Új privát üzeneted érkezett!

Ja, elromlott a kocsi, jól kezdődik az Újév... :(
nikiee
Budapest XI. kerület

korenka: én ajánlottam :) de ezt a beállítást nem tudom szerintem majd lassan már nem fog jönni az emlékeztető :) én már akkor találtam rá mikor megszületett Gergő én így utólag írtam be a terhességet szóval passz:)

NIkiee: sajnálom a kocsit:(

Én sem akarok éhezni :) azért írtam hogy még kitalálom.az biztos hogy édesség 0,0001 -re redukálom mert teljesen nem akarom elhagyni. és amit adagot ettem eddig azt felezem első körben aztán meglátjuk.én nem koplalva szeretnék fogyni és persze a torna is .

nika70
Salgótarján

korenka:
Szekszárdon csak beutalóval lehet uhu, annak is, aki oda tartozik. Én is csak jókat olvastam Istenhegyről és tényleg nem drága, 6 ezer pesti viszonylatban semmi ilyenért. Itt a babneten olvastam horror árakat, mikor terhes voltam. Én is 6000-et fizettem a dokimnak anno minden vizitért és ez itt vidéken nem számít olcsónak. Van, aki feleennyiért is vállal, persze annak nincs otthon uhu, ő a kórházban fogadja a privát betegeit is.
mi az az 1 mm ami hiányzott? Kicsit nyújtózkodott volna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Én is ajánlottam a ciklus.hu-t, meg még valaki. Viszont nem tudok segíteni, mert amióta használom még nem voltam terhes. Ezek szerint hülyeségeket ír. :roll:

nikiee:
Igenis jól kezdődik az év! :wink:
Nekem mondjuk nem 5-6 kg pluszom van :oops: . Más normális ember terhesség alatt hízik meg, én akkor lefogytam és most a dupláját felszedtem. A Karácsony meg még segített rajta.
Neked most nem kell fogyózni. Az 5-6kg-ba besegít a felpuffadás is. Menstruáció előtt mindig 2-3 kilóval nehezebb vagyok. Ha meg így nézzük, akkor csak 2kg van rajtad, az meg elfér. :wink: :P

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
velem is ez volt, terhesség alatt fogytam, terhesség előtt 57 kg-ról indultam és a szülés után 53 kg voltam... Én is utána szedtem fel, most 61 vagyok, de úgy, hogy már 63-ról fogyiztam vissza :oops:

9 hós terhesen voltam 61 kg, mint most :roll: :oops:

Kép

Kép
sz.veronika

mirci: imádom a kiló matekodat! :D:D Én 2 kg-ot fogytam most, ami tök jó, mert +10-ről indítottam a terhességet. De most a hányinger miatt alig eszem. Sokat iszom és sok almát eszem a hányingert ezzel kezelem.

Vagy elképesztő kérdésem. Elképesztő, mert ugye 37 éves vagyok de... holnap megyek nőgyogyihoz. Télen hogy a fenébe szoktatok felöltözni, hogy ne kelljen órákig vetkőzni, öltözni a vizsgálathoz?
Én ilyenkor harisnyanadrágot hordok, meg nacit. Nem akarok lengén öltözni, mert pont most nem akarok felfázni. HEEELP!
És ha már a hülye kérdéseknél tartunk: A csizmát visszaveszitek a pucér feneketekre? :oops: :oops: :oops:
korenka
Szár

Ui: persze a csizma a lábra kerül, de attól még pucér a fenék... szóval értitek... :D Lehet kellene vennem egy olyan csini harisnyát harisnya kötővel? Lehet, hogy csak nekem nincs? :shock:
korenka
Szár

Most nézem, hogy még nincs 2 hónapja, hogy regisztráltam(újra) és már középhaladó vagyok. Ez elmond mindent.... :D:D:D:D:D

bbercsi: Mostmár kezdek aggódni!
malnaMi újság nálad?
korenka
Szár

Én is nagyon aggódom, nagyon leredukálódtunk. :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért még a holnapban bízom...bbercsinek munka :arrow: csak beszól. Málnáéknál iskola :arrow: csak beszól. :roll: Ugye csajok!

sz.veronika:Akkor megnyugodtam, Azt hittem én vagyok csak ufó. :D :D

korenka:Hú...jogos a kérdés. Amíg nem a mostani nődokihoz jártam, én is lezongoráztam magamban ezt a kérdést. A nála nem számít, full meleg a burkolat)nem emlékszem mondjuk, hogy milyen típusú :oops: ) és nem húzok semmit, csak kicsit hosszabb felsőbe megyek. SZTK-ban ugye más a helyzet...ha combfixet húzol, nemigen oldódik meg a felfázás kérdése. Szilveszterkor azt éreztem, mintha bugyi sem lenne rajtam. Hááát...szerintem inkább válaszd a hosszabb öltözést. Majd kivárják. :wink: :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

még nincs 2 hónapja, hogy regisztráltam(újra) és már középhaladó vagyok.
khm... :P :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

mirci: Hát igen... magándokinál én sem csináltam ügyet ebből. Miközben öltözködtem beszélgettünk, Ő gépelt közben vagy akármi. Kultúrált környezet.... félek, hogy most nem ez vár...

Látom a középhaladóságom miértjét te is értetted... szerintem mindenki :D:D
korenka
Szár

Korenka,
én is nagy dumás vagyok és 2008 márciusa óta folyamatosan beszélek itt, mégis közel 3 év alatt csak 1897 hozzászólásom van, neked 2 hónap alatt 371 :shock: :lol: :lol: :lol:

Neked 185 hozzászólás / hó
nekem 56 hozzászólás / hó

:lol:

Dehát a kezdeti nagy izgalom ugye :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok. Na én is ezen filóztam hogy öltözzek fel a dokihoz.
Majd végül válóperes zoknit vettem fel. Azt csak letűrtem ne legyen focista külsejű. :) Szóval maradt is a lábamon valami mert csizma nem lehet hisz elöszőr fel kellet ülni és csizmában azt nem lehet vagy lehet de lehet beszólnának.
A magándokimhoz ha megyek akkor viszont ott vannak vendégpapucsok ami szimpi hisz nem fázok fel. De valóban nincs még meg az a szerkó ami ideális lenne :)
csucsu2005
Halásztelek

Most nézem én meg a Jézuskával jöttem ide a babanetre vissza az új nevemmel:)
csucsu2005
Halásztelek

Na akkor megvan az ideális öltözék :) Térdig érő sízokni, popó alá érő felső, és akkor nem kell meztelen fenékkel flangálni míg el nem éred a széket és a lábadon is van valami :)

Kép

Kép
sz.veronika

Micsoda új divatot kreáltatok! Külön öltözet magán dokihoz és megint más SZTK-ba. Ez állat! Itt vinnyogok a gép előtt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Elmondanám...nekem is ez a második reg.-es nevem, de az előzővel nem értem el a felhasználó szintet sem. Szal...ezt most jó lenne, ha bóknak vennétek. :wink: Én nem vagyok nagy dumás amúgy.

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
NA tessék! Pedig eddig amiket írtál egy csomószor éreztem úgy, hogy én is írhattam volna! Nem tudom már konkrétan mik voltak, csak úgy kezdettől fogva ezt érzem. Kivéve most, hogy nem vagy nagy dumás :D

Kép

Kép
sz.veronika

Attól még járhat egy rugóra az agyunk... :wink: :D
Ennek ellenére mindkét szakmámban alapkövetelmény a jó beszélőkészség. :oops: :roll:

Kép

Kép
mirci09

Mi az a kettő?

Kép

Kép
sz.veronika

Eladó is vagyok, szakoktató is. :D

Kép

Kép
mirci09

Jó...azért tudok beszélni...jó társaságban meg pláne. Csak inkább nem zavar, ha csendben kell lenni.

Kép

Kép
mirci09

Akkor kívánok csendes jó éjszakát! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Jó reggelt Lányok!

...olyan jót derültem az sztk-ás és a magándokis kismama divaton :)
vidám egy társaság :)

nem jövetelem a rá nem érés következménye. tudjátok, mivel a párom beteg volt karácsonykor, így most póroltunk minden vendésgeskedést. jöttünk- mentünk, hívtunk. jó volt. :)

igen és a legfontosabb. bár egy picit csalódott voltam, de tudjátok, nálam fő az optimizmus... és ami késik az nem múlik! :)

Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

Sziasztok csajok!

Ismét munkában...de ne elemezzük inkább :(

Jókat derültem az öltözködési problémákon. :) AMi nekem beválik, az vagy egy ruha, így csak a harisnyát kell lehúzni, zokni vissza, vagy nálam is hosszú pulcsi és akkor is csak a harisnya le...

Tegnap óta iszonyú farkaséhségem van. Este 10kor lenyomtam egy szerelt pizzát, azt hittem éhen halok, persze azért próbálom majd visszafogni, de úgy néz ki a banánturmix nem volt elég. :D

Bercsi, örülök, hogy visszatértél! :)
Korenka: Nagy drukk a mai vizsgálatokhoz, majd írd meg pontosan mi is volt.

Na, megyek olvasgatom a több száz email-em....
nikiee
Budapest XI. kerület

Sziaszotok, na meg volt az (hpsszú-hosszú idő óta) első SZTK-s vizsgálatom. Kellemesen csalódtam. 7.10.-től 10 óráig vártam a soromra..... ez a magánban is így volt. Kultúrált környezet, sok ülő alkalmatosság. A dokinál bent: Szimpatikus öreg Úr. Kérdi mi a panasz. Mondtam, hogy számításaim szerint 7 hetes vagyok. Megtartja? Kérdi a nővérke. Igen a válasz. Vetkőzhetek. Hát nem elég, hogy harisnyát vettem fel, de leginget is, térdcsizmával, hosszú pulcsival, de azonnal le kaptam. Volt rajtam egy zokni is, azt visszavettem. Hát nem éreztem magam szexistennőnek tőle, de nem is nagyon zavart. Felültem. A szokásos rákszűréses popsi szorítós játék.. Kérdi mikor voltam utoljára rákszűrésen. Sóhajtva mondtam, hogy két éve, mert elosztottam kettővel az eredeti adatot....
Miért? Kérdi a doki kicsit megfeddve. Hát ezaz! volt a válaszom. Sebaj.
Megnyomkodta a hasamat.... megvogta a hájamat. Ez mi? Hát szét röhögtem az agyamat. Mondtam neki, hogy csupa kellemetlen kérdéseket tesz itt fel nekem. Persze Ő is nevetett. Na jött az UH. Ott annyira nem nevettem. Percekig vizsgált csendben... lányok nekem az vagy negyed órának tünt, mire megkérdeztem, hogy baj van? Nem látja a szívdobogást... nem fáj a hasam? Nem mondom. Hát menjek hüvelyire, mert semmit nem lát. Felöltöztem. Viszonylag hamar megküzdöttem a ruhatárral. Odaadta a beutalót hüvelyire, és a lelkemre kötötte, hogy amint fáj a hasam, görcsölök, rosszul vagyok haladéktalanul kórház.... bakker.
Ha ma délután nem mennék az Istenhegyire, ezen a délutánon őrülnék meg totálisan az biztos...... de megyek, és addig nem idegesítem magam amíg ott nem láttak... na ez a mai sztori.
korenka
Szár

2. nekifutás, az elsőt a gyerekem kitörölte. 8)

bbercsi:
De jó, hogy jöttél, már aggódtunk. :)

Khm…tán módosítani kellene a szólást. Ami késik, az már ne is jöjjön. :wink: :D :D

nikiee:
Nem adsz eleget enni annak a gyereknek? :P :D :D :D :D

korenka
Jaj de várjuk a híreket. :D

Malna5:
Hol vagy máááár?

Kép

Kép
mirci09

bbercsi:Örülök, hogy jól vagy, bár tőled ezt várja az ember lánya! :D
sz.veronika:Én alapból folyton beszélek. Szerintem a kolléganőim akikkel egy szobában vagyok, már pisztolyt tartanak a fiókjukban, hogy a kellő pillanatban lelőjenek... néha én is érzem, hogy sok vagyok. Akkor veszek levegőt... :D
korenka
Szár

korenka:
Húúú, de jó, hogy mész az Istenhegyire. Én is keresnék egy másik dokit is.
Nade…7-től 10 ig vársz és szerinted nem sok????? :shock: :shock: És állítólag nem vagy türelmes. :roll:
Megfogta a hájat???? Úgy rúgtam volna tökön visszalábból…..én annyira nem vettem volna viccesre. :roll: Lehet mondjuk, hogy a te hurkád nem akkora, mint az enyém. :shock: 8)
Igen..ez nem épp nőgyógyászos öltözet volt. A harisnyára olyan könnyen felszalad a legging. 8) A csizma és a zokni még ezután…de erről inkább nem szólok. :D :D :D :D :D
Délután hány órára mégy? Ott úgyis mindent látnak és hallanak majd. Az ott egy komolyabb intézmény, mint egy SZTK rendelő

Kép

Kép
mirci09

Korenka!

Nem idegeskedni! Nincs semmi baj, nem véletlenül vizsgálnak hüvelyivel, ugyanis ilyenkor még SEMMIt sem lehet látni a normálissal.

Minden rendben lesz délután! :D

Lányok, én csak aludnék....eddig nem volt semmi bajom, de ma elalszom itt ültő helyemben.
nikiee
Budapest XI. kerület

Ez nálad nagyon is normális. :) :?: Nálam nem annyira Nem is meséltem, hogy tegnap nem kicsi cirkusz volt nálunk. A férjem hajnalban elment dolgozni és a szokásos időben, 7 órakor hívott. Nem vettem fel. Fél 10-ig próbálkozott, azt már hallottam, de gondoltam, hogy felöltöztetem a Danit. Mire kijötten a szobából máe nagyon csúnyán verte a szomszéd az ajtót. A férjem rámuszította az egész szomszédságot, azt hitte, hogy baj van.
Ma rutinosan felhúztam a redőnyt, amikor fél 7-kor bevittem a Daninak a tejét. Lehet mindketten most pihenjük a Karácsony és a Szilveszter fáradalamait. :roll: :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Jo reggelt Mindenkinek!
ne felejtsetek el lanyok, hogy nalunk 1 oraval kevesebb van... Mig Korenka az UH-n volt, en meg javaban huztam a lobort. De most itt vagyok es az a kerdesem, hogy az istenhegyin is hasi UH-ra megy Korenka? Amugy en ugy tudom, hogy az orszag egyik legprecizebb gepe van naluk.
Latom Mirci, hogy hamarosan tesztelesi ido!!! Szoritok neked....
Az en ciklusom nagyon ossze-vissza lett, egyaltalan nem erzem a kozepidot, de az biztos, hogy van ovu, csak beloni iszonyat nehez....
Lecsekkoltam Verat is, te sem vagy mar messze... tetszett a 35 even feluli topic felemlegetese...
Holnap este megyunk szinhazba! A Christmas Carol-t nezzuk meg! Kivancsi vagyok, mennyire fog bejonni a lanyoknak, elotte megneztuk a Disney valtozatot mesefilmen, hogy mindent ertsenek...
A holdnaptarrol annyit, hogy Jonas szerint nekunk mindig a piros napokon kene egyutt lennunk. (3 honap kivetel van 2011-ben).
Ez asszem mar sok lenne nekunk, ugyhogy bizunk benne, hogy a normal ido is hatekony...
Korenka jovok meg, hogy olvassam a hireket, Nikee te ugy emlekszem majd holnap megy igaz?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Mirci: :D Azért rendes férjed van, féltett!
Szerintem pihenjél csak, ha álmi vagy - ja és persze ha Dani hagy. :D A szervezet jelez, és most azt mondja, hogy itt az idő pihenni!
Miket csinálsz Danival napközben? Tényleg semmi ideje az embernek ha otthon van egy örökmozgó?

Bejelentkeztem orvoshoz, jövő hét kedden megyek este. Már várom....
nikiee
Budapest XI. kerület

Nezegettem a fertility Friend-en a hogorbeket. Mindenkinek felmegy, es fent is marad szepen... Az enyem mit csinal? Cikk-cakk, fel- le, attol is szedulok, ha nezegetem.
Ez igy nagyon nehez lesz :( :(

malna5

Lányok, semmi kedvem nyomni itt az ipart...:D Hol vagy Te szabadság...

Málna: majd jövő héten megyek csak, most még szerintem semmi sem látszódna, ma vagyok 5+2
A múltkorinál én is megcsináltam a Jónást, és mindig a piros napokat jelölte meg, nem is foglalkoztam vele többet. Akkor nagyobb a fertőzés veszély, így azok a napok kimaradnak.
nikiee
Budapest XI. kerület

Malna: Lehet, hogy most még nem volt peteérésed azért cikk-cakkos. Volt amikor nekem is picivel hosszabb volt a ciklus első fele, pedig nekem is korán szokott lenni peteérés. Ovut használsz?
nikiee
Budapest XI. kerület

malna: Na végre! :D:D Azt olvastam a Klinika oldalán, hogy vagy hüvelyi, vagy hasi. Gondolom, ha hasin nem látja akkor hüvelyi? Mindenesetre minden gyerkőckémnél először hüvelyit csináltak. Na de ilyen az élet... valamin mindig kell aggódnom a fene egye meg.

mirci: Félig kiolvastam egy Agatha Christie-t közben, de tényleg a magándokomnál is ez volt. Már felkészülten mentem :D Ja és szeretem a kihívásokat azért vettem harisnyát, leginget és zoknit :D:D 15.40.-re megyek. Este mindenképpen beszólok, hogy mi volt, nehogy lerágjátok nagyon a körmeiteket. :D

Elképzeltem a szomszédot az ajtóban, háta mögött felsorakozott jó képű tűzoltó csapat fejszével, szájmaszkor ovos, és egy rendőr... te állsz az ajtóban kócosan.... :D:D:D MI VAN MÁR!!! :D:D:D
korenka
Szár

Hat Nikee igazad lehet, valoszinuleg ez lesz, hogy ez egy hosszabb ciklus. KOrenka, hiaba gondolod, hogy mennyi idos kismama vagy, lehet, hogy csak kesobb agyazodott be a csoppseg, es emiatt ugyan 7 hetesnek szamolnak, de o kisebb. Ugyanigy jartam -egyszer mar leirtam-aztan ugy behozta a pici, hogy kesobb meg mar nagyobbnak mondtak a koranal...
Kerlek ne aggodj, ott van o. Van 1 baratnom, terhessegi tunetekkel elment 6 hetesen UH-ra, ahol kozoltek, hogy nem babaja van, hanem egy jo nagy cisztaja. Kiirtak mutetre 1 het mulva, elotte kontroll UH, ahol kiderult, hogy a ciszta a megnagyobbodott sargatest volt, es mar lattak a petezsakot a rendes helyen. Ma mar 11 eves! Mondanom sem kell egy hetig szetaggodta az agyat foloslegesen, ugyhogy nyugi Korenka, az istenhegyin nem engednek el, amig nem latjak a picurt....

malna5

malna és mindenki: Köszönöm a kedves szavaitokat. Most megyek készülődni, este jelentkezem, hogy mi újság a kis babszem-Jankával-Jancsival! :D
korenka
Szár

Jaj Korenka, a szívinfarktust hoztad rám, amíg nem olvastam a többieket, hogy most még valószínű csak a hüvelyi UH-val látják (ez hirtelen nem is ugrott be). Akkor mindenképp várjuk majd a beszólást, addig nem fekszem le, úgyhogy rajtad múlik ma alszom-e! :D

Mirci,
na ez a sztori se semmi :D
Korenka, elképzeltem a jóképű tűzoltó csapatot... hmmmmmmmmmmmm :lol:

Niki,
az álmosság jó jel :) Én majdnem végigaludtam az első 3 hónapot :D Egyébként tegnap is meg tegnapelőtt is tök álmos voltam kora délután, de ezt most a szilveszternek tudom be.
Volt olyan mikor terhes voltam, hogy leautóztunk Győrbe a párom barátaihoz, egész napos mindenféle programok voltak, de én olyan álmos voltam, hogy nem mentem be velük szinte sehova, maradtam az autóban és aludtam :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2011.01.03 12:29-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Ja, és a másik jó sztorim, hogy Pálmival 2 hetes terhesen kiestem a sífelvonóból :shock: Akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, akkor vártam, hogy megjöjjön. De kicsit fáradékonyabb voltam, mint általában, a barátnőm mondta is, hogy szerinte terhes vagyok :D

Ezt már úgy a későbbiekre mondom, amikor már olyan paráink lesznek, hogy a pocakkal ez meg az történt...
Anyukám meg nagy pocakkal hasra esett a kád peremébe velem :? Nem lett semmi következménye :) Szívósak ezek a kis picurok. :)

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka: ma fórumbejegyzés nélkül le nem fekhetsz aludni. ez parancs!!!! :) :)
nikiee: álmosság ellen munkahelyen, a következőket ajánlom. de csak akkor, ha a kollégáidnak és a főnökeidnek kifejezetten jó humorérzékük van! . kössél egy 2 méteres madzagra egy üres üveget, kezdj el a folyósón sétálni a madzagot húzd magad után, a kollégáidnak és a főnöködnek pedig mondd azt: muszály a kutyát megsétáltatni. :) de tudod ez csak humor! viszont nálunk nagyon jól bevált,vevők voltak rá még a főnökeim is. :)

Csucsu, kimamánk hogy van ma?

Málna: de jó Nektek! Imádom a színházat! az előző párom révén nagyon közel kerültem a színházhoz, ezen belül is a kulisszák mögötti világot is megismerthettem. imádom! Jó szórakozást Nektek!!!!

... és csütörtökön délelőtt bbercsi nőgyógyihoz megy, teljes körű kivizsgálásra. a párja pedig szombaton megy dokkerhoz.
Vendég

malna5:
Na véégree... :wink:
Csak hasit csináltak korenkának, hüvelyi majd délután lesz.
Össze-vissza volt a ciklusom, nem pontos a vonalzóm. Én majd csak egy hét múlva tesztelek. Kijelölönk egy időpontot Veronikával és együtt pisilünk. :)
Hú a színház bizti nagyon jó lesz, én is imádom és a Danival is szeretném majd megkedveltetni.
Ezekhez a hőgörbékhez annyira nem értek...sohasem mértem. :roll:

nikiee:
Annnyira azért nem feszes a tempó. Délelőtt jobbára főzünk...illetve én, a kisfiam meg kipakolja fullra a konyhát. Szerti a lábasokat rakosgatni fedővel, fakanállal keverget stb. Tízórai is közben van. Ebéd után szundi-bundi. Délután várat építünk, imádja az autókat garázs stb. Időnként beugrik egy takarítás, ilyenkor nézi a gyerekdalok és mondókákat vagy a verdákat. Nyáron kevesebb idő van mindenre, mert sokat vagyunk kint. Szeretünk csavarogni, meg van a közelben jó játszótér is. Nagyon jó lenne ilyenkor télen játszóházba elvinni, de nincs a környéken. Így én szórakoztatom...bábozunk, énekelünk, mesekönyveket olvasunk estig, 8-9 között szundi ismét.
Nem megterhelő a progi. :D

korenka:
Elképzeltem a szomszédot az ajtóban, háta mögött felsorakozott jó képű tűzoltó csapat fejszével, szájmaszkor ovos, és egy rendőr... te állsz az ajtóban kócosan.... MI VAN MÁR!!!
Én azt képzeltem el, ha közben fürödni is elmegyek és úgy törnek rám...én meg kedélyesen fekszem a kádban illatgyertyákkal. 8) 8) :D
Várjuk nagyon a bejelentkezést. :wink:

sz.veronika:
Sífelvonós sztori.. :shock: :shock: :shock:

bbercsi :
Jól felpörögtek nálatok az esmények... Örülök, hogy így kiszínesedett a kedélyed. :D :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci: Akkor jól elvagytok a kisemberrel. :)
Irigyellek ám érte, nekem már egy ideje máshol járnak a gondolataim, és bevallom őszintén nem 100% koncentrálok a munkámra. Csinálom a dolgom, de semmi extrát nem tudok beleadni.
Én már tavaly is nagyon vártam, hogy otthon lehessek babázni, sajnos az nem úgy jött össze ahogy terveztük. Otthon voltam 3,5 hónapot, de az nem volt élvezet. Remélem most minden jól alakul majd, és a nyár végeztével én is babázhatok majd. :D És nem hiányzik a felnőtt társaság? Szoktatok barátnőzni stb. ahol esetleg szintén hasonló korú gyerekek vannak?

Bercsi: Miért kell menned kivizsgálásra? Remélem minden ok.

Veronika: Tudom, hogy rendben van az álmosság, már vártam is, hogy jöjjön, de nem gondoltam volna, hogy az egyik napról a másikra rámtör.
Lassan nektek is kiderül Mircivel az igazság! :D
nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee: nem. vagyis remélem, hogy nincs semmi baj. de tudni akarom, hogy mi újság van a szervezetemmel. minden rendben működik-e. szóval csak egy rutin nagyvizitet tervezek. de azt a legjobb orvosnál, mindenre kiterjedően.
Vendég

nikiee:
Szombatonként tanítok és szoktunk barátkozni hasonló korú pajtikkal és azok szüleivel, ennek ellenére hiányzik azért sokszor a pörgés. Főleg ilyenkor télen.Olyankor kapok kimenőt...összetrombitálom a barátnőket és nem hozzám jönnek, hanem beülünk valahova feltöltődni. :D
Elhiszem, hogy várod, ez a legszebb időszak az életben. Majd meglátod ősszel! :wink:

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
én 10-én szándékozom először tesztelni. De tudod én beszereztem egy csomó tesztet, úgyhogy az a tervem, hogy tizedikétől minden nap ellövök egyet pár napon keresztül... :roll: Bár most semmilyen érzésem sincs, egyáltalán. Még gondolati szinten se foglalkoztat, hogy hátha. Valahogy most egyáltalán nem érzem, hogy lenne bármi is.

Nekem volt olyan, hogy egyedül voltam otthon, fürödtem és csengettek :) Nem foglalkoztam vele, mert nem vártam senkit, azért meg nem mászom ki, hogy a szórólapdobálókat beengedjem. De csak csengettek rendületlenül. Én meg csak nem mentem.

Aztán mikor másztam ki és egy szál törülközőben jövök ki a fürdőszobából, hallom, hogy matatnak az ajtónál... Mint kiderült betörési szándékkal csöngetgettek olyan sokáig, hogy megbizonyosodjanak, hogy nincs senki otthon :roll: Persze mikor meghallották bent a neszt elrohantak. Kinyitottam az ajtót és már a kilincs körül teljesen ki volt égetve a műanyag ajtó :? Még jó, hogy nem jöttek be mialatt fürödtem, akkor lehet le is ütöttek volna, ha meglátom őket.

Amúgy, hogy van, hogy tudnál fürdőzgetni Dani mellett??? Felháborító! :D Meg hogy "nem megterhelő a progi" Én konkrétan úgy érzem semmit sem tudok csinálni Pálmi mellett... Folyamatos foglalkozást igényel, még tv-t se néz egyedül, üljek ott mellette... hhh.
Ma ment a kis cukorka bölcsibe, ma fog kiderülni, hogy leszokott-e a cumiról 3 hét alatt annyira, hogy ha meglátja a többieknél nem sír-e érte... Izgulok :)

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
Az a betörős dolog félelmetes.. :shock: :shock: :shock: Nem is jó belegondolni abbba, hogy mi van, ha bejutnak. Másrészről meg valamennyire szerencse is, hogy otthon voltál.

Jó, akkor 10-én tesztelünk reggel. Nekem is van még (szerintem) 3 db, egy ideig tudok még veled lövöldözni. Én egy nagyon picit érzem a hasam, hogy van. Nem jelentős...nade még van egy hét.

Tök jó fürödni Danival. :D Sokszor bekéredzkedik ő is. Ha meg nem akarom berakni, akkor kintről okoskodik. Mosdat édesen, meg pacsál. Jó móka. Igényli ő is a foglalkozást, de ha egy légtérben vagyunk eljátszik egyedül.

Cumiügyben meg szorítok...még én is előtte vagyok. nekem meg a bilire szoktatást kellene elkezdenem, nekem az a mumus. :?

Kép

Kép
mirci09

Korenka,
na?!!? Már azt hittem mire hazaérünk a bölcsiből lesz tőled hír!

Mirci,
na igen, úgy persze megy, ha Pálmi is fürdik velem, de akkor meg azért nem tudok csinálni semmit :)
Az jó, ha Daninak elég, ha egy légtérben vagytok és eljátszik egyedül!

Cumiügyben az lett, hogy állítólag mutogatott a többi gyerekre, hogy olyan kellene neki is, de aztán elég könnyen tudomásul vette a gondozónénitől, hogy nincs :) És aludt szépen :) Boldog vagyok :)

Bilizés még nekünk is előttünk áll, párszor már sikerült belepisilnie, ez is szeptember óta van, hogy látja a bölcsiben a többiektől. (Mint mondtam ez családi napközi igazából és itt nagyobbak is vannak 3-3.5 évesig bezárólag).

Jó, akkor tizedikén reggel tesztelünk! :D

Kép

Kép
sz.veronika

mutogatott a többi gyerekre, hogy olyan kellene neki is
:D :D :D :D

Nem beszél még Pálmi?
Akkor megnyugodtam...mindenki piszkál, hogy ültessem már legalább rá. Egyszer ráültettem csupasz fenékkel (ruhástól nagyon megy neki), a kukiját folyamatosan kivette a biliből. Vert a víz, hogy mikor spriccel körbe. 8) :D Van, hogy szól, amikor pisil. Persze nem előtte... :D :D

Korenka tényleg jöhetne már.
Csucsu is nagyon eltünt... :(

Kép

Kép
mirci09

Pont ma számoltam megint át és arra jutottam, hogy ma vagyok a 24. napon. Normál esetben - és az utóbbi 5 hónap ilyen volt - holnap vagy holnapután kellene összefutnom Piroskával. A nyálka oldaláról nézve viszont 10, de inkább 11. Tehát ha addig nem jönne meg, akkor csatlakozom a reggeli pisiléshez.

Hú...ezt a Verdás mesét már lassan fel tudom mondani. Minden nap ragaszkodik hozzá. 1 nap egyszer meg is engedem, de így is sok nekem. 8)

Kép

Kép
mirci09

Pálmi meg a JimJam nevű meseadót nézheti, angol nyelven. Már én is kívülről fújom az összes mesét :D

Nem beszél még, illetve szavakat mond. Apukája is későn kezdett beszélni, ráadásul ugye 2 nyelvet tanul egyszerre, ami miatt szintén sanszos a későbbi beszéd. Meg azt mondták a cumi miatt is. De mond angol és magyar szavakat is :) Magyarból olyan 30 szó körül, angolból 5-6 szót.

Fiúknál tényleg izgalmasabb lehet a bilizés :D Erre nem is gondoltam :D Én majd nyárra tervezem, hogy szobatiszta legyen, állítólag nyáron szokott ez menni jobban, és hát ovikezdésre, 3 éves korra várják el.

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?