Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Bocs, hogy totál eltűntem, de az ünnepek teljesen leterheltek. Megpróbálok visszakapcsolódni
Larisa: Így utólag is nagy grat a szívecskéhez
Mikor lesz esküvőtök? Bocs, ha már írtad, nekem kimaradt.
brigi33: Reméljük rendben lesz a cukrod. Látom nálatok sincs túl nagy korkülönbség. Majd szólj, ha licitálsz testvérkocsira, nehogy egymás tétjeit nyomjuk felfelé
Szopit akartam is tőled kérdezni, de már látom írtad. Andris még szopik rendesen, napi 6szor kb., nem tudom hogy fogom tudni elhagyni, de a doki szerint még van rá idő. Így legalább ehetek, amit csak akarok, mert nem jönnek fel a kilók
Én Femibiont szedek, de csak a 12. hétig, utána csak azt fogom szedni, amit feltétlenül kell.
Én lehet, hogy a Jánosba fogok menni, mert most Kútvölgyiben szültem, de az fizetős lett és arra aztán végképp nem telik. Te oda? Látom, igen.
pequ: Hányingert sajnálom. Nekem csak kis émelygés van egyelőre, hát az se kellemes. Kisfiamnál nem volt semmi ilyesmi. Remélem, hogy most se lesz ennél durvább.
Nekem a Femibion a legutóbb is bevált, úgyhogy azt szedek most is, abban jó sok folsav van. Szerintem az fontos most.
Kajánál az a lényeg, hogy nyers húst, állati eredetű dolgokat ne fogyasszunk. Ezért van nálad a listán a sushi pl. De nyers tojást, vagy nagyon lágy sajtokat se javasolnak. Meg a májkrémet, de mond meg egy kívánós kismamának, aki cska májkrémre vágyik, hogy tilos
Én így voltam vele, csak a májkrémen járt az eszem. És ettem, csak mértékkel. Amúgy minden másból azt kívántam, ami éppen kellett a szervezetemnek. Nevettem is, ahogy olvastam az ajánlásokat. Paradicsomot, paprikát, kolbászt tuti fogok enni.
gabrilio: Üdv itt és gratula a 2 csíkhoz
Ha csak ennyi az oka a bizonytalanságnak, akkor biztos lehetsz benne, hogy ezeket az akadályokat simán legyőzitek. Pár hét múlva már eszedbe se fog jutni, hogy emiatt jobb lett volna később. Főleg, amikor meg is érzed majd a mocorgást odabent
Amúgy én is 33 és 32 voltam, amikor az elsőt szültem. Semmi probléma nem volt, ne izgulj!
És szintén Pest megye, nem messze BP-től
Ja és másfél éves kapcsolatba vállaltuk az első babát és 8 hónapos terhesen volt az esküvőnk
addisz: Aszta, már a 10. héten jársz, de jó
Jó ötlet a táblázat! Szívesen megcsinálom, ha más nem vállalkozik rá.
Szerencsére striáim egyáltalán nem lettek, úgyhogy nem tudom mi segíthet. Láttam sokfélét, de hogy mi vált be valakinek, azt nem tudom.
Kory: Apu szül fiút? Ez édes
Fiú vagy lány? Hát erre nagyon kíváncsi vagyok, de nekünk mindegy
Kisbeeka: Üdv a fedélzeten! Biztos nagyon örültél annak a 2 csíknak
Gátmetszés: Mint minden mást, ezt is mindenki másképp éli meg. Én nem bírom a fájdalmat, ezért sokat készültem fejben a szülésre. A gátmetszést nem éreztem egyáltalán, de arra nem voltam felkészülve, hogy az összevarrás is fájhat és esküszöm az rosszabb volt, mint a szülés. Nem mindenkinek van így. A seb gyógyulási ideje is változó, de az tény, hogy akit nem vágnak annak utána alig van fájdalma. Nekem addiszhoz hasonlóan a varratszedésig volt rossz. Viszont én félnék, hogy túl tág maradok gátvédelem után. De valószínűleg ez sem törvényszerű
Ez az endo nem semmi!!! Ledöbbentem.
pannamol: Gratula a pozi teszthez, szép ajándék
Édes a párod!
szmnt: A táblához: Bogme, Melinda, 33 év, Pest megye, András 7,5 hó, 2011.január 4., kórházat még nem tudom, 2011. aug. 28.
A kajánál ugyanúgy a nyers húst, tojást, penészes sajtokat tartom be és a nyers zöldséget, gyümölcsöt még alaposabban mosom.
henó: Neked is üdv, gratula a picihez
Én is aug. 28. Holnap megyek Uh-ra. Neked hogy ment a dokilátogatás?
Brigi: Ó nagyon köszi a hiányolást, már itt is vagyok, csak hát az ünnepek és annyit írtatok
Most aztán jó hosszú lettem én is, bocsi