Új privát üzeneted érkezett!

wow laptető január elsején hozzon szerencsét nekem :) bocsi csajok de ezt most önzően nem adom senkinek sem :):):):

nika70
Salgótarján

Sziasztok,

BOLDOG ÚJ Évet és babaesőt kívánok !!

Bbercsi: :(
DE kívánom , hogy az újév hozza meg a várva vért zebrás tesztedet:)

Nika: A laptető kecsegtető :) Szeptemberi babázást kívánok:)
csucsu2005
Halásztelek

Jó Reggelt!

Boldog Új Évet mindenkinek!

Kép

Hú de álmos vagyok. 4 körül feküdtem le, 10-kor már fent voltam, főzök! :D

Bercsi: Nagyon sajnálom, tényleg nagyon biztatóak voltak a dolgok, de ne szomorkodj, minden rendben lesz és hamarosan hozzád is bekopog a II. csík. Tudod nekünk is a 4. ciklusban sikerült, mind a kétszer, Ti meg nem is próbálkoztok annyi ideje. Kettőt nézel és ott lesz a az a baba, meglásd! :D
Én nagyon drukkolok neked!

Csucsu: Nagyon jó, hogy minden a legnagyobb rendben és a megfelelő helyen növekszik a baba. Mikor is mész legközelebb?

Én hétfőn hívom az orvost, hogy mikor is menjek. Én is megnyugodnék ha megnézne, a múltkorival ellentétben nem nagyon érzem magam terhesnek....annyi, hogy nem nagyon van étvágyam.

Majd még benézek.
Mindenkinek jó pihenést!
nikiee
Budapest XI. kerület

Bercsi,
nem baj, majd 2011-ben! Állítólag ez az év nagyon pozitív lesz, jó a bolygók állása! :D

Niki,
mindkétszer negyedikre jött össze? :) Nekünk is Pálmi negyedikre :) Akkor még van a január és a február most :lol: Bár azt még nem tudom, hogy decemberben sikerült-e, de nem érzek semmit. Mondjuk még legjobb esetben is csak 1 hetes terhes vagyok.

Amúgy megint volt nyák :shock: E hónapban harmadjára :shock: Mindig csak egyszer szokott lenni. Mirci, lehet tényleg ikrekre gyúrunk :lol: Hú, el se tudnám képzelni ikrekkel, az jó melós lenne :D A családban van, a lány és az anyukája ketten voltak a babákkal az első fél évben végig, és így is volt, hogy mesélték, hogy ott noszogatták egymást kimerülve, hogy: "most te mész!" :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

BOLDOG ÚJ ÉVET LÁNYOK! MINDENKINEK KISBABÁT KÍVÁNOK 2011-RE!!

bbercsi: Mérhetetlenül sajnálom :( Reggek az első gondolatom te voltál. Alig vártam, hogy feljussak a netre. Én olyan biztos voltam....

csucsu: Gratulálok ahhoz a kis petezsákhoz! :)

Olyan jó, hogy itthon lehetek. Nagyon cefetül vagyok. Három napja egész áldott nap fáj a fejem. Hányinger szintén egész áldott nap. Ez már 1 hete tart ilyen intenzíven. És végre itt a szagérzékenységem is. Tegnap óta olyan vagyok mint egy macska mindent 100 x jobban érzek. Szinte elviselhetetlen minden szag..... Az aloe verás papírzsebkendőtől pl. szó szerint rosszul vagyok... Szóval tök jó terhes vagyok!!! :D:D
korenka
Szár

Szilveszteri buli jó volt, Pálmi hajnal 2-ig nyomta a 4 éves barátnőjével, nagyon pörögtek! :) Ma meg tisztára be van rekedve, szerintem attól, hogy csomót kiabáltak :)

Tök jó tüzijáték volt a környékünkön, néztük az ablakból, nagyon tetszett a gyerekeknek is :) Még csak tavasszal költöztünk ide, úgyhogy ez az első szilveszterünk itt, ez szupi lesz, ha minden évben ilyen jó kis tüzijátékozást nézhetünk! :) Szaladtunk körbe-körbe a házban, minden ablakon kinéztünk, mert minden irányból lőttek többen is :D

Kép

Kép
sz.veronika

mirci: csak nem x-szemezel te is? A malackás mintából gondolom....
korenka
Szár

Korenka,
hogy is van a mondás? Minden rosszban van valami jó? :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika: Kisfiam háromnegyed 12-ig bírta.... :D:D A koccintásra pont bealudt. A lányom négykor feküdt én egykor... hiába no...
korenka
Szár

sz.veronika: Hát igen. Nem is panaszként sorolom, inkább a mihez tartás végett... :D:D Lesz ennél rosszabb is... majd a vége felé...
korenka
Szár

bbercsi:
:roll: Én is annnyira biztos voltam benne....ma reggel nekem is eszembe jutottál. Nagyon sajnálom. :( Ilyenkor nem az a dühítő, hogy nem jött össze, hanem hogy késett....és nem is keveset. :?

csucsu:
Neked meg szívből gratulálok! :wink: :)

nikiee:
Nagy magyar háziasszony vagy. :D :D Én nem annyira, mert nekem eszembe sincs főzni a tegnappi zabálás után. :roll: 8)

sz.veronika:
Én örülnék ikreknek is. Bizti fárasztó lehet 2-3 évig, de nekem nagyon tetszik a nagy család.
Bár csináltam vonalzót, de halvány fogalmam sincs, hogy mikor fog megjönni. Azt sem bánnám, ha ebben az évben már nem... :roll: :wink:

korenka:
Na...ezek miatt is hívják ezt az állapotot terhességnek. :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
úgy legyen! Ne jöjjön meg egész évben! :) Amúgy neked milyen érzéseid vannak? Látom 7 nap a tesztig. Nekem meg kb. 10, de most semmilyen érzésem sincs :?

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
Hajnal 2...ez szép! Mint egy felnőtt.Dani is jól bírta, de mi 10 órakor ágyba parancsoltuk. Olyan jó fiú volt egész délután és este. Aranyosan eljátszott a cimboráival. Fél 2 körül hazahoztuk....semmi nyafi. Ééédes volt. :)
Életemben először nem kértem semmit és nem fogadtam meg semmit a Himnusz alatt. Olyan sok mindent kérnék, hogy nem volt pofám. :oops: :oops: Tényleg.

korenka:
Neeem, viszont nagyon tetszik. :D Tőlem annyira van mindenféle varrás, mint Makó Jeruzsálemtől. Én még gombot sem varrok fel, inkább megkérek vkit. Ha ebből kellene megélnem, felkopna az állam. :oops: :oops: :oops: 8)

Kép

Kép
mirci09

sz.veronika:
Nem érzek semmit....de azt sem tudom, hogy hanyadikán érdemes tesztelnem. Először 5-ére nem várta, most már 11 körül. :? 23-tól 30-ig volt nyák. Illetve...23-án barnás pecsét 25-ig. 26, 27, 28 és 29 reggel nyák. Tök nem így szokott nekem lenni. Ez a hónap lutri. Lehet nem is volt PÉ. :roll:

Kép

Kép
mirci09

mirci: a barnázás nem jelezheti a beányazódást? Mintha valami ilyesmit olvastam volna...
Megint beindulnak az izgulások, újabb tesztelős hét következik!!!
korenka
Szár

gondoltam én is rá...de a 13. napon korainak találom a beágyazódást.. :?

Kép

Kép
mirci09

Hm. :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

mirci: Sosem tudhatod! Gondolj a Jónás módszerre!! Lehet, hogy nem is akkor történt amikor te gondoltad!!! :D:D
sz.veronika: ?
korenka
Szár

Korenka,
ja, ezt a "hm"-t Mirci válaszára írtam, hogy mennyire kiszámíthatatlan volt minden.
Mondjuk az én hónapom is pont ilyen össze-vissza volt most.
De igazad van, akármi lehet :)

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka,
gyorsan megnéztem a Jónás-módszert :) Na, a szerint 27-én volt pé-m. 24-én és 28-án voltunk együtt :) pff... 72 órán át nem hiszem hogy kitartottak a kis fickók odabent :D

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok
Nekem is 4. honapban jott ossze az utolso baba!
Bbercsi nektek ez most hanyadik volt? Ugye nem busulsz nagyon? Te egy vidam lany vagy, uj ev uj lehetoseg!
Mi pont a 4.honapra jutottunk el addig, hogy mar nem gorcsoltunk, nem idegeskedtunk, es mondom, nem is a jo idoben voltunk egyutt! Siman lemondtam arrol a honaprol, pont ovu utan utaztunk haza, borondot cipeltem, otthon porogtem, kirandulni voltunk, Husvet stb. egyszer csak azt vettem eszre, hogy mar meg kellett volna jonnie. Tunet SEMMI.
Kerdezhetek vmit toletek? Amikor erzitek, hogy itt az ido... minden nap egyutt vagytok, vagy csak 2 naponta? Kismamak is valaszoljanak please....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Málna,
mi próbáljuk belőni a PÉ előtti napot, hogy lány legyen. Bár most még se múltkor se most nem sikerült :D

Korenka,
most nézem ennél a Jónás-módszernél még % is meg van adva, hogy hogy áll a hold! Aszerint inkább az előtte lévő nap, szóval van remény :)

Kép

Kép
sz.veronika

malna: Én megérzem a peteérést, többek között elképesztő szex-éhségem van... :oops: Úgyhogy ha kellene, ha nem én rávetném magam apára.... de ebben a hónapban amikor rávetettem volna magam, épp volt valami... sógornő látogatás pl. aztán mégis úgy maradtam! :D:D A fene se érti...
korenka
Szár

sz.veronika: Na de jó! Mi Jónás adta dátum elött voltunk együtt, úgyhogy nálunk az jött be.... :D
korenka
Szár

lemaradt a "?" ez előző mondatomról, mert komolyan nem tudom...
korenka
Szár

Korenka,
és lányt szeretnél? Mert akkor arra nagyobb a sansz :)

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika: Szerintem az lesz.... :D Már most gyümölcsöket kívánok ahogy a lányomnál is.... de ha kis pöcsös lesz, akkor egy újabb pasi-szerelmem lesz :D
korenka
Szár

benéztem a blogra, hogy beírkodjak néhány ötlete, miről akarok írni... hát látom, hogy van négy követőm!!!! :D Olyan édesek vagytok!
... és megkuksiztam ki hogy néz ki! Hát ti tök szimpatikus kis csajok vagytok!!!! :D Örülök nektek!
korenka
Szár

Na már jobban, aludtam egy kicsit. :lol:

Mirci: Nagyon messze állok én a háziasszony szereptől. :D De az Újévre csak legyen finom ebéd. :) Ritkán főzök, napközben eszünk bent, este meg hideg szokott lenni, egyikünk sem kíván újra meleget már este.
Neked mindig szokott lenni barnás a ciklus közepén? Van akinél ovulációkor szokott lenni, nekem még nem volt, de olvastam, hogy előfordulhat. Sokan ilyenkor kerülik az együttlétet, mondván, ilyenkor csak ne, pedig ekkor lehet a peteérés. Az ovu teszt segíthet. :)
nikiee
Budapest XI. kerület

Én a következők szerint jártam el: menses után kb. minden másnap (persze volt amikor kimaradt 2 nap) aztán, amikor az ovu riasztott akkor is. Próbáltam nem stresszelni a párom, mert tudom, hogy ez így neki az... :)
nikiee
Budapest XI. kerület

Niki,
jól bírjátok! :lol: Ez itt nem a 35 feletti topik? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka: Hol nézitek a Jónást?
csucsu2005
Halásztelek

Kép

Kép
sz.veronika

Annyira felizgattatok ezzel a Jónás módszerrel...megnéztem én is.Ha mondjuk csak besaccolni tudom (illetve anyám), hogy kb. hány perckor születtem, az előre vagy hátra tolhatja az egész grafikont...ugye? :roll:
Nekem 18-án volt a Jónás napom és mi pont aznap kezdtük az akciót. Méghozzá azért, mert nálam is PÉ körüli szex-éhség jelentkezett. (korenka után szabadon.) :oops: :oops: :oops: Stimmelt is, mert a 25 napos ciklusom a 9. nap szokott jelenteni, hogy készülődjek és két nap múlva PÉ. Aztán 23-án kezdődött barnás ami mindig van, csak ettől jelentősebb mennyiségben és 26-án estére lett tojásfehérje és betartott 30-án reggelig. Most vagy rengeteg petét érlelek ebben a hónapban, vagy egyet sem. Én az utóbbira tippelnék.
Végül malna kérdésére válaszolva...eddig pé előtt "feküdtünk" rá jobban a témára, utána csak akkor, ha jól esett. :D Viszont - valószínűleg igazatok van és ez lehetett eddig a baj- pé előtt 2-3 nappal abbahagytuk. Most viszont a ciklus 17. napjáig kétnaponta. Én úgy érzem, hogy most mindent megtettünk... :roll:

korenka:
Én is megkukkantottam a fotókat, csak magamat nem tudtam odatenni a rajongói oldalra...így én egyelőre inkognítóban vagyok és zugolvaslak. :P :D :D

nikiee:
Aki Újév napján főz, az egész évben főzni fog. :P :D Így, hogy kisbabád lesz, valószínűleg nem is mond butaságot a mondás. Mikor csinálsz már vonalzót? :) Olyan jó nézni korenkáét is. Most akkor Te is augusztusban szülsz?

sz.veronika:
"jól bírjátok! Ez itt nem a 35 feletti topik?"
de kipihented magad! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
mirci09

csucsu:
Én astro.com -on néztem.

Kép

Kép
mirci09

én most apával vagyis én magam elterveztem bármi lesz is két naponta együtt leszünk.bár mi nem vagyunk annyira vérmesek :) lehet egyedül vagyok vele heti egy átlagban megvan :) kevesebb sosem de több is csak ritkán.Bár most hogy a párom itthon van sajna nincs munka azért többször rárepülünk a témára :)

én amúgy elkezdtem amai nappal fogyózni :) tornáztam is duci tréningeztem 30 perc meg 6 után nem ettem (mondjuk éhes is vagyok ez így nem lesz jó de majd holnapra kitalálom.annyit biztosan hogy édesség nagyon nagyon minimálisra állítom mert amúgy édesszájú vagyok :) ez lesz a legnehezebb de ha sikerül már nyert ügyem lesz.nem akarok éhezve hanem kicsit kevesebbet eszem és tornázom.lassan de biztosan szeretnék leadni.ki tudja talán a baba is könnyebben összejön :)

nika70
Salgótarján

Nika,
az nem jó, ha éhesen fekszel le, nem fogsz jól aludni. Nálam ha így alakul, akkor egy pohár tejet iszom lefekvés előtt.

Nekem meg azt kellene betartani, hogy ne egyek ha nem kell. Egy csomószor van, hogy simán megállhatnám, de nem teszem :oops: Meg Pálmi eszik és amit meghagy inkább megeszem, mintsem kidobjam. Vagy lustaságból, pl. ülünk a kanapén, a kezembe nyomja a félig megrágott túró rudiját és bekapom ahelyett, hogy felállnék vele és mondjuk visszatenném a hűtőbe, pedig nem is kívánom :roll:

Ja, nem vagy egyedül vele, ezért is viccelődtem a kétnapontanival, mert nálunk is csak heti 1 van, ha épp nem a babán vagyunk rajta és azon belül is nincs PÉ körüli időszak :)

Mirci,
na hát majd kiderül. Tényleg elég furcsa amiket produkáltál ebben a hónapban. Mondjuk én is, 24-én,28-án, 31-én volt nyák, amikor amúgy csak 1-szer szokott lenni :roll: Valami van a levegőben.

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci,
amúgy az óra nem annyira fontos, mert vagy 24 órán keresztül jó a pete, nem kell percre pontosan elkapni :D

Kép

Kép
sz.veronika

Képzeljétek, jött egy fura ötletem, hogy ha akkor van PÉ, amikor a hold úgy áll, akkor vajon a gyerek születésekor is ugyanaz van-e esetleg? Megnéztem a holdnaptárat és Pálmival a vajúdásom pont akkor indult meg! :shock: Megdöbbentő!!!

Kép

Kép
sz.veronika

Na, most megnéztem ezek után Pálmi fogantatásának az időpontját, mert azt pontosan tudom, ugyanis akkor ovuteszteztünk és egyértelmű volt. Hát azzal viszont nem stimmel, 1 teljes hét a különbség :)

Kép

Kép
sz.veronika

Valakinek nagyon érlelem itt a laptetőt! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

nika:
Én is belekezdek az etióp napokba. Az egyébként is hab testem ünnepek alatt mintha meghurkásodott volna. :oops: 8) :cry: Én egyelőre minimálisra veszem a táplálékot, mert mozgásra nincs lehetőségem. Illetve lenne, de én régebben is inkább eljártam sportolni, tornászni, kondiba, itthon nem szeretek ilyesmibe kezdeni.

sz.veronika:
holdállás...én nem annyira hiszek az ilyenben....pedig lehet, hogy érdemes lenne figyelni.
Remélem nekem érik a laptető. :P :wink: [/b]

Kép

Kép
mirci09

Óvatosan írok, nehogy én legyek laptetőn megint!
bbercsi: hol vagy? Ugye nem szomorkodsz? Gyere itt felvidítunk.
sz.veronika:Halálra röhögtem magam ezen a beszóláson, hogy ez nem a 35 felettiek fóruma ... nagyon jó!!!

Én hiszek a Holdciklusban. Szerintem érdemes figyelni, ha nem is zuhan bele az ember könyékig, de azért a mihez tartás végett, vagy érdekesség képpen....

csucsu:Na? Megnézted a Jónást? Mit mond?

nikiee:Csatlakozom mirci kezdeményezéséhez a "csinálj vonalztót " nevűhöz!! :D
korenka
Szár

Akkor ráhajtanék tán a laptetőre, ha már ennyire szabadkoztok. 8) :D :D
korenka:
Te mikor is mégy dokihoz? Fényképet csinál-e? Danival pont így voltam először dokinál...6 hét 6 nap. :)

Kép

Kép
mirci09

mirci:Holnap megyek. Az Istenhegyire megyek, nem tudom ott adnak-e, de mindenképpen bepróbálkozom, ha fizetni kell érte akkor is. Legyen bizonyítékom :D:D Mindenesetre kitaláltam, hogy korán reggel bemegyek Tatabányára az SZTK-ba. Ha szerencsém van nem fogom ki a "hentes" nevezetű orvost. Az a doki tényleg úgy néz ki mint egy hentes akkora keze van mint egy teniszütő. kb 200 kg. Anno amikor először mentem nőgyogyihoz 17 évesen, Ő volt ott. Megláttam és csak annyit mondtam, hogy gyógyszert iratni jöttem csak... pedig nem is :D:D akkor mégy szűz voltam :oops: Megnéztem a neten még ott dolgozik.... hát orosz rulett, majd meglátom. Szóval onnan úgyis elirányít UH-ra, én meg úgyis megyek délután az Istenhegyire, úgyhogy ezt így jól kitaláltam magamnak....
korenka
Szár

mirci:Anno 6+6 volt már szívhang?
korenka
Szár

Na...hogy ráéreztem. :D Igen, volt már szívhang...gyönyörű muzsika volt. 9mm-es volt a Dani. Vagiztam itthon, hogy már majdnem 1 cm. :oops: :D :D :D :D
Kép mindenképpen kell...hivatkozz arra, hogy babanaplót akarsz vezetni és abba mindenképp kell. :P :D
Az Istenhegyire nem mehetsz beutaló nélkül? Vagy mehetsz, de fizetős. Azért kérdezek ilyen butaságokat, mert nekem annyira egyszerű volt. Dokinak volt uhu-ja, csak a kötelezőekre mentem a kórházba.
A doki mindenesetre bizalomgerjesztő. 8) :D :D :D :D Az embernek elmegy a kedve a gyerekvállalástól. :roll:

Kép

Kép
mirci09

mirci: Beutaló nélkül megyek. Nem tudom lehet-e egyáltalán beutalóval... mindenesetre meglepően nem drága mert 6E-ért csinálják. Anno a nőgyógyimnál a MOM-parkban 12E volt. Ami 5 éve volt.... most mennyi lehet? Itt meg úgy tudom remek szakemberek vannak. Bízom bennük... Tényleg mi van ha ikrek?? :D:D:D Én is biztos menőznék, mi az az 1 mm ami hiányzott? Kicsit nyújtózkodott volna és meg is lett volna :D:D
korenka
Szár

Nem tudom anno ki ajánlotta a ciklus.hu-t elfelejtettem. Segítség kellene. Beállítottam, hogy terhes vagyok. Mégis figyelmeztet itt engem, hogy mondjárt megjön.... a jó anyáját nekije :D
korenka
Szár

Sziasztok!

Vonalzóval várok amíg az orvos igazolja a terhességet és lesz szívhang. :D

Nekem meg jó nagy a hasam, de nem is eszem sokat mostanában, valószínű fel vagyok fújódva, ez is terhesség egyik velejárója.

Nika és Mirci: Sok erőt a fogyókúrához, nekem mostanában nem volt túl sok erőm hozzá, így a terhességet egy pár plusszal kezdem. Olyan 5-6kg van rajtam plusz, de ugye most már mindegy. Azon leszek, hogy ne hízzak sokat a terhesség alatt.

Holnap munka...nincs kedves hozzá!
nikiee
Budapest XI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?