Sziasztok
Manó
Én sem vagyok szakértő a témában, igy hogy is kérhettem volna név szerint az utrogestant
. Azóta már utánanéztem, mióta irtad, igy már nagyjából képben vagyok. Hétfőn megyek dokihoz, majd kiderül, hogy mit mond.
Alvás: nálunk is problémás lett a bölcsi óta
. Este viszonylag időben lefekszik és el is alszik, viszont éjjelente többször felébred, átjön hozzánk, viháncol...stb. Én is már egy kicsit ki vagyok ettől. A bölcsiben a fiam a mintagyerek, aki egész nap mosolyog, játszik, barátágos, mindent megeszik, szó nélkül lefekszik. Itthon meg pont az ellenkezője, pedig azelőtt itthon is ilyen volt.
Új ágy: Mi is együtt szereltük össze vele, a régit együtt tettük el. 1. nap egy kicsivel tovább tartott az elalvás (kb. 30 perc), de azóta semmi gond.
Gumicukor
Köszi, hogy szoritasz
. Megmondom őszintén, hogy annyira váratlanul ért ez a babó, és annyira örülök neki, hogy abszolút nem érdekel pillanatnyilag, hogy a melóhely mit szól hozzá
. Majd csak lesz valahogy, még nem töröm ezen a fejem
. Igen, újra Kútvölgyi
, kiváncsi leszek nagyon, hogy milyen lett.
Kataa
Mi még nem utaltunk
, remélem nem nagy gond. Csak nem tudom, hogy a párom mikor megy bankba. Amúgy is sokszor vannak banki ügyei, nem akartam külön programot csinálni neki. De a héten valamelyik nap tutira megy.
Játszóház oké, majd szólj hogy kb. mikor értek rá, és összehozzuk
.
Kép
.
Conti
Bölcsis ebéd
Nyuszi
Köszi
. Nem most novemberben mennénk, hanem januárban
. Gran Canaria a kedvenc helyünk
. Ha majd egyszer nyerünk a lottón, ott tutira veszünk valami kis házikót
.
Rit
Örülök, hogy mégis jól érzed magad a melóhelyen
, és hogy Dodi is ilyen jól elvan
. 3 hónap? Igy visszatekintve valóban nem nagy idő, viszont akkor amikor én tartottam ott, akkor nagyon ki voltam bukva. És bevallom, hogy baromira nem vigasztalt, hogy ,más/ok régebb óta próbálkoznak.
Móni
Én újabban énekelni szoktam Gyurcinak hajvágásnál, és úgy néz ki ez most be is jön. Szép csendben, mozdulatlanul ül, egyedül a fülénél nem szereti és nem akarja hagyni.
Utazás: Köszi a hozzászólásokat, majd még mérlegelünk. De szerintem valószinüleg el fogunk menni. Eredetileg is akartunk volna menni, azzal a különbséggel, hogy 2 hétre és Gyurcival együtt. De akkor még ugye nem tudtunk a tesóról és ez más megvilágitásba helyezte a dolgokat. Ilyen hosszú időre (2 hét) semmiképpen sem mennénk el nélküle, ezért vetődött fel az 1 hetes nyaralás gondolata. A nővéreméknél is nagyon jól érzi magát (2 gyerek), meg anyukámmal is. Csak az lenne a gond, hogy ők nem tudnák bölcsibe vinni, az a hét kimaradna neki. Na mindegy, majd eldől
.
Pusz
Banyóci