![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Pedi, meg lehet szülni elsőre is természetes úton egy nagyobb babát, ne aggódj emiatt. Nekem Bencusom 3920 g volt és mindössze 51 cm. Gondolhatod, hogy milyen hurkás volt.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A homeopátiás bogyók meg szerintem segítettek a tágulásban a mostani szülésemnél. Zéró fájással ki voltam bő két ujjnyira tágulva amikor a doki megvizsgált a túlhordás kötelező vizsgálatánál. A szülés fájdalmas része is mindössze 35 percig tartott. (Míg Bencénél másfél óra volt a nagyon durva rész...)
Nita, de jók a képek a fiúkról, úgy szeretem nézni az ilyen picuri, épphogy csak kibújt Manócskákat!
Mia, húúúú, de hatalmas a pocid és nagyon vékony vagy!
Tomi elbűvölő a fotón! Te nyírod a haját vagy fodrászhoz hordod?
A vendéglátó szerep tényleg nem a legjobb így pocakosan, pláne ha ilyen b.nkó emberek akarnak erőszakosan, minden áron Hozzátok menni. Nem is értem az ilyet... nagyon gááááááááááz.
Rita, ha Nyúlon volt az esküvőtök, akkor tényleg kell a házassági anyakönyvi kivonat másolata. (Azt hittem, hogy a polgári szertartás Nektek is Győrben volt.)
Képzeljétek, ma reggel megkaptam Gergőtől az első, hosszan tartó, szemembe nézős igazi tejbetök vigyort! Annyira aranyos volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak néztünk egymás szemébe és láttam rajta, hogy tiszta boldogságban úszik attól, hogy magamhoz ölelem!!!!!!!!!!!!! (mindjárt pityergek...)