Sziasztok!
Edit!
Köszi, a homeos szerek neve megvan, jegyzeteltem még régebben, amikor írtad valakinek. Talán Briginek. Az eslőt már szedi Gergő, másik kettő rendelés alatt van. Szerintem az utolsó lesz fontos, a hegesedésre, remélem nem marad nyoma, nagyon csúnyák is vannak. Keresgéltem cikkeket és képzeld a babaszobán megtaláltam az írásodat és a picurok fényképeit.
Annyira kicsik voltak még a fiúk, hát nem lehetett egyszerű. Most annyival könnyebb h megérti, ne vakarja, de éjszaka alvás közben észre sem veszi és folyamatosan vakarja magát. Na azzal nem tudok mit csinálni. mellettünk alszik, próbálom figyelni, de egész éjjel nem tudok ébren maradni.
Szegény Beni, jobbulást neki. Remélem mire iskolába mennek a gyerekek, nem lesznek ennyit betegek. Ezt most mindannyiunkra értem.
Ma voltam befizetni az oviba az ebédet, kiderült a kislánytól csak Gergő kapta el, senki más!!!!!
Nettke!
A fiúk nem voltak beoltva, de ezek után én is beoltatnám őket. A tegnapi nap volt a legrosszabb, egész nap vinnyogott, hogy viszket, de nem vakarta. Viszont állandóan simogatnom kellett a hasát és a hátát, gondolom csökkentette a viszketést, ahogy hozzáértem. Na de egész nap!!!!!!! Már nem bírtam hallgatni.
Ha oltás mellett mégis kijönne. akkor az max. pár pötty lesz, az kibírható.
A képen a háttérben egy jégvitorlás van, állítólag 1,2 milla egy ilyen. Ebbe feküdni kell. Egy ilyen szakadt be Füreden, mutatták a híradóban. Gondolom jó súlya is van.
Cat!
24-et nem lehet abba hagyni!!!! Az első 3 nagyon szuper, aztán már látni fogod mennyire hasonló az egész, de abbahagyhatatlan és meg kell nézni!!!! Én is imádtam Jack Bauert és irigyeltem a barátnőit....
Róma nekem is tetszett, Tudorokból két évadot láttam, de nem egy nagy szám nekem. A 2. évadot csak Boleyn Anna miatt néztem, annyira idegesített az a nő.
Detti!
Megnéztem a Született feleségek 7. évad 11.részt.
Síelést nagyon fogják élvezni a fiúk, és sokkal könnyebb, mint a korcsolya. Korizással szenvednek, Gergő nagyon kitartó, ő nem unja meg, Vendel nyávogott közben és elég hamar levette.
Sisak nagyon jó, hogy volt, Vendel úgy hátra esett (pont láttam), hogy hatalmasat koppant a feje, jól beverte. Még így is fájt neki és sírt.