Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Lányok!
Mindenkinek nagyon boldog szeretetteljes Karácsonyt kívánunk! sok szeretettel: Beni és Nyuszi

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Olvasgatok,rágódom a miért nem jön még meg-en....pedig már várom nagyon!!! :lol:
Mint a gyerekek a Jézuskát!! :wink:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli lehet hogy pont azért nem jön mg mert azon stresszelsz!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megjött! :lol: :lol: :lol:
Fekete,de az enyém.
Remélem a tisztulás miatt ilyen borzasztó a színe. :roll:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok! Kinél hogy teltek az ünnepek?

Meli: oksi, örülök.Csak türelem! Egyébként a patologiának mi volt az eredménye? Lehet, hogy rossul kérdeztem, de mondtad, hogy küldtek vmi mintát vizsgálatra?Mikor próbálkozhattok?

Itt jó nagy hó van, de nagyon hideg is! Nálatok?

Kép
nyuszifül16

Utólag már nem kívánok kellemes karácsonyt senkinek inkább nagyon BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mucus igen Petra már forgolódik, nagyon aktív baba nem szeret sokáig egy helyben lenni és nem köti le sokáig semmi, szegény fejem ha ez a lány egyszer elindul nem lesz csepp szabad percem sem :lol: :lol: :lol: :lol: ülni ő is ülne már, de nem engedjük még, pedig elviselné ha az ölünkben sokéig ülve lenne :oops:

Melinda biztos kitisztulsz, semmi gond ha sötétebb.

Ünnepek nekünk jól teltek 23-án érkeztek szüleim 26-áig voltak itt, ők mentek haza reggel délután érkeztek sógornőmék. Ők 3 napot voltak. Petra jól viselte, hogy sok volt a pesztra, bár egyik nap szinte semmit nem volt hajlandó aludni (csak míg az ölünkbe tartottuk...vagyis én mert mindig lepasszolták...így meg nem tudtam a házimunkát úgy csinálni ahogy szerettem volna). Kicsit béna háziasszony voltam, Petrára kellett sokat koncentrálnom de gondolom mindenki megértette és ha nem szolgálták ki magukat sajnálom, senki nem volt idegen semmi nem volt lelakatolva. Lelkiismeretem tiszta :wink: Panasz sem volt az is igaz.

Képeket tettem nyilvánossá gmailen, lent van a link hozzá aki kiváncsi rá kukkantson be, nem bajlódom a kicsinyítéssel most.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
örülök hogy mindenkinél jól teltek az ünnepek!!!!!!!!!!!!
Petra TÜNEMÉNYES!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
B.U.É.K Mindenkinek! :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

Mucus nagyon helyes család vagytok!!!!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK, MINDEN ELKÉPZELHETŐ SZÉPPEL ÉS JÓVAL!

Melisch: gyönyörűek a képek, nekem a mesélős tetszik a legjobban! :lol: Nagyon szép Petra baba, jól áll neki a fülgő is;)

Mucus: Ti is nagyon szépek vagytok! Hogy nőnek a fiúk, el sem hiszem! Jó, hogy most már láttam férjedet is! Menő Domi szerkója!

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!!!!!!!!!
Nyuszi veletek mizu,hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!
Élünk...köszi... Beni sokat esik, ez elnyugtalanít, nem tudom normlis-e, tudod a lelkem mélyén rettegek, nehogy kiderüljön aza a betegség....
Megvagyunk...nincs vmi jó kdevem mostanában, d elegalább nem kell tanulni jelenleg. Bár jogsi egy részét meg kellene csinélnom, legalább az elméletet, mert nagyon gáz, hogy úgy kell könyöörögnöm, hogy valahova elvigyenek autóval...szal szívás...
Ennyi, Beni sokszor hisztis...

Kép
nyuszifül16

Veletek?

Kép
nyuszifül16

Nyuszi normális hogy sokat esik....Barni is ne aggódj.......már észre se veszem........mondom neki katona dolog feláll..pár könnycsepp.......adok neki puszit és már mintha mi se történt volna.......

mi is megvagyunk......Máté már átesett a bari himlőn Barnika meg épp most az........ :roll: :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Búék mindenkinek!
Melcsi nem esik,ő leesik,székről,ágyról,mindenhonnan.... :oops:
Majd rakok már képet,vettünk nekik egy tuti emeletes ágyat,3 személyes,az alja franciaágy,nagyon tuti.... :lol:
Szóval jövő hónaptól készülünk a 3-ra,már ágya is van... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli mutimár azt az ágyat.,érdekelne?mennyi volt?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Ez egy frankó ágy!!
40 ezerért vettem pestről,10-et adtam,hogy elhozzák,kókuszmatracot vettem bele fentre( azt nem adtak vele) lentre olcsóbbat,ágyneműstől és huzatostól 110 ezernél járok :roll:

ja,én lent alszok a két gyerekkel,apa fent... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

nagyon frankó az ágy,..........tetszik!!!!!!!!!!!!!!

bár most sajna nem tellik rá de talán majd valamikor reméljük lesz mani!!!!!!!!!!
ilyesmit képzelek el magunknak is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Bettivel mizujs,tud róla valaki?

Melisch,hogy telnek a napjaitok?
Dia?
Nita?Lehet tudni valamit a babaprojectről?Olyan titokzatos voltál a múltkor.
Nyuszi???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli project nincs igazából......annyi hogy nem védekezek........innentől a természetre van bízva...de azért jó volna ha még pár hónapig nem jönne a bébi!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melinda: nagyon frankó az ágy! De tényleg...., annyira tetszik. Azon jót nevettem hogy apa alszik fent!

Nita: lesz majd harmadik??? Vagyis van rá esély! Juhéééééééé! Majd , ha tényleg szeretnél, akkor szorítok, hogy kiscsaj legyen!;)

Melinda: én szarul vagyok, nagyon. Attila tegnap kihívott minket egy hónapra Angliába! Ez volt minden álmom. Azt mondtam nem, sírni tudnék. De Beninek kiderült, hogy allergiás aztmája van, ami nem gáz, de folyamatosan ekcémás...a karácsony előtti két hetes betegségéből egy hete jött rendbe.Most jön három oltsa majd,gyógytesire kellene járjunk, de busra babakocsi nem fér fel, senki nem segít, hordozót pedig kinőtte. Így fizetenem kell vkinek, hogy átvigyen autóval Bcsabára. ..Szóval úgy vagyok vele, hogy a fejlesztés az első, mert ezt az időt, ami kimarad, vagy később kezdjük mozgásban, nem fogjuk később könnyen bepótolni. Ráadásul el kell kezdjem a jogsit, a lóvéból, amit Attila küld, évvége körül talán tudok venni egy kiskocsit. Nem szeretem meg kérni a Tatát, hogy furikázzon minket, mert nem szívesen teszi, utána pedig csak hallgatom a litániát. Szóval a fentiek miatt sírni tudnék, elég depressziós vagyok, de a szószoros értelmében. Folyamatosan kajálok, öt kilót híztam...Próbálok fogyózni, s ha tetszik itthon , ha nem eljárni airobicra hetente kétszer, hátha az segít a kedély állapotomon is.
Lehet jobb lenne, ha kimennénk, de eltávolodtunk Atival, sőt annak sem örülnék, ha haza jönne, amíg nem vagyok lelkileg jobban. Bár lehet az lendítene, de olyankor sem tudunk együtt lenni, mert megyünk az ő szüleihez....és mindig program van. Szóval tavaly február óta ez kész káosz. Bár amikor júliban itt volt, bagyon jó volt...a fellegekben jártunk mindhárman, de az október megint szar volt.... Karikor nem tudott jönni, elegem van...Tudod azt szar látni,hogy a babafoglalkozáson van néhány apuka, Bnei mindig hozzájuk megy oda. Annyira szar érzés. A pénz nem pótol semmit, csak elvesz.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nyuszifül16

Én értem Nyuszi!
Apát is hívták németbe,kb 200 ezerrel keresne többet,de amit hazahozna,100-al lenne több,de legyen 200 ezerrel több,mint amit itthon keres,és azt mondta annak a hívta,hogy:Hülye vagy??!!200 ezer,vagy látom a gyerekeimet felnőni???Szerinted melyik??Szóval itthon marad.
Kint nincs valami torna?Vagy itthon elvinnéd,ott meg te csinálnád neki??Nem tudom Nyuszi,lehet,hogy hülye vagyok,de tulajdonképpen mi a baja Beninek?És mitől??Valahol biztos lemaradtam.

Befestettem,vagyis befestetettem,vagy mi a picsa,hogy írják???Szóval más festette a hajam,vörös alapon fekete melíros,nagy vagány vagyok,17-nek érzem magam. :lol: :lol:
Ez a vetélés utáni nagy fogadalmam,és örömöm,hogy magammal foglalkozom,mert akkor a gyerekekre szórtam a "sok" pénzt,sokba volt az ágy is,de most én jövök.... :lol:

JAAAA!A FIAM MA MENT ELŐSZÖR OVIBA!És ne nevessétek ki,de bepisikélt,de nem ez a lényeg,hanem aki reggel volt óvónéni,az neki óvónéni,aki délbe leváltotta,az neki nem az.(pedig az)és azt mondta,hogy nem tudott szólni az óvónéninek,hogy pisilni kell,mert elment,és a másik ugye nem az... :lol: :lol:
Értitek??? :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nyuszi drága....szerintem is jobb volna ha társaságba lennél néha..ha ezek aerobik órák legyenek azok...tuti segítene!!!!!!!!!!

Meli mutííííííííííííí a hajad!!!!!!!!!!!!!!
bepisikélés előfordul!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda: látom, most vagy fent! :lol: 8)
Válasz a kérdésedre, ez már rég elromlott...

Kép
nyuszifül16

Sziasztok csajok!

Nem voltam most sokáig mert nem volt jó a gépem :?
Hamarosan jövök írok többet. Mindenkinek üdv!

Jóéjt!!!
Vendég

Kirus gyere és mesélj!!!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Nekem letelt a pihi,és nem tudom,de lehet,hogy elcsíptük a pét.A hőm reggel fent volt,páfrányos volt a pg53,az lh teszt negatív,remélem ez volt az első - napom,és belefértünk.Ha nem marad a jövő hónap. :wink:

Gyere Kirus!!Mizu veletek??

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli te aztán nem tétlenkedsz!!!!!!!!! :twisted:
már mi se védekezünk de én még nem szeretnék ebbe a hónapba terhes lenni mert kb akkor születne ő is mint Barni.......az meg anyagi csőd lenne......2 szülinap egy hónapba.... :roll: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

Kirus: Várunk!:)

Melinda: hajrá-hajrá!:)És majd szíved szerint mit szeretnél harmadiknak, kiscsajt, vagy kissrácot???:)Egyébknt mit mondott a doki múltkor mi volt a baj?

Nita: úgy örülök! Tőled nem kérdem mit szeretnél;) Srácok hogy vannak.

Mi holnap megyünk babafoglalkozásra, nagyon szeretem, ilyen mondókák....De tök jó, és Benire is jó hatással van.
Múlt csütön kaptuk a 15 hós oltást a prevenarral... Már akkor csaka neisvac marad...
Jövőhéten megyün Anyósékhoz...legalbbis úgy néz ki.
Úgy irigyellek Titeket, olyan jó volt babát tervezni anno, és várni.Nagyon drukkok Nektek csajok!;) +++++++++++++++++

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Nyuszi!
Miket csináltok foglalkozáson? Sok gyerek jár?
Tök jó lehet.

Meli, Nita!
Hajrá!!!!!!!!! Drukkolok nektek, tök izgi!!! :wink:

Mucus!
Szupik a képek, Koli is már mekkora :shock: nagyon cuki a 4fogacskája ahogy látszik!! :D

Niminek Dec-ben jött ki 2 foga és azóta semmi..de legalább már van foga!!
Probál már elengedett kézzel is lépni, de lép egy felet aztán lecsücsül :lol: de szerintem már nem kell sok hogy elinduljon.
A járássegítővel már száguldozik és mint a nagyok 1 kézzel fogja sokszor :D

Amúgy jól vagyunk..

Üdv a többieknek is!!!!!
Vendég

Nyuszi bizony tudom ám mit szeretnénk!!!!!!!!!

Kirus megnézném Nimit ahogy száguldozik a járássegítővel:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
A ciklus és ferti is máskor húzta be a pét...egyik szerint 0 %,másik szerint 50 %,hogy jókor voltunk együtt...ha 24 óráig él a petém,akkor igen,ha csak 12-ig,esélytelen.
A múltkor,az volt a baj,hogy nem tudom,de megmutattam okos embereknek a papírom,de gyakorlatilag baba se volt sehol se,se a méhbe,se kívül,se abba,amit kikapartak...úgyhogy passz,biztos eltévedt félúton,de ki se jött belőlem,mert vizslattam a wc papírt,de sehol nem volt.LOST=>eltűnt de ez érdekes,mert a vérvizsgálat szerint terhes voltam...

Én már nem tesztelek,ha megjön szólok,ha nem,akkor is...de nem tesztelek,még egyszer nem esek pofára.9 nap múlva várom,ha marad a 31 napos ciklusom.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli jobb is ha nem tesztelgetsz....csak idegeskedik az ember..emlékszem Máténál már a 11.hetet tapostam mikor elmentem dokihoz mert nem volt piri......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Összesítettem, 25 % esélyem van. :lol: :lol: :lol:
Na lányok,olyan mini a csík oldalt,kérek egy laptetőt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

MONDOM LAPTETŐT!!!!!
LÉGYSZI BABANET!!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Bocs a káromkodásért,de akkor b@szódj meg babanet!!! :lol: :lol:
Átadom másnak!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli-..........Meli.....dá dá dá lesz :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

No de akkor is...látod milyen mini?Laptoppal,egér nélkül alig bírom lentebb húzni.... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Egész nap néztem írtatok-e. Nem merek írni, mert félek, hogy elveszema laptetőt.... :shock:

Kép
nyuszifül16

Nyuszi attól még írhatsz max majd átadod:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Írok, de nem akarok laptetőt!
Kivel mizuka?Nita nincsneke a srácokról mostani képek? Mizu Veletek?

Melinda: lehet hülyeség, de nem lehet, h álterhesség volt, mert annyira akartad....bár őszintén szólva szerintem nem....de ki tudja.
Mindegy Apára fel! :) De gáz, még nem is írtam ilyet. Még monderálnaka végén:)

Na, nézzük rem lapalja maradok..:)

Kép
nyuszifül16

vannak friss képek csak a fényképezőbe...elemet töltök és megkérem apit tegye fel:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, pedig vértam a képeket! Ma elutazom hétvégére, de majd akkor hétfőn megkuksizom. Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
nyuszifül16

Nyuszi hova utazol a hétvégén???
Beni is megy gondolom?::::):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Nita,tiéd a laptető!!Mikorra várod-nem várod?Nekem 1 hetem van,de apa azt mondja bolond vagyok,meg fog jönni. :lol:
Jöhet a baba,és megnézzük,mit kezdünk 3-mal. :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

nekem hivatalosan 30-án kell megjönnie...de tuti nem vagyok babás mert jóval fél idő előtt voltunk együtt pár alkalommal.......
neked megy a drukk!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hohohó,én meg csak 1szer,mikor Pityesz fogant,azt se tudom mikor,Melcsivel is csak 2-szer. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli 30-a fele kiderül nekem.....a ciklus.hu szerint akkor kell megjöjjön de ez az 1-ső gyógyszer nélküli hónap,...szóval várunk.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?