Mirci,
én 10-én szándékozom először tesztelni. De tudod én beszereztem egy csomó tesztet, úgyhogy az a tervem, hogy tizedikétől minden nap ellövök egyet pár napon keresztül...
Bár most semmilyen érzésem sincs, egyáltalán. Még gondolati szinten se foglalkoztat, hogy hátha. Valahogy most egyáltalán nem érzem, hogy lenne bármi is.
Nekem volt olyan, hogy egyedül voltam otthon, fürödtem és csengettek
Nem foglalkoztam vele, mert nem vártam senkit, azért meg nem mászom ki, hogy a szórólapdobálókat beengedjem. De csak csengettek rendületlenül. Én meg csak nem mentem.
Aztán mikor másztam ki és egy szál törülközőben jövök ki a fürdőszobából, hallom, hogy matatnak az ajtónál... Mint kiderült betörési szándékkal csöngetgettek olyan sokáig, hogy megbizonyosodjanak, hogy nincs senki otthon
Persze mikor meghallották bent a neszt elrohantak. Kinyitottam az ajtót és már a kilincs körül teljesen ki volt égetve a műanyag ajtó
Még jó, hogy nem jöttek be mialatt fürödtem, akkor lehet le is ütöttek volna, ha meglátom őket.
Amúgy, hogy van, hogy tudnál fürdőzgetni Dani mellett??? Felháborító!
Meg hogy "nem megterhelő a progi" Én konkrétan úgy érzem semmit sem tudok csinálni Pálmi mellett... Folyamatos foglalkozást igényel, még tv-t se néz egyedül, üljek ott mellette... hhh.
Ma ment a kis cukorka bölcsibe, ma fog kiderülni, hogy leszokott-e a cumiról 3 hét alatt annyira, hogy ha meglátja a többieknél nem sír-e érte... Izgulok