Új privát üzeneted érkezett!

Jó talizást nektek!!!Kép
Majd írjátok ám meg, hogy milyen volt!

Babus

Kép
babus2005

Borbolya, Angéla!

Lehet, hogy Ti egy kétszemélyes találkozón voltatok egy másik asztalnál?
Ruzicsky, Zsana, Adri és én találkoztunk és kb. 2 órán keresztül együtt voltunk, beszélgettünk az élet nagy kérdéseiről, úgy mint: munkahely, lakás, hálapénz, szülés stb...
A férjek pedig le lettek rázva. És csak azért fejeztük be ilyen hamar a találkát mert sajnáltuk őket, hogy vajon szegények mit csinálhatnak.
Na lemegyek hozzá, eszünk fincsi sült gesztenyét... nyam-nyam...

Timka
timka

Sziasztok!

Régen volt már időm olvasni a topicot, de ott voltam az IKEA-ban (csak 3-ra értünk oda) és nem találtalak meg benneteket Kép Az étteremben volt megbeszélve, nem? Volt egy 4-es asztal, ami talán Ti voltatok, de én nagyobb társaságot kerestem és azt gondoltam, hogy biztos nem lehettek ilyen kevesen. Elcsesztem? Sajnálom, mert nagyon fáradt voltam és alig bírtam magam rászedni, hogy elmenjek, de szerettem volna találkozni Veletek.
Remélem jól éreztétek magatokat. Talán legközelebb jobban összejön a dolog és keresünk valami kevésbé zsúfolt helyet, ahol egyértelműen megtaláljuk egymást.

Maya
maya29

üdv Mindenkinek!

Miért nincs már az a táblázat,amiben régen Nadine írta,hogy ki milyen idős? Vagy valamiről lemaradtam?
Asszony
15+5
asszony

Nos, hazaértem én is, előadom a saját verziómat.

Véleményem az IKEA-ról nem változott, legalábbis pozitív irányba nem.
Ott kezdődött, hogy a parkolónál óriási sor, mikor a sorompóhoz értünk, kiírta az automata, hogy a parkoló megtelt. Ez a legjobb, mert ugye vissza sem lehet fordulni. Sebaj, egy idő után beengedtek.
Belül óriási tömeg, fogalmam sincs, merre van az étterem. Aztán megtaláljuk, na akkor döbbentem le igazán. amire én emlékeztem, az kb. tized ekkora hely volt. A tömegben persze rengeteg kisebb-nagyobb pocakkal rendelkező hölgyet láttam, de nem mehetek oda mindenkihez megkérdezni!
Kitört belőlem a röhögés, aztán mondtam a páromnak, hogy húzzunk innen gyorsan, mert reménytelen a helyzet. Persze egyből mondta a párom, hogy legalább telefonszámokat egyeztethettünk volna, vagy ilyesmi, de ne menjünk el, majdcsak lesz valami.
Ekkor lépett oda hozzánk Hadri, és rögtön megnyugodtam, mert mégis feltűnőbbek vagyunk ketten. Néhány mondat után a közelben várakozó Timka is csatlakozott, akit előtte már én is néztem, de úgy ítéltem meg, hogy biztos nem hozzánk tartozik, mert túl nagy a pocija.
Pasikat elküldtük és kerestünk magunknak egy asztalt. Elkezdtünk beszélgetni, ekkor jött Ruzicsky. Neki már sokkal nehezebb dolga volt, mert neki ülő kismamákat kellett felismernie. Minden elismerésem az övé, hogy sikerült (állítólag én voltam neki ismerős).
Ezután szereztünk magunknak üdítőt, ami szintén kisebb nehézségeket okozott, de ezzel is megbírkóztunk.
Maya, ha kantáros farmer naciban voltál, akkor én láttalak és próbáltam is bíztatóan nézni feléd. Vagy nem te voltál az, vagy nem voltam elég bíztató, de a lényeg, hogy nem találtál ránk.
Szerintem azért mi négyen jól eldumálgattunk, és tényleg csak a pasik miatt kerekedtünk fel fél öt körül.
Sajnáltuk, hogy a kezdeti hűde nagy lekesedésnek ez lett a vége, hogy csak négyen lettünk.

Szoval szerintem ez az IKEA nem volt a legjobb ötlet, mert az étterem elég nagy és egyáltalán nem tűnik fel benne néhány kismama még állva sem, nemhogy ülve!
Sajnálom, hogy nem sikerült találkozni azokkal, akik még ott voltak. Kép
Mentségünkre szóljon, hogy a másik hármas csoportból Borbolya későbbre ígérte magát, tehát én azt vártam, hogy majd ő megkeres minket, a többiekről meg semmi biztosat nem tudtunk.

Remélem, ha lesz következő tali, azt jobban sikerül megszervezni, bár én így is jól éreztem magam. Ha belegondolok, hogy így is alig hagytuk egymást szóhoz jutni, nem tudom mi lett volna, ha többen vagyunk! Kép

Hát most nem lettem rövid, de ez kikívánkozott belőlem!

Szilvi
Én is gondoltam már a táblázatra, valószínűleg Nadine-nak a költözés óta nincs internet hozzáférése, mert nem jelentkezett.
Esetleg ha vállalkozó szellemű vagy, csinálhatsz egy új táblát. Kép
zsana75

Na, most visszaolvastam, hogy kik jelentkeztek a mai időpontra.
Végülis Dorka és Cic "igazoltan volt távol", Lir az egyetlen, akiről nem tudunk semmit (vagy csak nem elég figyelmesen olvastam), a többiek pedig ott voltak, úgyhogy végülis nem rossz az arány.

Ja, és vittem ám fényképezőt is, csak éppen fényképezni felejtettem el. Kép Kép
zsana75

Zsana

Én is igazoltan voltam távolKép
Sajnálom, hogy nem úgy sikerült a tali, ahogy elképzeltétek.

Babus

Kép
babus2005

Babus
Valóban, de téged azért nem említettelek, mert te nem is voltál rajta a listán (okt 21.). Kép
zsana75

Sziasztok!

Nem jelentkeztem elég sokáig, de mentségemre legyen mondva állandóan munka van, de hétfőn vége lesz ennek is és várhatom hogy készen legyen a konyhaszekrényem. Ha az meglenne a fejem se fájna, de a lakás többi része már alakulgat, a hálószoba már kész, de talán jövő nyárra be lesz rendezve minden (olvastam régebben hogy párótoknak csak foglalat lógott a plafonról, hát múlt hétig nálunk is)

Nekünk most már biztos hogy kislányunk lesz, olyan jó, hogy csak fiú nevünk volt. Egyelőre a nekem tetsző nevet írtam a táblába, apukája még hadakozik ellene, de Zsani születésekor én engedtem, mert már akkor Grétit akartam, most nem engedek....Kép

Látom hiányolták páran a táblát, fel dobom a régit és kérek mindenkit jelezze a módosításokat. Akár ha már tudja hogy mi a neme a babának és töröljem a másik nevet, akár időpont változásról van szó. És persze ha új jelentkező van aki a táblába akar kerülni az is szóljon.....

<pre>
Anyuka Baba kora Cél időpont Baba neve Testvérek Hol fog születni
Cicmerák 26 hét + 0 nap 2005.02.08 László Gergő Szt. István kh.
Babus 26 hét + 0 nap 2005.02.20 Kristóf ??? MÁV kórház
Tamesz 24 hét + 6 nap 2005.02.16 ???/??? Kistarcsai kh.
Nadine 24 hét + 5 nap 2005.02.24 Gréta Zsanett 2003.06.03 DEOEC
Timka 24 hét + 5 nap 2005.02.28 Fanni SOTE II.
Búzaszem 24 hét + 3 nap 2005.02.23 Hanna/János Kornél Semmelweiss kh. Miskolc
Nikics 24 hét + 2 nap 2005.02.23 ???/??? Margit kh.
Agi 24 hét + 2 nap 2005.02.25 Hannah Luca/??? Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
Beatrix 24 hét + 2 nap 2005.02.26 Réka/??? Csabi 2001.04. Szolnok
Zsuzsa 24 hét + 1 nap 2005.02.26 Réka/??? Bajcsy kh.
Vargáné 24 hét + 0 nap 2005.02.26 János DEOEC
Nyetus 23 hét + 5 nap 2005.02.28 Kamilla/Vince v. Viktor Dini 2002.05. Szt. Rókus kh.
Monci 23 hét + 3 nap 2005.03.01 Rita/??? Szt. Imre kh.
Jck 21 hét + 4 nap 2005.03.04 Sára/Dávid BM
Maya29 22 hét + 5 nap 2005.03.08 Kira Szt. István kh.
Mano2005 22 hét + 3 nap 2005.03.09 Fanni/??? HIETE
Ancsimamóca 22 hét + 3 nap 2005.03.09 Kamilla/Kristóf Barbara 1992.09.28 Kaposi Mór kh.
Angéla 22 hét + 2 nap 2005.03.10 Valér Bajcsy kh.
Dorka 22 hét + 1 nap 2005.03.12 Bernát? Mihály? Kolos? Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE Szabolcs u.
Zsana75 21 hét + 6 nap 2005.03.13 Sára/??? Szt. István kh.
Csibe26 21 hét + 6 nap 2005.03.13 ???/??? Szt. Imre kh.
Ruzicsky 21 hét + 1 nap 2005.03.16 Olívia, Csilla/Gellért, Bendegúz Szt. Imre kh.
Hadri 20 hét + 0 nap 2005.03.26 ???/??? Nagykanizsa
Borbolya 20 hét + 0 nap 2005.03.26 Boglárka?/Benedek? MÁV kórház
Lirian 19 hét + 1 nap 2005.03.28 Daniella Lili/??? Schöfp Mérei
Zsu 18 hét + 2 nap 2005.03.30 Alexandra/Szabolcs Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi kh.
Pszi 18 hét + 3 nap 2005.04.05 Kinga/??? Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor kh.
Nebula 18 hét + 2 nap 2005.04.07 ???/??? Szt. István kh.
Greenolive 17 hét + 4 nap 2005.04.12 ???/??? Szt. Imre kh.
Mukika 17 hét + 0 nap 2005.04.13 Aliz/Olivér Szegedi női klinika
Psandi 16 hét + 0 nap 2005.04.17 ???/??? Dani 2003.04.28 MÁV kórház
Vaktyuk 14 hét + 2 nap 2005.04.23 ???/Patrik Csaba Kútvölgyi kh.
Pfranciska 14 hét + 6 nap 2005.05.01 Boglárka/Benedek v Gergő Kaposi Mór kh.
Asszony 14 hét + 4 nap 2005.05.02 Sára/Gergő Kútvölgyi kh.
Norkini 12 hét + 3 nap 2005.05.25 ???/??? 2003.02.09 Jázmin Sarolta Szt. Imre kh.
Akiren 11 hét + 3 nap 2005.05.27 Lilla/Dániel, Máté ???
</pre>
Nadine 24+5

Nadine
KépKépKép
nadine

Helló Lányok!

Hát jó volt ez a tegnapi tali. Tényleg csak röhögni tudok magunkon, hogy milyen bénák vagyunk. Kép Kép De mindig tanul az ember, igazából meg kellett volna jelölni az éttermen belül valami pontos helyet, hogy mondjuk a jobb sarok, vagy megadni legalább egy telszámot, amit fel lehet hívni vagy ilyesmi..

Na mindegy most már, sajnálom, hogy a többiekkel nem találkoztam. Én is úgy találtam rá Zsanáékra, hogy ő feltette egyszer a fényképét és felismertem. Ezt is lehetett volna, hogy előtte mindenki felteszi a képét, és akkor könnyebben megismerjük egymást. Kép

Az IKEA meg most tényleg nem volt jó, bár nekem közel volt legalább, de nagyon nagy tömeg volt én vásárolgattam is, de elég borzasztó volt kerülgetni az embereket, a pénztárról meg ne is beszéljünk.. brrrr. Kép és az étterem is katasztrófa volt.

De nem baj, így legalább a két külön frakció elmesélheti egymásnak az élményeit itt a fórumon. Kép

r
ruzicsky

Sziasztok Lányok!

Én ugyan láttam egy négyes kismama csoportot, még gondoltam is rá, hogy talán ti lehettek, de túl nagynak tippeltem a pocakokat (mindenki magából indul ki, ugye Kép), és akkor azt hittem, hogy mégsem. Kép Meg tényleg elég sok pocakos kismama volt, ennyi erôvel sok kismamához mehettem volna oda, hogy bocs, nem veled kéne találkoznom? Kép Hát, ilyen szempontból tényleg a legrosszabb választás volt az Ikea, fôleg, hogy még tömve is volt. Kép Zsuzsával és Angélával is csak azért sikerült találkoznunk, mert az utolsó pillanatban megírtam a telcsiszámom Zsuzsának, ha már írtam neki e-mailt, és írt egy sms-t, hogy hol ülnek. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ennyien ott voltunk, és mégsem sikerült megtalálnunk egymást, ez nagyon abszurd. Most pedig már "csakazértis" össze kéne hoznunk egy rendes talit, egzakt paraméterekkel. Kép Na nem most gondoltam, de amikor kedvet érzünk hozzá! Ez olyan bosszantó, hogy a szándék megvolt, a kivitelezés meg ennyire félrecsúszott... Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Szia Nadine!

Szeretnék bekerülni a táblázatba.2005.05.08 a kiírt időpontom, a Kaposi Mór korházba fogok szülni.Ha kislány lesz Maja lesz a neve, ha kisfiú János Martin.Elöre is köszi.

Timurr 14+1
Vendég

Sziasztok,

Nekem tetszett a tali. Elég látványosan szerencsétlenkedtem a bejáratnál, így Zsuzsa odajött. Később ,egérkezett Borbolya is, így hármasban beszélgettünk. Örülök, hogy Őket így mr személyesen is megismertem.

Helyválasztás: jobb lett volna az Árkád fagyizója Kép Nagyon szeretem a kiwis-joghurtos fagyit Kép

Puszi nektek.

Angéla
angéla

Sziasztok!

Látom, a tali nem úgy sikerült, ahogy elképzeltétk. Hétvégén szerintem is kész öngyilkosság az IKEÁ-ba menni.

Nadine
én szereték kérni egy kis javítást a táblában. A kiírás időpontja változott: ápr. 27-re, terh kor meg 1 héttel kevesebb. Köszi Kép

Andi
psandi

Sziasztok,
TaliKépMajd legközelebb!
Nadine,gratulálok az újabb kiscsajhoz és mivel nálunk is úgy néz ki Dini után kapunk egy lánykát is,így légyszi töröld a fiú neveket!
Amúgy egyik sem volt az igazi így külön öröm,hogy Kamillánk lesz.Kép
pusza mindenkinek.
nyet (majdnem 24)
nyetus76

Sziasztok!

Nadine
Jó, hogy újra itt vagy! Megnéztem a táblát, hát találtam meglepetéseket. Olyan nevek is vannak, akire nem is emlékszem! Kép

Borbolya
Egyetértek, hogy csakazértis össze kellene hozni egy újabb talit, hamár a tegnapit így elszerencsétlenkedtük!
Várom a javaslatokat időpontra és helyszinre! KépKép

Angéla
A párom is az Árkád fagyizójában kötött ki tegnap, míg ránk várt. Kép
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sehol máshol nem volt hely, és ott is várnia kellett szabad asztalra. Azt mondja, megérte.

Zsana (22+0)
zsana75

Oké, akkor szervezzünk új találkát!

Jövő szombat IKEA étterme? Kép Kép Na jó, csak vicceltem. Kép

Van valakinek ötlete, hol lehetne a tali?

r
ruzicsky

Pl lehetne egy kávézóban vagy teázóban (ahol nem csak kávé és tea van Kép ), és mondjuk asztalt foglalunk xy névre, és akkor elég csak a nevet bemondani, és megmondják nekünk, melyik asztalról van szó. Kép Na, jól kitaláltam? Kép Kép Kép Akkor aztán tuti megtaláljuk egymást!!!

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok!

Igen régen jelentkeztem, de azért néha próbálom követni az itteni eseményeket. Sajnos a páromat karácsonyig stockholmba küldte a cége dolgozni, így egyedül kell mindenhol helyt állnom. Pénteken éjfél körül érkezik pestre és vasárnap fél 6-kor már repül vissza. Így a hétvégéek próbáljuk hasznosan és közösen tölteni, a gyerekszobát rendezgetni, na meg mosás, vasalás, csomagcsere. Az egyik munkámat már leadtam, de a másodállásomba még járok dolgozni, úgy tervezem, hogy karácsonyig jó lenne, na meg még besett egy saját céges munka is, de 17-én túl leszek rajta, remélem.
Ha minden jól megy, akkor nov 18-23-ig kimegyek fapadossal a párom után és kicsit megpróbálunk együtt csavarogni, megmutatom neki a várost, mert én 5 éve két hetet töltöttem ott és bejártam amit érdemes volt.
A pocaklakó most már nagyon úgy néz ki, hogy fiú, eldőlt a neve is, hosszas családi közvéleménykutatás eredményeként, tehát Marcell Kristóf lesz.
Nadine légy szíves javítsd ki a táblázatban a hetekt, ma vagyunk 25+2 naposak, és a nevet is kérem, hogy írd be lécci.
Na nem húzom tovább, kellemes estét Mindenkinek, úgy érzem pocak most kezd aktivizálódni!

eszter
25+2

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Szia Nadine!

Örülök, hogy minden rendben veletek! A lakás is szépen alakul, úgyhogy csak így tovább! Az én adataim is megváltoztak. Ma vagyok 15 hetes és 6 napos! És még csak félve súgom, de két doki is egymástól függetlenül fiúcskát látott!
Szilvi
asszony

Nadine

Mostmár leveheted a Kristóf mellől a kérdéjeleket, mert tutira az leszKép
Mi ma nem 26+1 naposak vagyunk? (van egyáltalán olyan, hogy 26+0??) Hiszen tegnap betöltöttük a 26.hetet, így ma már az 1.napot tapossuk a következő hétben?!

Babus 26+1(szerintemKép)

Kép
babus2005

Sziasztok Lányok!

Köszi az AFP-s véleményeket!

Nadine!
Örülök, hogy újra itt! Én ma vagyok 17+5. Egyéb változás nincs. Köszi

Hát sajánlom, hogy nem a legsikeresebb lett a tálálkátok! Oda se neki! Majd a következő annál jobb leszKép

Muki
(17+5)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!
Megkérdeztem a vércukor eredményemet, és jó lett. Éhgyomri 4.26 Terheléses 4.78 ami 7.5ig jó, úgyhogy ezen is túl vagyunk. 2 hét múlva megyek tanácsadásra és Mikulás hetén meg 3dre, mert még mindig nem tudjuk a baba nemét, és már nagyon kiváncsiak vagyunk rá. A következő kórházi uh meg csak Szilveszter előtt lesz 1 nappal, az lesz a 32hetes.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Jelentem, nagy nehezen túléltem a vércukorterhelést!
Már a hajnalban éhes voltam, meg is fordult a fejemben, hogy bekapok valamit, de aztán visszafogtam magam. A kórház felé vezető utam finom illatokkal volt kikövezve (hú, de költői voltam).
Levettek éhgyomorra kb. 4 kémcső vért, aztán jött az oldat. Raktam bele citromlét, úgyhogy nem volt olyan borzalmas. Igazából csak a végén éreztem az ízét, mert csak kortyoltam, kortyoltam, nem is figyeltem mit iszok. Na, de ami ezután következett, az rémes volt. Alig volt levegő az alagsori részben, így kis időn belül az ájulás környékezett. Egy ideig még hősiesen bírtam a strapát, de utána elfeküdtem egy padon.
Egy-két kismama kérdezte, hogy rosszul vagyok, hozzon egy kis vizet, és ez csak olaj volt a tűzre, mert se inni se enni nem lehetett.
Kimentem a friss levegőre, de ott meg nagyon hideg volt, ráadásul a hülye műanyag székre se tudtam semmit tenni. Itt kapott el a második hullám, melegem volt, hányingerem volt, hasmenés ingerem volt. Kb. 10 perc után visszamentem az alagsorba. Bár ne tettem volna, mert megint rosszul lettem. Ismét kimentem a levegőre, és lassan helyrejöttem. Ezután szerencsére már nem volt semmi gond, csak éhes voltam.
Gondoltam, hogy a ásodik vérvéte után megint rossszul leszek, de szerencsére nem lett semmi bajom.
Nem tudom, hogy mi történhetett, mitől lettem ilyen rosszul. Leesett volna a vérnyomásom, vagy a vércukorszintem?, de arra meg ittam egyből a glükózos oldatot.
Szerencsére a kiscsaj rugdosott párat, legalább ő megnyugtatott egy kicsit.
Eredményem majd 2 nap múlva lesz.

Borbolya
Jó ötlet a következő talira egy teázóba menni, és mégjobb az egy névre lefoglalt asztal.
Mikor futunk megint össze?

Timka
timka

Sziasztok!

Nadine!
Örülök, hogy jól alakulnak nálatok a dolgok...a táblázathoz: a Gergő név törölhető, a másik kettő viszont tutti. És 15+2 a "korunk". Köszi.

A találkozóról: a beszámolótok alapján azért annyira nem lehetett rossz...mindenki jól érezte magát Kép és legalább szóhoz is jutott..Kép
Franciska
15+2

Kép
Kép
pfranciska

Képzeljétek negatív lett a toxoplasmám, pedig aztán nem egy-két kutyát ill. macskát abajgattam életemben. Azért persze, hogy örülök az eredménynek, bár mostmár aggódhatok, hogy nehogy eztán fertőződjünk, meg hát sajnálom, hogy egy jó időre száműznöm kell a kutyinkáink dédelgetését! Na de, majd kesztyűvel felszerelkezve "támadom" meg őket!

Muki(17+5)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Nadine,
én már korábban próbáltam beférni a táblázatba.
Most vagyunk 13+5 hetesek és a Kútvölgyibe járunk. Ha kislányunk lesz Eszter Ráchel lesz a neve, ha kisfiú Zoltán Attila.

Jó babásodást!

Ildibaba
ildibaba

Sziasztok,
nálunk olyan a cukorvizsgálat,hogy meg kell enni egy zsemlét és egy kefírt,vagy 2dl tejet és akkor veszik le a második vért.Szerintem ez sokkal humánusabb főleg egy kismamával szemben, mivel reggel egyből ennem kell(ene).Itt ha ez az eredmény nem jó,akkor jön a cukros lötty és óránként vesznek vért.

Timurr 14+2
Vendég

Sziasztok!

Most jöttem meg a genetikai uh-ról és minden rendben találtatott. Kép Megint megnyugodtam, és boldog vagyok, hogy láthattam a Manót!! Frissítettem a képet a profilomban, most már nem fért el egyben a képernyôn, csak a pici feje, azt látjuk profilból. (Elforgattam a képet, hogy jobban látszódjon.) És most azt hiszem lepihenek picit, lefárasztott nagyon az órákig tartó várakozás...

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok!

Zsana,

Én voltam kantáros farmer naciban. Kár, hogy nem voltam bátrabb és nem mentem oda hozzátok Kép
Hétvégén megpróbáljuk újra? Kinek van hozzá kedve?

Üdv. Mindenkinek!

Maya

23+0
maya29

Sziasztok,
azt hiszem, most már én is bejelentkezem ide hozzátok Kép.
15 hetes a pocaklakóm, és van egy 20 hónapos kislányom, Anna Virág. Egyrészt miatta, másrészt, mert dolgozom itthon, elég kevés idöm van netezni, de igyekszem szemmel tartani a topikot Kép

Nadine,
én is szeretnék bekerülni a táblába, a kiírás egyelöre április 27, de ez még nem biztos Kép. A neveink Boglárka Réka és Dániel Vilmos. Anka szülinapja a frissbabás táblában Kép, de azért ideírom: 2003. 02. 24. És szintén a Szent Imre kórházban fogok szülni.

Mindenkinek jó pocisodást!
Üdv
Franyó (aki szintén Franciska)
franyo

Szia Franyó!
Én is ápr. 27!! KépKép
Andi
psandi

Szia Franyó!
Üdv közöttünk! Kép

Jimbone,
Köszönöm, hogy gondoltál ránk, igazán jólesik!! A méretek a következôk:
BPD 4,75 cm
HC 16,45 cm
OFD 5,68 cm
AC 14,23 cm (Legalábbis azt hiszem, kifogyott a tinta a nyomtatóból, és ez a szám egészen egyszeruen olvashatatlan. Ha nem 14,23, akkor 11,23, de asszem, inkább az elôbbi)
FL 3,01 cm
Ez egybevág a nálatok mért adatokkal? Ez elméletileg min 19+6 max 20+2 korú adat, attól függôen, hogy mit veszünk alapul. A nemét megint nem árulta el, egyre nagyobb a bizonytalanság, hogy most akkor kisfiú vagy kislány. Kép

Kabát ügyben én is csak reménykedni tudok, hogy bele fogok férni végig a télikabátomba, ha nem, az nagyon nem jó. Kép De halasztom a probléma megoldását addigra. Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya!

Hiheteltelen hogy csücsörít a kis husiKép

Képzeld, mostanában csak a Te 17. hetes pocis képed tartja bennem a lelket, mert én most úgy érzem, hogy leállt a hasam a növekedésben és mindig azzal nyugtatgatom magam, hogy ha nálad elfért a baba akkora pociban, akkor az enyémben is el kell, hogy férjen(az enyém azért dudorossabb, mint a tied volt).

Muki(17+6)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

SziasztokKép

Újra itt Kép Nah azért hiányoztatok. Asszem tiszta babanetfüggő lettem, már alig várom, hogy újra legyen netem.

Tök szép a csücsöri babád Borbolya Kép

Remélem mindenki jól van, próbálok képben maradni.

Cic (annyi mint Babus Kép )
cicmerák

Muki,

tényleg igaz, amit nekem is mondtak: nem érdemes aggódni! Kép (Persze könnyu ezt mondani, amikor olyan lehetetlennek tunik, hogy egy akkora baba egy ekkora helyen... Kép ) De valahogy megoldja. Összekunkorodik, meg ilyenkor még a kismedencében van, szóval valahogy elfér. Kép Engem mindig az nyugtat meg, hogy más, tapasztaltabb emberek (nôvérek, no meg persze az orvosom a rendelôben, vagy a nô, aki a kismama tornát tartja) teljesen félvállról veszik a dolgot, hiszen ôk már rengeteg ilyet láttak. Szóval ha ritkábban fordul is elô, azért nem vagyunk egyedi esetek. Amíg a vizsgálatokon minden rendben, addig ne aggódj! Kép

Nekem mostanra egész kis "dudor" alakult ki a köldökömtôl lefelé, és tegnap, amikor az uh-t csinálták, már egészen a köldököm magasságában volt a Manó gerince. Szóval megnô az a poci, de csak amikor neki kedve tartja. Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Muki, Cic,
Manó nagyon köszöni a dícsérô szavakat, most egészen büszke magára. Kép
Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya

Nagyon jó a kép a kisbabádrólKép És micsoda kis csókos szája vanKép Nagyon édiKép

Én már vettem új télikabátot, mert a tavalyi szövetkabátomat már eddig is lehetetlen volt begombolni. Olyan tollkabátfélét vettem, jó meleg isKép Ebbe már azt hiszem beleférek februárigKép

Babus

Kép
babus2005

Borbolya!
Tényleg nagyon tündér a babód a felvételen. Szerintem nem csókos a szája, hanem sértődötten csücsörít Kép..talán az ultrahangos zaklatás miatt.

Franyó!
Kedves druszám, légy üdvözölve. Gyönyörű a kislányod Kép Ha mindkettőnknek lánya lesz, néhány nap eltéréssel két Franciska két Boglárkának ad életet. Kép

Üdv mindenkinek
Franciska

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Borbolya!

Én is csatlakoznék az elöttem szólókhoz: a baba egyszerüen gyönyörü!!!

Lányok!!

Be vagyok ...,mert a babánk mostanában nem nagyon mocizik napközben, inkább csak este,de azt is olyan fáradtan teszi. Nem túl aktív,mióta ilyen az idö.Lehet valóban ez az oka???

Timi 24+3
vargáné

Csajok,
Köszönjük a bókokat, most már tényleg nem is tudjuk, hová legyünk örömünkben. Kép Aranyosak vagytok!! (Gyorsan elküldöm Apucinak is, hogy miket írtatok, hadd örüljön ô is!! Kép)

Timi, állítólag az idôjárás simán kihathat a babákra, biztos csak ezért olyan álomszuszi! Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Timi

Az én Kristófom is pont ugyanezt csinálja egy pár napja. Én is az időjárásra gyanakodtam.

Babus

Kép
babus2005

Na jó akkor kezdek megnyugodni egy picit. Ma még szinte alig érzetem valami mocorgást, remélem ha 9 után hazaesek a munkából és lefekszem akkor fog rúgni párat,hogy megnyugodjak!!!

Timi
vargáné

Timi
Én is itt piszkálom, kopogtatok, meg simizem, de alig akar reagálni rá. Nagy ritkán rúg egyet, de nem az igazi.

Zsuzsa
De jóKép Milyen szép nagy pocid van neked isKép

Babus

Kép
babus2005

Zsuzsa,
Tényleg szép nagy a pocid! Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok!
Köszi az üdvözlést mindenkinek! Kép

Andi,
igen, olvastam! Kíváncsi leszek, melyikünké siet jobban... Kép

Borbolya,
megkukkantottam a babádat, nagyon ari! Kép Emlékszem, mikor Ankáról volt hasonló UH-kép így profilból, azon áradoztunk, hogy milyen szép kis orra van ennek a gyereknek. Aztán megszületett, és ugyanolyan volt Kép. (Söt, most is olyan Kép.) Ez olyan hihetetlen, hogy már ennyi idösen úgy néznek ki, amilyenek lesznek születéskor...

Pocinagyság: van egy ikres ismerösöm, az 5. hónapban, és alig látszik egy kis domborodás. Egyébként is nagyon vékony a lány. Kíváncsi leszek a végére...

Franciska,
ezt a Boglárka-egyezést nem is figyeltem a táblában Kép, nagyon jó!!! Azért most jóóóó lenne inkább kisfiú...

Timi, Babus,
az idöjárás tényleg nagyon hat a babákra, elsöszülöttem hideg idöben volt alvós, ez most is áll rá, melegben meg mocorgott ezerrel.

Na megyek, mert úgy látszik, ma szómenésem van, bocsi...

Franyó
franyo

Franyó
Ez megnyugtatóKép Mikor jön már akkor a meleg?!Kép

Babus

Kép
babus2005

Én is raktam fel a profilomba pocisképetKép
Bár ez még 3 héttel ezelőtti kép, a 24.héten készültKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!

Tudod mi volt az első reakcióm, amikor kinyitottam a profilodat? Őszintén vallom, a következő mondat hagyta el a számat:

"Azt a kurva életbe!!!" Kép

És ezt igen éles hangsúllyalKép De mindezt pozitív megnyilvánulásnak szántamKép

Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy Úr Isten, lehet, hogy 6 hét múlva nekem is hasonló lesz?! Hihetetlen!!!

Na legyetek jók!

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok,

Mi is zseretnénk gyarapítani a fiús anyukák táborát. Tegnap voltunk UH-on.Minden rendben van.

Szerintetek, hogy hangzik a Vaska Barnabás?

Én egyébként nagyon jól éreztem magam a talin. Ahhoz képest, hogy nem ismertük egymást nagyon jól el tudtunk beszélgetni.

Adri
20+4
hadri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?