyok)

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok
Mj-Moni
nekem ilyet senki ne mondjon mert nem mindig igaz az álitás orvosa válogatja hogy fáj -e vagy nem .

Kataa
én tudom hogy mit szeretnék venni a páromnak de nem tudom hogy lesz e rá pénz elég de majd meglátjuk.

Banyoci
menyetek föként ha van olyan személy akire szivesen bizod a manodat négy év az sok idö .

Gumicukor
a fögköleszedés az nem fájt tényleg de mivel én a tavalyi gyökérkezelésen kivül jo hosszu ideje nem jártam fogorvosnál igy nem tudtam hogy igy csinálják ma már én mostanába minden héten járok fogdokihoz jövöhéten is megyek akor ép az egyik lyukas fogamat tömetem be de még jo pár hétig járhatok fogdokihoz hogy az összes fogam rendben legyen .Vanak uj képek a fiukrol csak hogy nem tudom valamiért felteni a képeket de megkérem a páromat hátha ö tud felteni .

Magdi
én is félös vagyok nagyon rájötem én atol félek hogy fájni fog + rossz emlékek igy én elöre hergelem magam .

Nyuszi
mi is szeretnénk még egy kislányt de ugy 3-4 év mulva mikor már imke is nagyobb lesz és nem kell anyit dajkálni és nem lesz ennyi gond velük .

Conti
mi bölcsinkben nem a gyerekek teritenek hanem a gondozonök és még soha nem kaptak hideget az egyetlen dolog hogy ha evés következik akor üljenek le a székre és csak ülve ehetnek felálni ilyenkor tilos.

Lányok
megvolt a fogorvos nem is fájt elöbb egy érzéstelenötö zselével kentebe aztán egy adag bivaly erös érzéstelenitöt kaptam és utána szépen elöször kilazitota majd kihuzta a fogtöredéket és kitisztitota a sebbet .Köszönöm a drukot biztos ez is segitet Kép

üdv csics és a fiuk
csics

Nyusz
Azt nem, de mi úgy csináltuk, hogy csak karfát vettünk a meglévő szánkónkhoz. Azt meg minden hiperben és barkácsboltban lehet kapni. egy ezres és oda lehet csavarozni a szánkóhoz.

Kataa
Ilyen nálunk is előfordul, de szuper jól néz ki :-))
Amúgy végül nem vettem be a bogyeszt, úgy döntöttem jobb a természetes út, hátha csak idő kell neki. Persze ha záros határidőn belül nem sikerül, akkor lehet, hogy az lesz a vége. Azért még bizakodom, papa szerint karácsonykor tuti sikerül :-)

Banyóci
Köszike, akkor megnyugodtam, és rájöttem, hogy akkor tényleg kussoljak még a 3 hónapommal Kép
Amúgy meg nyugalom, arra van a leginkább szüksége, majd a dokid úgyis megmondja, hogy mennyire kellene aggódnod a hormonszint miatt. Én drukkolok és irígykedek!! KépKép

szobatisztaság
Képzeljétek, nálunk megy. De tényleg, no baleset, mindíg szól. Illetve max olyan történik, hogy nagyon játszik, olyankor becsurran egy kis pisike, de azonnal abbahagyja és riadóztat Kép csak az a baj, hogy a bölcsiben még nem próbálják, majd csak akkor, ha huzamosabb ideig bent lesznek. Amíg udvarra járnak, addig nem Kép bár amilyen idő van ma, lehet, hogy ez az időszak bekövetkezik

Képzeljétek levágtam Dodesz haját. Lett kis frufruja, olyan édi-bédi!! KépKépKép Majd dobok fel képet, tegnap lefotóztam, csak még a gépben van.
A munkám meg tökre tetszik, tényleg tök jól érzem magam, mondhatnám már hiányzott is. Most, hogy így újra benne vagyok. Más persze, meg van egy csomó új dolog, de ismét elememben vagyok: intézkedhetek ezerrel Kép Tegnap megkaptam a céges mobilomat is, úgyhogy telcsizgethetek is. Szerencsére Popsz imádja a bölcsit, így teljesen megnyugodtam, és apával is tök jól elvannak, mire hazajövök. Együtt sétállnak haza a bölcsiből - a papa megtalálja milyen ruhát kell ráadni!!! - vásárolnak, uzsiznak és mire elkezdenek játszani már ott is vagyok. Idáig még mindíg sikerült legkésőbb 5re hazaérnem KépKép

na eldugulok mára, sziasztok
Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Panda,Nyuszi,Beszti,Pemeske,Szilcsike,Magdi.
Megjott a penz!!!

Dec8
Es vettel is valalmit?Hanna mit szolt hogy nem vagy otthon?
Az en munkam is utazgatos volt,foleg kulfoldre es mindig ugy hogy a hetvege is benne volt az olcsobb repcsijegy miatt,inkabb a szallodat fizettekKéphat nem hinnem hogy munkabol szivesen lennek mar tavol AlextolKép

Szilcsike
Gratula a bilihezKépes veled mi van.Tomi meg nem jelentkezik?Kép

Rit
En a maybe babyre gondoltamKépAz muxik-e?Mert tegnap is diskuraltam egy baratnommel es neki sem mutat sosem peteerest,pedig a homero szerint vanKép
Irigy az intezkedes miatt,nekem is az hianyzik,plane hogy most delelott ra is ernekKép
Erdekes nalunk aki mar azt mondja hogy szobatiztaa gyereke annak csak alvashoz adnak pelust,akkor is ha kimenneklattam mar tobbszor hogy szaladnak be veluk wc-reKép
Ma fel 9 utan odaertunk es meg tartotta a reggeli,megkerdeztek Alexet ker-e,persze hogy kertKépTegnap is 2* ebedeltKép

Ja a tegnapi hidegben delutan amikor jotunk kia bolcsibol,megallt ,megrazkodott es kijelentette:Anya tel van!KépKépKép

Egyik baratnomnek 3 gyereke van es mindig mondja ez nem is nagy dolog,hat igen ugy hogy takritonoje van es ettermuk,tehat nem kell fozni sem.A 2 nagy meg mar suliban,igy tenyelg nem.Nekem nem is a gyerek faraszto hanem az hogy mellette ilyen hazimunkara mar nem igen van ido,plane 2-3 nalKép
Mi is 3-an voltunk es ez nagyon jo,nade a nagyim fulltime segitett anyukamnak igy vegezhette az egyetemet melletunkKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Csics
"a nekem ilyet senki se mondjon" azt hiszem idejétmúlt. Megmondtam, hogy nem fog fájni és lám ... A mai érzéstelenítők csodákat művelnek.

Szilcsike, gratula a pisihez.

Anemona 7
Hogy vágod a gyerek haját? Én a Teletubbies közben próbálkozom időnként, de nem nagyon akar egyhelyben megmaradni.
Üdv,
MJ - MÓni
mj__móni

Sziasztok!

kataa!

ne haragudj, d enem sikerült befizetni a pénzt a számládra. Most hívott anyukám enyhén kiakadva, hogy a Raifaissen bankban miután kitöltettek vele 600 adatos paírt (személyi ig szám, lakcím stb, össze adat) közölték vele hogy nem fizeheti be a számlaszámr a apénzt mert ez egy cég számlaszám aahol te csak aláíró vagy és így nem engedheti hogy befizessneke rá, csak ha megtudja anyukám mondnai hogy mi a cég neve, címe stb. Hát nem tudtaKép És még az OTP-re mondják hogy nehézkesekKép Nem tudom hogy mikor tudom így a pénz elutalni, mert az utalsához személyesn kell bemenni a bankba, megpróbálok bejutni ma esetleg. De az agyam eldobom hogy ilyen bankok vannak, nem mindegy nekik hogy ki tezs aszámlára rá pénzt? Még a kivételnél megérteném. Persz ah nem pénztári befizetés hanem utalás akkor nem néznek utána, mert gondolom akik utalták sem tudták ezeket az adatokat. Szóval tök kellemetlen az egész, anyukám meg jól leszúrt, hog ymilyen béna vagyok hogy így küldöm, el őt.

Ma itthon vagyok, Emma hajnalban hányt meg hőemelkedése van.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Most mindjárt nekilátok és előkotrom az elektrónikus szerződésem az OTP-vel, mert hogy van nekem olyna csak kb 4 éve nem használtam, még a leglején kötöttem, de nem emlékszem a jelszavamra. De most van az a pillnat hogy valahogy felélesztem.Kép

manó

KépKép
manó

Mano
Dehogy ceg ez a mi csaladi szamlank es nem csak alairo vagyokKép.A nevemen es a ferjemen van,szerintem elnezte az alkalmazott,en mar szamtalanszor fizettem be masnak penzt,es nem volt vele problema.
Remelem valahogy megoldodikKép
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Hát akkor végképp nem értem. Közölte a csaj hogy a számlaszám és a név is egyezik, de ez egy cég. Lehet hogy a férjed nevét néze cégnévenek? Vagy nem tudom, elképzelésem sincs ezek után. Egy biztos, hogy nem engedték befizetni a pénzt.Kép Jó hogy így őrzik az ügyfelek számláját nem, nehogy vaklaki befizetni merészeljen?Kép

Tényleg csak azért ciki mert egyrészt így nem tudom mikor kapsz pénzt, másrészt épp most az egyszer kértem meg anyukám ilyen banki dologra, pedig sokszor utaltam én is amiket a babaszobán vettem meg ilyesmi, és sos volt gond.Most meg azt hiszi direkt az ő bosszantására küldtem el hiányos adatokkal, meg hogy eléksik miattam a munkábólKép Hát így jártamKép Tényleg bocs a késlekedésért.

KépKép
manó

na, hívott anyukám megnyugodva, lelkesen felírta a férjed családnevét (ugyanaz mint Alexé ugye?) És azt mondta ha nem késő este végez akkro bemegy és leszúrja a csajt.

Manó

KépKép
manó

Kataa

Nem akartam írni de én is majdnem így jártam mint Manó, csak nálam humánusabbak voltak ezek szerint. Ki kellett tölteni egy papírt és mivel a nevedet adtad meg szla tulajnak oda írtam be. A pénztárnál közölték, hogy nem te vagy a tulaj és felolvastak egy nevet, valószínű a férjedét. Volt annyi lélekjelenlétem, és kértem, hogy nézzék meg, hogy aláíró vagy-e és mivel igen volt a válasz így utaltam a manit. Szóval ahány fiók annyi válasz de szvsz érdemes lenne helyrerakni őket!

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Mano,Halacska
Hat ez szuper,igen a szamla kozos,mindkettonk neven van,ezert eleg barmelyikunke a ketto kozul.
Azert adtam az enyemet mert az egyszerubb leirniKép
Felhivom oket majdKép
Hat igen ezert egyszerubb az utalas mint a befizetesKép

Bocsi nem volt szandekosKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Ó, semmi gond, írtam, hogy meg se akartam jegyezni csak másnál is felmerült.
Ez a legkevesebb a szervezésért.Kép

Lányok!
Akartam már írni, hogy akiknek nem akar a baba összejönni nézessék meg a pajzsmirigy hormonjaikat is. Ezt is vérből nézik, és ha már vesznek vért akkor miért ne lehetne ezt is ellenőrizni?
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Na megkerdeztem a bankot es azt mondak ez azert van igy ,naluk csak 1 szamlatulajdonos lehet ezert vagyok en meghatalmazott statuszbanKépjo miKép
Szoval aki befizetni akar es nem utalni(mert ilyenkor csak a szamlaszamot nezik)az szoljon es megirom a ferjecskem nevetKép

K

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Manó
Én sem vagyok szakértő a témában, igy hogy is kérhettem volna név szerint az utrogestantKépKépKép. Azóta már utánanéztem, mióta irtad, igy már nagyjából képben vagyok. Hétfőn megyek dokihoz, majd kiderül, hogy mit mond.

Alvás: nálunk is problémás lett a bölcsi ótaKép. Este viszonylag időben lefekszik és el is alszik, viszont éjjelente többször felébred, átjön hozzánk, viháncol...stb. Én is már egy kicsit ki vagyok ettől. A bölcsiben a fiam a mintagyerek, aki egész nap mosolyog, játszik, barátágos, mindent megeszik, szó nélkül lefekszik. Itthon meg pont az ellenkezője, pedig azelőtt itthon is ilyen volt.

Új ágy: Mi is együtt szereltük össze vele, a régit együtt tettük el. 1. nap egy kicsivel tovább tartott az elalvás (kb. 30 perc), de azóta semmi gond.

Gumicukor
Köszi, hogy szoritaszKép. Megmondom őszintén, hogy annyira váratlanul ért ez a babó, és annyira örülök neki, hogy abszolút nem érdekel pillanatnyilag, hogy a melóhely mit szól hozzáKép. Majd csak lesz valahogy, még nem töröm ezen a fejemKép. Igen, újra KútvölgyiKép, kiváncsi leszek nagyon, hogy milyen lett.

Kataa
Mi még nem utaltunkKép, remélem nem nagy gond. Csak nem tudom, hogy a párom mikor megy bankba. Amúgy is sokszor vannak banki ügyei, nem akartam külön programot csinálni neki. De a héten valamelyik nap tutira megy.
Játszóház oké, majd szólj hogy kb. mikor értek rá, és összehozzukKép.
KépKépKépKép.

Conti
Bölcsis ebédKép

Nyuszi
KösziKép. Nem most novemberben mennénk, hanem januárbanKép. Gran Canaria a kedvenc helyünkKép. Ha majd egyszer nyerünk a lottón, ott tutira veszünk valami kis házikótKép.

Rit
Örülök, hogy mégis jól érzed magad a melóhelyenKép, és hogy Dodi is ilyen jól elvanKép. 3 hónap? Igy visszatekintve valóban nem nagy idő, viszont akkor amikor én tartottam ott, akkor nagyon ki voltam bukva. És bevallom, hogy baromira nem vigasztalt, hogy ,más/ok régebb óta próbálkoznak.

Móni
Én újabban énekelni szoktam Gyurcinak hajvágásnál, és úgy néz ki ez most be is jön. Szép csendben, mozdulatlanul ül, egyedül a fülénél nem szereti és nem akarja hagyni.

Utazás: Köszi a hozzászólásokat, majd még mérlegelünk. De szerintem valószinüleg el fogunk menni. Eredetileg is akartunk volna menni, azzal a különbséggel, hogy 2 hétre és Gyurcival együtt. De akkor még ugye nem tudtunk a tesóról és ez más megvilágitásba helyezte a dolgokat. Ilyen hosszú időre (2 hét) semmiképpen sem mennénk el nélküle, ezért vetődött fel az 1 hetes nyaralás gondolata. A nővéreméknél is nagyon jól érzi magát (2 gyerek), meg anyukámmal is. Csak az lenne a gond, hogy ők nem tudnák bölcsibe vinni, az a hét kimaradna neki. Na mindegy, majd eldőlKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa!

köszi, tovbbítottama nyukámnak, csk nem tudom lesz e idje ma megint bemenni. Legalább megtudtad hogy csak aláíró vagyKépKépKép

banyóci!

Én is csak itt aneten olvastam erről az utrogestanról vagy miről, szerencsére nem lett rá szükségünk. A barátnőm vetélt el egyszer, neki néztem, de aztán kiderült hogy más volt a gond nála (toxoplazma)

Ágy: Hát képzeljétek tegnap este Emm magától abban akart ellaudni, kérte. El is aludt kb 10-kor, de 3/4 1-kor megjelnet az ajtónkban és kérte hogy tegyem vissza akicsibe. Gondolom felébredt,a kicsiben ilyenkor max megfordul, most meg nem tudta hirtelen mi van és jött szólni. A kicsiben egyből aludt is tovább, de sajnos 5-kor jött ez a hányás. Azóta semmi baja, de pici hőemelkedés van.

Manó

KépKép
manó

Hali

megvagyunk mi is, de amint látjátok nem sok időm van netezniKépKép
Gellért ma 4 hetes, szépen gyarapszik, már 4380 gramm. Picit hasfájós, de gyanítom az össze-vissza evésétől, nem nagyon akar beállni a napirendje még.
Holnap jön a dokibácsi, mind2 gyereket megnézi, Gergőt a kétéves vizsgálat miatt. Izgi lesz, Gergő utálja az ilyen macerákat.

Nyuszika
Nektek használt valami a hasfájásra?

Kataa
A férjem ma próbál utalni a Postabankból. Akkor neki kell a név?

puszka
Judy és G-k

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy

Mi a Gripe Waterrel kezdtuk, de nem nagyon valt be, aztan probaltuk a Sab Simplex-et is, de vegul az Infacol lett a nyero.Meg a dokibacsi valami kanalas lottyot is felirt neki, azt kap estenkent. Az Infacolt meg haromszor egy nap, ha gond van tobbszor, ha nincs kevesebbszer.Imadja, finom narancsizu, mar tatja a szajat ha meglatja. Legalabb nem lesz gondunk a gyumolcsok bevezetesevel.Kép Remelem nalatok is bevalik.

Banyoci

En is szedtem Utrogestant a 12 hetig, mert barnaztam. Emikevel is , de akkor nem irta fel a doki, most ovatosabb volt.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

NyusziKép

köszi

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szilcsike
Gratulálok a pipihez. És nagyon irigykedem, mi még mindig csak trónolunk.

Kataa
Hát én szeretek utazgatni, meg kell is. A cégnél egyedül én beszélek angolul, úgyhogy nem sok más választás van. Persze igazából segít is a karrieremben. De Mancitól távol lenni nagyon rossz, és persze nekem is benne van a hétvége általában Kép
Egyébként Hanna nagyon jól megvan az apjával, persze azért szokott keresni, első éjjel kicsit sírdogált is, aztán megnyugodott. De nagyon örült nekem, na meg a szép nagy dobozának Kép Vettem neki egy Little People buszt meg fagyiskocsit. Nagyon tetszik neki, meg persze rózsaszín pulcsit is Kép De sosincs időm vásárolni igazán (vasárnap meg minden zárva volt mire időm lett volna)

Manó
Hanna is a kicsiben alszik. Néha éjszaka kéri hogy tegyem át a nagyba, de ott nem hajlandó elaludni. Nem tudom mikor fog végre a szép nagy ágyában aludni.

Üdv
dec8

ui. látom tegnap azért csak sikerült a valódi nevem aláírni Kép
dec8

hali

ma reggelre arra ébredtem, hogy fáj a torkom és bedugult az orrom. de csak a bal oldalam. szerencsére napközben nem érzem, csak reggel volt rossz. hozzá még a jobb lábam térdtől lefelé fájt. de amúgy semmi komoly. szedek homeopátiás bogyeszt.

ma tudtam meg, hogy lesz egy csomó munkám, újak is, többek között weboldal fejlesztés. ennek tök örülök, mert az legalább látványos.úgyis mostanában arról paaszkodtam, hogy mennyire uncsi a melóm. egyébként, mióta kitettem az irodában a feng shui tudás sarkába a kis baglyomat és mellé egy zöld színű kézkrémet (Kép, nem találtam más zöldet hirtelenjében) azóta csőstül dőlnek a feladatok. nem baj, így hamar eltelik az 1 év, amit már úgy várok.

Dec8
Én is éppen uilyen ágyon szültem, mint te.

Csics
Ha időben és rendszeresen (leaglább fél évente) elmész fogorvosi ellenőrzésre, akkor nem kell tartani, hogy fájni fog. akkor fáj, ha elhanyagolják...

Rit
Látod, nem is olyan vészes a meló, csak bele kell rázódni.

MaybeBaby
Én is hallottam, már uezt, hogy nem mutatja ki. Van egy másik nevezetű, valami PG35 (nem 100%, hogy ez a neve) a sógornőm ezt használja, igaz még nem babásodott be.

Kataa
Jó kényelmes lehet a barinőd, nem kell főzni, másik 2 kölök suliban, csak a kicsivel kell lennie és még takinénije is van... ha a lustaság fájna....

Manó
Emmának jobbulást!

Kataa
Jó a kép! KépKépKép Nálunk is uez a sorbarendezés megy, mindegy mi az, csak sok egyforma legyen, cipő, könyvek, kisautók, ceruzák stb... Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Nekem is van segitsegem is (anyu) es meg takinenim is.Akkor en is lusta vagyok?KépKépKép
Ugy vagyok vele, hogy szerencses vagyok, mert megengedhetjuk magunknak es igy inkabb a gyerekeimmel toltom azt az idot, amit takaritanek. KépSot neha ,mikor hagyja, az anyunal is fizetem a takinenit, ha mar annyit segit nekunk ez a minimum, nem?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Dec8!
Hát, akkor neked jól összejött, szülinap, névnap, Mikulás, karácsony, mindez 2 héten belül. Nem volt rossz gyerekkorodban? Mindenre kaptál külön ajándékot, vagy nem? Ádámnak is karácsonykor van a névnapja, de van egy szept. 8-án is, inkább akkor tartjuk, hogy ne legyen karácsonykor.

Banyóci!
Már nem kell mennem vezetni, múlt csütörtökön levizsgáztam. Igaz, hogy harmadszorra, de sikerült.

Szilcsike!
Tényleg ügyes Szilvike a bilivel Kép!

Gumicukor!
Ha megtehetném, a főzést én is lepasszolnám valakinek, meg a vasalást is. A takarítást inkább én csinálom.

Még írnék, de nem hagynak. A mosógép is lejárt, a főzeléket is be kell fejeznem, szóval, mára ennyi Kép.

Mindenkinek minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Banyoci
Hat igen valahol ki kell jonnni a valtozasnak.Nalunk tegnap ejjel eleg volt hogy 2* atcsissegtem fekve az agybol es mar csend is voltKépAmugy en aggodtam komolyan mert Alex par napig a k betuvel gonban volt,dadogott,rossz volt hallgatni.Szerencsere 1 het alatt elmult de tobbtol hallottam hogy biztos a valtozastolKép
Hajra nyaralas,ugysem elsz mar tobbszor ilyenKépEn Tenerifet is imadom,de Canarian is voltunk.Az idegenvezeto serint csomo magyarnak van hazaKép

Mano
Nem csak aliro vagyok,csak ilyen esetben ez igy jon ki.Egyebkent a masik bankszamlankra is direkt rakerdeztem es ott lehet ket tulaj a CIB-nel.Bankja valogatja.Egyebkent ezta szamlanyitasnal nem mondtak,es automatikusan a ferjem lett atulaj,tipikus ferfisovinizmus itt is.Miert nem a no?Kép
Emmanak jobbulast.Ilyenkor Te szabira vagy betegallomanyba mesz?Es el kell menned a hazidokidhoz kiiratni magad vagy Emma orvosa ad papirt?

Judy
Elhiszem hogy nem sok idod van,kitartasKépGellert mar szep nagy babaKépBecezitek?
Nekunk annoa Grippe Water nagyon bevalltKép

Dec8
Hat utazgatassal en is igy voltam,csak amikor amr minden honapban kellett menni az mar nem volt olyan joKépMeg tobbedszerre Helsinki(Finn a cegem) mar nem olyan izgi.MEg jo hogy lettek nagyon jo kollegalis baratok es mulattuk az idotKép
Hat ez jo hogym as nem beszel angolulKépIgy legalabb nem kritizalnakKépMi nagy Little People rajongok vagyunk,van mar sok szettunk,karira egy buszt mi is kertunk a pirosatKépa masik ketto meglepi lesz nekem is a tesomtol.Es kepzeld a katalogusban hanuka szett is voltKépA karacsonyi mellettKép

Gumicukor
Barinom:hat en inkabb ugy fogalmaznek,hogy O legalabb nem panaszkodik hanem bevallja hogy milyen jo neki ez igy,hogy csak a gyerekkel kell foglalkozniaKépSzerintem az a nagyobb gaz ha valaki hasonlo adotsagokkal is panszkodik hogy O mennyire faradtKéphiaba mindenkinek mas a turokepessege,de en azt mondom egy gyerek+haztarta+fozes azert nem nagy szam,siman meg lehet csinalni.2-nel mar ha valaki lead valamit(itt a takaritasra vagy kajara gondolok)ugy megint csak jo a helyzetKép
A noverem 3-al volt ugy sokaig hogy mindent o csinalt es meg tanit es tanul is mellett,persze ejjelKépVegre rabeszeltuk egy takinenire,es meg ig yis van boven feladataKép
Nekem volt PG35 is ugyanez volta tapasztalatom,ezert vettem a Maybe-t Kép

Panda
Nem is dicskedtel,gratula a vizsgadhoz!Kép
Most mar jarsz is minden nap autoval?

Puszi,jo ejtKép
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
sajna nem ment utalás, mert negyed hatkor már zárva volt a Postabank a börsi tescoban, bocsika, remélem még időben leszünk.
Gellértet nem becézzük, szerintem nem is lehetKépKép
Én a főzést adtam le, most rendelem a kaját, nagyon jó, hogy nem kell ezzel törődni, így sem unatkozom a két gyerkőc és a 160 nmnyi takarítanivaló mellett. azért nem érzem magam lustának, este bedőlök az ágyba. Megyek is...

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Hát reggela férjem levitte Emmát bölcsibe, mert nem volt már hőemelkedése és már délutántól nem fájta hasa sem. Remélem nem lesz belőle komolyabb betegség.Nagyon sírt, nem akart menni, rájött hog yotthon is lehet maradniKép remélem azért megnyugszik gyorsan. Tegnap délelőtt nekem is sírt otthon hogy hol za apa?

Kataa!

ma reggel megint próbálja anyukám a pénzt befizetni, remélem siekrül neki.
Nekem még van 10 nap, illetve már csak 9 nap régi szabim a gyedről, így most azt töltöm le először, utána gondolom táppénzen leszek.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Köszönjük a gratulációkat bili ügyben, tegnap is kérte és pisilt is bele. Én nem erőltetem, ha kéri, akkor megkapja, és olyan büszkén termel bele, meg kell zabálni.

Pocaklakó: Tomi még pocakban, és jól is van a ctg szerint. Viszont tegnap már azt mondta dokinéni, hogy elindultunk a szülés felé, és szépen fájogatok, meg nyílogatok. Bármikor jöhet már, de szerinte legkésőbb vasárnap.
Fájásaim vannak, rendszertelenek, de szép hosszúak, és elég sokat jönnek. Úgyhogy mostmár tényleg bármi lehet bármikor KépKép
Szilcsi viszont szörnyen anyás lett, most éjszaka pl. hajnali 3-ig úgy aludt csak, hogy két kézzel kapaszkodott belém, a fejemet nem rakhattam a párnára, mert egyből felsírt, hogy "anya ne hagyj itt" Szerintem már érzi, hogy anya bármikor elmehet 1-2 napra a kórházba......

Takinéni
Nem szeretnék, még akkor sem, ha a párom ragaszkodna hozzá. MÉg azt sem tudom elviselni, ha a cuccaimat anyós vagy anyám pakolássza. Viszont a vasalást szivesen lepasszolnám valakinek Kép
De azért nem feltétlen lustaság, ha valakinek van. SEgítség, ami, lássuk be két gyerek mellett jól jöhet.

Kataa
Aranyos a kép. NÁlunk nem kipakolás megy, hanem a cipők elrakása vagy a cipősszőnyegre, vagy ha már ott nincs hely, akkor be a szekrénybe KépKép

Banyóci
Nagy gratula a pocaklakóhoz.
Utazás ügyben: én nem mennék, de nálunk a kiscsaj max. 3 órára van kalibrálva nélkülem, aztán már nem lehet megnyugtatni, ha eszébe jutok. Lehet vele bárki. (bár talán a keresztapjával és barátnőjével 4-et is kibírna) Igaz nálunk fel sem merült, hogy nélküle utazzunk bárhová is.

Na mennem kell, felébredt az őrmester KépKép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!
Én bizony néha nagyon tudnék örülni egy kis segítségnek. Nem érzem magam lustának, de néha ANNYIRA tudom utálni a házimunkát. Egy csomószor Pató Pál vagyok. Ugye akkor összetorlódik és csak kapkodom a fejem, hogy úszik a háztartás.
Mondjuk anyósom szokott kaját küldeni (amikor Márk született 2 hónapig ő főzött).
Nálunk gyakran van mirelit kaja, szerencsére nem egy haspók a férjem. Kép
Anyukám és apukám sajnos már nem élnek, pedig tudom, hogy ők lennének az IGAZI segítségek. Tőlük mernék is kérni és ők tutira mindenkor, mindig segítenének nekem. De az élet ilyen kegyetlen, sajnos ők már az unokákat sem ismerték. (Apukám Másfél hónapig élvezhette a nagypapaságot) Na, nem akarok bőgni, befejezem.

Nyuszika! Vállalkozás: Gondolkozom egy fitness-klubon direkt kisgyerekes anyukáknak, baba-mama klubbal együtt. Itt Harasztiban nem nagyon van lehetőség, hogy összejárjanak az anyukák, többel beszélgettem és úgy tűnik lenne rá kereslet. De ez még évek kérdése, egyenlőre építkezünk , költözködünk, építkezünk, költözködünk és így tovább....Kép

Szilcsike! Kép De izgi, akkor ezen a héten meglesz a kistesó?!!! KépNagyon drukkolok!!!Kép
Ügyesek vagytok a bilivel!!!

Drukkoljatok, ma éjszaka pelus nélkül fog aludni a Nóri, kaptunk gumilepedőt, hát nem tudom mi lesz. Kérdeztem a Nórit és azt mondta, hogy nem kell pelus estére, és tényleg nem nagyon pisil éjszaka, szinte mindig száraz a pelus reggel.

Szépen süt a nap, megyünk sétálni, szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok LányokKép
A Ti gyerkőceitek alszanak napközben? Hogy van az, hogy egy 2 éves kibírja egész nap alvás nélkül? És hogy van az, hogy tegnap 4.00-kor elaludt és ma 7.30-kor kelt fel? Nem értem ezt a gyerkőcöt.

Segítség!
MJ-Móni
mj__móni

Móni
Az én lányomnak muszáj aludnia napközben, mert ha nem alszik legalább 1 órát délben, akkor 6-kor kidől, viszont éjfélkor felkel játszani.
Nálunk 12-13 óra között van altatás, alszik 1-1,5 órát, és így este 10-kor dől ki általában reggel 7-ig.
Viszont ez a rendszer nemrég állt csak be, eddig mi is szenvedtünk a napközbeni alvással.

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike!
De jó lesz neked megint babázni! Kép

MJMóni!
Pancsi nem bírná ki alvás nélkül a napot. Tegnap pl. 1től 5ig aludt. Ez azért meglehetősen extrém mert csak max. fél 4ig szokott. Viszont amikor jön a foga úgy vettem észre, hogy egy bizonyos stádiumba érve van 2 nap, amikor belehúz az alvásba.

Taki-kaja téma: én egy gyerkőc mellett is rendeltem. Nem tudtam máshogy megoldani. Pancsi mellett ez volt az egyedüli megoldás. Most, hogy dolgozom, este örülök ha vele lehetek. Így szintén rendelünk. Ezek az együttlétek általában a fürdőkádra és a meseolvasásra korlátozódtak. Kép Sokszor hiányzik napközben is és akkor felhívom telón. Kép

Kataa
Alex szép kis cipőkavalkádot állított össze! Nem semmi!

Pá, b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Mano
Megjott a penzKép

Judy
Ne izgulj,raerszKép
En sem beceznem Gellertet,szerintem igy pont joKép
Hat elhiszem hogyegy hazban mindig van takaritiani valo,en mar a nagy lakassal is unom neha.Most hogy Alex bolcsis azert konnyebbKép

Szilcsike
Drukk a hetvegereKépMert hat a Mikibuli mindjart itt es addig Tominak meg is kell kicsit nonieKép
Elpakolas nalunk is megy,nem is lehet kint hagyni a cipoket,ez egy kulonleges eset volt anyueknalKép

Magdi
Nekem anyosom nem el mar,pedig O meg ra is erne.Anyeuk meg ugye Egomban laknak ,eg aktivak is meg vagy 20 evig,igy marad a semmiKépVagyis majd kettonel az hogy fizetek valakinekKép
Drukk Norinak,bizti ugyes lesz ne aggodjKép

Moni
Nalunk ha nem alszik az van hogy 6 kor beajul es ejjel kel.Ezert meg a bolcsiben is ha csak 1 orat de alszikKépitthon elalszik 2-3at mert itt nagyobb a csend hetvegenKép

Parazita
Eltuntel!!!

Puszi
kataa

Kép
Kép
kataa

Hali mindenkinek!

Kataa
Ment az utalás!

Mi tegnap óta megint itthon vagyunk, most a változatosság kedvéért mandula gyulladása van Levinek! Jövő hét kedden kell visszavinnem, de szerintem még a jövő héten sem megyünk, bár lehet hogy 3 napra is kiírják! Tegnap egész nap a lázával küldöttünk, 39.6-on tombolt, semmi nem vitte le, így nem úsztuk meg a hűtőfürdőt! (Pedig nagyon útálom csinálni)
Ma már jobb a helyzet, csak hőemelkedése van, viszont a sok köhögéstől este is és reggel is hányt. Kép
Úgy vettem észre, hogy nálunk ez a menő, mert akár mi baja van, mindíg megajándékoz egy kis hányással. Gondolom érzékeny a gyomrára!

Pocakosoknak gratula, finiselőknek megy a drukk!!!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Panda

Lattad mar az uj Auchan ujsagot? Van benne Barbie 3 fele, 3 ezerert.Nov12-dec12-ig ervenyes, a neten meg nincs fent.
Barbien kivul egy csomo jatek van meg, nagyon veszelyes. Nalunk a Micimacko es tarsai orulet van, lesz akcios agynemu, polo, nadrag stb ilyen mintaval.

Forti

szegeny Levi, jol kifogja a ezt a sok betegseget.Jobbulast neki!Kép

Ugy nez ki kezdunk belekeveredni megint egy fejlodesi ugrasba a pici fiuval, mert megint 1.5-2 orankent eszik es rangatja mergesen az ures cicit. Lehet hogy lassan elkezdem a hozzataplalast, ugy is nemsoka betolti a 6 honapot. Persze az anyatejcsivel sem allunk le, amig csak keri, kapja.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Forti,
Jobbulást Levinek!!! Valami járvány van most, Solymesz is köhögcsél, és nekem is kapar a torkom.

Kataa,
Elküldtem a Mikulás-pénzt!

Ma voltunk 3D-s ultrahangon, és úgy néz ki, hogy KISFIÚ lesz! Jól kinézünk...Kép

Zita
parazita

Sziasztok,
Az elmúlt napokban végigsöpört az egész családon egy jó erős influenza vírusKép. Most már csak Bálint beteg, hozzá ma várom a dokit, mert valahogy nem akar nála elmúlni. Az egész napunk orrporszívózásból áll, aludni alig tud, de szerencsére láza nincs. Egész nap szopizik szinte vagy ölben van, ha leteszem rögvest üvölt. Szegénykémet annyira sajnálom, hogy ilyen picikén elkapta ez a fránya betegségKép. Ráadásul a popsija is jó piros, nem tudom a betegség teszi-e. Az arcán pedig kiütések vannak, de nem pirosak, csak inkább akkor érezni őket, ha megsimogatom. El nem tudom képzelni mitől lehetnek.
Mivel az utóbbi napok teljes káoszban teltek, így én is rendelem most a kajcsit, de remélem jövő héten már nem lesz szükség rá.

Kataa,
Tegnap elutalta a párom a pénzt neked.

Manó,
Jobbulást Emmának!

Szilcsike,
Drukkolok nektekKép!

Forti,
Szegény Levi, mielőbbi jobbulást kívánok neki!

Nyuszi,
Mi is megkaptuk az Auchan katalógustKép. Mi a pelenkázós szettet néztük ki Lilinek. Amit csak tud utánoz, tegnap a gólyáját pelenkázta be, de előtte bekrémezte a fenekét, és hozzátette, hogy ott a kukaca, ő azt is be akarja kenniKép. Szoptatni is nagyon szereti a játékait, van, hogy felpattan elrohan és közben mondja, hogy nyugi pl. gólya, mindjárt felveszlek. Aztán jön vissza vele és mondja, hogy szegény gólya nagyon sírtKép.

Zita,
Gratula a kispasihoz!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Auchanban valóban klassz játékok lesznek akciósan. Lesz diavetítő is, bár nekünk még kicsit így is drágának tűnik, leárazva.
Van aki vetítőzik otthon? Gyerkőcnek bejön vajon?
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Ilke, Forti jobbulást a gyerkőcöknek!

Áfonya, Rékának boldog névnapotKép

Mi járunk a bölcsibe, de teljesen változó, hogy elvan-e Betti, vagy be kell menjek hozzá. Tegnap 2 órát játszott bent, aztán egyszerűen haza akart jönni, nem maradt az istennek sem. Ma később mentünk, hogy bírja ebédig, kár volt, mert megint egy falatot sem evett. Rákérdeztem erre az ebédeltetési rendszerre, közölték, hogy ez minden bölcsiben így van Kép Kapásból tudnék 10-et amiben nem. Ma lenne szülői, de nem tudok visszamenni, mondták hogy szülői munkaközösséget választanakKép Bölcsibe????

Tegnap voltunk az auchanban, megint jó nagyot kellett kerülni, hogy ne lássa a játékokat. Láttam, hogy más szülők simán a gyerekekkel együtt választják ki a játékokat és együtt veszik megKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Conti
Mi is a kiscsajjal voltunk ajándékot venni neki, de nem látta meg, mit kap. Apa elterelte a figyelmét, míg én választottam, aztán csere, hogy ő is meg tudja nézni, és sutyiba a kocsiba tenni.
Így vettük meg a szülinapi hatalmas babáját, a névnapi ajándékát, sőt még a Mikulás ajándékot is. Pénztárnál szóltunk, hogy óvatosan, és SEMMIT nem vett észre a gyerek.
Mivel nem tudjuk másként megoldani, marad ez a megoldás.
Mondjuk nekünk szerencsénk van, mert nincs hiszti játéknézés közben, aranyosan nézelődik, mutogat, dumál, de nem követelőzik.

minden betegecskének jobbulást!!!!!!!!!!!44

Szilcsike
szilcsike

Conti

Nalunk is elnezelodik Emi, meg a jatekok kozt is, meg elfogadja ha mondom neki, hogy neked mar van olyan. Dehat gyereke valogatja gondolom.KépMeg raszoktattam, hogy mindig kap valami kis valami kis 200 ft-os jatekot.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Szilcsike,
Drukkolok neked meg Tominak! Hajrá! Szerencséd van, hogy Szilcsi ilyen jó kislány...

Ilke,
Gyógyuljatok meg! Remélem, mi nem leszünk ennél betegebbek...

Halacska,
Akkor hasonló a helyzetünk. Én is szinte csak este látom a majomkát, és én mesélek neki.
Időnként főzök valami kis egyszerűt, takinéni viszont van, mert az anyu gerince már nem bírná, én meg csak hétvégén tudnám csinálni, akkor viszont nem akarom elvenni az időt erre a családtól.

Akinek kézre esik a Récsei, az tudjon róla, hogy a hétvégén állítólag megint babaörze lesz!

Zita
parazita

Hali!
Végre itt lehetek, egész nap csak adatbázis túrtam, jó egy kicsit ide jönni ismét.

K és T betű
Dani is egy időben minden k betű helyett té-t mondott, illetve csak a szó közepén, az szókezdő k-nál nem. mára már elmúlt.
logopédus barátnőm állítása szerint az a rossz, ha a gyerek a r betűt j-nek mondja. ha l-nek a nem gond, mert majd a l betűt pattintja/pörgeti fel, amiből lesz a pergős r. persze a j sem felétlenül rossz, de abból gyakrabban lesz Farkasházy Tivadar féle r betű Kép

Kataa
Ha a gyerkőc beteg, akkor jár a gyerek után táppénz. Pontosabban gyermegápolási díj, ami a fizu 70 %-a. a gyerekorvos ír ki. nekem eddig ilyen volt 2x, amikor beteg volt Dani. gondolom jövőre többször lesz majd, ha mi is kezdjük az ovit.

Szilcsi
Van benne valami, hogy a gyerekek megérzik, ha közeledik a tesó. Én tuti meg fogom nézetni legközelebb terhesen az aurámat. állítólag fényes olyankor, mert az újszülöttek hihetetlen tiszta,fényes aurával jönnek közénk. nemhiába mondják, ahol az ég és a föld összeér. a delfinek is máshogy viszonyulnak a pocakos mamikhoz. ultrahanggal érzik, hogy ketten vannak Kép camponában ki lehet próbálni Kép
mindenesetre drukk nektek, ügyeseklegyetek, ha jön a nagy nap!

takinéni
én is uígy vagyok vele, mint szilcsike. ha megengedhetném sem engednék a cuccaim közé senkit. az sosem lenne úgy jó, ahogy más csinálná.

Magdi
Drukk Nórinak! Kép

Halacska
Tegnap Dani is 1-5-ig aludt Kép Egyszerűen nem lehetett felébreszteni. Aztán ma reggel meg 1/2 6kor kelt,kiszolgálta magát a kisvakond dvd-vel. én meg ott kóvályogtam a náthás fejemmel.

Nálunk ha nincs alvás vmi miatt, akkor sem dől ki, uúgy húzza 9-ig a napot, aztán alszik csak el, néha olyankor sírva, mint a hétvégén is.

Zita
Gratula az újabb kisfiúhoz Kép Legalább már lesz benne gyakorlatod Kép

Diavetítő
Engem is érdekel. Voltunk hétfőn az auchanban, de a játékrészt kihagytuk, mert kutyafuttában vásároltunk kicsivel zárás előtt. Mennyiért tékozolják?

Na, most dícsért meg a főnököm, milyen szép kis adatbazit rittyentettem Kép hát dolgoztam is vele rendesen, tegnap is éjfél előtt tettem le a gépet.

na, lassan megyek haza a csemetémhez.
cupp
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Köszi a drukkokat előre is, majd igyekszünk gyorsan és ügyesen szülni KépKép

Egyébként Ti hogy viszonyultok ahhoz, ha az auchanban (vagy akármelyik boltban) a gyerek elkezdi enni a még ki sem fizetett kaját?
Csak azért kérdezem, mert anyósom-sógornőm mindig nyomja a gyerek kezébe, én viszont nagyon nem bírom elviselni. Nálunk foghatja a kezébe a pénztárig, ahol ő adja oda, és ha a néni visszaadta akkor ki lehet bontani, és meg lehet enni.
Viszont rengeteg gyereket látok kajálni bent..........

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike
drukk megyKép És boldog névnapot előre isKép
gergő max kiflit/zsemlét ehet bent, kibontani való cuccokat nem.

Kataa
ma utaltunkKép

Ilke, Forti
JobbulástKép

itt volt a dokibácsi mind2 gyerkőc rendbenKép Nem csoda, hogy fáj a pici pocakja, 4 hét alatt 1300-at hízott.
Gergő végig visított, de nem is vártam mástKépKép Gellért viszont hős volt.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy
Dani anno 4 hét alatt 1,75-öt hízott és sosem fájt a hasa, tehát nemi biztos, hogy összefügg a gyarapodás, falánkság és pocigfájás.

Szilcsike
nálunk sincs zabálás a boltban, csak, ha kifizettük. dani is forgatja addig a kezében és közben hajtogatja, hogy nem megesz, kifizet. és lelkesen nyújtja a néninek. én mindig viszek saját kaját neki, ha hosszabb ideig vagyunk távol, pufirizsát ilyesmiket, meg mindig van nálunk víz, anélkül sosem megyünk el otthonról. nagy ivógép a fiam.
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Szilcsike, mi rontjuk a statisztikát, hagyom, hogy egyen a boltban, de csak a multikban ahol soká végzünk, a kisközértben nem. Fél kiflit kap, a másik fele a többihez, nehogy meggyanusítsanak hogy nem akarom kifizetni. Még eddig nem volt ebből probléma. Csomagoltat nem bontunk fel, már tudja Betti és mondja is, hogy kifizetjük a néninek és az enyém lesz.
Ja és a pénztárnál Bettinek is kell visszajáróKép
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Gumicukor
Akkor neked mázlid voltKép Úgy sajnálom szegénykét, amikor nyögKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

En szoktam bontani Eminek egy 0.25-os gyumilevet, vagy egy Rudit a boltban.De csak a hiperekben, ahol sokaig idozunk. Nem zavar ha eszik-iszik, ugyis kifizetem utana, nem mindegy mikor fogyasztja el, legalabb addig elvan?! Akkor biztos zavarna, ha rank szolnanak, de meg eddig sosem szoltak sem az Auchanben, sem a Coraban, pedig valamelyikben minden heten megfordulunk. Sot meg meg is kerdezi a penztaros, hogy kidobja-e a kiurult gyumileves dobozt.Kép

Gumicukor

Persze nem 100%-os ahogy a takineni csinalja, nekem sem, de ha valami nem tetszik, szolok es nem sertodik meg erte. Ez is szolgaltatas ugye, neki az az erdeke, hogy a vevo meg legyen elegedve.KépDe amugy ugy vagyok vele, hogy inkabb 95%, de csinalja mas, mint hogy 100% az en szajizem szerint, utana meg nyogok a fajos hatam, meg a rossz csipom miatt. A gyerekeimtol elvett idorol nem is beszelve.

A gyarapodas es a hasfajossag szerintem sem fugg ossze. A gyerekdoki is azt mondta, hogy az egesz a gyomor,illetve az emeszto enzimek fejlettsegi fokabol ered.
Az en fiam pl bazi lassan emeszt, meg egy-ket oraval kaja utan is kotyorog a gyomra.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa!
Még nem járok autóval, mert nincs jogosítványom Kép. Nem olyan egyszerű, mint régen. Most úgy működik, hogy a sikeres vizsga után minimum 3 munkanappal (azaz nekem múlt csütörtökhöz képest ma lehett volna) be kell vinni a vizsgalapot a Pest Megyei Közlekedésfelügyelethez a Komócsi útra, ahol kiállítanak egy igazolást, hogy kaphatok jogsít. Ezzel elzarándokol az ember az okmányirodába, legombolnak róla 4000 Ft-ot, csinálnak egy digitális képet, és 2 héten belül kiküldik postán a jogsit. Ennyire egyszerű Kép. Én ma nem tudtam menni, sőt, a héten nem is tudok, mert a férjem délutános, és nincs senki, aki elhozza a gyerekeket az oviból és a bölcsiből. Mire az első jégbordák megjelennek az utakon, és leesik az első hó, biztos meglesz a jogsim is Kép.

Forti!
Levi tényleg sokat beteg Kép. Az enyémek is náthásak néha, de eddig csak kétszer volt olyan, hogy itthon kellett maradniuk, az egyik ebből kötőhártya-gyulladás miatt. Egy hete mentek vissza, most jól vannak, de Ádám felkelt a bölcsiben alváskor, és ilyet nem szokott csinálni, most attól félek, nehogy megint beteg legyen, mert akkor engem meglincselnek a melóhelyemen...

Nyuszi!
Igen, láttam az Auchan katalógust, sőt, Noémi is, le is adta a rendelést KépKépKép.

Én is viszek mindig valami kaját, ha hosszú bevásárlásra megyünk, azt szokták enni. Tudják, hogy amíg ki nem fizetjük, addig a boltban vett dolgokból nem lehet enni.
Ádámmal nem nagyon lehet játékokat nézegetni, de Noémivel simán. Igaz, ő ilyesmiért sosem hisztizett, világ életében "normélis" volt vásárlás közben.

Megint mennem kell, mert ezek szétszednek. A férjem délutános, úgyhogy enyém az este is.

Panda

panda
Halásztelek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?