Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is felteszem Samu karácsonyi üdvözletét, amit a ma kapott karácsonyi ajándékával csinált nektek. :D

Kép

Cat
Kép
cateye

...hogy megtartsam a jó szokásomat: én a frissen díszitett karácsonyfánkkal (nem ehető :roll: !) kívánok mindannyiótoknak

Békés, boldog, nyugis Karácsonyt!

Kép

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

KÍVÁNUNK MINDENKINEK BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYT!

Kép

Edit és a fiúk

Kép

Kép
edit73

Csajok!

Láttátok a gyes-módosításról elfogadott tv-t?
Teljes munkaidő esetén ikrek után 1gyermekre jár a gyes!!!! :lol:

Nettke!
Mostantól 3gyerek után 3szoros gyes jár (na!!!), ha nem dolgoznánk teljes munkaidőben. Te most hogy dolgozol hivatalosan? Olyasmi rémlik,hogy te is 8órás vagy.

Kép

Kép
edit73

Sziasztok,

Békés,boldog,szeretetben, pihenésben gazdag ,áldott ünnepeket kívánunk Mindenkinek:

Meméék.

Kép

Meme
szinta

Sziasztok!

Mi is nagyon boldog karácsonyt kívánunk Nektek! Sok pihenéssel.

Edit!

Én azt hittem ti 3 gyest kaptok, van egy kolléganőm, aki hármasikrekkel terhes, legalább ő már élvezheti ezt a tv módosítást.
Még szerencse, hogy 8 óra mellett legalább egy gyest fognak adni. A semminél mégis csak több.

Cat!

Nagyon találó a karácsonyi üdvözleted. :D
És Samu rajza...., már így ír??? Csak lestem.

Detti!

Ambrus rajza nagyon szuper, jól néztek ki rajta. Édes a cseresznyéjével.

Brigi!

Ezeket a képeket tetted fel a múltkor is, ill. talán kevesebbet.
Igazándiból a méreten nagyon gondolkodom, mert a fiúknak hosszabbítható ágya van, most a közepes állásban van. Na majd gondolkodom még , most elég zsúfolt napok jönnek.

Vikó!

Szép a fátok. Megint éjszaka csináltátok?

Na megyek reggelit készíteni

Kata

Kép
kateduo

Karácsonyi ebéd kész, lazac bepácolva, fa feldíszitve, így nyugodtan netezek. 8) Béke és nyugalom van.

Edit :)
Ez azért jó hír, hogy nem a teljeset vették el. Már lemondtam róla....

A hármas ikresektől meg semmit nem sajnálok, mert minden pénzt megérdemelnek.

Nettke :)
Te csak 6 órában vagy, nem? Akkor még jól is járhatsz. Vagy 8-ben vagy bejelentve és csak 6-t kell dolgozni?

Vikó :)
Szép kis plafonig érő fa. De én keveslem a díszt rajt, vagy elvesznek a nagysága miatt. :oops:

Meme :)
Holnap lesz a TV-ben a parlamenti karácsony. Mi felvesszük. :wink:

Kata :)
Igen, Samu elég ügyes rajzban, írásban, ismeri a betűket nagyjából. Nem mindet, néhol segíteni kell neki. Ezt számítógéppel csinálta, kapott egy rajzoló sleemline tabletet, így a laptopom el van foglalva....

Sikerült kitakarítani?

Cat
Kép
cateye

Igen, idén utoljára van meglepi karácsonyfa éjszakai érkezéssel...szerintem jövőre már őket is bevonjuk...

Már kétszer megpróbáltam képet feltölteni a reggeli karácsonyfa meglepetésről, de valamiért nem megy...

Én is elég jól haladok: ajándékok becsomagolva, vacsielőkészületek megvannak, lakás nagyjából OK. Lehetne még pakolászni, de inkább nyugizunk. Még az országjáró túra bepakolása van vissza....

Cat! Élőben más, mondjuk mi soha nem rakjuk nagyon tele... :lol:

Viki

KépKép
vikóka

Boldog, békés karácsonyt kívánunk Mindannyiótoknak!!!!

Mi is jól állunk, ebédre kacsamadár volt, narancsos-fahéjas, estére meg már kész a majonézes krumpli és bepanírozva a halacska (isten áldja Tomit, hogy paníroz helyettem.. :wink: ). Nemsokára elballagunk a templomba, és amíg én bekötöm a kölyköket a kocsiba, addig Tamás bepakol a fa alá, így mikor hazaérünk, meglepi lesz, hogy jött a Jézuska! 8) Őrizzük a mítoszt, amíg csak lehet :lol:
Mi is egyébként este díszítettünk, így a fa is nagy meglepetés volt reggel.

Edit,
köszi az infót, nem is hallottam róla!!! Sajnos 8 órás vagyok (és Cat, igazad van, 6-ot kell betegágy mellett tölteni)... de megpróbálok átmenni részmunkába szerintem, és ha meg nem, hát, úgyis nagyon érlelem a döntést, hogy tiplizzek a kórházból lassan... Most nem is amiatt az egy plusz gyes miatt, hanem mert már kicsit.. nem az igazi.. :roll:

Vikó,
szép dús a fa!!! Tényleg elvesznek a díszek rajta :wink:

Detti,
jobbulást nektek!!! Biztos nem a H1N1... A Nespresso-hoz meg gratula, nekünk is ez az egyik álmunk :lol:

Kép
nettke

Mi is készen vagyunk a karácsonyfával, együtt díszítettük a gyerekekkel. Elég jól sikerült:-)

Most fenn vannak a szobájukban, és várják az angyalt. Bármeddig ott tudnánk most tartani őket... Úgyhogy egy kicsit pihenünk.

Az ebéd halászlé volt, meg sült gyöngytyúk krumplisalátával. Este halat eszünk. Tegnap készítettem egy nagyon-nagyon finom mascarpones-karamellás tortát. Január 1-től megint elkezdhetek fogyózni :(

A részmunkaidősök megtarthatják mind a két gyerek után a gyest, ugye? A hármasikresektől én se sajnálok semmit, sőt...

Remélem, hogy legközelebb már mindenki a kapott ajándékok listájával fog jönni :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Na az én gyerekeim kácsonykor se tudnak aludni. Az este 1/2 11kor aludtak el,de már mindhárom pici ébren van.Bezzeg a Dávid!!!!

Idén mi is együtt diszítettük a karácsonyfát logisztikai okok miatt.
Az autónk (finom szólva) tökig süllyedt az udvaron :evil: :evil: :evil: a sárban. Annyira felázott mostanra az udvar ,meghát jópárszor ki-bejártak már rajta az autók.Így egyszerűen tegnap délelőtt elsüllyedt az autó. Tamás apóssal meg a Dáviddal karöltve -jobb híján- ásót,lapátot ragadott és tereprendezésbe :wink: kezdett. Majd kocsit mostak, én meg a ruhájukat :roll: :roll:
Így aztán hamarjában átalakult a jól kigondolt napi menet!
De karifa gyönygörű lett, az ajándékoknak meg nagy sikere volt. Most is azzal játszanak. Ez playmobil tényleg szuper játék.
Ma megyünk az anyuhoz, holnap meg anyóséknál folytatódik a karácsony.

Nettke!
És mihez kezdenél,ha felmondasz a kórházban? Vannak már ötletek?

Detti!
Hogy van Ambrus?
Nálunk szerencsére csak kötöhártya-guszis baci van az oviba. De azon mind a 4gyerekem átment. Ilyet még nem láttam.Még Dávid is benyalta.Most épp Olinak van.Remélem, a szünetben sikerül belőle kivergődnünk.

Kép

Kép
edit73

Jó reggelt!

Itt is korai kelés volt, de szépen ellegóztak. Ma apósomhoz megyünk mi is ebédre, így főzni nem kell.

Itt most is esik, sártenger lesz, gondolom nem örültök neki. Azért remélem ki tudtok állni.

Mi eddig is együtt díszitettünk a fiúkkal, utána mindenki visszavonult pihenni, és várni a Jézuskát, aki egyszer csak csengetett.
Nálatok eddig ki díszitett vagy hozta a fát? Hogy vették be, hogy mostmár ők is díszitenek?

Képzeljétek, tegnap a díszités alatt Samu egyfolytában azt hajtotta, hogy ő tudja mit kap Jézuskától, mert neki az a szíve vágya, hogy kapjon egy ajtóra szerelhető húzodzkodó rudat, amin edzhet, és ezt Jézuska biztos látja. Annyiszor elmondta, hogy Zoli blikkre elszaladt a Pólus Centerbe a Hervisbe délben, és képzeljétek kapott húzodzkodó rudat. Ne tudjátok meg azt az örömet Samu arcán amikor kicsomagolta, az volt a kedvenc, a többi ajándék nem is érdekli. Azzal ébred azzal kel, folyton ott edz a rúdon, és magasztalja Jézuskát, hogy mi szülők nem tudtuk neki mi a vágya, de Jézuska igen. :lol: Ma reggel már Oli is ott edzett. 8)

Na indulunk, szép napot mindenkinek. Ja és isteni lazacot csináltam, baromi egyszerű, és nagyom finom. Majd leírom annak akit érdekel.

Cat
Kép
cateye

Cat,
ez nagyon jó!!! :lol: Samu egy édes pofa! honnan vette ezt az ötletet, még hogy ő edzzen..!? :shock:
Na akkor neki igazi karácsonya volt, teljesült az álma. :wink:

Edit,
ez az autó sztori, ez elég horror... :evil: De a lényeg, hogy az ajándékok Nálatok is örömet okoztak! A többit úgyis elfelejtitek hosszú távon.

Mi amúgy egyedül díszítettünk 23-án este, mint Vikóék, és még sokáig így is csináljuk, ha lehet. Szerintem ez attól függ, ki mit szokott meg. Nekem kb 12 éves koromig közöm nem volt fadíszítéshez, Apukámmal kirándultunk minden 24-én délelőtt, így mindig meglepi volt a a fa is. Így én ezt fogom örökíteni, tartjuk a 'mítoszokat' amíg lehet. :wink:

Nálunk is rendben lezajlott minden, nagy az öröm, meg az ajándékdömping. Mi ugyan nem vettünk sokat, node 2 nagymami, 2 nagybácsi is van, meg keresztszülők.. Még holnap anyukámhoz megyünk, ott is lesz karácsony 8)
Én is nagyon örültem, jópár olyan könyvet kaptam, amire nagyon vágytam!!
Ti mit kaptatok, legalább nagy vonalakban??

Kép
nettke

Edit,

Akkor nyáron betonoztok? :lol: Borzalmas ez az időjárás, a sarat utálom legjobban (még tán a hónál is jobban...).
A lényeg, hogy a gyerekeknek bejöttek az ajándékok. Milyen playmobilt kaptatok? Nálunk is szeretik a fiúk, rengeteg van belőle, de ebben az évben inkább legoztak.

Cat,

Samu :roll: :lol: És hová szereltétek? Egyébként nem hülyeség, hirtelen én is elgondolkodtam, hogy a kertbe állítunk fel ilyen rudat (a sziklamászáshoz külön jó ötlet).
Lazac recept érdekel, főleg, hogy elég gyakran szoktunk enni, de általában mindig ugyanazt a receptet készíti Árpi.

Nettke,

Milyen könyveket kaptál?

Mi, szülők, főleg lakás felszerelési dolgokat kaptunk. Én Árpitól egy Apple telefont :) Teljesen rákkattantam. Ja, meg meghozta az angyalka a legújabb Kispál dvd-t meg cd-t.

A gyerekek rengeteg játékot kaptak. De nálunk is az a helyzet, hogy nagyon nagy a család, és főleg játékot kértünk tőlünk (én év közben egyáltalán nem veszek nekik játékokat, max. könyvet, a játékok 90%-a évvégén, októberben és decemberben kerül a szobájukba).
Lego, lego, lego... Meg kaptak nagyon jó társasjátékokat, néhány könyvet, kifestőt is.

Holnap megyünk a mi családunkhoz, újabb dömping.

Ja, és nagyon-nagyon nehéz tartanom a diétámat :shock:

Detti

KépKép
kiliman

Nálunk is megérkeztek az angyalok!!! Olyan jó érzés, hogy többször elhangzott az a mondat, hogy nem az ajándék számít, mert a Karácsony a szeretet ünnepe. Jó érzés ez...

Na, persze volt ajándék is: Vsmile. Aki nem ismeri, annak úgy tudom elmagyarázni, hogy olyan, mint a mi gyerekkorunkban az a gép, amit a TV-re kellett kapcsolni és lehetett rajta falteniszezni pl. Csak ez most Disney. Egy nagy ajándék volt, abba beszálltak többen. Még így is lesz, ez-az erre-arra...én mit kaptam? Teljesen meg vagyok hatva, mert Zsolttól ékszerszettet kaptam. Magnólia...tetszik is, teljesen az én ízlésem és nagyon jól esett mert 15 év alatt másodszor kaptam ékszert tőle...és Anyósoméktól meg kaptam egy melegítőt (tovább építve a lelkes edzésrejárásomat!)

Ami nálunk még izgi ajándék volt, azt Zsolt kapta tőlem: színházjegy az Ovibrader-re. Kíváncsi vagyok milyen lesz! :wink:

Amúgy most Anyóséknál vagyunk Baján, holnap meg megyünk Apumékhoz Szekszárdra. Aztán 27-én megyünk haza...jó egy kicsit nyugizni. Ma elolvastam 123! oldalt egy könyvből...ilyen nem volt több éve! :roll:

Cat és Detti!
Majd érdekelne a lazac meg a karamelles mascarpone torta receptje! :lol:

Csajok! Pihenés!!!! Mindenkire ráfér!

Viki

KépKép
vikóka

Samunak nagyon számítanak a külsőségek és az esztétika. Csajozni akar, és ahhoz izmosnak kell lenni. :D

Detti :)
Teleszkópos az edző rúd, és az ajtófélfák közé kell feltenni, fúrás nélkül, szóval ez beltéri.

Láttad már a Katedrális filmet? 8 részes, most nézem, nagyon jó, ajánlom.

A Magnóliát én is szeretem. Milyen színű?

Én kaptam egy S.Oliver karórát, meg egy Nők Lapja éves előfizetést, könyveket, így én is olvasok rendületlenül.

Zoli kapott több PC játékot, így ritkán látom, nyomja a gépen. A fiúk kaptak rengeteg legót, így folyamatosan szerelünk. Sok helyről kaptak ajándékot, de mindenhonnan legot, így nem tűnik soknak, mert horror árban vannak ezek a kisebb dobozos legok is. :shock: Babokat is kaptak, így azoknak építenek lego építményeket. Kaptak még iskolafelkészítő Logiko meg LÜK füzeteket is, de mondanom sem kell nem érdekli őket. :lol:

Holnap ha nem lesz trágya idő, megyünk Pandorfba.

Cat
Kép
cateye

Cat,

Voltatok Pandorfban? Milyen volt? Csütörtökön tervezzük mi is, hogy megyünk.

Ma voltam a Max Marában. Végkiárusítás volt, tényleg nagyon-nagyon jó áron lehetett vásárolni jó minőségű ruhákat. Egy volt csak a bibi: átlag 7 órát kellett állni a pénztránál :twisted: Úgyhogy én olyan 2 óra után feladtam, és az összegyűjtött ruhákat félretetettem, és holnap reggel megyek értük.

A Mátrában óriási hó esett, úgyhogy a fiúk tegnap is meg ma is szánkóztak egy nagyot.

Még nem láttam a Katedrálist, és még nem is hallottam róla. De majd mindjárt utánanézek.

Kinek hogy alakul a szilvesztere? Nálunk Á. szülei bevállalták a gyerekeket, úgyhogy visszük őket Óvárra, és ott lesznek 5 napot. Mi meg végre alszunk, olvasunk, mozizunk, stb... :wink:

Detti

KépKép
kiliman

Hahó :)

Nem voltunk Pandorfban. Reggel elaludtunk, szar is volt az autopalya.hu szerint az utak állapota a havazás miatt így nem mentünk. Elmentünk helyette a geokarácsony ládához a Pilisbe. Olyan gyönyörű volt.

Délután elugrottunk az Arénába megnézni a leértékelést, ölték egymást az emberek, és mindenhol órás várakozás volt a pénztárnál, így ott is hagytam.

Igaz is nincs nagyon ruhára szükségem, de persze mindig talál az ember egy-két ott nem hagyható darabot. :wink:

Jó a Katedrális, gyanús, hogy ugyanaz rendezte mint a Tudorokat. Bár párszáz évvel korábban játszódik, ezért durvább/koszosabb/sötétebb mint az.

Szilveszter: Mi itthon leszünk. El akartunk utazni wellnessezni, de olyan horror ára volt, hogy inkább abból elmegyünk kétszer-háromszor jövőre. Még sosem voltunk itthon szilveszterkor, így nagyon várom.

Cat
Kép
cateye

Detti,

Steve Berry könyveket kaptam, 2-őt, az egyik a Borostyánszoba, a másiknak meg nem tudom a címét (még), de az a legújabb. 2 könyvet korábban olvastam már ettől a szerzőtől, és nekem nagyon tetszett, kellemes kaland-ponyvák. Meg kaptam egy parfümöt, meg pénztárcát, meg én is ékszert :wink: :lol:
A Katedrális az egy Ken Follett-könyv, nem? Az létezik sorozatban is? vagy rendes filmről beszéltek?

Vikó,
én nem ismerem ezt az ékszer-típust, ez valami üveg-szerű? Az egyetlen találat a google-ban valami ilyesmit mutatott..
De ha nagyon örültél, akkor az urad talán rákap és ezentúl gyakrabban vesz neked :wink:

Jesszus, én csütörtökön akarok menni akció-vadászni, de ekkora sorokat.. amúgy sincs nagy türelmem vásárolni, de tömegben meg kifejezettem utálok!!! Szükségem semmire sincs, de olcsón jó lenne jövőre venni esetleg téli cipőt, vagy meleg pulcsit... meg a gyerekeknek is elkél mindig minden cucc kettővel nagyobb méretben.

Nálunk is nagy szánkózás van minden nap, itt is megmaradt a hó, még az utakon is, kész korcsolyapálya Pestig, se tegnap se ma nem is mentünk be épp ezért!

Meme, Cat,
voltam a barátnőmmel Dolhai karácsonyi koncerten 26-án :oops: ez a ciki, mi?! De igazából vállalom, egész jó volt 8) És meglepő módon nem is volt olyan vészes a férfiak aránya... én azt hittem csak sikítozó nők lesznek :lol: :wink:

Kép
nettke

Sziasztok!

Nekünk is nagyon jó volt a karácsonyunk. A fiúk a korcsolyának és a sátornak örültek a legjobban. Az a fajta sátor, ami két részből áll, egy iglu + indián sátor, a kettőt pedig összeköti egy cső. Kikönyörögték hogy abban aludhassanak (persze a nappaliban fér el, illetve ott is csak cső nélkül). Mindketten 1-1 sátorba feküdtek, de kukucskálgattak az ablakon és szarrá röhögték magukat. Na nekem meg hatalmas volt a fejem. Beküldtem a szobájukba őket, de Gergő meg úgy zokogott, hogy közben öklendezett. Két éjszakát aludtak a sátorban, aztán visszaköltöztettem őket az ágyukba. Ma pedig voltunk korcsolyázni, nagyon lelkesek, nagyon tetszik nekik. Persze potyognak rendesen.

Cat!

Lakás nagyjából kész lett, a maradék holmit bedobáltam a hálóba. 8)
Katedrálist én csak olvastam, de az egyik kedvenc könyvem, ha ez lenne sorozatban, tuti én is megnézem.
Úgy néz ki beszállunk a ládázók sorába, Attila meglepett egy túra gps-szel, amin már két éve gondolkodtunk. Belelkesítettél minket.
Na, de igazándiból ez családi ajándék, úgy hogy mondtam neki, hogy még kérek tőle egy ruhát is. Ami csak az enyém.
Samu nagyon édes azzal a rúddal, hihetetlen egy pasi!

Detti!

Kész vagyok a született feleségekkel, tök szar, hogy ennyit kell várni a következő részekig.
Szívás a mosógép, főleg így karácsonykor. Nekünk az ez előtti mosógép úgy romlott el, hogy benne voltak a ruhák , beszart a centrifuga, ezután Attila valami rúddal piszkálta hátulról, hogy mégis haladjon a mosás,közben leégett a gép és fekete lében úszkáltak a ruhák, na akkor rögtön aznap kellett venni új gépet.

Nettke!

Nálunk is tiszta jég minden, este meg botrány hideg van.

Holnap csomagolnom kell, csütörtökön utazunk. Nem tudom hogy fogunk elférni, síléc, bob, korcsolya, jégszörf. Attilát próbáltam lebeszélni, de feladtam.... :roll:

Kata

Kép
kateduo

Nettke, Cat, Kata,

Én nem olvastam még a Katedrálist, de felkeltettétek az érdeklődésemet. Elolvasom. Meg majd utána nézek a sorozatnak is.

Kata,

Hová mentek? Én már a nyaraláson töröm a fejem, mert ettől a hidegtől teljesen kész vagyok. Ennyi elég is lenne nekem, hóból is meg a hidegből is.

A korcsolya tök jó ajándék, anyukám akart is venni a fiúknak, de aztán más lett. Úgy vagyok vele, hogy inkább bérelek nekik pár száz forintért, mert hamar kinövik, meg annyit nem is járnánk el. Főleg, hogy nekem is kéne venni, mert a régi már 20 éves, és tropára van menve :roll:

A geoládázáshoz sok sikert :lol:

Megnézted a 7. évadot is? Mármint az első 10 részt?

Én ma totál kész voltam a Max Marában. Odamentem fél 10-re, ami jó is volt, mert csak hárman voltak előttem. Így is 3/4 óráig tartott, míg sorra kerültem. Csakhogy: a kasszánál kiderül, hogy a bankkártyám nincs a pénztárcámban :roll: Totál kiborultam, egyrészt mert már elegem volt a MM-ból, másrészt meg nem emlékeztem, hogy hol használtam utoljára. Úgyhogy padlógázzal haza, a kártyát nagy nehezen megtaláltam (mondanom se kell, hogy nem én pakoltam el egy fekete színű kis borítékba...), aztán délután 5-kor újra a MM-ba mentem. De legalább találtam még két felsőt 500 ft-ért...

Detti

KépKép
kiliman

Detti!

:D :D Mosolygok a MM-s küzdelmeden. Én képtelen lennék ennyit várni vagy visszamenni. Bár ilyen árakért biztos megérte.
Én csak a Deichmann-ig jutottam, amikor mentem az Auchanba vásárolni. Vettem a fiúknak tavaszra fila sportcipőt. 9000-ről van leárazva 3000,-re. Na ennyiért nem hagytam ott.

Megnéztem azt a 10 részt, bár csak akkor akartam, ha megvan az egész évad. Nem bírtam ki.

Korcsolya: Nem volt drága 3500,-/ db és 3 számot állítható. Most van a legkisebben. Na meg én is imádok korizni, sajnos az én korim is ezer éves, még gimis koromban kaptam.

Bakonybélbe megyünk mi + 3 család. Vasárnap jövünk.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok,

nálunk is véget értek az ünnepek, :wink: , még tegnap este is vendégeink voltak.
Nagyon jól sikerült, az ajándékok is telitalálatok voltak.
Zsombi kapott 5 doboz legót ( hiába star wars és atlantic őrület, a creator család még neki a top mindig ), lap top-ot, könyveket, puzzle-t, autókat. Zsófi kapott Hanna M. tánc szőnyeget, Hanna M. haj készítő szettet,Barbi babákat ( arany haj és a nagy gubanc stbb....) nekik ruhákat,lap top-ot, csi csi love kutyát , könyveket. Kristóf nike cipő, farmer, polókat, ruther-t, fej hallgató szett, övet , könyveket, meg kapott parfümöt ( :roll: ), pénzt.
Én meglepinek megkaptam a tupperware elegancia szettet, háááát, iszonyatosan örültem,mert jó ha 1-szer mondhattam Lacikám előtt, hogy mennyire tetszik, csak sajnáltam rá a horror összeget.
Meg karira kicseréltük a gardrob szekrényünket.

Kép Boldog arcok I. :

Kép Boldog arcok II.:

Itt nyúznak a gépért, kész vagyok. Kristóf a saját gépén játszik. Zsófi a lap top -omat nyúzza, Zsombi meg ezt akarja.

Nettke,

nem volt ciki a Dolhus koncert. Nekem már elvonási tüneteim vannak, de csak kibírom jan. 6-ig valahogy.

Még jövök, de Zsombika már türelmetlen. Szó szerint fetreng kínjában..... Én meg: :evil:

Meme
szinta

Nettke!
Ilyen az ékszer:
Kép

Jó ez az itthonlét: Zsolt ugyan dolgozik, de mi tök jól elvagyunk itthon. Tovább alszunk, ágyban reggelizünk (pszt, ez titkos!) aztán némi házimunka (ez nem maradhat ki sajnos, mert akkor egy hét múlva elúszunk!), de alapvetően játék, olvasás, pihi...meg némi kimozdulás itthonról.

Szilveszter itthon egy baráti párral (két kislányuk van), aztán január 2-7. irány Ausztria!!! Jó lesz elutazni a munkakezdés helyett...ezer bocsi... :oops:

Viki

KépKép
vikóka

Elszállt amit írtam. :twisted: :evil: :x

Ugyanilyen ékszerem van. :wink: Tavaly kaptam karácsonyra.

Gratula a sorállásért a MM-ben. Én képtelen vagyok erre ruhákért. Nincs türelmem.

Ken Follett könyvéről van szó a Katedrálisról. Nekem egyik kedvenc könyvem, így evidens volt a film, hogy megnézem, és nem csalódtam. Pillars of the Earth címen találjátok. A 2. rész felirata csúszik, de átküldöm akinek kell skype-on.

Dolhus? Kicsit ciki, de tényleg olyan tehetséges, és jó a hangja, hogy belefér. :lol: :wink:

Jó pihenést, vigyetek hóláncot, mert arra biztos tökig ér.

Arra nagyon sok geoláda van, nézzetek szét, próbáld ki a GPS-t. Szerintem a tele energia fiaitoknak tökéletes időtöltés a geocaching.

Nekem is elegem van a télből, hóbol, így nagyon várom a meleget, nyarat. Valami jó kis meleg helyre vágyok.

Cat
Kép
cateye

Cat,

nálam is az első 5-ben benne van ez a könyv. Ha nem találná meg Laci, akkor én kérném a skype-on. Viszont, tudod mit hiányoltam a karácsonyi filmekből? Évekig játszották karácsonykor, most meg pár éve már nem. Büszkeség és Balítélet. Vagy volt valahol?
Parlamenti karácsonyt köszi, jó kis CD népszerűsítés volt. A tánctudás viszont mód felett meglepett... De nem csak Szilnél, hanem Dolhusnál is.
Nagyon meglepetten olvastam Samu ajándék igényét. Mindig is érettebb volt mint kortársai, de ez aztán mindent tarol. S, mindezt a csajok miatt... :lol:

Kata,

jó utat , szórakozást nektek!!!!

Detti,

imádok vásárolni, órákat nézelődni, válogatni, de ez előtt én is kalapomat emelem.

Vikó,

mi is lustázunk itthon, és hasonló ( ágyban reggeli) tilos dolgokat bűnözünk.

Na, de most megyek, Kristóf focijára megyünk. Azért van olyan, amiért képes vagyok kimozdulni. :wink:

Meme
szinta

Sziasztok!

Cat!
Na, ma kipróbáltuk a GPS-t, látszik, hogy kezdők vagyunk, most tanulgatjuk. Két ládát néztünk ki itt a közelben. Kettőből egyet sem találtunk meg. Az elsőt a hóra fogtuk, a másiknak Attila nézte meg a fényképét, de szarul. Egy kivágott fának a rönkjét kellett volna keresni, mi pedig fát kerestünk. Na itt már el is rontottuk. Na, de ez az első......De azért nevettünk magunkon.....
Katedrális könyvet nagyon nagyon régen olvastam, amikor kiadták új kiadásban megvettem, de most már nem olvastam el újra. Tudjátok, hogy van egy 2. része is?

Vikó!

Nagyon szép az ékszered.

Meme!

Helyesek a srácok!!!!! Mint mindig!!!!! :D :D
Mosolyogtam rajtatok, mindenki gépezik... :D
A Büszkeség és balítélet c. filmet még nem láttam sosem, de tervben van, mert két hónapja olvastam el a könyvet.

Kata

Kép
kateduo

Cat!

Nektek mi a nevetek? Még régebben elküldted, ahol látszik a ládáitok, amiket megtaláltatok.

Kata

Kép
kateduo

Én olyat röhögtem a ládakereséseteken. Nem is ti lettetek volna. :lol:
Mi itt vagyunk a geo oldalon: http://www.geocaching.hu/users.geo?id=902

Ha a megtalálások számára rákattintasz, ott feljönnek a megtalált ládáink. A 400-ik felé gyalogolunk. :D

Ha van kedvetek keressétek meg a geokarácsony ládát Piliscsaba és Pilisvörösvár között a Kopár csárdától kell felmenni. Nincs messze, és gyönyörű ebben a hóban. Hatalmas láda van rejtve, tele ajándékokkal. A fa is csodás.

Meme :)
Nekem megvan a büszkeség és balítélet DVD-n, ha kell majd megírom neked.

A Katedrális folytatása is nagyon tetszett nekem, Az idők végezetéig. Szerintem szuper kis könyv, remélem megcsinálják filmen is.

Hol lesztek szilveszterkor?

Cat
Kép
cateye

Cat!

Örülök, hogy jól szórakozol. :wink:
Na, de holnap újra próbálkozunk, csak most Balatonfűzfőn. Oda megyünk korizni. A ládához pont arról a partszakaszról kell indulni, ahol Attila szokott szörfözni. Majd beszámolok róla.
Ide a környékre bármikor vissza tudunk menni, lényegében majdnem minden hétvégén kirándulgatunk arra felé.
Megnéztem az oldalatokat, nem semmi mennyit ládát megtaláltatok. Jól látom a geokarácsony ládát minden évben megkeresitek? Ez egész évben ott van? Vagyis akár januárban is mehetünk?

Én mindenképp szeretném ezt a filmet, még nem volt időm keresgélni, de ha neked megvan, megköszönném.

Végül nem viszünk sílécet, mert nagyon fáj a derekam, lábam (gerincem miatt), csak kíméletesen.

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok, januárban jelentkezem.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok,

Vikó,

Szép az ékszered, bár nekem nagyon csillog. Viszont hozzád tökre illik. Majd a következő vacsorára vedd fel:)))

Kata,

Ja, mostmár emlékszem, hogy mondtad, hogy hová mentek szilveszterkor. Hóláncra biztos szükség lesz arrafelé. Mi tegnap vittük a gyerekeket Óvárra, ott egy mm hó sincs...
A geoládàzáshoz további sok sikert, vicces a törtènetetek megint:)

Meme,

Nagyon szépek a srácok, Zsófi már tiszta csaj!

Ma kiugrottunk Parndorfba szétnézni. Sikerült vennem hótaposót meg egy új sídzsekit is, mert idén még ahogy elnézem, szükség lesz rá :(

Mi szilveszterkor itthon leszünk édes kettesben, max moziba megyünk el meg wellnesezni. A gyerekek nagyiznak 5 napig.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok,

mi itthon szilveszterezünk a gyerekekkel már évek óta, nézzünka TV-t , játszunk, éjfélkor pezsgő, aztán irány az utca, tüzijáték, forralt bor stb....,ameddig bírjuk.

Ezúton szeretenénk mindenkinek Boldog Új Évet Kívánni:

Kívánok én hitet, kedvet,
szép szerelmet, hű türelmet,
utakhoz fényt, csodát, álmot,
békességes boldogságot,
magyar szót és égre kéket,
emberarcú emberséget,
verseket, célt, igazságot,
daltól derűs jobb világot,
bokrok mellé társnak fákat,
napfényt, amely el nem fárad,
tekintetet szembe nézve,
éjt meg nappalt soha félve,
kézfogásos tiszta csöndet,
és mosolyból minél többet!

Meméék. Kép

Meme
szinta

Sziasztok!

Kívánok én is mindannyiunk nevében mindnyájatoknak örömökben és minden földi jóban gazdag, boldog új évet!

Mi barátokkal szilveszterezünk, a fiúk itthon anyukámmal. Karácsonykor az elektromos autópálya a fiúknak telitalálat volt!

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Mi is Nagyon Boldog Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk Mindenkinek!

Kép

Cat és családja

Cat
Kép
cateye

Csudajó kép :lol:

Kívánunk nektek boldog új esztendőt, egészséggel, sikerekkel, minden földi jóval!!!
Puszi,
Nettkéék

Kép
nettke

Sziasztok!

BÚÉK még egyszer! Remélem mindenkinek jól telt az év utolsó napja.

A mi évünk mondhatom szuperül kezdődik. Gergő január 1-én bárányhimlős lett. Legalább Vendel is lenne az. Illetve a tuti diagnózist holnap mondja meg a dokinéni. Utolsó nap az oviban a karácsony buli végén közölte az óvónő h egy kislány bárányhimlős lett. Ráadásul a kislány a saját anyukájától kapta el. Tehát várható volt, hogy elkapja. Szerencsére a szilveszterünk jól sikerült, Gergő utolsó este lázasodott be. 3 gyereket lehet, hogy megfertőztünk a társaságból.. 8)

Cat!

Nagyon jó a képetek4 Jó a hajad! :wink:
2 ládát találtunk meg. Kettőből!!!! :D

Detti, Cat!

Hó alig, a Bakonyban sem esett túl sok, így a szánkózás elmaradt. Csütörtökön koriztunk, dobok képet, hát iszonyatos volt a jég hangja, elég félelmetes. Vasárnapra viszont már semmi, addigra jól megvastagodott. Érdemes lemenni csúszkálni., jó sima.

Kata

Kép
kateduo

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1294082537.6489.jpg[/img]

[/img]
Kép

[/img]

Kép

Kép [/img][/b]

Kata

Kép
kateduo

Pfúúú nem irigyellek a barihimlő miatt. :( Újabb rabszolgaság neked. :cry: Nem voltak a fiúk beoltva?

Tök jók a korizós képek, ügyesek a fiúk. Az enyémek betojnának a jégen. Egyszer próbáltuk a korizást 2 éve, hát nem jött be nekik.

Milyen néven vagytok a geocaching oldalon?

Ha ritkán vagyok, akkor egy oka van, 24-t nézek. :lol:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Boldog új évet Nektek!

Kata,

Jók a korizós képek :lol: A sisakokkal nagyon tutik!
Nekünk is meg kéne próbálni, mert a fiúk szokták mondogatni, hogy korcsolyáznának.
Idén lehet, hogy én is beadom a derekam, és elmegyünk sielni. Illetve én csak max. a szállodából nézem az egészet, mert ki nem teszem a lábam a hóba. Bár karácsonyra kaptam sínadrágot, sídzsekit, hótaposót, csakhogy ne legyen kifogásom...

Remélem, hogy mind a két fiúk gyorsan átesik a bárányhimlőn, nem volt oltásotok?

Cat,

Háááát, egy kicsit irigyellek Jack miatt :lol: Én totál rá voltam kattanva, szerelmes voltam :lol:

Brigi,

Hogy vagy? Hogy teltek az ünnepek?

Dolgozom :cry: :cry:

Detti

KépKép
kiliman

Én is dolgozom... :evil:
Kata,
de jó lehetett!!! A háttérben az a jégszörf?
sajnálom a bárányhimlőt.. nálunk is megy...ha elkapjuk, hát elkapjuk. De mi be vagyunk oltva, majd most meglátjuk mit ér :wink:
Gergő hogy viseli a pöttyöket? Nem szenved nagyon a viszketéstől?

Cat,
ó, igen, megértjük :lol: :lol: 8) Mi is túl vagyunk 7 évadnyin, és mondhatom, függővé lesz az ember Bauer-ügyben.. 8)
Mi Tudorok-at nézünk. Jó, jó, de vannak jobb sorozatok is. Kicsit többet vártam. A Róma pl jobban tetszett - ha a történelmi témájúakat nézem.

Annamari,
időnként írj pár sort, hogy miújs? Milyen a meló, hogy vagytok..

Kép
nettke

Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Kata!
Szuperek a képek!
Jobbulást!!!
Nekünk a homeo sokat segített barihimlőnél. Ha érdekel,leírom,mikor mit kel (3féle szer van rá)

Cat!
Menő a szilveszteri képetek! :lol:

Mi is betegen. Beni hányt,fáj a füle. Jó hogy épp 6féle homeos bogyót szed mindenféle felsőlégúti nyavajára. Komolyan mondom,mióta ezt a sok szart (bocs!) tömöm beléjük,egyfolytában van valami bajuk. Én nem tudom,hogy csak a véletlen-e vagy....
Nagyon nem volt szimpi nekem ez a pesti drnő. Kicsit hevenyészett volt a diagnózis és (szerintem) a terápia is.

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Edit!

Köszi, a homeos szerek neve megvan, jegyzeteltem még régebben, amikor írtad valakinek. Talán Briginek. Az eslőt már szedi Gergő, másik kettő rendelés alatt van. Szerintem az utolsó lesz fontos, a hegesedésre, remélem nem marad nyoma, nagyon csúnyák is vannak. Keresgéltem cikkeket és képzeld a babaszobán megtaláltam az írásodat és a picurok fényképeit. :D Annyira kicsik voltak még a fiúk, hát nem lehetett egyszerű. Most annyival könnyebb h megérti, ne vakarja, de éjszaka alvás közben észre sem veszi és folyamatosan vakarja magát. Na azzal nem tudok mit csinálni. mellettünk alszik, próbálom figyelni, de egész éjjel nem tudok ébren maradni.
Szegény Beni, jobbulást neki. Remélem mire iskolába mennek a gyerekek, nem lesznek ennyit betegek. Ezt most mindannyiunkra értem.

Ma voltam befizetni az oviba az ebédet, kiderült a kislánytól csak Gergő kapta el, senki más!!!!!

Nettke!
A fiúk nem voltak beoltva, de ezek után én is beoltatnám őket. A tegnapi nap volt a legrosszabb, egész nap vinnyogott, hogy viszket, de nem vakarta. Viszont állandóan simogatnom kellett a hasát és a hátát, gondolom csökkentette a viszketést, ahogy hozzáértem. Na de egész nap!!!!!!! Már nem bírtam hallgatni.
Ha oltás mellett mégis kijönne. akkor az max. pár pötty lesz, az kibírható.
A képen a háttérben egy jégvitorlás van, állítólag 1,2 milla egy ilyen. Ebbe feküdni kell. Egy ilyen szakadt be Füreden, mutatták a híradóban. Gondolom jó súlya is van.

Cat!

24-et nem lehet abba hagyni!!!! Az első 3 nagyon szuper, aztán már látni fogod mennyire hasonló az egész, de abbahagyhatatlan és meg kell nézni!!!! Én is imádtam Jack Bauert és irigyeltem a barátnőit.... 8)

Róma nekem is tetszett, Tudorokból két évadot láttam, de nem egy nagy szám nekem. A 2. évadot csak Boleyn Anna miatt néztem, annyira idegesített az a nő.

Detti!
Megnéztem a Született feleségek 7. évad 11.részt.
Síelést nagyon fogják élvezni a fiúk, és sokkal könnyebb, mint a korcsolya. Korizással szenvednek, Gergő nagyon kitartó, ő nem unja meg, Vendel nyávogott közben és elég hamar levette.
Sisak nagyon jó, hogy volt, Vendel úgy hátra esett (pont láttam), hogy hatalmasat koppant a feje, jól beverte. Még így is fájt neki és sírt.

Kata

Kép
kateduo

Cat!

Elfelejtettem írni, h "congo" néven vagyunk a geocaching oldalon.

Kata

Kép
kateduo

[quote]C írta:at!
Elfelejtettem írni, h "congo" néven vagyunk a geocaching oldalon.

Tessék bővebben írni a megtalálásokhoz, esetleg egy-két fotó is mehetne.:-))) Nézd meg a mi logjainkat. Fogadjunk a kis lodbookba sem írtatok bele. :lol: :wink:

Vendel még nem kapta el a himlőt?

Jobbulást. El tudom képzelni, hogy milyen eleged lehet ebből a sok nyavalyából. Ilyenkor ki van otthon a fiúkkal? Gondolom a betegállományt nem kultiválja a bank.

Mostmár csináljátok végig ezt a kúrát, ha amúgy is kifizettetek egy lavór pénzt a dokinőnek, mert ez is egy hivatkozási alap, hogy nem használt, vagy csak rosszabb lett vele. Ezeknek is sikerdíjért kellene dolgozniuk, és visszadni legalább a vizsgálat árát, ha nem jön be a kúra. :roll:

A 24-t nem tudom abbahagyni, függő lettem. Minden este alig várom, hogy gép elé kerülhessek, sajnos néh a játszóidő rovására is nézem. A fiúktól elnézést kértem érte. :lol:

Járok tornázni reggelente, és ma egy gerinctornán voltam. Azóta úgy mozgok mint egy robot, mindenem fáj. Hát én nem gondoltam, hogy a hátat így meg lehet dolgozni. Még ott is fáj ahol izmot sejteni sem mertem. :lol:

Cat
Kép
cateye

Csajok :(
Tegnap meghalt a kutyánk :cry: :cry: :cry:
Két napja csak bőgök. :cry:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Jaj,Brigi! Nagyon sajnálom!!!!! :cry:

Cat!
Igazad van!!!!
Csak épp a meglévő 7 ill. 6 szer mellé most még kaptak a fiúk 3-at!!!!!!"azért hogy javuljon a hallásuk" :shock: :shock: :shock:
Már csak a lelkiismeretem miatt csinálom,de már nagyon belefásultam.
Mindegy! 19-éig valahogy még kibírjuk. Akkor megyünk hallásvizsgálatra.Ott döntésre kell vigyem ezt a dolgot.

Edit

Kép

Kép
edit73

Brigi!!! :cry: Nagyon sajnálom a kutyuskát!!! :cry:

Edit,
kitartást kívánok! Én már feladtam volna, az biztos.. meg a diéta, meg minden együtt... fú, nem irigyellek most.

Cat,
hajrá!!!! :lol: Ezek szerint tényleg megpróbálsz 'fitt'-ülni :wink:

Kép
nettke

Brigi :)
Nagyon sajnálom a kutyust. Mi történt? :cry: :cry: :cry: Lányok tudják?

Hát kíváncsi leszek a hallásvizsgálatra! :?

Igen, betartottam, és járok edzeni reggelente, heti 2-3 alkalommal. Nagyon jól esik. De ez a gerinctorna nem jött be, inkább megyek step-re meg kangoo-ra, én a dinamikusabb dolgokat jobban szeretem.

Csajok :)
Akar valaki áprilisban a Kolpingba jönni? Mostmár mi is szívesen csatlakoznánk, de foglalni kellene az időpontot.

Cat
Kép
cateye

Jaj, Brigi, sajnálom szegény kutyust. Meg persze titeket is :cry: Beteg volt a kutya?

Edit,

Minden elismerésem a tiéd ez után a kálvária után. Kíváncsi vagyok én is, hogy hallásvizsgálatnak mi lesz az eredménye.

Cat,

Csak így tovább! A kangoo nagyon jól megmozgat. A steppel annyi a gond, hogy a térdizületeket kikezdi rendesen, nekem azóta fáj a térdem, hogy korábban jártam steppre. Spinninggel nem próbálkozol?
Most ki fogom próbálni a K2 hegymászást gépen.

Minket szerintem érdekel a Kolping, de tényleg kellene akkor időpontot egyeztetni mihamarabb, mert áprilisban akarjuk a lakásunk alsó részét meg a keretet felújítani, és jó lenne tudni, hogyan ütemezzünk.

Detti

KépKép
kiliman

Most olvastam vissza: keretet... Természetesen kertet:-)

KépKép
kiliman

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?