Fürdőszoba takarítás után, teregetés előtt, de vagyok...
Sajnálom a sok köhögős-náthás és pláne hányós babót, most nagyon kilógunk a sorból, hogy előttetek átvészeltük a betegséges story-t.Na de ennyire nem is kapott el minket szerencsére.
Zsuzsi, nagyon ügyes Zsófi az önálló evéssel.ivással, tipp a szomszédasszonyomtól:teríts az etetőszék alá egy olyan abroszt vagy lepedőt, amit szennyesbe dobnál már, így akkora takarítást nem kell csapnod az evés után.
Remélem sikerül előrejutni a játszószőnyeges ügyben, de hát ez a tárgyalás is egy plusz nyűg egy 1 éves gyerek mellett.
ToldiSzilvi, sajnálom Mátét és sokat gondolok rátok, holnap egyből írj, mit mondtak, szorítunk nagyon!!!!!
Móni, szegény Dávidka, ez azért nem alacsony láz már, elhiszem hogy levert.Tesó ügyben mivel te leszel az úttörő, amikor majd a mi nyakunkon lóg a két kisgyerek, neked könnyebb lesz.
Igazából mindig mondhatná az ember,hogy most még ezért korai, meg azért, de később se jobb, tudom ezt én is, de bátorságom egy fikacrnyi sincs újból terhesnek lenni, mert hogy itt van Márk, tudom,mit veszíthetek ha esetleg történik vmi a babával.De ha sok idő telik el se jó.
Vick, nagyon szép a kiscsalád, Vince teljesen a lányokhoz nőtt már, talán a 14 fog is teszi, szerintem ő itt a topik legnagyfiúsabb babája.Gratula a járáshoz.
BfKati, pihenj egy kicsit, ha tudsz csak így Mírával és persze jó szilveszteri poháremelgetést kívánok!Míg nem olvastam bnetet, nem jöttem rá,ki a hawaai-i kislány FB-n és először ignoráltalak, sorry
Anyudról mi hír?
Ügyes Míra, pár hét és szaladni fog, meglásd.
Erika, nagyon jók Zsófi képei, a fekete-fehér babakocsi tologatós copfos kép a kedvencem, hú de nagylány már, mintha ovis lenne.
Friday, ismerős a családi béklyó, el tudom képzelni mi van, ha ilyen messziről látogattok haza.
Amint hazaértek,hosszú beszámolót kérünk.
Jó utat, Ivett unokatesót meg jól babusgassátok meg!
Ági, az ilyen virslis-tésztás kajákat nálunk M szereti nagyon, sajnos a sajtos-virslis muffinját legutóbb a muffinsütőm bánta, de amúgy nagyon kiadósak, s a picik is ehetik nem utolsó sorban.
Na, májat mi egyáltalán nem eszünk, vörös húst,hm, hát após vadász (csak stüszi, de fegyverviselési engedélye meg papírjai azért vannak) és Márk rá van kattanva a vaddisznósültjére meg a vadpörkölre, mikor megyünk hozzá, hihetetlen mennyiségű húst be tud termelni, lehet hogy vashiányos???
Mangora, remélem Marci jobban van már, és a nagyit felveszik az otthonba, nagy terhet vennének le a válladról, szorítunk mindannyian.
Judit, Fleur ma beszéltünk, itt külön nem írok, ha nem baj.
Rólunk:Jól sikerült a karácsony, de végig pörgős volt, x-ék jöttek, y-hoz, z-hez menni, de alapjába véve jó volt.Végül elvittük Márkot M nővéréékhez,mert a kislány már előtte 3 napot oviba is ment, kapott papírt hogy meggyógyult, úgy legyen!
Márk irtó édes, meg sem áll, úgy belelendült a járásba, egyáltalán nem mászik már és kapaszkodás nélkül feláll (terpeszállásban), ha leül mondja hogy csüccs, egész nap beszél, viszont alig eszik, folyamatosan fogzik, karácsonykor kibújt a bal első párja, egyszerűen már eljutottam odáig,hogy tök mindegy milyen napszak van és mit kéne ennie, ha eszik vmit összeteszem a két tenyeremet.
Család szerint fogyott Márk, na de azt nem veszik észre,hogy sok jövés.menéstől apadtak a sonkák, amúgy még bőven díjbirkózó súlyban nyomjuk.
Szilveszterkor M nővéréék nyaralójában leszünk, Márkra a szüleim vigyáznak, jó lesz kicsit kikacsolni.
puszi mindenkinek
Kata