Sziasztok!
Na megjöttem a dokitól. Az egész napom ráment. Elmesélem az elejétől
Reggel bementünk apával a kórházba, kiderült, hogy a doktornéninek közbejött egy megbeszélés, úgyhogy várakozás hegyek fél9-fél10. Na akkor megjött. CTG-re benyomtak, persze pont pörgés volt, sok kismama pont akkor jött. A CTG okés volt, minden rendben, bár a kis drágám nem nagyon akart mozgolódni, úgyis mondhatnám, hogy semmit nem mozdult
A kis lustika. Na akkor várakozás, mert közben a magas vérnyomás miatt kellett a labor. Szereztek a laborhoz mindent, végre negyed12-kor elindulhattunk haza. Itt említeném meg, hogy apa külön millió csókot érdemel, meg minden tiszteletem az övé, mert olyan türelmesen végigvárta ezt az egészet. Ő a nap hőse
Na de még nincs vége. Labor miatt 1-re vissza a kórházba. Volt ott egy lány, akinek negyed12-kor repesztettek burkot. Képzeljétek, mire visszamentem 1-re, már 2 perces fájásai voltak, úgy, hogy burokrepesztéskor még semmi. És 2 előtt 5 perccel jöttek neki a tolófájások, és 2-kor már felsírt a baba. Döbbenet gyors volt, pedig a baba majdnem 4 kilós. Végigdumáltam vele meg a férjével ami időt ott töltöttem, hát én elpityeregtem magam, mikor meghallottam a kicsi hangját.
Na de vissza hozzám. Ezután már tudott velem is foglalkozni a dokinő, és mondta, hogy szerencsére a magas vérnyomás mellett semmi toxémiára utaló jel nincsen, valószínűbb, hogy nálam a vizvisszatartás miatt van ez az egész. De ha gyomorfájdalmam lenne, vagy fejfájásom, rögtön menni kéne vissza.
Szóval még nem szülünk. Ha nem szülök meg időre, akkor vissza kell mennem vasárnap megint ctg-re. Egyébként a faros gyerekek, azt mondja, nehezebben indulnak meg kifelé, úgyhogy előfordulhat, hogy túlhordom a kicsit.
Na ennyit rólam. Jó kis regényt írtam
Bocsi érte
Györesz!
Jaj de jó, hogy velünk tudsz így lenni továbbra is. Anyukádnak millió hála érte. Nemsokára nagy szükségem lesz nekem is egy tapasztalt anyuka tanácsaira
Nagyon úgy érződik a leveledből, hogy mostmár megnyugodtál. Ennek nagyon örülök, Norbika miatt is. És azért az is jó, hogy a gyerek apjával normalizálódik a viszonyotok. Csak így tovább
Márti!
Nagyon szép a szüléstörténeted, annyira jó volt olvasni. Jelentkezzél továbbra is te is, ne tűnj el innen
Kata!
Tényleg nagyon jólesett, hogy anyósom hozott nekünk ilyen fincsit, mostanában egészen sokszor beugrik valami finomsággal munka után.
Isten tartsa meg a jó szokását.
Barbi!
Te még bejársz dolgozni? Hát én teljesen le vagyok döbbenve, hogy bírod.
Minden tiszteletem a dolgozó kismamáké!!!
Mica!
Én iszom a teát, a dokinő is meg a szülésznő is ajánlotta, másoktól is csupa jókat hallottam róla. Remélem, nálam is segíteni fog.
Puszi mindenkinek
Anikó
39+4