Annyira felizgattatok ezzel a Jónás módszerrel...megnéztem én is.Ha mondjuk csak besaccolni tudom (illetve anyám), hogy kb. hány perckor születtem, az előre vagy hátra tolhatja az egész grafikont...ugye?
Nekem 18-án volt a Jónás napom és mi pont aznap kezdtük az akciót. Méghozzá azért, mert nálam is PÉ körüli szex-éhség jelentkezett. (korenka után szabadon.)
Stimmelt is, mert a 25 napos ciklusom a 9. nap szokott jelenteni, hogy készülődjek és két nap múlva PÉ. Aztán 23-án kezdődött barnás ami mindig van, csak ettől jelentősebb mennyiségben és 26-án estére lett tojásfehérje és betartott 30-án reggelig. Most vagy rengeteg petét érlelek ebben a hónapban, vagy egyet sem. Én az utóbbira tippelnék.
Végül malna kérdésére válaszolva...eddig pé előtt "feküdtünk" rá jobban a témára, utána csak akkor, ha jól esett.
Viszont - valószínűleg igazatok van és ez lehetett eddig a baj- pé előtt 2-3 nappal abbahagytuk. Most viszont a ciklus 17. napjáig kétnaponta. Én úgy érzem, hogy most mindent megtettünk...
korenka:
Én is megkukkantottam a fotókat, csak magamat nem tudtam odatenni a rajongói oldalra...így én egyelőre inkognítóban vagyok és zugolvaslak.
nikiee:
Aki Újév napján főz, az egész évben főzni fog.
Így, hogy kisbabád lesz, valószínűleg nem is mond butaságot a mondás. Mikor csinálsz már vonalzót?
Olyan jó nézni korenkáét is. Most akkor Te is augusztusban szülsz?
sz.veronika:
"jól bírjátok! Ez itt nem a 35 feletti topik?"
de kipihented magad!
:mrgreen: